Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ασχετο. Ξέρει κανείς σας αν οι αποδείξεις του περιπτέρου από την αγορά κάρτας ομιλίας περνάνε στην εφορία;

αμα η αποδειξη δεν γραφει καρτα ανανεωση χρονου ομιλιας αλλα παραδειγματος χαρη το εχει κοψει σε τσιγαρα την καρτα ανανεωσης και δεν γραφει καρτα ανανεωσης μετραει κανονικα, εαν γραφει καρτα ανανεωσης νομιζω οτι δεν μετρανε .

Παιδιά καλησπέρα,

γνωρίζει κανείς αν μπορεί να αποκτήσει φοιτητής μεταπτυχιακού το φοιτητικό cu; Μπορεί να γίνει με διακοπή από συμβόλαιο;

Παιδιά καλησπέρα,

γνωρίζει κανείς αν μπορεί να αποκτήσει φοιτητής μεταπτυχιακού το φοιτητικό cu; Μπορεί να γίνει με διακοπή από συμβόλαιο;

Φυσικά μπορεί. Μετέτρεψε το κινητό σου σε κάρτα και μετά ζήτα να στο κάνουν φοιτητικό.

Καλησπέρα. Τη Δευτέρα μπαίνω στο στρατό και δεν θα μπορώ να χρησιμοποιώ την εφαρμογή για ανανέωση χρόνου και προσφορών, μιας και η μπακατέλα που πήρα είναι μόνο για τα βασικά. :p :lol:

Μπορείτε να μου πείτε τον αριθμό επικοινωνίας με τη vodafone για αγορές προσφορών (έχω φοιτητικό πακέτο αν παίζει κάποιο ρόλο) και ποια μηνύματα μπορώ να στέλνω για να ενημερώνομαι για τα υπόλοιπα μου;

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Φυσικά μπορεί. Μετέτρεψε το κινητό σου σε κάρτα και μετά ζήτα να στο κάνουν φοιτητικό.

Ευχαριστώ! Μου ζητάνε και 10 ευρώ χαράτσι για να κάνω την μετατροπή οπότε μάλλον what's up!

Ευχαριστώ! Μου ζητάνε και 10 ευρώ χαράτσι για να κάνω την μετατροπή οπότε μάλλον what's up!

νομιζω σε ολες τις εταιριες 10 ευρω ζητανε! και ακομα και να παρεις ενα νεο νουμερο καρτοκινητου 10 ευρω ζητανε! .

παει αυτο παντως να ξερεις οτι Το πακέτο ισχύει για όλη τη κανονική διάρκεια φοίτησης και για όσους φοιτητές έχουν ενεργοποιήσει ή θα ενεργοποιήσουν μια κάρτα σύνδεσης CU STUDENTS XCLUSIVE έως και 31/12/2014. Αρα φοιτητες που δεν εχουνε βγαλει φοιτητικο νουμερο απο νεο ετος 2015 δεν θα μπορουνε να βγαλουνε.. Πολυ κακο αυτο παντως ! .

Καλησπέρα. Τη Δευτέρα μπαίνω στο στρατό και δεν θα μπορώ να χρησιμοποιώ την εφαρμογή για ανανέωση χρόνου και προσφορών, μιας και η μπακατέλα που πήρα είναι μόνο για τα βασικά. :p :lol:

Μπορείτε να μου πείτε τον αριθμό επικοινωνίας με τη vodafone για αγορές προσφορών (έχω φοιτητικό πακέτο αν παίζει κάποιο ρόλο) και ποια μηνύματα μπορώ να στέλνω για να ενημερώνομαι για τα υπόλοιπα μου;

τα πακετα ολα τα ενεργοποιεις χωρις μπονους ενεργοποιησης απο το 1252 ακομα και τα φοιτητικα πακετα εκει.

για το φοιτητικο πακετο με τα 5 ευρω το ενεργοποιεις στείλε δωρεάν «95» στο 1252.

για το φοιτητικο πακετο με τα 7 ευρω το ενεργοποιεις στελνωντας δωρεαν «97» στο 1252.

για το φοιτητικο πακετο με το 1 ευρω το ενεργοποιεις στελνωντας δωρεάν «91» στο 1252.

οσο για τα υπολοιπα πακετα επειδη ειναι πολλα στειλε μας ποιο θελεις να ενεργοποιησεις για να σου στειλουμε την αντιστοιχη εντολη εαν υπαρχει για μυνημα .

Για να μαθαινεις το υπολοιπο των mb internet sms στελνεις δωρεαν κενο sms στο 1286.

Για το υπολοιπο σου σε ευρω στελνεις Υ στο 1252 , οσο για το υπολοιπο στα πακετα ομιλιας αναγκαστηκα παιρνεις το 1252 δεν υπαρχει τροπος με μυνημα να ενημερωνεσαι καλεις το 1252 και πατας 1 και ενημερωνεσαι και ξανα καλεσε το 1252 πατα 1 μετα 2 και σου λενε ποτε ληγουνε τα πακετα σου !

Συμβουλη: βαζε καρτα πριν ληξει ο μηνας και ενεργοποιησε το ιδιο πακετο πριν ληξει το πρωτο πακετο , ετσι οτι εχεις υπολοιπομενα απο το συγκεκριμενο πακετο θα μεταφερθουνε στο νεο πακετο και η ημερομηνια ληξης θα ειναι η μεταγενεστερη , οποτε με αυτον τον τροπο θα εχεις παντα λεπτα ομιλιας και μυνηματα που δεν εχεις καταναλωσει τον επομενο μηνα! ( δεν αναφερω για mb επειδη δεν εχει συσκευη που να μπαινει στο ιντερνετ! ) . Καλη θητεια!! να εχεις!

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

νομιζω σε ολες τις εταιριες 10 ευρω ζητανε! και ακομα και να παρεις ενα νεο νουμερο καρτοκινητου 10 ευρω ζητανε! .

παει αυτο παντως να ξερεις οτι Το πακέτο ισχύει για όλη τη κανονική διάρκεια φοίτησης και για όσους φοιτητές έχουν ενεργοποιήσει ή θα ενεργοποιήσουν μια κάρτα σύνδεσης CU STUDENTS XCLUSIVE έως και 31/12/2014. Αρα φοιτητες που δεν εχουνε βγαλει φοιτητικο νουμερο απο νεο ετος 2015 δεν θα μπορουνε να βγαλουνε.. Πολυ κακο αυτο παντως ! .

Don't panic και πέρσι και πρόπερσι το ίδιο έγραφε για ενεργοποιήσεις μέχρι τέλη Νοέμβρη ότι θα ισχύει το θυμάμαι από φίλο που ενεργοποιήθηκε 5/12 πέρσι αλλά φυσικά κάθε χρόνο παρατείνεται για ένα χρόνο. Δε θα είχε άλλωστε νόημα να γίνεται φοιτητικό πακέτο χωρίς να μπορείς να ενεργοποιήσεις τα exclusive πακέτα. Απλά το γράφουν για το τυπικό...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

τα πακετα ολα τα ενεργοποιεις χωρις μπονους ενεργοποιησης απο το 1252 ακομα και τα φοιτητικα πακετα εκει.

για το φοιτητικο πακετο με τα 5 ευρω το ενεργοποιεις στείλε δωρεάν «95» στο 1252.

για το φοιτητικο πακετο με τα 7 ευρω το ενεργοποιεις στελνωντας δωρεαν «97» στο 1252.

για το φοιτητικο πακετο με το 1 ευρω το ενεργοποιεις στελνωντας δωρεάν «91» στο 1252.

οσο για τα υπολοιπα πακετα επειδη ειναι πολλα στειλε μας ποιο θελεις να ενεργοποιησεις για να σου στειλουμε την αντιστοιχη εντολη εαν υπαρχει για μυνημα .

Για να μαθαινεις το υπολοιπο των mb internet sms στελνεις δωρεαν κενο sms στο 1286.

Για το υπολοιπο σου σε ευρω στελνεις Υ στο 1252 , οσο για το υπολοιπο στα πακετα ομιλιας αναγκαστηκα παιρνεις το 1252 δεν υπαρχει τροπος με μυνημα να ενημερωνεσαι καλεις το 1252 και πατας 1 και ενημερωνεσαι και ξανα καλεσε το 1252 πατα 1 μετα 2 και σου λενε ποτε ληγουνε τα πακετα σου !

Συμβουλη: βαζε καρτα πριν ληξει ο μηνας και ενεργοποιησε το ιδιο πακετο πριν ληξει το πρωτο πακετο , ετσι οτι εχεις υπολοιπομενα απο το συγκεκριμενο πακετο θα μεταφερθουνε στο νεο πακετο και η ημερομηνια ληξης θα ειναι η μεταγενεστερη , οποτε με αυτον τον τροπο θα εχεις παντα λεπτα ομιλιας και μυνηματα που δεν εχεις καταναλωσει τον επομενο μηνα! ( δεν αναφερω για mb επειδη δεν εχει συσκευη που να μπαινει στο ιντερνετ! ) . Καλη θητεια!! να εχεις!

Σε υπερευχαριστώ. Να είσαι καλά. :D:D;)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Καλησπέρα την Δευτέρα είχα πάρει ένα τηλέφωνο εξυπηρέτησης της Vodafone τους έδωσα το όνομά μου και 2 γραμμές που θέλω να τις κάνω Vodafone Cu και μου είπαν ότι θα σε πάρουμε τηλέφωνο. Δεν με πήραν και σήμερα που ξαναπήρα μου είπαν ότι έχουν συστημικό πρόβλημα στη φορητότητα. Έτσι είχαν πει και στη γυναίκα μου τον περασμένο Δεκέμβριο. Δεν πιστεύω να υπάρχει από τότε αυτό το πρόβλημα. Πόσο πρέπει να περιμένω? γιατί θέλω να φύγω άμεσα σπό την Wind

Καλησπέρα την Δευτέρα είχα πάρει ένα τηλέφωνο εξυπηρέτησης της Vodafone τους έδωσα το όνομά μου και 2 γραμμές που θέλω να τις κάνω Vodafone Cu και μου είπαν ότι θα σε πάρουμε τηλέφωνο. Δεν με πήραν και σήμερα που ξαναπήρα μου είπαν ότι έχουν συστημικό πρόβλημα στη φορητότητα. Έτσι είχαν πει και στη γυναίκα μου τον περασμένο Δεκέμβριο. Δεν πιστεύω να υπάρχει από τότε αυτό το πρόβλημα. Πόσο πρέπει να περιμένω? γιατί θέλω να φύγω άμεσα σπό την Wind

γενικα υπαρχει θεμα δεν ξερω γιατι παρε το 13894 και ρωτησε , δεν χρεωνεται, και μπορεις να το καλεσεις απο κινητο αλλου παροχου εκτος απο vodafone .

Αν τσεκαρεις παραπανω ειχα το ιδιο θεμα.

Απο 14/10 περίμενα τελικα εγινε 4/11 . Δεν Ξερω αν εχει καμια ιδιαιτερη σημασία ηταν φορητοτητα από συμβολαιο cosmote σε cu (γιατι μου ειχαν πει στο καταστημα που επαιρνα συνεχώς οτι αν ηταν συμβολαιο σε συμβολαιο δεν θα ειχε προβλημα ή αντιστοιχα απο καρτοκινητο σε καρτοκινητό....). Επισης κατι που παρατήρησα ηταν οτι το πρωί της ιδιας ημερας ειχα πληρωσει τον τελευταιο λογαριασμο που μου ειχε ερθει στην cosmote και δεν ειχα κατι αλλο σε ληξιπρόθεσμο.

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

γενικα υπαρχει θεμα δεν ξερω γιατι παρε το 13894 και ρωτησε , δεν χρεωνεται, και μπορεις να το καλεσεις απο κινητο αλλου παροχου εκτος απο vodafone .

Εμενα που πηρα πολλες φορες μου ελεγαν οτι ειναι γενικο προβλημα και δεν εχουν καποια συγκεκριμενη ημερομηνια επιλυσης.

Καλησπέρα σε όλους

Ένα φιλαράκι μου έφερε σήμερα ένα συμβόλαιο σε CU. Ρωτάει για πόσο χρόνο μπορεί να μην κάνει ανανεώσεις και να μην κινδυνεύει να χάσει το νούμερό του.

Καλησπέρα σε όλους

Ένα φιλαράκι μου έφερε σήμερα ένα συμβόλαιο σε CU. Ρωτάει για πόσο χρόνο μπορεί να μην κάνει ανανεώσεις και να μην κινδυνεύει να χάσει το νούμερό του.

Σε 6 μήνες χάνεις το υπόλοιπό σου αν δεν κάνεις ανανέωση.

Σε 1 χρόνο από την τελευταία ανανέωση χάνεις το νούμερό σου, ΑΛΛΑ έχεις περιθώριο μέχρι τον 13ο μήνα να βάλεις κάρτα και να μην το χάσεις.

Σε 6 μήνες χάνεις το υπόλοιπό σου αν δεν κάνεις ανανέωση.

Σε 1 χρόνο από την τελευταία ανανέωση χάνεις το νούμερό σου, ΑΛΛΑ έχεις περιθώριο μέχρι τον 13ο μήνα να βάλεις κάρτα και να μην το χάσεις.

επισης αμα περασουνε οι 13 μηνες και το νουμερο αποσυνδεθει μην πεταξει την σημ εαν του τυχει κατι τετοιο εχει δικαιωμα μεσα σε 6 μηνες απο την αποσυνδεση του αριθμου να ζητησει επανασυνδεση του αριθμου και ενεργοποιειται στην ιδια καρτα σημ!

Όχι δεν χρεώνεται η λήψη SMS σε περιαγωγή στην Ε.Ε. και γενικά σε ελάχιστες χώρες χρεώνεται .

επισης αμα περασουνε οι 13 μηνες και το νουμερο αποσυνδεθει μην πεταξει την σημ εαν του τυχει κατι τετοιο εχει δικαιωμα μεσα σε 6 μηνες απο την αποσυνδεση του αριθμου να ζητησει επανασυνδεση του αριθμου και ενεργοποιειται στην ιδια καρτα σημ!

Και υπάρχει χρέωση? Μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου η σε κατάστημα?

Και υπάρχει χρέωση? Μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου η σε κατάστημα?

νομιζω μπορει να γινει και με μια κληση απο 13830 απο αλλο κινητο ( αφου το δικο σου αμα εχουνε περασει 13 μηνες θα εχει αποσυνδεθει απο δικτυο αρα δεν θα μπορεις να καλεσεις απο εκει αφου δεν θα μπορει να συνδεθει στο δικτυο ) ή απο καταστημα . Οσο για το κοστος επανασυνδεσης παλια γνωριζα οτι δεν υπηρχε καποιο κοστος εαν εχεις ηδη την σημ αλλιως αμα την ειχες πεταξει τοτε πληρωνες το κοστος αντικαταστασης καρτας σημ.

Εχω παρατηρησει το εξης προβλημα με το site του vodafone.gr

οταν κανω ανανεωση μεσω χρεωστικης καρτας σε 2 νουμερα , στο ενα νουμερο μου παιρνει κανονικα την ανανεωση και οταν παω να βαλω στο αλλο νουμερο καρτα μου βγαζει οτι δεν ολοκληρωθηκε γιατι; . Το προσπαθησα και τον προηγουμενο μηνα και παλι τα ιδια με την χρεωστικη καρτα της alpha bank και τελικα ειχα παρει την τραπεζα τηλεφωνο και μου ειπε οτι δεν υπαρχει κατι με την καρτα , μετα την vodafone και μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα με το site , τελικα δοκιμασα την επομενη μερα και το πηρε κανονικα ! Μήνπως παιζει ρολο να ειναι ο ιδιος κατοχος με την καρτα που χρησιμοποιει; Και αυτο δεν στεκει αφου ξερω τα στοιχεια συνδεσης οποιασδηποτε καρτα μπορουσα να χρησιμοποιησω ετσι δεν ειναι; . Σημερα με την χρεωστικη καρτα της πειραως γιατι θελει καποιο χρονο η τραπεζα να ενημερωθει;. ειχα βαλει στην χρεωστικη μου καρτα 10 ευρω για να βαλω μια καρτα των 5 ευρω στον εναν αριθμο και μια αλλη στον αλλον αριθμο αλλα στο δευτερο νουμερο παλι μου βγαζει μυνημα οτι δεν ολοκληρωθηκε!

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Μία συναλλαγή την ημέρα με κάθε κάρτα . Για λόγους ασφαλείας.

Εξακολουθεί η εφαρμογή της Vodafone να έχει πρόβλημα με Wi-Fi έτσι; σε μένα συνδέεται μόνο με data.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked