Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ισχύει και για εμας που εχουμε cu? μολις πριν μια ωρα εκανα ανανεωση, αρα το δικαιούμαι?

Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Εχω συμβολαιο στη βοντα και σκεφτομαι να το γυρισω σε καρτα. Θα υπαρχει η δυνατοτητα να εχω 2 καετες σιμ με τον ιδιο αριθμο? (οπως τωρα, που εχω συμβολαιο).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Εχω συμβολαιο στη βοντα και σκεφτομαι να το γυρισω σε καρτα. Θα υπαρχει η δυνατοτητα να εχω 2 καετες σιμ με τον ιδιο αριθμο? (οπως τωρα, που εχω συμβολαιο).

ναι!και εγω θελω να το κανω βασικα σε cu φοιτητικο http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1160&menuId=10772

λοιπον ενημερωτικά, η προσφορα ισχύει και για εμας που εχουμε καρτα και εχουμε κανει εστω μια ανανεωση.

το ειδα τωρα στον λογαριασμο μου

εγω σε φοιτητικο δεν τα βλεπω!εκανα ανανεωση 10 μερες πριν.θελει να στειλουμε κανενα μηνυμα?

ναι!και εγω θελω να το κανω βασικα σε cu φοιτητικο http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1160&menuId=10772

Α, ωραία!! μόλις λήξει το συμβόλαιό μου, θα γίνω μπουχός για καρτοκινητό. :)

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Σε πολλούς δεν φαίνεται πλέον. Σε ερώτηση μου σην βονταφον μου απάντησαν οτι θα φανεί μετα τις δυο το μεσημέρι. Το ιδιο και στο 1252. Ιδωμεν.

Ναι, κανονικά, εγώ έχω δύο sim στο φοιτητικό μου

Και αν χρειαστείτε διπλές micro/nano sim και στα καταστήματα βρίσκετε μόνο τις mini(κανονικές), ζητήστε να σας στείλουν από την εξυπηρέτηση πελατών στο σπίτι.

Και αν χρειαστείτε διπλές micro/nano sim και στα καταστήματα βρίσκετε μόνο τις mini(κανονικές), ζητήστε να σας στείλουν από την εξυπηρέτηση πελατών στο σπίτι.

Έτσι έκανα και εγώ και τώρα έχω δυο SIM έτοιμες που γίνονται απο κανονικές μεγάλες, έως nano

τελευταια ανανεωση στο cu ειχα 20/3 αλλά μου λεει οτι εχω 300MB :confused:

ισχύει και για εμας που εχουμε cu? μολις πριν μια ωρα εκανα ανανεωση, αρα το δικαιούμαι?

Ναι...Οι άλλες 2 κάνανε κάτι?

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

•Η προσφορά δίνει: 300 λεπτά + 300 SMS προς ΟΛΟΥΣ και 300ΜΒ από 30/06/2015 14:00:00μμ μέχρι 07/07/2015 23:59:59μμ

•Ισχύει αυτόματα και δωρεάν για όλους τους συνδρομητές Καρτοκινητής με έστω μια ανανέωση από τις 29 Μαρτίου 2015 και μετά

•Προτεραιότητα στην κατανάλωση δίνονται στα λεπτά, SMS και Megabytes της προσφοράς, ενώ μόλις καταναλωθούν, οι συνδρομητές χρεώνονται βάσει του προγράμματος τους

•Για όλους τους συνδρομητές Καρτοπρογράμματος, Συμβολαίου για Ιδιώτες και Καρτοκινητής, τα διαθέσιμα ΔΩΡΕΑΝ λεπτά έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσης 1’ και στη συνέχεια χρέωση ανά δευτερόλεπτο

•Τα δωρεάν λεπτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κλήσεις προς εθνικά σταθερά και κινητά στην Ελλάδα και τα δωρεάν SMS προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα. Εξαιρούνται αριθμοί υψηλής χρέωσης και σύντομοι κωδικοί

•Τα διαθέσιμα λεπτά ομιλίας, SMS & MB δεν ισχύουν κατά τη διάρκεια περιαγωγής

πηγη: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12257&utm_source=Vodafone+Newsletter&utm_campaign=3f3f35236f-vodafone-hol-offer&utm_medium=email&utm_term=0_2155b637de-3f3f35236f-11163785 μου ηρθε με email , σημερα 30/06/2015 και ωρα 17:58.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

τελευταια ανανεωση στο cu ειχα 20/3 αλλά μου λεει οτι εχω 300MB :confused:

Καλεις στο 1252 πατας το 1 και σου λεει και τα "bonus"

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Ενώ Στα account που έχω στα καρτοκινητά το μεσιμερι φαινοντουσαν τα πακέτα των 300 ,τώρα δεν φαίνονται.... Το έχει παρατηρησει κανένας;

Μέχρι και τώρα (08:30) η υπηρεσία είναι off!

Μετά απο τηλ στο cc της εταιρείας(09:30) η υπηρεσία θα λειτουργήσει ξσνά απο της 6/7/15 λόγω αναβάθμισης........................................

Παρακαλώ αν κάποιος καταφέρει να κάνει μεταφορά ευρώ από καρτοκινητό σε καρτοκινητό ας το γράψει εδώ!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ενώ Στα account που έχω στα καρτοκινητά το μεσιμερι φαινοντουσαν τα πακέτα των 300 ,τώρα δεν φαίνονται.... Το έχει παρατηρησει κανένας;

Το ιδιο και σε εμένα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο my account δεν φαινονται ουτε στα app αλλα στο 1252 σου λεει το συνολο των λεπτων μαζι με τα 300 δωρεαν και ειδα οτι αυτα που φαινονται στο my account ειναι τα λεπτα που ειχαμε πριν την προσφορα.Εστειλα μηνυματα πηρα τηλεφωνα μενει σταθερο δεν μου χρεωνει απο τα δικα μου.Οποτε δεν νομιζω να παιζει κανενα προβλημα

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked