Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, στο facebook του CU, λέει μία κοπελιά, ότι στο πακέτο talk2Vodafone 300, έκοψαν τα επιπλέον 100' προς όλους (δηλαδή ότι δίνει 100' προς όλους+200' προς Vodafone+100' προς όλους online bonus), λόγω της φορολογίας. Στο δικό μου CU, δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή στο πακέτο, ούτε από το site, ούτε μέσω της εφαρμογής. Εσείς παρατηρήσατε κάτι?

εχουν κοπει αλλα στους παλιους τα δινει ακομα κανονικα

Δεν το'χω ενεργοποιήσει ποτέ,

αλλά, τώρα που το λέτε, σε μένα δίνει:

200΄ όλους και 200΄ προς Voda

http://i68.tinypic.com/2hs2bdv.png

http://i67.tinypic.com/35jf69z.png

+100' προς όλους online bonus, ή το έχεις συμπεριλάβει στα 200'?

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ποιους έχουν κοπεί και πριν από πόσο καιρό? Χθες? Αν ναι, σίγουρα θα κοπούν και σ'εμάς από Δευτέρα.

οσες φορες και αν καλεσα με φωνη δεν απαντησαν ποτε.. μονο σε μηνυμα στο viber

έχουν πολλούς συνδρομητές για αυτό δεν είναι εύκολο με φωνή εγώ έχω επιμείνει και μετά το σηκώνουν και μιλάς κανονικά.

Σύμφωνα με το live chat, δεν έχει κοπεί/αλλάξει τίποτα. Όποιος έχει παρατηρήσει κάποια αλλαγή, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους, για να του τροποποιήσουν λίγο τις παροχές των πακέτων.

Σύμφωνα με το live chat, δεν έχει κοπεί/αλλάξει τίποτα. Όποιος έχει παρατηρήσει κάποια αλλαγή, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους, για να του τροποποιήσουν λίγο τις παροχές των πακέτων.

Επειδή είμαι καινούργιος μπορεί να πει κάποιος τι ακριβώς έδινε το πακέτο για να συγκρίνω?

Ευχαριστώ

Επειδή είμαι καινούργιος μπορεί να πει κάποιος τι ακριβώς έδινε το πακέτο για να συγκρίνω?

Ευχαριστώ

Το talk2Vodafone300, εμένα μου δίνει: 200' προς Vodafone, 100' προς όλους, επιπλέον 100' προς όλους από ειδική προσφορά και 100' προς όλους bonus online ενεργοποίησης (μόνο αν το αγοράσω online, είτε από το site, είτε μέσω της εφαρμογής). Συνολικά: 200' προς Vodafone+300' προς όλους, με 5€.

Το talk2Vodafone300, εμένα μου δίνει: 200' προς Vodafone, 100' προς όλους, επιπλέον 100' προς όλους από ειδική προσφορά και 100' προς όλους bonus online ενεργοποίησης (μόνο αν το αγοράσω online, είτε από το site, είτε μέσω της εφαρμογής). Συνολικά: 200' προς Vodafone+300' προς όλους, με 5€.

OK από ότι βλέπω και εμένα αυτό μου έδωσε, άρα δεν έχει αλλάξει τίποτα που να αφορά παλιούς και νέους

+100' προς όλους online bonus, ή το έχεις συμπεριλάβει στα 200'?

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ποιους έχουν κοπεί και πριν από πόσο καιρό? Χθες? Αν ναι, σίγουρα θα κοπούν και σ'εμάς από Δευτέρα.

εχουν κοπει στους νεους στην καρτα... το ξερω σιγουρα ένα 9μηνο τωρα που εφερα στο cu τον κολλητο μου και την κοπελα μου.

δεν δινουν 500 συνολο αλλα 400

εχουν κοπει στους νεους στην καρτα... το ξερω σιγουρα ένα 9μηνο τωρα που εφερα στο cu τον κολλητο μου και την κοπελα μου.

δεν δινουν 500 συνολο αλλα 400

Να πεις στον κολλητό σου και στην κοπέλα σου, να καλέσουν το 13830, ή να μπουν στο live chat του CU, και να ζητήσουν την ειδική προσφορά (βελτιωμένες παροχές πακέτων). Κι'εγώ σχετικά καινούργιος είμαι, δεν είμαι πανάρχαιος (ενεργοποιήθηκα στις 07/12/2015) και απολαμβάνω κανονικά όλες τις προσφορές.

Να πεις στον κολλητό σου και στην κοπέλα σου, να καλέσουν το 13830, ή να μπουν στο live chat του CU, και να ζητήσουν την ειδική προσφορά (βελτιωμένες παροχές πακέτων). Κι'εγώ σχετικά καινούργιος είμαι, δεν είμαι πανάρχαιος (ενεργοποιήθηκα στις 07/12/2015) και απολαμβάνω κανονικά όλες τις προσφορές.

το καναμε φιλε.... και η απαντηση ηταν συγνωμη αλλα αυτά είναι τα πακέτα πλεόν.

το καναμε φιλε.... και η απαντηση ηταν συγνωμη αλλα αυτά είναι τα πακέτα πλεόν.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό που λες. Ρώτησα την ξαδέρφη μου που αγόρασε ένα νουμεράκι CU την Τετάρτη του Πάσχα (4 Μαΐου), ενεργοποίησε χθες το πακέτο talk2Vodafone 300 και πήρε κανονικά 300' προς όλους+200' προς Vodafone, όπως κι'εγώ. Μήπως οι δικοί σου ενεργοποιούν το πακέτο με αυτόματη μηνιαία ανανέωση? Σ'αυτή την περίπτωση, το πακέτο δε δίνει online bonus.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό που λες. Ρώτησα την ξαδέρφη μου που αγόρασε ένα νουμεράκι CU την Τετάρτη του Πάσχα (4 Μαΐου), ενεργοποίησε χθες το πακέτο talk2Vodafone 300 και πήρε κανονικά 300' προς όλους+200' προς Vodafone, όπως κι'εγώ. Μήπως οι δικοί σου ενεργοποιούν το πακέτο με αυτόματη μηνιαία ανανέωση? Σ'αυτή την περίπτωση, το πακέτο δε δίνει online bonus.

Ισως μπερδέυεται το παιδί έτσι όπως τα γράφει το πακέτο. Και εμένα Τεταρτη του Πάσχα ενεργοποιηθηκε η γραμμή και έχω αυτό το πακέτο με σύνολο 500 λεπτά. 300 προς όλους και 200 προς Vodafone

Οντως σε αυτοματη ενεργοποιηση δεν σου δινει 300 προς ολους

Στάλθηκε απο s4 με tapa

Ισως μπερδέυεται το παιδί έτσι όπως τα γράφει το πακέτο. Και εμένα Τεταρτη του Πάσχα ενεργοποιηθηκε η γραμμή και έχω αυτό το πακέτο με σύνολο 500 λεπτά. 300 προς όλους και 200 προς Vodafone

ουτε μπερδευομαι ουτε είμαι χτεσινος :)

μιλησα εγω (γιατι ο άλλος δεν το κατεχει ) με την εξυπηρετηση και μου ειπαν ότι αυτά είναι τα πακετα πλεον.

τους εστειλα και πριντ σκριν και εδιναν συνολο 400

και στο δικο μου τοσα φαινονται (και ΔΕν μιλαμε για αυτοματη ανανεωση ) αλλα μου ειπαν ότι η δικη σας προσφορα εξακολουθεί ως ειχε

ουτε μπερδευομαι ουτε είμαι χτεσινος :)

μιλησα εγω (γιατι ο άλλος δεν το κατεχει ) με την εξυπηρετηση και μου ειπαν ότι αυτά είναι τα πακετα πλεον.

τους εστειλα και πριντ σκριν και εδιναν συνολο 400

και στο δικο μου τοσα φαινονται (και ΔΕν μιλαμε για αυτοματη ανανεωση ) αλλα μου ειπαν ότι η δικη σας προσφορα εξακολουθεί ως ειχε

Για να καταλάβω:

Σε όλους φαίνεται το ίδιο:

http://i63.tinypic.com/153llcg.png

Απλά σε όσους το είχαν από παλιά (Πόσο παλιά κι εγώ αρχές '00s το'χω αλλά δεν το'χω βάλει ποτέ το πακέτο αυτό Talk to Vodafone 300?)

δίνει σύνολο 500 (300΄ όλους και 200' VF) που ΔΕΝ δίνει στους νέους;

Ποιοί είναι οι νέοι;

Όχι ότι με ενδιαφέρει: ΔΕΝ το'χω ενεργοποιήσει ΠΟΤΕ.

Σε μένα έχει αυτάhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/8c0ecbce359db3e44dd569494bfea795.jpg

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για να καταλάβω:

Σε όλους φαίνεται το ίδιο:

http://i63.tinypic.com/153llcg.png

Απλά σε όσους το είχαν από παλιά (Πόσο παλιά κι εγώ αρχές '00s το'χω αλλά δεν το'χω βάλει ποτέ το πακέτο αυτό Talk to Vodafone 300?)

δίνει σύνολο 500 (300΄ όλους και 200' VF) που ΔΕΝ δίνει στους νέους;

Ποιοί είναι οι νέοι;

Όχι ότι με ενδιαφέρει: ΔΕΝ το'χω ενεργοποιήσει ΠΟΤΕ.

ναι το ιδιο λεμε.... αυτά φαινονται...

τωρα το ποιοι είναι νεοι και ποιοι είναι οι παλαιοι, φαινεται το αποφασιζει αλλοπροσαλα η βοντα

αυτην την εντυπωση εχω

ναι το ιδιο λεμε.... αυτά φαινονται...

τωρα το ποιοι είναι νεοι και ποιοι είναι οι παλαιοι, φαινεται το αποφασιζει αλλοπροσαλα η βοντα

αυτην την εντυπωση εχω

Δε γράφει το +100΄ προς όλους από ειδική προσφορά, όπως εδώ στο CU Talk A Lot 600 (που το γράφει),

και ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ:

Εσένα στο δίνει

Και σε άλλους ΔΕΝ το δίνει;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/8c0ecbce359db3e44dd569494bfea795.jpg

Δε γράφει το +100΄ προς όλους από ειδική προσφορά, όπως εδώ στο CU Talk A Lot 600 (που το γράφει),

και ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ:

Εσένα στο δίνει

Και σε άλλους ΔΕΝ το δίνει;

να το παμε άλλη μια ... :) ΝΑΙ

εγω συνεχιζω και το εχω κανονικα.

δυο νουμερα που ενεργοοπιηθηκαν πριν τον σεπτεμριο ΟΧΙ

τωρα μη με ρωτήσετε γιατι...... σας ξαναλεω/

όταν ρωτησα στο σαπορτ.. μου ειπαν ετσι είναι τα νεα πακετα.

Τωρα αν παλι το μετανοιωσαν και το πηραν πισω ή δεν ξερω γω τι... τινα πω

Στη πρωτη φωτο ειναι ενα πολυ καινουριο CU και στη δευτερη ενα παλιο φοιτητικο CU.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked