Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά μια ερώτηση τελικά όταν λήξη το πασο μας θα λήξει και το πακέτο η όχι ; έχει τύχει σε κάποιον ;
:thanks:

Εμένα δεν έχει λήξει από καλοκαίρι του 14 το φοιτητικό.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Σήμερα μου ήρθε μήνυμα 'προσφοράς' 400' προς όλους και 200' προς Vodafone με 8 ευρώ! Όταν υπάρχει ήδη πακέτο 400' προς όλους και 300' προς Vodafone με 7 ευρώ! Την παλεύουν εκεί στην Vodafone;
Smile...

ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα.....

πόσοι νομίζεις ξέρουν η ψάχνουν τα πακέτα;;;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

μια χαρα σε βρίσκω γιατί εμενα ληγη τον αυγουστο και του φιλου του το κόψανε αυτόν τον μηνα

για πές και σε εμένα ; διότι και εμένα το πάσο μου λήγει τον αύγουστο. Απλώς διακόπηκαν οι παροχες ; και τα φοιτητικά πακέτα χωρίς ενημέρωση ; έστω με κάποιο μυνημα ;

μια χαρα σε βρίσκω γιατί εμενα ληγη τον αυγουστο και του φιλου του το κόψανε αυτόν τον μηνα

Cu σου κόψανε; ο αδερφός μου που είχε what's up φοιτητικό του το έκοψαν απευθείας. Αλλά σε cu και άλλους γνωστούς που είχα στη χρονιά μου κανονικά υπάρχει ακόμα.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Παιδιά, σε φοιτητικό CU έχω ενεργοποιήσει τη προσφορά που ίσχυε αυτές τις μέρες, που στη πρώτη ανανέωση παίρνεις δώρο το student Xclusive 5 (1000 λεπτά + 200 ΜΒ), ταυτόχρονα έχω ''μαζέψει'' λεπτά και ΜΒ από ενεργοποιήσεις του ίδιου πακέτου ( student Xclusive 5 ) και σε λίγες μέρες λήγουν, οπότε πρέπει να το ξανά ενεργοποιήσω για να μη τα χάσω. Ξέρετε αν κάνω ανανέωση και πάρω το πακέτο λόγω τις προσφοράς, αν θα προστεθούν τα λεπτά που έχω και η ημερομηνία λήξης θα πάει 30 μέρες μετά ;

Παιδιά, σε φοιτητικό CU έχω ενεργοποιήσει τη προσφορά που ίσχυε αυτές τις μέρες, που στη πρώτη ανανέωση παίρνεις δώρο το student Xclusive 5 (1000 λεπτά + 200 ΜΒ), ταυτόχρονα έχω ''μαζέψει'' λεπτά και ΜΒ από ενεργοποιήσεις του ίδιου πακέτου ( student Xclusive 5 ) και σε λίγες μέρες λήγουν, οπότε πρέπει να το ξανά ενεργοποιήσω για να μη τα χάσω. Ξέρετε αν κάνω ανανέωση και πάρω το πακέτο λόγω τις προσφοράς, αν θα προστεθούν τα λεπτά που έχω και η ημερομηνία λήξης θα πάει 30 μέρες μετά ;

άμα σαν μπόνους ανανέωσης σου δώσει αυτό το πακέτο θα αθροιστούν και θα ανανεωθούν! άμα δεν γίνει αυτό όταν βάλεις κάρτα τότε πριν την λήξη του προηγούμενου πακέτου θα χρειαστεί να αγοράσεις το ίδιο ακριβώς στο πακέτο!

THN ΠAPAΣKEYH 12/6 EXEIΣ CU FREE RED BULL X-FIGHTERS DAY K ΔΩPEAN 1GB ΓIA OΛH TH MEPA! ΓIA EΓΓPAΦH ΣTEIΛE N ΣTO 1398 EΩΣ 12/6.TIP: KANTO TΩPA MHN TO ΞEXAΣEIΣ!

[ATTACH]61930[/ATTACH]

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Σήμερα μου ήρθε μήνυμα 'προσφοράς' 400' προς όλους και 200' προς Vodafone με 8 ευρώ! Όταν υπάρχει ήδη πακέτο 400' προς όλους και 300' προς Vodafone με 7 ευρώ! Την παλεύουν εκεί στην Vodafone;

Αυτο το πακετο ειναι στην καρτοκινητο vodafone? Στο cu δε το εχει που το εψαξα

Σε CU πρέπει να είναι κάποιο πακέτο που σε ορισμένα (παλαιότερα λογικά) νούμερα προσφέρεται κάπως διαφοροποιημένο.Π.χ. αντί για 500' προς vodafone σου δίνει λιγότερα και περισσότερα προς όλους τους άλλους.

Σε cu είναι το πακέτο, talk2vodafone600.

300' σε Vodafone, 300' σε όλους+100' σε όλους online bonus. Μάλλον είναι απ τα πακέτα που διαφοροποιουνται ανάμεσα σε παλιούς και καινούριους συνδρομητές.

Smile...

Σε cu είναι το πακέτο, talk2vodafone600.

300' σε Vodafone, 300' σε όλους+100' σε όλους online bonus. Μάλλον είναι απ τα πακέτα που διαφοροποιουνται ανάμεσα σε παλιούς και καινούριους συνδρομητές.

Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο γιατι οτι ειναι στην σελιδα ισχυει για παλιους και νεους.Απλα για να παρεις τα 100 λεπτα εξτρα για ονλαιν θα πρεπει να εχεις σιγουρα myaccount.Δεν ξερω απλα αν μεσω του myvodafone app πιανεται σαν ονλαιν ενεργοποιηση η μονο απο την ιστοσελιδα!

Στην εφαρμογή ισχύει σίγουρα. Εμένα μου το βγάζει έτσι και στα 4 νούμερα που έχουμε, εκ των οποίων το τελευταίο έγινε CU πριν από 6-7 μήνες περίπου.

Πέρα από αυτό, και μέσω της σελίδας να ενεργοποιήσεις οτιδήποτε, πρέπει να συνδεθείς στο λογαριασμό σου.

νέα προσφορά στο cu δίνει 1 GB internet μόνο για αύριο 12/6. για ενεργοποίηση στείλτε ν στο 1326 . Το ειρωνικο είναι να γράφει ότι είναι 1GB internet αφού έχει πολιτική ορθής χρήσης τα 500MB στα καρτοκινητα !!

Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο γιατι οτι ειναι στην σελιδα ισχυει για παλιους και νεους.Απλα για να παρεις τα 100 λεπτα εξτρα για ονλαιν θα πρεπει να εχεις σιγουρα myaccount.Δεν ξερω απλα αν μεσω του myvodafone app πιανεται σαν ονλαιν ενεργοποιηση η μονο απο την ιστοσελιδα!

Στην εφαρμογή ισχύει σίγουρα. Εμένα μου το βγάζει έτσι και στα 4 νούμερα που έχουμε, εκ των οποίων το τελευταίο έγινε CU πριν από 6-7 μήνες περίπου.

Πέρα από αυτό, και μέσω της σελίδας να ενεργοποιήσεις οτιδήποτε, πρέπει να συνδεθείς στο λογαριασμό σου.

Δεν αντιλέγω, ο φίλος παραπάνω είπε ότι δεν το βρήκε γι αυτό και είπα ότι μπορεί να αλλάζει από παλιούς σε νέους. Τις ανανεώσεις μου τις κάνω μόνο από την εφαρμογή όπου τα online bonus μπαίνουν κανονικά.

Smile...

νέα προσφορά στο cu δίνει 1 GB internet μόνο για αύριο 12/6. για ενεργοποίηση στείλτε ν στο 1326 . Το ειρωνικο είναι να γράφει ότι είναι 1GB internet αφού έχει πολιτική ορθής χρήσης τα 500MB στα καρτοκινητα !!

Καλυτερα να το στειλετε στο 1398

Edit: αυτο ειναι το σωστό

Edited by Vasileios

Σε μένα το μήνυμα αναφέρει σαν νούμερο το 1398.

Σωστά έκανα λάθος το νούμερο! έχετε δίκιο το 1398 είναι!

Μια βοήθεια σας παρακαλώ....στις 11/05 είχα ενεργοποιήσει ένα πακέτο talk 2 vodafone, το οποίο έληγε σήμερα 11/06. Σήμερα λοιπόν, την ώρα που μίλαγα και κατανάλωνα τον χρόνο ομιλίας από αυτό το πακέτο μου ήρθε μήνυμα ότι το πακέτο μου έληξε.

Και αυτό που ρωτάω είναι πότε λήγει την μέρα που λέει οτι λήγει? είναι τυχαίο? έχει να κάνει με την ωρα που το ενεργοποίησα?

Γνωρίζει κάποιος?

Ρωτησα στο τσάτ και πήρα την εξής απάντηση

Γιάννης

Λήγει ανάλογα με την ενεργοποίηση

Γιώργος

Ανάλογα με το τι ώρα έχει γινει η ενεργοποίηση?

Γιάννης

30 ημερολογιακές

κρατάει

Τώρα και το δευτερόλεπτο δεν μπορώ να το γνωρίζω

Γιώργος

11/05 το ενεργοποίησα και έληξε 11/06 σήμερα. Το θέμα είναι μέσα στη μέρα πότε λήγει?

μπορει να λήξει το πρωι μπορεί και το βράδυ? δεν θα έπρεπε μεσω της εφαρμογης η μεσω του site να το γνωρίζω?

Γιάννης

Ανάλογα την ώρα που το ενεργοποιήσες

Γιώργος

Οκ, μπορείς να προωθήσει σε οποιον μπορεις να το προωθήσεις ότι καλό θα ήταν να μπαίνει στην ημερομηνία λήξης και η ωρα??

ευχαριστώ πολύ

Γιάννης

Θα καταχωρήσω το αίτημα σου σε ευχαριστώ και εγώ

edit Μου απάντησε το παλικάρι από το τσατ....αλλά οκ καλό θα ήταν να μας ενημερώνουν πότε λήγουν τα πακέτα με ακρίβεια ώρας

Edited by bezoss

Λήγει περίπου την ώρα που το ενεργοποίησες.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked