Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έκανα αυτό αλλά δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία , το απορρίπτει για CU.

Γίνεται αμέσως αλλαγή σε όποιο πακέτο θες.

Ναι, ε;

Εγώ δεν μπορώ να το προχωρήσω(εννοώ δεν έχω κάποιο νούμερο που θέλω να μεταφέρω). Και τώρα που το θυμάμαι, όταν το δοκίμασα πριν λίγο καιρό δεν το είχα κάνει CU, αλλά κάποιο άλλο είδος. Και πραγματοποιήθηκε κανονικά. Ενδεχομένως να είχε και τότε αυτόν τον περιορισμό και να μην το είχα πάρει χαμπάρι. Μικρό το κακό...

Τελικά το έκανε για απλό καρτοκινητό που είναι τελείως δωρεάν και θα κάνει μετά αλλαγή πακέτου σε cu. Η αλλαγή αυτή γίνεται δωρεάν;

Εντελώς δωρεάν. Εξαιρείται η μετακίνηση στο international όπου χάνεις όλο το τυχόν υπολοιπο σου.

για να βγαλεις κωδικους στη πειραιως ειναι πεντε ευρω. λες και θα τους σκαλιξουν σε πετρα..

http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/e-banking/ilektronika-kanalia-eksypiretisis/eggrafi-winbank-web-banking

Για αυτο το λογο ειναι η μοναδικη τραπεζα που δεν εχω κωδικους.

Τα 5 ευρώ για τους κωδικούς στην τράπεζα Πειραιώς εμένα μου τα βάλανε μέσα στο λογαριασμό μου.Μεινανε μέσα, δεν μου τα πήραν.Όμως γιατί τα ζητούν, δεν μπορώ να καταλάβω, αφού μένουν μέσα στο λογαριασμό μας.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Τα 5 ευρώ για τους κωδικούς στην τράπεζα Πειραιώς εμένα μου τα βάλανε μέσα στο λογαριασμό μου.Μεινανε μέσα, δεν μου τα πήραν.Όμως γιατί τα ζητούν, δεν μπορώ να καταλάβω, αφού μένουν μέσα στο λογαριασμό μας.

είσαι σίγουρος ότι ήταν αυτό;

Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Δε μένουν στο λογαριασμό. Πληρώνεις κανονικότατα 5€.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

μολις μου ειπαν οτι δεν μπορεις να κανεις ηλεκτρονικα καμμια φορητοτητα....ειναι αληθεια;:confused::confused:

Γιατί δε δοκιμάζεις από το σαιτ όπως σου ανέφεραν τα παιδιά; άσε τι λένε αυτοί. Έτσι είπαν τηλεφωνικά και σε φίλο μου και πριν κάνα εικοσαημερο έκανε κανονικά και τσάμπα πήγε το κουριερ σπίτι

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Τέλεια!!Δεν υπαρχει το πακετο 120ΜΒ με 3 ευρω για αγορά.Το εκαναν 600 με 6 ευρω.Εγω δεν χρειαζομαι τοσα,θελω τα λιγα,με το ζορι 6 ευρω;Καλα το πανε....:mad:

Ναι, το είχαν πει από τον Αύγουστο πως θα καταργηθεί αυτό. Αν ο αριθμός είναι CU, για τόσα MB μάλλον συμφέρει να σε προσθέσει κάποιος στο πάρε να'χεις.

Vodafone καρτοκινητο ειναι με τα 400 λεπτά με καθε ανανεωση 10 ευρω και χρεωση 3 ευρω.Αρα τωρα δεν μπορω να εχω καποιο πακετο με λιγα ΜΒ οπως το θελω.Δεν βολευει καθολου δυστυχως.

Δε μένουν στο λογαριασμό. Πληρώνεις κανονικότατα 5€.

Εμένα μου ζήτησαν 5 ευρώ για τους κωδικούς στην τράπεζα Πειραιώς.Τα λεφτά φάνηκαν στο βιβλιαριο μου.Τα χρησιμοποίησα.Στην αρχή μου ζήτησαν 1 ευρώ για ενεργοποίηση του βιβλιαριου και 5 για τους κωδικούς.Δεν έβαλα λεφτά μέσα στο βιβλιαριο, καθόλου.Όταν ενημέρωσα το βιβλιαριο στο μηχάνημα, έλεγε ότι έχω 6 ευρώ τα οποία τα χρησιμοποίησα ( τα έστειλα σε λογαριασμό στοιχήματος και τα έπαιξα.Αρα τα λεφτά μένουν στον πελάτη.Δεν τα παίρνει η τράπεζα.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Εμένα μου ζήτησαν 5 ευρώ για τους κωδικούς στην τράπεζα Πειραιώς.Τα λεφτά φάνηκαν στο βιβλιαριο μου.Τα χρησιμοποίησα.Στην αρχή μου ζήτησαν 1 ευρώ για ενεργοποίηση του βιβλιαριου και 5 για τους κωδικούς.Δεν έβαλα λεφτά μέσα στο βιβλιαριο, καθόλου.Όταν ενημέρωσα το βιβλιαριο στο μηχάνημα, έλεγε ότι έχω 6 ευρώ τα οποία τα χρησιμοποίησα ( τα έστειλα σε λογαριασμό στοιχήματος και τα έπαιξα.Αρα τα λεφτά μένουν στον πελάτη.Δεν τα παίρνει η τράπεζα.

βάζεις 5ευρώ μέσα και στα τραβάνε από τον λογαριασμό σου για την ενεργοποίηση του internet banking εγώ αυτό θυμάμαι, είναι πολλά χρόνια που το έχω ενεργοποιήσει και έτσι έγινε. τώρα με το ένα ευρώ δεν ξέρω τι καινούργιο είναι αυτό

Η εφαρμογη του myCU τα χει παιξει απο χτες;

σήμερα το πρωί έστρωσε σε μένα αλλά το βράδυ μηδέν

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

να επιβεβαιώσω και εγώ ότι το bonus 500mb από online ανανέωση μας άφησε χρόνους

Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Προσοχή! Κόπηκε η ειδική προσφορά των extra 100' προς όλους, στα πακέτα CU talk a lot 600 και talk2Vodafone 300.

Προσοχή! Κόπηκε η ειδική προσφορά των extra 100' προς όλους, στα πακέτα CU talk a lot 600 και talk2Vodafone 300.

Τα πακετα εχουν αλλαξει δω και μερες. Εχουν φουλ ομιλια τα καινουργια.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Τα πακετα εχουν αλλαξει δω και μερες. Εχουν φουλ ομιλια τα καινουργια.

Ναι, από τα καινούργια πακέτα, κόπηκαν 100' προς όλους. Τα CU talk a lot 600 και talk2Vodafone 300, δίνουν το μέγιστο (με online αγορά) 300' προς όλους και όχι 400'. Ρώτησα στο chat για την αλλαγή και μου είπαν, ότι ήταν ειδική προσφορά από την εταιρεία, η οποία έληξε για όλους.

Ναι, από τα καινούργια πακέτα, κόπηκαν 100' προς όλους. Τα CU talk a lot 600 και talk2Vodafone 300, δίνουν το μέγιστο (με online αγορά) 300' προς όλους και όχι 400'. Ρώτησα στο chat για την αλλαγή και μου είπαν, ότι ήταν ειδική προσφορά από την εταιρεία, η οποία έληξε για όλους.

400' προς ολους δεινουν και 100' προς βοντα. Σε 2 CU που εχω αυτα δινει.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Και στων γονιών μου τα νούμερα που το είχαν, δεν βλέπω πια τα +100' προς όλους. Μέσα στην εφαρμογή βλέπω πως το έχουν κρατήσει (αναφέρει ειδική προσφορά) στο πακέτο των 8€.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked