jimmiss Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 (edited) Στο CashBack, αυτή τη φορά δεν "ενόχλησα" με mail (όπως μου είπε η μοναδική υπάλληλος στο support του pockee ότι είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας και όχι με τηλέφωνο, αλλά έτσι κι αλλιώς σε γενικές ερωτήσεις όπως: "Γιατί ενώ έχει το {κάποιο} προϊόν, δεν το έχουν αυτή τη περίοδο σε κανένα supermarket πχ Βασιλόπουλος" δεν απαντά ποτέ) και καταχώρησα την απόδειξη και περιμένω: Έχουν περάσει >24 ώρες και η απόδειξη είναι ακόμα στο "Τις επεξεργαζόμαστε". Άρα δεν ισχύει ό,τι έγραψα σε προηγούμενο post μου ότι η "Επιβεβαίωση" γίνεται σε 24 ώρες. ΑΝ δεν τους "ενοχλήσουμε" (τη μοναδική κυρία στο support, δλδ). Μπήκανε μόλις τώρα δες στην εφαρμογη Ακριβώς: Edited December 1, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Εγώ πάντως πρέπει να έχω κάνει ρεκόρ <<EIΣAI O OPIΣMOΣ TOY NTANTABPOXΘIZΩ!!THN ΠEPIOΔO TOY GIVE BACK PROMO KATANAΛΩΣEΣ 17013MB!!! ΣHMEPA TA ΠAIPNEIΣ ΠIΣΩ KAI ΘA EINAI ΔIAΘEΣIMA ΔΩPEAN MEXPI KAI 11/12>> Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 (edited) Το όριο εδώ είναι 3GB για κάθε μέρα ή 4gb; Edited December 1, 2017 by XP130TD Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 (edited) Το όριο εδώ είναι 3GB για κάθε μέρα ή 4gb; 3..........:) Edited December 1, 2017 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 (edited) Εγώ πάντως πρέπει να έχω κάνει ρεκόρ άφησες και κάτι να κατεβάσουμε και μεις μην είσαι μονοφαγας :p τίποτα σε μένα ακόμα.... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 1, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Εμενα ηρθε κατα τις 12:00 το μεσημερι. 3.596Mb πισω και εχω απλο cu. Θα γραψω το βραδυ αν το πηραν και οι δικοι μου στα φοιτητικα τους. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Εγώ πάντως πρέπει να έχω κάνει ρεκόρ <<EIΣAI O OPIΣMOΣ TOY NTANTABPOXΘIZΩ!!THN ΠEPIOΔO TOY GIVE BACK PROMO KATANAΛΩΣEΣ 17013MB!!! ΣHMEPA TA ΠAIPNEIΣ ΠIΣΩ KAI ΘA EINAI ΔIAΘEΣIMA ΔΩPEAN MEXPI KAI 11/12>> Πώς το έκανες αυτό ρε μεγάλε??? Εγώ αυτά <<κατάφερα>> κυρίως από τα 2 δωρεάν Π-Σ-Κ: EIΣAI O OPIΣMOΣ TOY NTANTABPOXΘIZΩ!!THN ΠEPIOΔO TOY GIVE BACK PROMO KATANAΛΩΣEΣ 6323MB!!! ΣHMEPA TA ΠAIPNEIΣ ΠIΣΩ KAI ΘA EINAI ΔIAΘEΣIMA ΔΩPEAN MEXPI KAI 11/12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Πώς το έκανες αυτό ρε μεγάλε??? Εγώ αυτά <<κατάφερα>> κυρίως από τα 2 δωρεάν Π-Σ-Κ: EIΣAI O OPIΣMOΣ TOY NTANTABPOXΘIZΩ!!THN ΠEPIOΔO TOY GIVE BACK PROMO KATANAΛΩΣEΣ 6323MB!!! ΣHMEPA TA ΠAIPNEIΣ ΠIΣΩ KAI ΘA EINAI ΔIAΘEΣIMA ΔΩPEAN MEXPI KAI 11/12. "Πιστεύω" από βιασύνη έβαλε ένα μηδενικό παραπάνω: Δε γίνεται εκτός αν "έφαγε" από δικά του (πχ φοιτητικά 600άρια ΜΒ πολλών ετών που μάζευε που θα του το καταργήσουν 15/12)....!!! Για χρήση ως και την μεθεπόμενη Δευτέρα. Πού τα'φαγε εδώ κ 2 βδομάδες; Πού θα τα φάει τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 ελπίζω κάποιος να μη χρεώθηκε το daily κι όχι μόνο νομίζοντας ότι θα μπουν με το καλημέρα,αν είχε ξεμείνει Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 ελπίζω κάποιος να μη χρεώθηκε το daily κι όχι μόνο νομίζοντας ότι θα μπουν με το καλημέρα,αν είχε ξεμείνει Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ένα "νεκρό" χρονικό διάστημα 12+ ωρών έμεινε: ΝΑΙ. Εξ'ου κ το 11 (αντί 10) /12 που έλεγαν αρχικά ότι θα ισχύσουν, νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 (edited) εγώ έχω μείνει στο 1-10/12 έτσι έλεγε το μήνυμα στις 16/11 ευτυχώς που έχω κάτι ψιλά δηλ.. ακόμα αλλοιώς θα την είχα πατήσει και εγώ καταλαβαίνω βέβαια ότι πρέπει να γίνει μια άλφα επεξεργασία και καθυστερούν Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 1, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 "Πιστεύω" από βιασύνη έβαλε ένα μηδενικό παραπάνω: Δε γίνεται εκτός αν "έφαγε" από δικά του (πχ φοιτητικά 600άρια ΜΒ πολλών ετών που μάζευε που θα του το καταργήσουν 15/12)....!!! Για χρήση ως και την μεθεπόμενη Δευτέρα. Πού τα'φαγε εδώ κ 2 βδομάδες; Πού θα τα φάει τώρα; Για τους απιστους Θωμαδες.. Την περίμενα την αμφισβήτηση χαχα http://imageupload.co.uk/images/2017/12/01/Screenshot_2017-12-01-12-46-58.jpg Θέλω βραβείο από την βονταφον αλλιώς θα σκάσω. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Για τους απιστους Θωμαδες.. Την περίμενα την αμφισβήτηση χαχα http://imageupload.co.uk/images/2017/12/01/Screenshot_2017-12-01-12-46-58.jpg Θέλω βραβείο από την βονταφον αλλιώς θα σκάσω. "Πόσα χρόνια έχεις φοιτητικό CU;" Να το "δώρο" (που θα σε ρωτήσουν)...Σε 2 βδομάδες....χα χα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 "Πόσα χρόνια έχεις φοιτητικό CU;" Να το "δώρο" (που θα σε ρωτήσουν)...Σε 2 βδομάδες....χα χα!! Έχω από τις 27/4/2013 Υπόψιν ότι δεν καταναλωσα τα του φοιτητικού αλλά κυρίως τα μπόνους που δίνανε για κάθε πουσουκου συν τα του φοιτητικού που μέχρι να μπει αυτό το 17αρι είχα και με τα σημερινά 600αρια περίπου 5GB. Ιδού και η απόδειξις : http://imageupload.co.uk/images/2017/12/01/Screenshot_2017-12-01-14-26-23.jpg Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 σαν δεν ντρέπεστε λέω γω,γονατισατε το δίκτυο.... ορίστε ... κύριος :p TA KEPΔIΣEΣ KAI ΣHMEPA TA ΠAIPNEIΣ ΠIΣΩ. TA 1722MB ΠOY KATANAΛΩΣEΣ AΠO TO GIVE BACK PROMO, ΘA EINAI ΔIAΘEΣIMA ΔΩPEAN MEXPI 11/12 23:59. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Και στο παιδί που στειλαν 6262 mb παραπάνω του γράφει το μήνυμα " είσαι ο ορισμός του ντατακαταβροχθιζω.. " όπως και σε εμένα, άρα υπάρχει διαβάθμιση στα τυποποιημενα μηνύματα που στέλνει η βονταφον διότι στον παραπάνω με τα 1777mb του στειλαν μήνυμα διαφορετικό χαχα. Σε εμένα έπρεπε να στείλουν " είσαι ο γκοτζιλα του ντατακαταβροχθιζω... " ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα παρατήρησα ότι γράφουν ντανταβροχθιζω και όχι ντατακαταβροχθιζω! Είναι ότι να είναι χαχα Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Και στο παιδί που στειλαν 6262 mb παραπάνω του γράφει το μήνυμα " είσαι ο ορισμός του ντατακαταβροχθιζω.. " όπως και σε εμένα, άρα υπάρχει διαβάθμιση στα τυποποιημενα μηνύματα που στέλνει η βονταφον διότι στον παραπάνω με τα 1777mb του στειλαν μήνυμα διαφορετικό χαχα. Σε εμένα έπρεπε να στείλουν " είσαι ο γκοτζιλα του ντατακαταβροχθιζω... " ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα παρατήρησα ότι γράφουν ντανταβροχθιζω και όχι ντατακαταβροχθιζω! Είναι ότι να είναι χαχα Που το καταναλώσεις όλα αυτά ρε μεγάλε? Πόσο Youtube πια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Που το καταναλώσεις όλα αυτά ρε μεγάλε? Πόσο Youtube πια? Ευτυχώς δεν υπήρχε περιορισμός για το γιουτουμπ μόνο, όπως γινόταν σε αντίστοιχο πακέτο της πράσινης που παρεμπιπτόντως αν το αθροισαμε και εκείνο στα από εδώ τότε θα έφτανε στα 27GB. Θα κοιτάξω να τα φάω όλα πριν τις 15/12 γιατί τότε μας κόβουν τα φοιτητικά, μας τα κάνουν σπέσιαλ. Βέβαια θα ξαναβαζουν κάθε μήνα τα 600' και 600mb απλά τα προηγούμενα θα έχουν ήδη μηδενιστει και μιλάω για τα 5GB διότι τα 17GB πρέπει να φαγωθουν έως τις 11/12. Τροχοπεδη το ημερήσιο όριο των 3GB αλλά εντάξει. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Ρεκόρ min....Σας έφαγα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Μην είσαι σίγουρος. Πλέον με wu και επειδή έφαγαν άκυρο, άρχισαν ήδη τις προσφορές. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 χαχα φίλε εσύ μόνο 15mb κατανάλωσες και σε λυπήθηκαν για αυτό σου έδωσαν 50mb ... δεν υπάρχει λέμε το πόσο ανοικτοχέρηδες είναι :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Ρεκόρ min....Σας έφαγα!!! Χαχαχα,το νουμερο ηταν καλο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Εγώ δεν πήρα, μιας και το έχω ως δεύτερο. Βέβαια από το Πάρε να'χεις μάζεψα γύρω στα 2GB. :D Πάντως με τις τελευταίες αλλαγές της πράσινης, το CU μου λογικά θα ξαναγίνει βασικό. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Μην είσαι σίγουρος. Πλέον με wu και επειδή έφαγαν άκυρο, άρχισαν ήδη τις προσφορές. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalkδεν νομίζω ότι έκαναν κάτι, συνηθισμένο μήνυμα σε μένα τουλάχιστον Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Καλη προσφορά αυτή! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts