vrwmiaR1z Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Έκανα και γω αίτηση για νέο αριθμό, για να δούμε πως θα πάειΣτάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Με πήρανε σημερα τηλ. Λογικά μέσα στην εβδομάδα παραλαμβανω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 6 ώρες πριν, aplos73 said: Εγώ έκανα φορητότητα από q .ενεργοποίησα την νέα sim στις 23.3.2023 και ακόμα δεν έχω πάρει τα απεριόριστα data. Έκανα ερώτηση στο chat και μου είπαν ότι θα τα ενεργοποιήσουν και να μην ανησυχώ. 25.3.2023 και ακόμα περιμένω. Κακή αρχή έκανα μου φαίνεται. Θα τους ενοχλήσω και σήμερα και θα δούμε τι θα γίνει. Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι θα χρειαστεί να περιμένω 2 με 3 μέρες λόγο υπερβολικού φόρτου εργασίας από τις πολλές αιτήσεις. Για να δούμε; Μια εργάσιμη μέρα. Δηλαδή από Δευτέρα. Θα το δεις και σε μήνυμα που σου έ τειλαν. Όταν ολοκληρωθεί, θα πάρεις και ένα τελευταίο email που θα σε καλωσορίζει στη cu. Ερώτηση: σου έστειλαν ένα μήνυμα που σου λέει να πατήσεις στο link? (είναι οι ρυθμίσεις internet mms κ.α.) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Παιδεία άμα παραλάβω την νέα σιμ πως ενεργοποιβ 4g,5g. Volte vowifi και απενεργοποίηση 5ψηφεια και ότι άλλο χρειαστεί να μου πείτε. Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 28 minutes ago, kostas123464 said: Με πήρανε σημερα τηλ. Λογικά μέσα στην εβδομάδα παραλαμβανω καλησπέρα κ χρόνια πολλά. γιατί σε πήραν τηλέφωνο? για επιβεβαίωση στοιχείων? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 1 minute ago, Alexandros201285 said: καλησπέρα κ χρόνια πολλά. γιατί σε πήραν τηλέφωνο? για επιβεβαίωση στοιχείων? Χρόνια πολλά. Ναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Χρόνια πολλά σε όλους Μόλις έκανα και εγώ παραγγελία νέο νούμερο. Πιθανολογώ ότι οι αιτήσεις είναι πολλαπλάσιες από τις 500. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 19 ώρες πριν, hercoulis said: @kostas123464 Με πήρανε 3 φορές από κοσμοτε ,άκυρες ώρες μεσημεριού, και εγώ μια φορά. Ε δε κατάφερα να μιλήσω. Είχα φρογκ. Μικρή αλλά υπαρκτή (όπως το 2016) η πιθανότητα αντιπροσφορών για παραμονή σε καρτοκινητό της πράσινης εταιρίας αυτή την περίοδο. Επιπλέον του φόρτου εργασίας από τις πολλές αιτήσεις , που δεν έχει κανένα λόγο να τις σταματήσει στις "500 αιτήσεις", αντίθετα την συμφέρει {αν ΔΥΝΑΤΑΙ να κάνει κάποιος αναλογιστικές μελέτες κόστους-κερδών σε τέτοιες τιμές 12Ε/μήνα σε ΜΑΖΙΚΕΣ ενεργοποιήσεις -μεγάλο πλήθος δλδ, όπως έχω αναλύσει παλαιότερα} και μόνο marketίστικο colpo και μπράβο της μπορεί να είναι, μπορεί να "έπεσες" στο 3ημερο της 25/3 και να πρόλαβαν να λάβουν την αίτησή σου από την πράσινη εταιρία προκειμένου να σε καλέσουν για αντιπροσφορά παραμονής σε αυτήν. Εάν κάποιος λάβει τέτοια αντιπροσφορά από την πράσινη καρτοκινητή, ας μας γράψει λεπτομέρειες για το "τι" δίνουν να παραμείνει. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 (edited) Έπεσα πάνω σ'αυτή τη νέα προωθητική. Την παραθέτω μήπως ενδιαφέρεται κάποιος: Το CU σου προσφέρει 20GB δωρεάν για 30 ημέρες με οποιαδήποτε ενεργοποίηση COMBO πακέτου από 13,5€ και άνω ή STUDENT πακέτου από 10€ και άνω. https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/monadiki-prosfora-apo-to-cu/ Edited March 25, 2023 by johndouk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 2 minutes ago, Pppe said: Μικρή αλλά υπαρκτή (όπως το 2016) η πιθανότητα αντιπροσφορών για παραμονή σε καρτοκινητό της πράσινης εταιρίας αυτή την περίοδο. Επιπλέον του φόρτου εργασίας από τις πολλές αιτήσεις , που δεν έχει κανένα λόγο να τις σταματήσει στις "500 αιτήσεις", αντίθετα την συμφέρει {αν ΔΥΝΑΤΑΙ να κάνει κάποιος αναλογιστικές μελέτες κόστους-κερδών σε τέτοιες τιμές 12Ε/μήνα σε ΜΑΖΙΚΕΣ ενεργοποιήσεις -μεγάλο πλήθος δλδ, όπως έχω αναλύσει παλαιότερα} και μόνο marketίστικο colpo και μπράβο της μπορεί να είναι, μπορεί να "έπεσες" στο 3ημερο της 25/3 και να πρόλαβαν να λάβουν την αίτησή σου από την πράσινη εταιρία προκειμένου να σε καλέσουν για αντιπροσφορά παραμονής σε αυτήν. Εάν κάποιος λάβει τέτοια αντιπροσφορά από την πράσινη καρτοκινητή, ας μας γράψει λεπτομέρειες για το "τι" δίνουν να παραμείνει. Από Δευτέρα θα δείξει η πορεία του καρτοκινητου μου. Ελπίζω σε κάτι καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaR1z Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Μικρή αλλά υπαρκτή (όπως το 2016) η πιθανότητα αντιπροσφορών για παραμονή σε καρτοκινητό της πράσινης εταιρίας αυτή την περίοδο. Επιπλέον του φόρτου εργασίας από τις πολλές αιτήσεις , που δεν έχει κανένα λόγο να τις σταματήσει στις "500 αιτήσεις", αντίθετα την συμφέρει {αν ΔΥΝΑΤΑΙ να κάνει κάποιος αναλογιστικές μελέτες κόστους-κερδών σε τέτοιες τιμές 12Ε/μήνα σε ΜΑΖΙΚΕΣ ενεργοποιήσεις -μεγάλο πλήθος δλδ, όπως έχω αναλύσει παλαιότερα} και μόνο marketίστικο colpo και μπράβο της μπορεί να είναι, μπορεί να "έπεσες" στο 3ημερο της 25/3 και να πρόλαβαν να λάβουν την αίτησή σου από την πράσινη εταιρία προκειμένου να σε καλέσουν για αντιπροσφορά παραμονής σε αυτήν. Εάν κάποιος λάβει τέτοια αντιπροσφορά από την πράσινη καρτοκινητή, ας μας γράψει λεπτομέρειες για το "τι" δίνουν να παραμείνει.Αφού έχει ήδη το unlimited calls με 13,5€.Τι άλλο να βγάλειΣτάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Just now, vrwmiaR1z said: Αφού έχει ήδη το unlimited calls με 13,5€.Τι άλλο να βγάλει Στάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όσοι "λεφτά υπάρχουν", ΔΕΝ έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν για τα +500% κέρδη άλλων εταιριών. ΑΣ παραμείνουν σε αυτές. Δε χρειάζεται να "κοιτάνε" προς εταιρίες με +100% (2πλασιασμό απλά) κέρδη σε τιμές όπως αυτές αυτής της προσφοράς. Αφού "έτσι , όπως οι εταιρίες στις οποίες παραμένουν" τα βγάζουν ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ και αυτοί από την "εργασία" τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 Όχι. Δεν μου έστειλαν μήνυμα για να πατήσω σε link με τις ρυθμίσεις internet και mms. Έβαλα την καινούρια sim και όλα δούλεψαν με τη μία. Εγώ δεν έκανα τίποτα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 (edited) Από το 1265 ήρθε το μήνυμα. Μάλλον σε εμένα δε θα ενεργοποιήθηκε αμέσως και έστειλαν το λινκ. Ώπα. Τώρα πρόσεξα ότι έβαλες νέο νούμερο. Αλλά κ πάλι, οι κάρτες από φορητότητα δεν έρχονται ρυθμισμένες από αυτούς; Edited March 26, 2023 by hercoulis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaR1z Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 Από το 1265 ήρθε το μήνυμα. Μάλλον σε εμένα δε θα ενεργοποιήθηκε αμέσως και έστειλαν το λινκ. Ώπα. Τώρα πρόσεξα ότι έβαλες νέο νούμερο. Αλλά κ πάλι, οι κάρτες από φορητότητα δεν έρχονται ρυθμισμένες από αυτούς;Δε γνωρίζουμε, κοίτα μην είναι τίποτα phishing link και τρέχεις μετάΣτάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 Παιδεία άμα παραλάβω την νέα σιμ πως ενεργοποιβ 4g,5g. Volte vowifi και απενεργοποίηση 5ψηφεια και ότι άλλο χρειαστεί να μου πείτε. Ευχαριστώ 4G ΝΑΙ στο 1285WIFI στο 1339Κ στο 1252Τα είχε γράψει ο φίλος @mobileras 3 μέρες πριν οπότε στα δίνω να κάνεις την δουλειά σου Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 15 ώρες πριν, vrwmiaR1z said: Δε γνωρίζουμε, κοίτα μην είναι τίποτα phishing link και τρέχεις μετά Στάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρέπει να πέρασε ρυθμίσεις mms, apn στο κινητό δίκτυο δεδομένων. Θα κοιτάξω να το ελέγξω αύριο. Ωστόσο δε κρύβω ότι δε μου άρεσε κ εμένα αυτός ο τρόπος αποθήκευσης των ρυθμίσεων. Λες κ έχουν μείνει δεκαετίες πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 On 25/3/2023 at 1:27 ΜΜ, kostas123464 said: Παιδεία άμα παραλάβω την νέα σιμ πως ενεργοποιβ 4g,5g. Volte vowifi και απενεργοποίηση 5ψηφεια και ότι άλλο χρειαστεί να μου πείτε. Ευχαριστώ Και όσον αφορά τη φραγή στη λήψη 5ψήφιων sms υψηλής χρέωσης, μέσα από τις Υπηρεσίες στο Μενού των app: Είτε του CU app: Είτε του MyVodafone app: 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 1 ώρα πριν, hercoulis said: Πρέπει να πέρασε ρυθμίσεις mms, apn στο κινητό δίκτυο δεδομένων. Θα κοιτάξω να το ελέγξω αύριο. Ωστόσο δε κρύβω ότι δε μου άρεσε κ εμένα αυτός ο τρόπος αποθήκευσης των ρυθμίσεων. Λες κ έχουν μείνει δεκαετίες πίσω. Προσωπικά σε όποιο smartphone και να είχα οι ρυθμίσεις MMS & APN μπαίνουν αυτόματα με την εισαγωγή της SIM. Μπορεί να παίζουν "ασυμβατότητες" με κάποια smartphones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 5 ώρες πριν, sgatzo said: 4G ΝΑΙ στο 1285 WIFI στο 1339 Κ στο 1252 Τα είχε γράψει ο φίλος @mobileras 3 μέρες πριν οπότε στα δίνω να κάνεις την δουλειά σου Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστώ φιλε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Το myvodafone app παλι δεν ανοιγει. Το cu app δουλεύει. Πολεμανε το cash back, δεν υπάρχει άλλη εξηγηση... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Σε εμενα ανοιγει κανονικα σε non liquid νουμερο 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 59 minutes ago, Mobileras said: Το myvodafone app παλι δεν ανοιγει. Το cu app δουλεύει. Πολεμανε το cash back, δεν υπάρχει άλλη εξηγηση... Το δικό μου δουλεύει κανονικά με τα δεδομένα μέσω Vodafone ανοικτά (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympios1 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Τέλεια συστήματα έχει Η Vodafone Και απευθύνεται σε ψαγμενους χρήστες 😂😂😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 4 minutes ago, olympios1 said: Τέλεια συστήματα έχει Η Vodafone Και απευθύνεται σε ψαγμενους χρήστες 😂😂😂 Προσωπικά και όχι μόνο, κερδισμένοι έχουμε βγει απο τα συστήματα της vodafone 1 2 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts