Dimitris_15 Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου (edited) Όχι Ρ. π... τώρα πως θα βλέπουμε τα υπόλοιπα μας Edited 4 Οκτωβρίου by Vasileios 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κορίτσια ηρεμίστε... 😋😂 Μπορείτε μέσω του https://www.vodafonecu.gr με τα στοιχεία σύνδεση σας στο MyCU εφόσον έχετε δημιουργήσει λογαριασμό. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Ειδικά που είμαι συνδρομητής της βονταφον καλά έχω και Q αλλά έλεος βονταφοναρα Just now, konstantinos77 said: Κορίτσια ηρεμίστε... 😋😂 Μπορείτε μέσω του https://www.vodafonecu.gr με τα στοιχεία σύνδεση σας στο MyCU εφόσον έχετε δημιουργήσει λογαριασμό. Καλά έχω λογαριασμό και στα δύο αλλά έλεος βονταφοναρα μας γαμ-σες και πάλι με τις βλακείες που κάνουν 10 minutes ago, VIPdriver said: κοσμοτεονλι... ΥΓ: ουτε το cu big bang υπαρχει στο play... Ναι ρε φίλε θα ξεκινήσω φορητότητα 4 minutes ago, Dimitris_15 said: Ειδικά που είμαι συνδρομητής της βονταφον καλά έχω και Q αλλά έλεος βονταφοναρα Καλά έχω λογαριασμό και στα δύο αλλά έλεος βονταφοναρα μας γαμ-σες και πάλι με τις βλακείες που κάνουν Ναι ρε φίλε θα ξεκινήσω φορητότητα Ξεκινάω φορητότητα άμα δω ότι δεν το φτιάξουν 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου (edited) https://www.apkmonk.com/app/com.myvodafone.android/ Edited 11 Σεπτεμβρίου by Bas 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Το φτιάχνουν τώρα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Dimitris_15 said: Όχι ρε πουστη τώρα πως θα βλέπουμε τα υπόλοιπα μας Τώρα δλδ θεωρούμε πως τέλος οι εφαρμογές της Vodafone; Πιθανότατα να είναι θέμα 1-2 24ωρα. Γιατί φέρνουμε την καταστροφή; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου 2 24ωρα μπορεί να πάρει για να φτιάξει δεν είναι δικό τους θέμα είναι της google Και τώρα προσπαθούν να το φτιάξουν 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου 7 minutes ago, Dimitris_15 said: δεν είναι δικό τους θέμα είναι της google Και τώρα προσπαθούν να το φτιάξουν Αυτό από που βγαίνει; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου (edited) 9 minutes ago, Dimitris_15 said: 2 24ωρα μπορεί να πάρει για να φτιάξει δεν είναι δικό τους θέμα είναι της google Και τώρα προσπαθούν να το φτιάξουν Εχεις κάποια ενημέρωση από τα κεντρικά οτι προσπαθουν να το φτιαξουν; Και τι ακριβώς να φτιάξει και ποιός; Αυτο που φαίνεται είναι οτι το Google play δεν επιτρέπει download των ελληνικών εφαρμογών της βονταφον. Άκρως ανησυχητικό και ύποπτο. Οταν εγώ έγραφα οτι βρήκα προσθετο τρακερ που μαζευει χιλια δυό προσωπικά δεδομενα, μερικοι με ελεγαν χέιτερ... Edited 11 Σεπτεμβρίου by VIPdriver 3 1 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Μήπως έχει να κάνει με την περίπτωση που έδινες συγκατάθεση να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά σου δεδομένα με αντάλλαγμα να μπεις σε μια κλήρωση; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Lorgan21 said: Τι έγινε ρε παιδιά, εξαφανίστηκαν όλες οι εφαρμογές της Vodafone απ το Google Play??? Εντωμεταξύ μπαίνω στο τσατ να ρωτήσω και παίρνω το παρακάτω μήνυμα αναμονής: 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Just now, johndouk said: Εντωμεταξύ μπαίνω στο τσατ να ρωτήσω και παίρνω το παρακάτω μήνυμα αναμονής: ε λογικο , ολοι θα εχουν μπει και θα ρωτουν τι εγινε 3 2 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου (edited) Έλεος, ένα αχτύπητο χαρτί είχαν, το on line service (ειδικά το chat), πάει κι αυτό.... 🙄😔 3 minutes ago, stelioz78 said: ε λογικο , ολοι θα εχουν μπει και θα ρωτουν τι εγινε Το τελευταίο 2μηνο ο χρόνος αναμονής στο τσατ όλο αυξάνει, σε σχέση με το παρελθόν. Δεν νομίζω ότι αποδίδεται σε έκτακτη υπερβάλλουσα ζήτηση. Νομίζω ότι η αιτία είναι προφανής. ✂️ Edited 11 Σεπτεμβρίου by johndouk 3 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου 29 minutes ago, VIPdriver said: Εχεις κάποια ενημέρωση από τα κεντρικά οτι προσπαθουν να το φτιαξουν; Και τι ακριβώς να φτιάξει και ποιός; Αυτο που φαίνεται είναι οτι το Google play δεν επιτρέπει download των ελληνικών εφαρμογών της βονταφον. Άκρως ανησυχητικό και ύποπτο. Οταν εγώ έγραφα οτι βρήκα προσθετο τρακερ που μαζευει χιλια δυό προσωπικά δεδομενα, μερικοι με ελεγαν χέιτερ... version 2023-11-13 που έτυχε να έχω ακόμα το apk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου 37 minutes ago, VIPdriver said: Εχεις κάποια ενημέρωση από τα κεντρικά οτι προσπαθουν να το φτιαξουν; Και τι ακριβώς να φτιάξει και ποιός; Αυτο που φαίνεται είναι οτι το Google play δεν επιτρέπει download των ελληνικών εφαρμογών της βονταφον. Άκρως ανησυχητικό και ύποπτο. Οταν εγώ έγραφα οτι βρήκα προσθετο τρακερ που μαζευει χιλια δυό προσωπικά δεδομενα, μερικοι με ελεγαν χέιτερ... Το φτιάξανε Παρόλο που το downdetector.gr δείχνε την βονταφον να έχει πιθανά προβλήματα το φτιάξανε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου 33 minutes ago, stelioz78 said: ε λογικο , ολοι θα εχουν μπει και θα ρωτουν τι εγινε Δηλαδή μόνο εγώ έχω ήδη την εφαρμογή; Όλοι οι άλλοι μπήκαν σήμερα να την κατεβάσουν; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Είμαι πάντα ενημερωμένος από τα κεντρικά της εταιρείας σιγά σιγά φτιάχνουν η εφαρμογές 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, Dimitris_15 said: Είμαι πάντα ενημερωμένος από τα κεντρικά της εταιρείας σιγά σιγά φτιάχνουν η εφαρμογές Σου είπαν τον λόγο που η Google πέταξε εκτός τις εφαρμογές της; 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου 21 minutes ago, Dimitris_15 said: Είμαι πάντα ενημερωμένος από τα κεντρικά της εταιρείας σιγά σιγά φτιάχνουν η εφαρμογές to apkmonk συνήθως δεν αργεί με τα update 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Είμαι πάντα ενημερωμένος από τα κεντρικά της εταιρείας σιγά σιγά φτιάχνουν η εφαρμογές Εσύ ήσουν έτοιμος για φορητότητα. Θα μας τρελάνετε ορισμένοι... 6 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Έτσι είναι εδώ μέσα... Όλο φεύγουν και δεν φεύγουν... Με τίποτα!!! Ίσα ίσα πολλαπλασιάζονται... 🤔😋😂😉 Είναι γλυκιά η Vodafone... 😉😂 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου (edited) ΑΝΑΣΤΉΘΗΚΕ Η ΒΟΝΤΑΦΟΝΑΡΑ 🥱 Edited 11 Σεπτεμβρίου by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου https://techmaniacs.gr/200gb-kai-aperioristi-omilia-sto-kinito-soy-me-13-mina-o-tropos/ 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, VIPdriver said: Σου είπαν τον λόγο που η Google πέταξε εκτός τις εφαρμογές της; Οχι δυστυχώς δεν μου έχουν πει το λόγο 12 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Εσύ ήσουν έτοιμος για φορητότητα. Θα μας τρελάνετε ορισμένοι... Φίλε μου έχω ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία φορητότητας 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου 16 ώρες πριν, VIPdriver said: μερικοι με ελεγαν χέιτερ... Ενώ δεν είσαι; 🤣🤣 17 ώρες πριν, VIPdriver said: κοσμοτεονλι 🤣 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts