tolisrodos Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12257 Η προσφορα απο 30/6 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12257 Η προσφορα απο 30/6 ... ισχύει και για εμας που εχουμε cu? μολις πριν μια ωρα εκανα ανανεωση, αρα το δικαιούμαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Εχω συμβολαιο στη βοντα και σκεφτομαι να το γυρισω σε καρτα. Θα υπαρχει η δυνατοτητα να εχω 2 καετες σιμ με τον ιδιο αριθμο? (οπως τωρα, που εχω συμβολαιο). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Εχω συμβολαιο στη βοντα και σκεφτομαι να το γυρισω σε καρτα. Θα υπαρχει η δυνατοτητα να εχω 2 καετες σιμ με τον ιδιο αριθμο? (οπως τωρα, που εχω συμβολαιο). ναι!και εγω θελω να το κανω βασικα σε cu φοιτητικο http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1160&menuId=10772 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 λοιπον ενημερωτικά, η προσφορα ισχύει και για εμας που εχουμε καρτα και εχουμε κανει εστω μια ανανεωση. το ειδα τωρα στον λογαριασμο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Στα φοιτητικά ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Στα φοιτητικά ισχύει; ναι, κανονικότατα. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 εγω σε φοιτητικο δεν τα βλεπω!εκανα ανανεωση 10 μερες πριν.θελει να στειλουμε κανενα μηνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 (edited) ναι!και εγω θελω να το κανω βασικα σε cu φοιτητικο http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1160&menuId=10772 Α, ωραία!! μόλις λήξει το συμβόλαιό μου, θα γίνω μπουχός για καρτοκινητό. :) Edited June 30, 2015 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Σε πολλούς δεν φαίνεται πλέον. Σε ερώτηση μου σην βονταφον μου απάντησαν οτι θα φανεί μετα τις δυο το μεσημέρι. Το ιδιο και στο 1252. Ιδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 ναι!και εγω θελω να το κανω βασικα σε cu φοιτητικο http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1160&menuId=10772 Ναι, κανονικά, εγώ έχω δύο sim στο φοιτητικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Και αν χρειαστείτε διπλές micro/nano sim και στα καταστήματα βρίσκετε μόνο τις mini(κανονικές), ζητήστε να σας στείλουν από την εξυπηρέτηση πελατών στο σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Και αν χρειαστείτε διπλές micro/nano sim και στα καταστήματα βρίσκετε μόνο τις mini(κανονικές), ζητήστε να σας στείλουν από την εξυπηρέτηση πελατών στο σπίτι. Έτσι έκανα και εγώ και τώρα έχω δυο SIM έτοιμες που γίνονται απο κανονικές μεγάλες, έως nano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 τελευταια ανανεωση στο cu ειχα 20/3 αλλά μου λεει οτι εχω 300MB :confused: Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 ισχύει και για εμας που εχουμε cu? μολις πριν μια ωρα εκανα ανανεωση, αρα το δικαιούμαι? Ναι...Οι άλλες 2 κάνανε κάτι? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Σε email που μου ήρθε από την Vodafone, αναφέρει πως η προσφορά στα καρτοκινητά ισχύει από 23/3/15. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12257&utm_source=Vodafone+Newsletter&utm_campaign=3f3f35236f-vodafone-hol-offer&utm_medium=email&utm_term=0_2155b637de-3f3f35236f-11699981 Εδω το λινκ Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 (edited) •Η προσφορά δίνει: 300 λεπτά + 300 SMS προς ΟΛΟΥΣ και 300ΜΒ από 30/06/2015 14:00:00μμ μέχρι 07/07/2015 23:59:59μμ •Ισχύει αυτόματα και δωρεάν για όλους τους συνδρομητές Καρτοκινητής με έστω μια ανανέωση από τις 29 Μαρτίου 2015 και μετά •Προτεραιότητα στην κατανάλωση δίνονται στα λεπτά, SMS και Megabytes της προσφοράς, ενώ μόλις καταναλωθούν, οι συνδρομητές χρεώνονται βάσει του προγράμματος τους •Για όλους τους συνδρομητές Καρτοπρογράμματος, Συμβολαίου για Ιδιώτες και Καρτοκινητής, τα διαθέσιμα ΔΩΡΕΑΝ λεπτά έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσης 1’ και στη συνέχεια χρέωση ανά δευτερόλεπτο •Τα δωρεάν λεπτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κλήσεις προς εθνικά σταθερά και κινητά στην Ελλάδα και τα δωρεάν SMS προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα. Εξαιρούνται αριθμοί υψηλής χρέωσης και σύντομοι κωδικοί •Τα διαθέσιμα λεπτά ομιλίας, SMS & MB δεν ισχύουν κατά τη διάρκεια περιαγωγής πηγη: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12257&utm_source=Vodafone+Newsletter&utm_campaign=3f3f35236f-vodafone-hol-offer&utm_medium=email&utm_term=0_2155b637de-3f3f35236f-11163785 μου ηρθε με email , σημερα 30/06/2015 και ωρα 17:58. Edited June 30, 2015 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 mb internet μπορουμε να στειλουμε απο την μια καρτα στην αλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 τελευταια ανανεωση στο cu ειχα 20/3 αλλά μου λεει οτι εχω 300MB :confused: Καλεις στο 1252 πατας το 1 και σου λεει και τα "bonus" Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Ενώ Στα account που έχω στα καρτοκινητά το μεσιμερι φαινοντουσαν τα πακέτα των 300 ,τώρα δεν φαίνονται.... Το έχει παρατηρησει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Μέχρι και τώρα (08:30) η υπηρεσία είναι off! Μετά απο τηλ στο cc της εταιρείας(09:30) η υπηρεσία θα λειτουργήσει ξσνά απο της 6/7/15 λόγω αναβάθμισης........................................ Παρακαλώ αν κάποιος καταφέρει να κάνει μεταφορά ευρώ από καρτοκινητό σε καρτοκινητό ας το γράψει εδώ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ενώ Στα account που έχω στα καρτοκινητά το μεσιμερι φαινοντουσαν τα πακέτα των 300 ,τώρα δεν φαίνονται.... Το έχει παρατηρησει κανένας; Το ιδιο και σε εμένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Στο my account δεν φαινονται ουτε στα app αλλα στο 1252 σου λεει το συνολο των λεπτων μαζι με τα 300 δωρεαν και ειδα οτι αυτα που φαινονται στο my account ειναι τα λεπτα που ειχαμε πριν την προσφορα.Εστειλα μηνυματα πηρα τηλεφωνα μενει σταθερο δεν μου χρεωνει απο τα δικα μου.Οποτε δεν νομιζω να παιζει κανενα προβλημα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Χαζό αυτό το πράμα. Πρώτα να τα βλέπεις, μετά Όχι να μην εχεις αίσθηση τι καταναλώνεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts