petrost8 Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου Το ότι ΗΔΗ ήξεραν για τα 8€ στο αυτόματο μηχάνημα και ότι ΗΔΗ το έχουν αλλάξει (όπως με ενημέρωσαν) , προφανώς δεν προκαλεί καμία τύχη. (Ας διαβάζουμε καλύτερα πριν γράψουμε ότι να'ναι...) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου 2 minutes ago, petrost8 said: Το ότι ΗΔΗ ήξεραν για τα 8€ στο αυτόματο μηχάνημα και ότι ΗΔΗ το έχουν αλλάξει (όπως με ενημέρωσαν) , προφανώς δεν προκαλεί καμία τύχη. (Ας διαβάζουμε καλύτερα πριν γράψουμε ότι να'ναι...) Θα με κάνεις να πάω στο μηχάνημα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου 5 minutes ago, petrost8 said: Το ότι ΗΔΗ ήξεραν για τα 8€ στο αυτόματο μηχάνημα και ότι ΗΔΗ το έχουν αλλάξει (όπως με ενημέρωσαν) , προφανώς δεν προκαλεί καμία τύχη. (Ας διαβάζουμε καλύτερα πριν γράψουμε ότι να'ναι...) πιθανον να ξερουν .... πιθανον να μην ξερουν .... εχω καταλαβει οτι γινεται ενας ψιλοχαμος στις εταιρειες σε καθε περιπτωση, ας το αφησουμε εκει και μην το σκαλιζουμε πολυ στα μηχανηματα υπηρχει ακομα πριν μερικες μερες, ας κανουμε τα κοροιδα 🙂 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου Παιδιά την προσφορά του CU στο banner του myphone παρόλο που τη δέχεται σαν κωδικό, δεν την βγάζει μετά στη σύνοψη. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος; Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastro Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου (edited) Μόλις έλαβα το παρακάτω μήνυμα: Δωρεάν Απεριόριστα Data για χρήση από 22/06έως και 24/05 Είναι δυνατόν να στέλνουν τέτοια μηνύματα; Το έως κολλημένο στο 22/06 και μέχρι… 24/05!!! Αυτός που τα γράφει, δεν τα διαβάζει μετά για να δει αν έχει κάνει κάποιο λάθος; Τι να πεις… Edited 20 Ιουνίου by costastro 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου 2 minutes ago, costastro said: Μόλις έλαβα το παρακάτω μήνυμα: Δωρεάν Απεριόριστα Data για χρήση από 22/06έως και 24/05 Είναι δυνατόν να στέλνουν τέτοια μηνύματα; Το έως κολλημένο στο 22/06 και μέχρι… 24/05!!! Αυτός που τα γράφει, δεν τα διαβάζει μετά για να δει αν έχει κάνει κάποιο λάθος; Τι να πεις… Καλά αυτό είναι το λιγότερο φίλε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου (edited) Σε έναν αριθμό κολλάτε... Πριν 2-3 χρόνια είχα λάβει από την "Ελληνική Δικαιοσύνη" ένα SMS που με ειδοποιούσε να παραστώ σε μία εκδίκαση ως μάρτυρας... Το SMS πέρα ότι δεν γνώριζε τι σημαίνει συντακτικό ήταν ΤΙΓΚΑ στα ορθογραφικά λάθη!!! Το είδα... Λέω από Φιλιππίνες είναι... Τελικά μετά από μερικές ημέρες ήρθε ειδοποιητήριο μέσω της αστυνομίας. Ήταν όντως SMS από την Ελληνική Δικαιοσύνη!!! 😳😳 Μετάνιωσα που δεν το κράτησα... Θα γινόταν όχι μόνο στο Ελλάda Viral αλλά παγκοσμίως!!! 😂😂😉😉 Edited 21 Ιουνίου by konstantinos77 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastro Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου 2 minutes ago, konstantinos77 said: Σε έναν αριθμό κολλάτε... Πριν 2-3 χρόνια είχα λάβει από την "Ελληνική Δικαιοσύνη" ένα SMS που με ειδοποιούσε να παραστώ σε μία εκδίκαση ως μάρτυρας... Το SMS πέρα ότι δεν γνώριζε τι σημαίνει συντακτικό ήταν ΤΙΓΚΑ στα ορθογραφικά λάθη!!! Το είδα... Λέω από Φιλιππίνες είναι... Τελικά μετά από μερικές ήρθε ειδοποιητήριο μέσω της αστυνομίας. Ήταν όντως SMS από την Ελληνική Δικαιοσύνη!!! 😳😳 Μετάνιωσα που δεν το κράτησα... Θα γινόταν όχι μόνο στο Ελλάda Viral αλλά παγκοσμίως!!! 😂😂😉😉 Δεν είμαι παράξενος, ούτε αλάνθαστος. Αλλά ρε φίλε, κείμενο δύο σειρών έχεις να γράψεις. Ξαναδιάβασέ το το ρημάδι. Αν είχε γράψει μέχρι… 24/07 ή 24/08, θα γινόταν χαμός αύριο. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου 4 minutes ago, costastro said: Δεν είμαι παράξενος, ούτε αλάνθαστος. Αλλά ρε φίλε, κείμενο δύο σειρών έχεις να γράψεις. Ξαναδιάβασέ το το ρημάδι. Αν είχε γράψει μέχρι… 24/07 ή 24/08, θα γινόταν χαμός αύριο. Ναι βρε, δεν είπα κάτι τέτοιο ούτε το υπονοούσα, αλλά στο Ελλάda είμαστε... 😉 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου 44 minutes ago, costastro said: Μόλις έλαβα το παρακάτω μήνυμα: Δωρεάν Απεριόριστα Data για χρήση από 22/06έως και 24/05 Είναι δυνατόν να στέλνουν τέτοια μηνύματα; Το έως κολλημένο στο 22/06 και μέχρι… 24/05!!! Αυτός που τα γράφει, δεν τα διαβάζει μετά για να δει αν έχει κάνει κάποιο λάθος; Τι να πεις… are you okay my love? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου 2 minutes ago, CaptainNickGR said: are you okay my love? ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟΟΟ!!!!!! 😋😉😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastro Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου 23 minutes ago, CaptainNickGR said: are you okay my love? Γνωριζόμαστε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου First Dates έγινε το MyPhone!!! 😁😁😋😋😂😂 @aektzhs 1 First Dates βλέπω αυτή την στιγμή... 😉😉😋😋😂😂 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου 16 minutes ago, costastro said: Γνωριζόμαστε; αρχίσαμε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου 28 minutes ago, CaptainNickGR said: αρχίσαμε @CaptainNickGR να ξέρεις, έχω ίδιο γάτο ακριβώς!! 😁😁 Ο ένας από τους δύο... 😋😋😂😂 Ήθελα να σου το πω καιρό... 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου 45 minutes ago, konstantinos77 said: First Dates έγινε το MyPhone!!! 😁😁😋😋😂😂 @aektzhs 1 First Dates βλέπω αυτή την στιγμή... 😉😉😋😋😂😂 Εμένα λίγο πριν μου πέταξε σαν είδηση από το newsbeast για το First Dates στο google discover 😅😅😅😅 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου 53 minutes ago, aektzhs 1 said: Εμένα λίγο πριν μου πέταξε σαν είδηση από το newsbeast για το First Dates στο google discover 😅😅😅😅 Τυχαία... 😉😉 Newsbeast και'συ... Καλύτερα Καινούργιου... 😋😋😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου 1 ώρα πριν, konstantinos77 said: @CaptainNickGR να ξέρεις, έχω ίδιο γάτο ακριβώς!! 😁😁 Ο ένας από τους δύο... 😋😋😂😂 Ήθελα να σου το πω καιρό... 😉 αχαχχαχαχαχαχα αγαπώ αλήθεια 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου ειδα αυτο το μηνυμα σε 2 νουμερα ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕΣ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ CU 100 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ KAI 5GB ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ. δεν ξερω αν εχει σχεση με την καταργηση του liquid ή ειναι τυχαιο 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου Κοίταξα όλα τα νούμερα με liquid (6) και δεν το έχει πάρει κανένα, ούτε αυτά με μηδέν υπόλοιπο ούτε αυτά με λίγο υπόλοιπο ούτε αυτά με κανονικό υπόλοιπο. Ή το στέλνουν σιγά σιγά ή ήσουν τυχερός. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά από τα ξημερώματα η προσφορά με τα απεριόριστα ντάτα με 14,50 ευρώ αποτελεί παρελθόν. Περιμένω να τροποποιηθεί η άλλη καλοκαιρινή προσφορά στα πρότυπα του ανταγωνισμού(από 50 GB στα 100 GB)με την αντίστοιχη αύξηση τιμής,γιατί αν παραμείνει έτσι είναι πολύ φτωχό σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου Εγω κανονικά τη βλέπω,με λήξη 25/6. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου Κ εμένα πλέον 25/6 λέει. Κ άλλη παράταση πήρε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου Ξαναμπήκε. Από τις 08:00 δεν ήταν μέσα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου Εμένα δεν με άφησε να βάλω τα απεριόριστα του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος διότι είχα αγοράσει την προσφορά απεριόριστων με ημερομηνία λήξης 27/6 . Δηλαδή υπερκερνάει το τριήμερο και για αυτό δε με αφήνουν. ( Μάλλον) Επιβεβαιώνω και εγώ το ταξίδι στο χωροχρόνο με την βονταφον. 3 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts