cb600f Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Το cu κόβει την ταχύτητα όταν ξεπεράσεις τα 1500mb ημερησίως. Ήταν μόλις 500mb, αλλά μερικούς μήνες πριν το άλλαξαν. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Οπότε θα πρέπει συνέχεια να τσεκάρω τα MB μέσω της εφαρμογής my Vodafone. Άκουσα σε διαφήμιση για το Vodafone control +. Όταν φτάσεις στο 80% των ΜΒ ή του χρόνου ομιλίας σου, σε ενημερώνει με sms. Μίλησα και με το live chat και το ενεργοποιείς μέσα από το app my Vodafone, στην επιλογή πακέτα. http://www.vodafone.gr/portal/vodafone-control-plus Edited October 12, 2016 by enterhere Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Γιατί δε βάζετε στις ρυθμίσεις του κινητού σας το όριο; :confused: Να σας ειδοποιεί όποτε βάλετε εσείς και να κόβει το internet, πάλι όποτε θέλετε εσείς; Σε Android και WM, υπάρχουν αυτές οι ρυθμίσεις στο λειτουργικό. Edited October 12, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 καλησπέρα έβαλα κάρτα σήμερα από κατάστημα και μου ήρθε μυνημα ότι μου δίνει 500mb για 15 ημέρες και γράφει ότι αφορά και το Vodafonecu.gr δηλαδή δεν αφορά το vodafone.gr ? έχει τύχει σε κανέναν άλλον να βάλει κάρτα αυτές τις ημέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Συλλογή υπογραφών για εναντίωση στις αυξήσεις καρτοκινητής https://secure.avaaz.org/el/petition/EETT_Sas_kaloyme_na_stamatisete_ti_drasi_kartel_stin_kiniti_tilefonia/?ccFPhkb Edited October 13, 2016 by Mark_K Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161013/a309cf790fb325f4be7d1e138ee20f18.jpg Ανά μήνα πλέον ο κώδικας 1+1 στα Simply Burgers :( Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161013/a309cf790fb325f4be7d1e138ee20f18.jpg Ανά μήνα πλέον ο κώδικας 1+1 στα Simply Burgers :( Πολύ καιρό τώρα, ήταν πιο παλιά ανά βδομάδα; Τελευταία φορά τέλη Αυγούστου που πήρα για ένα το μήνα ήταν Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 ναι ναι ήταν ανά βδομάδα εγώ τώρα το συνειδητοποιησα Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 KAΘE ΣABBATOKYPIAKO.. ΞEΣAΛIΩNEIΣ. ΓIA 4 ΣYNEXOMENA ΣK, 200 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAΘE ΣK. MONO ME 2€. CU 4 ΣOYKOY. ΣTEIΛE 200 ΣTO 1398 EΩΣ 06/11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Συλλογή υπογραφών για εναντίωση στις αυξήσεις καρτοκινητής https://secure.avaaz.org/el/petition/EETT_Sas_kaloyme_na_stamatisete_ti_drasi_kartel_stin_kiniti_tilefonia/?ccFPhkb Μόλις ψήφισα . Αλλά δεν ξέρω εάν θα δούμε προκοπή . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 KAΘE ΣABBATOKYPIAKO.. ΞEΣAΛIΩNEIΣ. ΓIA 4 ΣYNEXOMENA ΣK, 200 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAΘE ΣK. MONO ME 2€. CU 4 ΣOYKOY. ΣTEIΛE 200 ΣTO 1398 EΩΣ 06/11. και το αποκορυφωμα??? ΞΕΣΑΛΙΩΝΕΙΣ!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: και με σαλιο και με λαδι που λενε :D Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 και το αποκορυφωμα??? ΞΕΣΑΛΙΩΝΕΙΣ!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: και με σαλιο και με λαδι που λενε :D χααχαχαχαχαχχαχα :lol: :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Προσπάθησα να αγοράσω εισιτήρια για συναυλία στο Fuzz με την προσφορά του Cu around. Η συναυλία μόλις είχε ανακοινωθεί και δίνονταν εισιτήρια σε προνομιακή τιμή. Παρόλα αυτά δε μπόρεσα να τα πάρω. Μου είπαν ότι είχαν τελειώσει αυτά που ήταν διαθέσιμα για την προσφορά. Πόσα δίνουν; Κάτω από 10; Γελοιότητες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161017/85038cff056b41112b538ac96cfa0c06.jpg 15νθημερο το bonus online ανανέωσης ας το κρατήσουν τουλάχιστον Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161017/85038cff056b41112b538ac96cfa0c06.jpg 15νθημερο το bonus online ανανέωσης ας το κρατήσουν τουλάχιστον το δίνει και το what's up για αυτό το έκανε και το cu αλλά άμα μπεις στο Vodafone.gr το γραφεί προσφορά μόνο για σένα! αφορά όπως είπα και παραπάνω και δίνεται και από τα καταστήματα vodafone. πάντως γιατί δεν γράφει το Vodafonegr δηλαδή θα δίνεται μόνο σε ανανέωση από το Vodafone.gr ? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Ξέρετε που μπορώ να στείλω μήνυμα για να σταματησω την αυτόματη ανανέωση του surf & email που είχε 500+500mb ; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 se100OFF στο 19109 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 το δίνει και το what's up για αυτό το έκανε και το cu αλλά άμα μπεις στο Vodafone.gr το γραφεί προσφορά μόνο για σένα! αφορά όπως είπα και παραπάνω και δίνεται και από τα καταστήματα vodafone. πάντως γιατί δεν γράφει το Vodafonegr δηλαδή θα δίνεται μόνο σε ανανέωση από το Vodafone.gr ? . όχι αφού λέει και κατάστημα Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Παιδιά θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει στο cu κάποια υπηρεσία σαν αυτή της cosmote my Internet που όταν σου τελειώσουν τα MB αυτόματα σου κόβει το ίντερνετ και σου στέλνει μήνυμα για ενεργοποίηση κάποιου πακέτου. Η κάτι παρόμοιο που να μην σε χρεώνει 1 ευρώ τα 15mb όπως τώρα. Υπάρχει κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 όχι αφού λέει και κατάστημα ναι δεν εννουσα αυτο αλλα οτι γραφει μονο για το vodafonecu.gr και δεν γραφει το vodafone.gr και λεω μηνπως μονο με ανανεωση απο το vodafonegr δεν δινει το online μπονους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 (edited) ναι δεν εννουσα αυτο αλλα οτι γραφει μονο για το vodafonecu.gr και δεν γραφει το vodafone.gr και λεω μηνπως μονο με ανανεωση απο το vodafonegr δεν δινει το online μπονους . τι να σου πω ίσως επειδή έχω cu αλλα ας μας πει κάποιος άλλος που δεν έχει αν του δίνει κάτι ανάλογο Edited October 17, 2016 by Mark_K Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Παιδιά θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει στο cu κάποια υπηρεσία σαν αυτή της cosmote my Internet που όταν σου τελειώσουν τα MB αυτόματα σου κόβει το ίντερνετ και σου στέλνει μήνυμα για ενεργοποίηση κάποιου πακέτου. Η κάτι παρόμοιο που να μην σε χρεώνει 1 ευρώ τα 15mb όπως τώρα. Υπάρχει κάτι τέτοιο? http://www.vodafone.gr/portal/vodafone-control-plus Αλλά δεν νομίζω να σου κόβει το internet, όπως η cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 http://www.vodafone.gr/portal/vodafone-control-plus Αλλά δεν νομίζω να σου κόβει το internet, όπως η cosmote. Ναι αυτό το είδα. Έλεγα αν υπάρχει κάτι παρόμοιο με αυτό της cosmote. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 ρε παιδιά κι άλλος τ χει ρωτήσει αυτό για τα δεδομένα,το Android εχει δυνατότητα να βάλεις όριο δεδομένων και ξεμπερδευεις Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Καλημερα! Για να μπορεσω να συνδεθω στο ιντερνετ θα πρεπει να εχω καποιο ελαχιστο χρηματικο υπολοιπο, πχ 0,01€; Εχω 2,87€ τωρα τα οποια ομως ληγουν αυριο. Απο το καλοκαιρι ομως εχω ενεργοποιησει την προσφορα με το 1,5GB απο τις 18.00-06.00 η οποια ληγει τελος Οκτωβριου. Αν δεν βαλω λεφτα και μηδενιστει το υπολοιπο, θα μπορω να μπαινω στο ιντερνετ μετα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts