Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα έβαλε κάρτα ένας φίλος και αντί για 100 μου ήρθαν 300 mb. Άλλαξε και αυτό;

ναι μεχρι τις 15/6 λεει το σαιτ

Οπότε,

'Οποιος έχει προσθέσει 3 αριθμούς CU στο "Πάρε να'χεις"

Θα έχει 1324ΜΒ για 30 μέρες με ανανεώσεις 10€ μέσω χρεωστικής ή paypal, έτσι;

Not bad :rolleyes: !

Για κάρτες 10€ τουλάχιστον ως τέλη Μάη...και μπορεί να παραταθεί!:

https://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/ananeosi-hronou-omilias-1/cu-pare-na-heis/

http://i65.tinypic.com/2z8n2hk.jpg

http://i68.tinypic.com/2m49lpv.jpg

Σε μένα έχει αυτάhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/8c0ecbce359db3e44dd569494bfea795.jpg

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εμένα τα ίδια μου δίνει και στα δύο νούμερα Vodafone που έχω και στο πακέτο CU a lot 600 και στο talk to Vodafone 300. Σημειωτέον ότι το ένα νούμερο έχει ενεργοποιηθεί το 2011 ενώ το άλλο το 2014.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Παιδιά καλησπέρα, είχε αναφέρει κάποιος πριν από αρκετό καιρό, ότι το online bonus (100' προς όλους) των πακέτων, δε μεταφέρεται στον επόμενο μήνα, σε περίπτωση ενεργοποίησης του ίδιου πακέτου, πριν από τη λήξη του. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει? Έχω ενεργό το CU talk a lot 600 και σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, θα μου μείνουν περίπου 150' προς όλους, εκ των οποίων τα 100' θα προέρχονται από το online bonus, αφού αυτό καταναλώνεται τελευταίο (φάουλ της Voda). Αν ενεργοποιήσω ξανά το πακέτο μία ημέρα πριν λήξει, τα 100' προς όλους από το online bonus, δε θα πρέπει να αθροιστούν με τα 100' προς όλους από το online bonus του νέου πακέτου και να έχουν όλα μαζί τη μεταγενέστερη ημερομηνία λήξης? Αν όχι, να μην ενεργοποιήσω το πακέτο τώρα, αλλά όταν το χρειαστώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Παιδιά καλησπέρα, είχε αναφέρει κάποιος πριν από αρκετό καιρό, ότι το online bonus (100' προς όλους) των πακέτων, δε μεταφέρεται στον επόμενο μήνα, σε περίπτωση ενεργοποίησης του ίδιου πακέτου, πριν από τη λήξη του. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει? Έχω ενεργό το CU talk a lot 600 και σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, θα μου μείνουν περίπου 150' προς όλους, εκ των οποίων τα 100' θα προέρχονται από το online bonus, αφού αυτό καταναλώνεται τελευταίο (φάουλ της Voda). Αν ενεργοποιήσω ξανά το πακέτο μία ημέρα πριν λήξει, τα 100' προς όλους από το online bonus, δε θα πρέπει να αθροιστούν με τα 100' προς όλους από το online bonus του νέου πακέτου και να έχουν όλα μαζί τη μεταγενέστερη ημερομηνία λήξης? Αν όχι, να μην ενεργοποιήσω το πακέτο τώρα, αλλά όταν το χρειαστώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

τα παντα μεταφέρονται

Ευχαριστώ! Απλά, είχε αναφέρει κάποιος εδώ (δε βρίσκω το post για να το παραθέσω, πρέπει να είναι αρκετά παλιό), ότι μεταφέρεται το πακέτο, αλλά όχι το online bonus.

Δεν ισχύει αυτό που λες, και το πακέτο μεταφέρεται και τα online bonus και αν έχεις κάποιο φίλο που βάζει κάθε μήνα κάρτα και τον έχεις στο πάρε να έχεις μεταφέρονται και εκείνα τα mb.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Όσον αφορά το bonus ανανέωσης, πώς γίνεται να μεταφερθεί; πρέπει απλά να γίνει ανανέωση την ίδια μέρα του επόμενου μήνα;

Αν ας πούμε κάνω ανανέωση την 1η Ιουνίου και μου περισσέψουν bonus MB,πρέπει να κάνω ξανά ανανέωση την 1η Ιουλίου; παίζει ρόλο η ώρα πχ που θα γίνει η ανανέωση;

Όσον αφορά το bonus ανανέωσης, πώς γίνεται να μεταφερθεί; πρέπει απλά να γίνει ανανέωση την ίδια μέρα του επόμενου μήνα;

Αν ας πούμε κάνω ανανέωση την 1η Ιουνίου και μου περισσέψουν bonus MB,πρέπει να κάνω ξανά ανανέωση την 1η Ιουλίου; παίζει ρόλο η ώρα πχ που θα γίνει η ανανέωση;

Για να μεταφέρεις bonus ανανέωσης, θα πρέπει να ανανεώσεις με το ίδιο ποσό, πριν λήξει το παλιό bonus, δηλαδή το αργότερο 30 ημέρες από την προηγούμενη ανανέωση.

Μερικά πράγματα πάντως δεν καταλαβαίνω πως δουλεύουν και νομίζω ότι γράφουν ότι να 'ναι στο site.

Καταρχήν είμαι σε απλή καρτοκινητή και έχω ενεργοποιημένη την αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου των 8€ για 200λεπτά και 300ΜΒ. Στο site στο ίδιο σημείο λέει:

200 λεπτά προς όλους και 300MB (αυτόματη ενεργοποίηση)

Διάρκεια πακέτου: Απεριόριστο

Με την υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης, κάθε φορά που βάζεις κάρτα από €10 κι άνω, θα λαμβάνεις αυτόματα 200 λεπτά προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα και 300MB για 30 ημέρες με κόστος 8€!

Η διάρκεια είναι απεριόριστη ή για 30 ημέρες;

Επίσης στο υπόλοιπό μου γράφει:

Διαθέσιμα ΜΒ για πλοήγηση στο internet από το κινητό: 106ΜΒ

Ημερ. λήξης 29/05/2016

Αυτόματο πακέτο 200 λεπτών προς όλους & 300MB: 106ΜΒ

Ημερ. λήξης 29/05/2016

Διαθέσιμα ΜΒ για πλοήγηση στο internet από το κινητό: 1000ΜΒ

Ημερ. λήξης 29/05/2016

ΔΩΡΟ 250 ΜΒ:από online ανανέωση: 1000 ΜΒ

Ημερ. λήξης 29/05/2016

Τελικά τι δώρο έχω λάβει; 1000ΜΒ ή 250ΜΒ;

Επίσης αυτό που λέτε για μεταφορά υπολοίπου, γίνεται στην περίπτωσή μου; Επειδή προφανώς μέχρι τις 29 δεν θα έχω καταναλώσει ούτε τα λεπτά ομιλίας, ούτε καν τα 300ΜΒ του αρχικού πακέτου των ΜΒ, αυτά θα πάνε στον επόμενο μήνα;

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Καλησπέρα σας,

Έχω το lumia 535 ds πριν κάτι μήνες είχα κατεβάσει την technical preview windows 10 όταν έγινε ενημέρωση από πλευράς της Microsoft για την release version αποφάσισα να την εγκαταστήσω όπου έκανα διαγραφή το account που είχα στο windows insider, μου ζήτησε να κάνω επανεκκίνηση το κινητό με αποτέλεσμα να κολλήσει, έκανα κάποιες προσπάθειες να το ξεκολλήσω αλλά δεν έγινε τίποτα. Κατέβασα από το site της Microsoft to recover tool και το επανέφερα στην αρχική έκδοση την 8.1 Windows και αυτό βέβαια είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει όλες τις ρυθμίσεις όπως ήταν αναμενόμενο.

Στο κινητό έχω δύο κάρτες sim, στην πρώτη έχω Vodafone και στην δεύτερη Cosmote, τα δεδομένα κινητής τα έχω στην Vodafone. Έκανα εγκατάσταση την release έκδοση των Windows 10 και μέχρι τότε όλα καλά. Όταν πήγα όμως να στείλω ένα mms μου εμφάνισε μήνυμα ότι δεν πραγματοποιήθηκε η αποστολή, τα δεδομένα από την δεύτερη κάρτα sim τα έχω απενεργοποιημένα.

Επικοινώνησα με το τεχνικό τμήμα της Vodafone και μου δώσανε κάποιες ρυθμίσεις οι οποίες δεν δούλεψαν ποτέ, έχω επικοινωνήσει 5 φορές μαζί τους αλλά τίποτα δεν βγάζω άκρη μαζί τους μέχρι που μου είπαν ότι οι ρυθμίσεις που έχουν είναι για windows 7 και όχι για windows 10. Το mobile internet παίζει κανονικά.

Μπορεί κάποιος/α αν γνωρίζει ποιες είναι οι ρυθμίσεις τις Vodafone για MMS για το Lumia 535 DS με Windows 10;

Ευχαριστώ εν των προτέρων

Μερικά πράγματα πάντως δεν καταλαβαίνω πως δουλεύουν και νομίζω ότι γράφουν ότι να 'ναι στο site.

Καταρχήν είμαι σε απλή καρτοκινητή και έχω ενεργοποιημένη την αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου των 8€ για 200λεπτά και 300ΜΒ. Στο site στο ίδιο σημείο λέει:

200 λεπτά προς όλους και 300MB (αυτόματη ενεργοποίηση)

Διάρκεια πακέτου: Απεριόριστο

Με την υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης, κάθε φορά που βάζεις κάρτα από €10 κι άνω, θα λαμβάνεις αυτόματα 200 λεπτά προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα και 300MB για 30 ημέρες με κόστος 8€!

Η διάρκεια είναι απεριόριστη ή για 30 ημέρες;

Επίσης στο υπόλοιπό μου γράφει:

Διαθέσιμα ΜΒ για πλοήγηση στο internet από το κινητό: 106ΜΒ

Ημερ. λήξης 29/05/2016

Αυτόματο πακέτο 200 λεπτών προς όλους & 300MB: 106ΜΒ

Ημερ. λήξης 29/05/2016

Διαθέσιμα ΜΒ για πλοήγηση στο internet από το κινητό: 1000ΜΒ

Ημερ. λήξης 29/05/2016

ΔΩΡΟ 250 ΜΒ:από online ανανέωση: 1000 ΜΒ

Ημερ. λήξης 29/05/2016

Τελικά τι δώρο έχω λάβει; 1000ΜΒ ή 250ΜΒ;

Επίσης αυτό που λέτε για μεταφορά υπολοίπου, γίνεται στην περίπτωσή μου; Επειδή προφανώς μέχρι τις 29 δεν θα έχω καταναλώσει ούτε τα λεπτά ομιλίας, ούτε καν τα 300ΜΒ του αρχικού πακέτου των ΜΒ, αυτά θα πάνε στον επόμενο μήνα;

Πράγματι. Νομίζω έχουν χάσει τη "μπάλα"....Και δεν μπορείς να πεις και τίποτα αν σου δώσουν λιγότερα:

http://i65.tinypic.com/2z8n2hk.jpg

http://i68.tinypic.com/2m49lpv.jpg

http://i64.tinypic.com/25s3394.jpg

http://i67.tinypic.com/szyf01.jpg

Ασυμφωνία δηλώσεων vs ισχύοντων....:p

Και με τις διαρκείς παρατάσεις των προσφορών ΔΕΝ ξέρεις ποιά "προσφορά" τρέχει ως πότε και ποιές αλληλοεπικαλύπτονται και ποιές όχι.

Αρχές Απρίλη με είχαν πάρει τηλέφωνο να μου πει η κυρία ότι αν βάλω "κάρτα" 10€ θα έχω 1GB "δώρο"

ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΩΣ 15/4

ΕΝΩ ήδη στο site τους γράφαν ότι το 1GB ισχύει ως 5/5!!

Τελικά έβαλα 5€ μέσα Απρίλη αφού και το βδομαδιάτικο Πασχαλινό δωρο GB πήρα τη Μεγάλη βδομάδα και

θα μπορούσε να καταναλώνει πρώτα από το bonus 1GB που θα ίσχυε 30 μέρες

και παρότι θα έληγε αργότερα να καταναλώνει από αυτό ΠΡΩΤΑ θα μπορούσα να την "πατήσω", όπως την "πάτησα" το Γενάρη!

ΜΟΝΟ 5€ΥΡΕΣ ΘΑ ΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ (Ή ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ BONUS ΚΑΙ ΣΤΙΣ 5€ΥΡΕΣ ΚΑΡΤΕΣ :) ).

Πάει ...... "χάθηκε": Διαρκείς παρατάσεις (και τροποποιήσεις) "προσφορών" που και όποιος τις παρακαολουθεί δεν ξέρει τι ακριβώς ισχύει κάθε στιγμή: Πολύ περισσότερο αν δεν ασχολείται. Εδώ εμείς στο myphone που "ασχολούμαστε" ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ!!! :cry:

Εντάξει, δεν νομίζω ότι χαλάνε κανέναν όλα αυτά. Έτσι όπως τα έχει κάνει η Vodafone, τις τελευταίες 2 βδομάδες άκουσα από 3 διαφορετικά άτομα την ίδια περίπου φράση. "Έβαλα κάρτα στη θεία/γιαγιά/μητέρα μου (ξέρω'γω), πήρα να δω το υπόλοιπο και είχε 3-4gb. Και να φανταστείς δεν έχει smartphone να μπαίνει internet"... :P

Sent from my XT1562

Εντάξει, δεν νομίζω ότι χαλάνε κανέναν όλα αυτά. Έτσι όπως τα έχει κάνει η Vodafone, τις τελευταίες 2 βδομάδες άκουσα από 3 διαφορετικά άτομα την ίδια περίπου φράση. "Έβαλα κάρτα στη θεία/γιαγιά/μητέρα μου (ξέρω'γω), πήρα να δω το υπόλοιπο και είχε 3-4gb. Και να φανταστείς δεν έχει smartphone να μπαίνει internet"... :P

Sent from my XT1562

"Λεφτά υπάρχουν", όπως σου'πα και αλλού.

Αυτό που λές, σημαίνει 10€υρες κάθε λιγότερο από 30 μέρες: ΟΚ.....

Επειδή είμαι καινούργιος μπορεί να πει κάποιος τι ακριβώς έδινε το πακέτο για να συγκρίνω?

Ευχαριστώ

Καλό πακετάκι για ομιλία προς όλους (7 ευρώ) είναι και αυτό :

Super Προσφορά: 300' προς όλους + 300' προς Vodafone! Online Bonus: έξτρα 100' προς όλους! Ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3' και μετά χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Το πακέτο δεν ισχύει στο εξωτερικό ούτε προς διεθνείς προορισμούς.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by achillesgk

Δεν έχω ιδέα για το το κάνουν τα συγκεκριμένα άτομα, απλά μου έκανε εντύπωση που άκουσα από 3 το ίδιο πράγμα. Λογικά όπως τα λες θα είναι.

Ένα άτομο ξέρω που βάζει συνέχεια 10€ κάρτες, αλλά μιλάμε για αμέλεια στα όρια της βλακείας. Ο αδερφός μου, ναυτικός στο επάγγελμα που δε συμφέρει να έχει σύνδεση για 4-5 μήνες που κάθεται εδώ, μπορεί να έχει πάνω από 10€ υπόλοιπο και ενεργοποιημένα πακέτα που όταν λήγουν ή τα καταναλώνει ξεχνάει να ενεργοποίησει άλλα, και τρώει το υπόλοιπο που έχει για τηλεφωνήματα πχ. Δεν ξέρω τι να του κάνω. Παίζει να έχει βάλει πάνω από 80€ κάρτες σε 1,5 μήνα, ενώ την έβγαζε χαλαρά με τα μισά. Στο πάρε νά'χεις μου έχει δώσει 1200mb κυρίως από τις δικές του ανανεώσεις.

Sent from my XT1562

Δεν έχω ιδέα για το το κάνουν τα συγκεκριμένα άτομα, απλά μου έκανε εντύπωση που άκουσα από 3 το ίδιο πράγμα. Λογικά όπως τα λες θα είναι.

Ένα άτομο ξέρω που βάζει συνέχεια 10€ κάρτες, αλλά μιλάμε για αμέλεια στα όρια της βλακείας. Ο αδερφός μου, ναυτικός στο επάγγελμα που δε συμφέρει να έχει σύνδεση για 4-5 μήνες που κάθεται εδώ, μπορεί να έχει πάνω από 10€ υπόλοιπο και ενεργοποιημένα πακέτα που όταν λήγουν ή τα καταναλώνει ξεχνάει να ενεργοποίησει άλλα, και τρώει το υπόλοιπο που έχει για τηλεφωνήματα πχ. Δεν ξέρω τι να του κάνω. Παίζει να έχει βάλει πάνω από 80€ κάρτες σε 1,5 μήνα, ενώ την έβγαζε χαλαρά με τα μισά. Στο πάρε νά'χεις μου έχει δώσει 1200mb κυρίως από τις δικές του ανανεώσεις.

Sent from my XT1562

Θα σου έλεγα να του ενεργοποιήσεις το talk2Vodafone 300, το CU talk a lot 600 ή το talk2Vodafone600 με αυτόματη ανανέωση, αλλά το θέμα είναι, ότι θα χάνει τα 100' προς όλους, από το online bonus του πακέτου. Μάλλον θα τον συνέφερε καλύτερα η Cosmoκάρτα, που έχει πακέτα, τα οποία ενεργοποιούνται αυτόματα, μόλις τελειώσει ο χρόνος ομιλίας του προηγούμενου πακέτου (χωρίς να κάνει ανανέωση), εφόσον έχει επαρκές υπόλοιπο. Θα βγούμε όμως εκτός θέματος.

Μπα, δε συμφέρει. Οι υπόλοιποι στην οικογένεια έχουν CU και έχουν βολευτεί. Κάτι πρέπει να κάνω να του μάθω να βάζει μια υπενθύμιση. Θα δούμε. Ευχαριστώ πάντως.

Μπα, δε συμφέρει. Οι υπόλοιποι στην οικογένεια έχουν CU και έχουν βολευτεί. Κάτι πρέπει να κάνω να του μάθω να βάζει μια υπενθύμιση. Θα δούμε. Ευχαριστώ πάντως.

η μοναδικη λυση που σε βολευει εσενα ειναι να του πεις να κανει λογαριασμο στο my account του cu και να σου δωσει τους κωδικους του , οποτε μολις λαβεις μυνημα στο κινητο σου απο το παρε ναχεις θα μπεις με τους κωδικους του και θα του ενεργοποιησεις το πακετο που ηθελε και δεν ηξερε εκεινος να το ενεργοποιησει , επισης περα απο αυτο που βολευει μπορεις να υπολογιζεις με βαση το μυνημα του παρε να εχεις οτι σε ενα μηνα θα ληξει του πακετο που του εβαλες αρα του λες να βαλει καρτα 1-2 ημερες πριν και μπαινεις και του ενεργοποιεις το πακετο! πολυ απλο και ευχριστο να το κανεις εσυ! ( εφοσον εκεινος συμφωνει ! ) επισης μπορεις να του ενεργοποιησεις την αυτοματη ενεργοποιηση του πακετου καθε φορα που βαζει καρτα 10 ευρω οποτε να μην χρειαζεσαι να το ενεργοποιεις εσυ! , αλλα απο την αλλη θα χανει τυχον μπονους απο online ενεργοποιηση πακετου αμα το πακετο που θελει εχει καποιο online μπονους ! . Ελπιζω να σε βοηθησα .

παιδια επειδη δεν εχω κανεναν με cu και θελω τα mb του παρε να χεις , αν θελει καποιος μπορουμε να ανταλαξουμε νουμερα να δηλωσουμε ο ενας τον αλλο στην εφαρμογη,περιμενω πμ .ευχαριστω

η μοναδικη λυση που σε βολευει εσενα ειναι να του πεις να κανει λογαριασμο στο my account του cu ...

Ευχαριστώ, αλλά δεν είναι τόσο απλό. Λογαριασμό έχει ήδη, εγώ τον έχω φτιάξει πριν 3 χρόνια και έχω τους κωδικούς. Το πρόβλημα δεν είναι όταν βάζει κάρτα. Εκεί ενεργοποιεί πακέτα μια χαρά. Συνήθως έχει υπόλοιπο τουλάχιστον 7-8€ μετά, και δεν ελέγχει πότε λήγει ή αν έφαγε τα λεπτά του πακέτου, και καταλήγει να τρώει τα χρήματα απλά μιλώντας σε λίγα λεπτά(άνευ πακέτου...)

Sent from my MotoE2(4G-LTE)

παιδια επειδη δεν εχω κανεναν με cu και θελω τα mb του παρε να χεις , αν θελει καποιος μπορουμε να ανταλαξουμε νουμερα να δηλωσουμε ο ενας τον αλλο στην εφαρμογη,περιμενω πμ .ευχαριστω

Ομοίως! Ούτε κι'εγώ έχω κανέναν με CU. Όποιος θέλει, ας μου στείλει pm.

Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο καρτοκινητο στηνν βονταφον που να μεταφερει τον χρονο ομιλιας στο επομενο μηνα αν δεν καταναλωθει ? Ισχυει αυτο σε βονταφον 'η καποια εταιρια ?

Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο καρτοκινητο στηνν βονταφον που να μεταφερει τον χρονο ομιλιας στο επομενο μηνα αν δεν καταναλωθει ? Ισχυει αυτο σε βονταφον 'η καποια εταιρια ?

Αν βάλεις το ίδιο πακέτο έστω και 5 λεπτά πριν λήξει το προηγούμενο, περνανε τα πάντα στο επόμενο.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked