kalgeorge Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Παιδιά, στο facebook του CU, λέει μία κοπελιά, ότι στο πακέτο talk2Vodafone 300, έκοψαν τα επιπλέον 100' προς όλους (δηλαδή ότι δίνει 100' προς όλους+200' προς Vodafone+100' προς όλους online bonus), λόγω της φορολογίας. Στο δικό μου CU, δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή στο πακέτο, ούτε από το site, ούτε μέσω της εφαρμογής. Εσείς παρατηρήσατε κάτι? εχουν κοπει αλλα στους παλιους τα δινει ακομα κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 εχουν κοπει αλλα στους παλιους τα δινει ακομα κανονικα Δεν το'χω ενεργοποιήσει ποτέ, αλλά, τώρα που το λέτε, σε μένα δίνει: 200΄ όλους και 200΄ προς Voda http://i68.tinypic.com/2hs2bdv.png http://i67.tinypic.com/35jf69z.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 +100' προς όλους online bonus, ή το έχεις συμπεριλάβει στα 200'? ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχουν κοπει αλλα στους παλιους τα δινει ακομα κανονικα Σε ποιους έχουν κοπεί και πριν από πόσο καιρό? Χθες? Αν ναι, σίγουρα θα κοπούν και σ'εμάς από Δευτέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 οσες φορες και αν καλεσα με φωνη δεν απαντησαν ποτε.. μονο σε μηνυμα στο viber έχουν πολλούς συνδρομητές για αυτό δεν είναι εύκολο με φωνή εγώ έχω επιμείνει και μετά το σηκώνουν και μιλάς κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 εχουν κοπει αλλα στους παλιους τα δινει ακομα κανονικα Σύμφωνα με το live chat, δεν έχει κοπεί/αλλάξει τίποτα. Όποιος έχει παρατηρήσει κάποια αλλαγή, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους, για να του τροποποιήσουν λίγο τις παροχές των πακέτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Σύμφωνα με το live chat, δεν έχει κοπεί/αλλάξει τίποτα. Όποιος έχει παρατηρήσει κάποια αλλαγή, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους, για να του τροποποιήσουν λίγο τις παροχές των πακέτων. Επειδή είμαι καινούργιος μπορεί να πει κάποιος τι ακριβώς έδινε το πακέτο για να συγκρίνω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Επειδή είμαι καινούργιος μπορεί να πει κάποιος τι ακριβώς έδινε το πακέτο για να συγκρίνω? Ευχαριστώ Το talk2Vodafone300, εμένα μου δίνει: 200' προς Vodafone, 100' προς όλους, επιπλέον 100' προς όλους από ειδική προσφορά και 100' προς όλους bonus online ενεργοποίησης (μόνο αν το αγοράσω online, είτε από το site, είτε μέσω της εφαρμογής). Συνολικά: 200' προς Vodafone+300' προς όλους, με 5€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Αυτό που βάζω στους δικούς μου δίνει αυτά. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Το talk2Vodafone300, εμένα μου δίνει: 200' προς Vodafone, 100' προς όλους, επιπλέον 100' προς όλους από ειδική προσφορά και 100' προς όλους bonus online ενεργοποίησης (μόνο αν το αγοράσω online, είτε από το site, είτε μέσω της εφαρμογής). Συνολικά: 200' προς Vodafone+300' προς όλους, με 5€. OK από ότι βλέπω και εμένα αυτό μου έδωσε, άρα δεν έχει αλλάξει τίποτα που να αφορά παλιούς και νέους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Ετσι ειναι παιδια. Δεν εχει αλλαξει τιποτα. Στάλθηκε απο s4 με tapa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 +100' προς όλους online bonus, ή το έχεις συμπεριλάβει στα 200'? ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ποιους έχουν κοπεί και πριν από πόσο καιρό? Χθες? Αν ναι, σίγουρα θα κοπούν και σ'εμάς από Δευτέρα. εχουν κοπει στους νεους στην καρτα... το ξερω σιγουρα ένα 9μηνο τωρα που εφερα στο cu τον κολλητο μου και την κοπελα μου. δεν δινουν 500 συνολο αλλα 400 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 εχουν κοπει στους νεους στην καρτα... το ξερω σιγουρα ένα 9μηνο τωρα που εφερα στο cu τον κολλητο μου και την κοπελα μου. δεν δινουν 500 συνολο αλλα 400 Να πεις στον κολλητό σου και στην κοπέλα σου, να καλέσουν το 13830, ή να μπουν στο live chat του CU, και να ζητήσουν την ειδική προσφορά (βελτιωμένες παροχές πακέτων). Κι'εγώ σχετικά καινούργιος είμαι, δεν είμαι πανάρχαιος (ενεργοποιήθηκα στις 07/12/2015) και απολαμβάνω κανονικά όλες τις προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Να πεις στον κολλητό σου και στην κοπέλα σου, να καλέσουν το 13830, ή να μπουν στο live chat του CU, και να ζητήσουν την ειδική προσφορά (βελτιωμένες παροχές πακέτων). Κι'εγώ σχετικά καινούργιος είμαι, δεν είμαι πανάρχαιος (ενεργοποιήθηκα στις 07/12/2015) και απολαμβάνω κανονικά όλες τις προσφορές. το καναμε φιλε.... και η απαντηση ηταν συγνωμη αλλα αυτά είναι τα πακέτα πλεόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 το καναμε φιλε.... και η απαντηση ηταν συγνωμη αλλα αυτά είναι τα πακέτα πλεόν. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό που λες. Ρώτησα την ξαδέρφη μου που αγόρασε ένα νουμεράκι CU την Τετάρτη του Πάσχα (4 Μαΐου), ενεργοποίησε χθες το πακέτο talk2Vodafone 300 και πήρε κανονικά 300' προς όλους+200' προς Vodafone, όπως κι'εγώ. Μήπως οι δικοί σου ενεργοποιούν το πακέτο με αυτόματη μηνιαία ανανέωση? Σ'αυτή την περίπτωση, το πακέτο δε δίνει online bonus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό που λες. Ρώτησα την ξαδέρφη μου που αγόρασε ένα νουμεράκι CU την Τετάρτη του Πάσχα (4 Μαΐου), ενεργοποίησε χθες το πακέτο talk2Vodafone 300 και πήρε κανονικά 300' προς όλους+200' προς Vodafone, όπως κι'εγώ. Μήπως οι δικοί σου ενεργοποιούν το πακέτο με αυτόματη μηνιαία ανανέωση? Σ'αυτή την περίπτωση, το πακέτο δε δίνει online bonus. Ισως μπερδέυεται το παιδί έτσι όπως τα γράφει το πακέτο. Και εμένα Τεταρτη του Πάσχα ενεργοποιηθηκε η γραμμή και έχω αυτό το πακέτο με σύνολο 500 λεπτά. 300 προς όλους και 200 προς Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Οντως σε αυτοματη ενεργοποιηση δεν σου δινει 300 προς ολους Στάλθηκε απο s4 με tapa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ισως μπερδέυεται το παιδί έτσι όπως τα γράφει το πακέτο. Και εμένα Τεταρτη του Πάσχα ενεργοποιηθηκε η γραμμή και έχω αυτό το πακέτο με σύνολο 500 λεπτά. 300 προς όλους και 200 προς Vodafone ουτε μπερδευομαι ουτε είμαι χτεσινος :) μιλησα εγω (γιατι ο άλλος δεν το κατεχει ) με την εξυπηρετηση και μου ειπαν ότι αυτά είναι τα πακετα πλεον. τους εστειλα και πριντ σκριν και εδιναν συνολο 400 και στο δικο μου τοσα φαινονται (και ΔΕν μιλαμε για αυτοματη ανανεωση ) αλλα μου ειπαν ότι η δικη σας προσφορα εξακολουθεί ως ειχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 ουτε μπερδευομαι ουτε είμαι χτεσινος :) μιλησα εγω (γιατι ο άλλος δεν το κατεχει ) με την εξυπηρετηση και μου ειπαν ότι αυτά είναι τα πακετα πλεον. τους εστειλα και πριντ σκριν και εδιναν συνολο 400 και στο δικο μου τοσα φαινονται (και ΔΕν μιλαμε για αυτοματη ανανεωση ) αλλα μου ειπαν ότι η δικη σας προσφορα εξακολουθεί ως ειχε Για να καταλάβω: Σε όλους φαίνεται το ίδιο: http://i63.tinypic.com/153llcg.png Απλά σε όσους το είχαν από παλιά (Πόσο παλιά κι εγώ αρχές '00s το'χω αλλά δεν το'χω βάλει ποτέ το πακέτο αυτό Talk to Vodafone 300?) δίνει σύνολο 500 (300΄ όλους και 200' VF) που ΔΕΝ δίνει στους νέους; Ποιοί είναι οι νέοι; Όχι ότι με ενδιαφέρει: ΔΕΝ το'χω ενεργοποιήσει ΠΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Σε μένα έχει αυτάhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/8c0ecbce359db3e44dd569494bfea795.jpg Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Για να καταλάβω: Σε όλους φαίνεται το ίδιο: http://i63.tinypic.com/153llcg.png Απλά σε όσους το είχαν από παλιά (Πόσο παλιά κι εγώ αρχές '00s το'χω αλλά δεν το'χω βάλει ποτέ το πακέτο αυτό Talk to Vodafone 300?) δίνει σύνολο 500 (300΄ όλους και 200' VF) που ΔΕΝ δίνει στους νέους; Ποιοί είναι οι νέοι; Όχι ότι με ενδιαφέρει: ΔΕΝ το'χω ενεργοποιήσει ΠΟΤΕ. ναι το ιδιο λεμε.... αυτά φαινονται... τωρα το ποιοι είναι νεοι και ποιοι είναι οι παλαιοι, φαινεται το αποφασιζει αλλοπροσαλα η βοντα αυτην την εντυπωση εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 ναι το ιδιο λεμε.... αυτά φαινονται... τωρα το ποιοι είναι νεοι και ποιοι είναι οι παλαιοι, φαινεται το αποφασιζει αλλοπροσαλα η βοντα αυτην την εντυπωση εχω Δε γράφει το +100΄ προς όλους από ειδική προσφορά, όπως εδώ στο CU Talk A Lot 600 (που το γράφει), και ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ: Εσένα στο δίνει Και σε άλλους ΔΕΝ το δίνει; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/8c0ecbce359db3e44dd569494bfea795.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Δε γράφει το +100΄ προς όλους από ειδική προσφορά, όπως εδώ στο CU Talk A Lot 600 (που το γράφει), και ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ: Εσένα στο δίνει Και σε άλλους ΔΕΝ το δίνει; να το παμε άλλη μια ... :) ΝΑΙ εγω συνεχιζω και το εχω κανονικα. δυο νουμερα που ενεργοοπιηθηκαν πριν τον σεπτεμριο ΟΧΙ τωρα μη με ρωτήσετε γιατι...... σας ξαναλεω/ όταν ρωτησα στο σαπορτ.. μου ειπαν ετσι είναι τα νεα πακετα. Τωρα αν παλι το μετανοιωσαν και το πηραν πισω ή δεν ξερω γω τι... τινα πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Σήμερα έβαλε κάρτα ένας φίλος και αντί για 100 μου ήρθαν 300 mb. Άλλαξε και αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Σήμερα έβαλε κάρτα ένας φίλος και αντί για 100 μου ήρθαν 300 mb. Άλλαξε και αυτό; ναι μεχρι τις 15/6 λεει το σαιτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Στη πρωτη φωτο ειναι ενα πολυ καινουριο CU και στη δευτερη ενα παλιο φοιτητικο CU. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts