Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα 1000 λεπτά με 3 ευρώ παίζουν στην Ευρωζώνη

Τα 3 GB για Σαββατοκύριακο δεν παίζουν.

ME TO CU REFILL ΞANAΓEMIZEIΣ TO JUST SURF BONUS ΠOY ΣOY ΔINEI 500 MB,ΓIA NA TH BΓAΛEIΣ MEXPI THN HMEPA ΛHΞHΣ TOY.ΠAPE ΠAΛI OΣA MB EXEIΣ HΔH KATANAΛΩΣEI ME MONO 3€, ΣTEΛNONTAΣ R500 ΣTO 1252

Απορία?

1.αν το αγοράσω και το γεμίσω και καπάκι κάνω την πρώτη ανανέωση του μήνα μεταφέρονται όλα μαζί στην νέα ημερομηνία λήξης?

2.τωρα που έκανα ανανέωση υπόλοιπου μπορώ να το αγοράσω και θα μεταφερθεί η βλακείες λέω?

υ.γ:σήμερα είναι η τελευταία μέρα που λήγουν τα πακέτα ...αλλά βιαστηκα χωρίς να ρωτήσω,και έκανα ήδη ανανέωση υπόλοιπου

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Edited by akalos

είναι ίδιο με την εφαρμογή Pockee τσεκαρε το.

Έχεις δίκιο: Το τηλέφωνό τους και το email τους στο pockee έχει για επικοινωνία σ'αυτό το Cash back.

Βρίσκεται στο Thank you του αναβαθμισμένου app MyVodafone.

Φαντάζομαι ότι τα € που αποδίδονται στο Cash Back γίνονται όσα € και για τα τρέχοντα προϊόντα από supermarkets του pockee. Έτσι;

Απλά:

Δεν επιστρέφονται στο paypal λογαριασμό σου (όπως στο pockee),

ΑΛΛΑ: Μπαίνουν ως € + στο υπόλοιπό μας στο CU , έτσι;

(Εννοείται € ακέραιου ποσού: Αφού μαζευτούν και αφού εξαργυρωθούν ως πρόσθεση στο υπόλοιπό μας).

Για να το δούμε κι αυτό....:)

Υ.Γ.>: Έχω την απορία ΑΝ εξαργύρωση 5€ από αυτό το Cash Back θεωρείται ως κανονική ανανέωση που ανανεώνει το 3μηνο: Ζητώ πολλά, εεε; ΟΚ!!

Edited by jimmiss

Έχεις δίκιο: Το τηλέφωνό τους και το email τους στο pockee έχει για επικοινωνία σ'αυτό το Cash back.

Φαντάζομαι ότι τα € που αποδίδονται στο Cash Back γίνονται όσα € και για τα τρέχοντα προϊόντα από supermarkets του pockee. Έτσι;

Απλά:

Δεν επιστρέφονται στο paypal λογαριασμό σου (όπως στο pockee),

ΑΛΛΑ: Μπαίνουν ως € + στο υπόλοιπό μας στο CU , έτσι;

(Εννοείται € ακέραιου ποσού: Αφού μαζευτούν και αφού εξαργυρωθούν ως πρόσθεση στο υπόλοιπό μας).

Για να το δούμε κι αυτό....:)

Υ.Γ.>: Έχω την απορία ΑΝ εξαργύρωση 5€ από αυτό το Cash Back θεωρείται ως κανονική ανανέωση που ανανεώνει το 3μηνο: Ζητώ πολλά, εεε; ΟΚ!!

αυτό το υστερόγραφο περιμένω να μας επιβεβαιώσει κάποιος.
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

αυτό το υστερόγραφο περιμένω να μας επιβεβαιώσει κάποιος.

Πολύ (ΜΑ πάρα πολύ) αμφιβάλλω: ΑΝ ανανεώνει το 3μηνο η εξαργύρωση 5€ και πάνω στο Cash Back: Ειδικά για Voda.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ΠΩΣ ΟΧΙ: Εδώ η πράσινη χειροτέρεψε (πχ στο easy transfer της με τις προϋποθέσεις του),

Η Voda που ήδη ήταν "αυστηρή"....:lol: , θα έκανε κάτι "καλύτ€ρο";

Σχεδόν σίγουρα: ΟΧΙ.:)

και που είναι αυτή η αναβάθμιση

χωρίς μισολογα παρακαλώ αυτή τη φορά..για να μη σκοτωθούμε εδώ μέσα.... :p :p

και που είναι αυτή η αναβάθμιση

χωρίς μισολογα παρακαλώ αυτή τη φορά..για να μη σκοτωθούμε εδώ μέσα.... :p :p

καλημέρα κατέβασα την εφαρμογή my Vodafone app πηγαίνοντας στο Vodafone thank you δεν υπάρχει το cash back ενώ άμα μπω στο Vodafone gr στο thank you μου έχει το πρόγραμμα και διαφορές πληροφορίες αλλά άφαντο στην εφαρμογή my Vodafone app. γιατί ? . πήρα στην Vodafone και έκανα ερωτήσεις με αυτό και μου λέει δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τα σούπερ μάρκετ που συνεργάζονται και θα σας καλέσουμε να σας ενημερώσουμε. πχ εγώ είχα αποδείξεις και έλεγα να το δοκιμάσω αλλά δεν υπάρχει πουθενά. σίγουρα πρέπει να αφορά σούπερ μάρκετ που έχει και το pockee όπως πχ το my market που έχει σε όλες τις αποδείξεις του αυτό για scan αλλά επειδή το pockee έχει βάλει και τον βασιλόπουλο και πήγα πρόσφατα και δεν είχε η απόδειξη άρα μάλλον δεν αφορά όλα τα Βασιλόπουλος σούπερ μάρκετ.

καλημέρα κατέβασα την εφαρμογή my Vodafone app πηγαίνοντας στο Vodafone thank you δεν υπάρχει το cash back ενώ άμα μπω στο Vodafone gr στο thank you μου έχει το πρόγραμμα και διαφορές πληροφορίες αλλά άφαντο στην εφαρμογή my Vodafone app. γιατί ? . πήρα στην Vodafone και έκανα ερωτήσεις με αυτό και μου λέει δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τα σούπερ μάρκετ που συνεργάζονται και θα σας καλέσουμε να σας ενημερώσουμε. πχ εγώ είχα αποδείξεις και έλεγα να το δοκιμάσω αλλά δεν υπάρχει πουθενά. σίγουρα πρέπει να αφορά σούπερ μάρκετ που έχει και το pockee όπως πχ το my market που έχει σε όλες τις αποδείξεις του αυτό για scan αλλά επειδή το pockee έχει βάλει και τον βασιλόπουλο και πήγα πρόσφατα και δεν είχε η απόδειξη άρα μάλλον δεν αφορά όλα τα Βασιλόπουλος σούπερ μάρκετ.

δεν κοιτάς καλά ...

είναι στο Thank You κάτω στην μέση !!

και ναι είναι το Pockee ...

ποια version του myvodafone έχετε,η τελευταία δεν το έχει (4.4.0.5)

το κακο είναι ότι δουλεύει μόνο από την εφαρμογή αλλά δεν το βλέπω

στο chat λένε ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί πλήρως ακόμα,θα με ενημερωσουν κάποια στιγμή αργότερα...

επίσης αν κατάλαβα καλά αγοράζουμε και πακέτα με το cashback

https://thankyou.vodafone.gr/my-thank-you

Edited by akalos

το κακο είναι ότι δουλεύει μόνο από την εφαρμογή αλλά δεν το βλέπω

στο chat λένε ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί πλήρως ακόμα,θα με ενημερωσουν κάποια στιγμή αργότερα...

επίσης αν κατάλαβα καλά αγοράζουμε και πακέτα με το cashback

https://thankyou.vodafone.gr/my-thank-you

ΜΟΝΟ απ'το app . Το λέει στα faq.

13: https://thankyou.vodafone.gr/cashback

Edited by jimmiss

ΜΟΝΟ απ'το app . Το λέει στα faq.

13: https://thankyou.vodafone.gr/cashback

εεεε...αυτό λέμε,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ..

και στο chat του pockee το ίδιο μου είπαν,δεν είναι για όλους ακόμα...

καλημερα τον μαρτιο του 2018 καταργειται το πακετο talk to vodafone 300 με αποτελεσμα να χαθουν τα δωρεαν λεπτα ομιλιας που εχει καποιος μαζεψει!!!!!!!!!!!!!!!!!! και να ενεργοποιησει αλλο παρομοιο πακετο δεν γινεται τιποτα με τα λεπτα ομιλιας που ειχε!!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ .εγω ηδη εχω κανει αιτημα στη εεττ και θα κανω και στον συνηγορο του καταναλωτη.

Μακάρι να πετύχεις κάτι, αλλά λίγο δύσκολο το βλέπω. Αν δεν κάνω λάθος το ότι σου μαζεύει τα λεπτά είναι κάτι εντελώς ανεπίσημο και δεν αναφέρεται καν στους όρους του πακέτου.

Sent from my SM-G930F

καλημερα τον μαρτιο του 2018 καταργειται το πακετο talk to vodafone 300 με αποτελεσμα να χαθουν τα δωρεαν λεπτα ομιλιας που εχει καποιος μαζεψει!!!!!!!!!!!!!!!!!! και να ενεργοποιησει αλλο παρομοιο πακετο δεν γινεται τιποτα με τα λεπτα ομιλιας που ειχε!!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ .εγω ηδη εχω κανει αιτημα στη εεττ και θα κανω και στον συνηγορο του καταναλωτη.

Δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι, το καλό της υπόθεσης είναι ότι δεν χάνονται τα λεπτά από το online bonus. Εγώ έκανα την αλλαγή μόνος μου επειδή άλλαξαν οι ανάγκες μου.

Δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι, το καλό της υπόθεσης είναι ότι δεν χάνονται τα λεπτά από το online bonus. Εγώ έκανα την αλλαγή μόνος μου επειδή άλλαξαν οι ανάγκες μου.

σε ποιο πακετο πηγες ? εμειναν μονο τα λεπτα απο το online bonus?ευχαριστω

Αμα μέσα σε 4 μήνες δεν καταφέρεις να φάς το υπόλοιπο σου σημαίνει ότι χρησιμοποιείς πολύ λιγώτερα από 300 κάθε μήνα.

Μην ανησυχείς μέχρι τον Νοέμβριο του 2018 θα έχεις μαζέψει πάλι ένα μεγάλο υπόλοιπο.

Αμα μέσα σε 4 μήνες δεν καταφέρεις να φάς το υπόλοιπο σου σημαίνει ότι χρησιμοποιείς πολύ λιγώτερα από 300 κάθε μήνα.

Μην ανησυχείς μέχρι τον Νοέμβριο του 2018 θα έχεις μαζέψει πάλι ένα μεγάλο υπόλοιπο.

Δεν έχουν λόγο οι εταιρίες κινητής να μην εφαρμόζουν το roll over σε ΟΛΑ (εκτός ίσως από τα λεπτά ομιλίας προς όλους).

Όσες όχι ακόμα: Αυτές χάνουν.

Από την πεποίθησή μας (για ασφάλεια: ΚΑΙ ΑΝ τα χρειαστώ; ; ; ) που για τη συντριπτική πλειοψηφία μας αποδεικνύεται μετά από αρκετό χρόνο , φρούδα: Ότι δεν είχε νόημα Να "μαζεύω".

σε ποιο πακετο πηγες ? εμειναν μονο τα λεπτα απο το online bonus?ευχαριστω

Στο talk 2 vodafone 600, ναι μόνο αυτά (είχα 2000 περίπου) απλά καταναλώνονται πρώτα

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked