Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντιστοίχως άλλαξε και το cu combo 600.

Με 10 ευρώ έχεις:

300' προς cu, 300' προς όλους, 500 μηνύματα σε cu, 100 μηνύματα προς όλους, 60 mb, 100' προς όλους από το online μπόνους και 500 mb(για τους παλιούς) με την ανανέωση στο just serf bonus. Και έχεις και ρέστα!

Τί άλλο να ζητήσει κανείς;

Εγω απλα θα πω πως πλεον βγαζω το μηνα με 7 €..και ανανεωνω το cu combo 600 πριν ληξει και εχω φτασει να χω 3000 λεπτα προς cu, 4000 sms προς cu, 500 λεπτα προς αλλους..και ας μην τα χρησιμοποιω αμεσα..ας μαζευονται γιατι με τη Vodafone ποτε δεν εισαι σιγουρος...

Edited by dimis_pj

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Ενώ στην εφαρμογή της Vodafone φαίνεται το πακέτο που έχω επιλέξει, δηλαδή το CU talk a lot 600+online bonus, όταν πατάω για να δω το προσφέρει αυτό το πακέτο, στο τέλος κάτω έχει την επιλογή "ενεργοποίηση". Γιατί το κάνει αυτό; το πακέτο έχει ήδη το κόκκινο σημαδάκι.

Ενώ στην εφαρμογή της Vodafone φαίνεται το πακέτο που έχω επιλέξει, δηλαδή το CU talk a lot 600+online bonus, όταν πατάω για να δω το προσφέρει αυτό το πακέτο, στο τέλος κάτω έχει την επιλογή "ενεργοποίηση". Γιατί το κάνει αυτό; το πακέτο έχει ήδη το κόκκινο σημαδάκι.

Γιατί έτσι έχεις την δυνατότητα να ενεργοποιήσεις και δεύτερο πακέτο πριν τελειώσει το πρώτο.

και για συμβολαια?

Για κάρτες μιλάμε εδώ.

Αντιγράφω από την σελίδα : Και αυτές τις γιορτές σέρφαρε ξέγνοιαστα γιατί ΜΟΝΟ η Vodafone δίνει ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ 1.5GB MOBILE INTERNET ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

Η προσφορά ισχύει για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές του Vodafone CU, Vodafone Καρτοκινητό, Vodafone International και Καρτοκινητό Ολυμπιακός

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12014

Μόνη προϋπόθεση να έχει γίνει κάποτε στο παρελθόν ανανέωση χρόνου ομιλίας στην κάρτα. Δηλαδή για καινούρια κάρτα χωρίς ανανέωση δεν ισχύει .

Οχι δεν ειμαι 50χρονων. Εδω σου γραφω οτι το κινητο καποιοι το χρησιμοποιουν ως εργαλειο για τη δουλεια τους και εσυ μου λες οτι τη στιγμη που θα πρεπει να κανω ενα τηλεφωνο σε καποιο πελατη/ προμηθευτη, θα πρεπει να συνδεομαι στο ιντερνετ, να μπαινω στο ebanking (αν υπαρχει τετοια επιλογη, δεν ξερω) και να κανω ανανεωση. Τελος παντων ο καθενας με οτι βολευεται, αλλα επειδη οι αναγκες διαφερουν, καλο θα ηταν να μην εισαι απολυτος σε καποια θεματα.

Δεν το γράφω για σένα μόνο αλλά και για τους άλλους που διαβάζουν.

Υπάρχει δυνατότητα να βάζεις μια φορά τον μήνα χρήματα στο καρτοκινητό, όπως πληρώνεις λογαριασμό. Εμείς που έχουμε καρτοκινητό, αγοραζουμε πακέτα πριν χρειαστεί να τηλεφωνήσουμε. Μάλλον επειδή δεν είχες ποτέ καρτοκινητό, δεν ξέρεις ακριβώς πως δουλεύει και ότι είναι πιο εύκολο πλέον από το συμβόλαιο και το κυριότερο: πιο οικονομικό.

Δλδ είναι σαν να λες ότι πριν τηλεφωνήσει κάποιος με συμβόλαιο, πρέπει να τρέξει να πληρώσει τον λογαριασμό που έχει απληρωτο, για να βγάλουν την φραγή στις εξερχόμενες. :lol:

Ποιες κάρτες ανανέωσης βρε φίλε;

Είσαι 50 χρονών ή νομίζεις ότι είμαστε 10 χρόνια πίσω;

Υπάρχει και ανανέωση μέσω ίντερνετ.

Oκ σε γενικες γραμμες το οτι εχεις και κανα χρονο online ανανεωση στην Ελλαδα σε σχεση με το συνολο της Ευρωπης ε ναι εισαι καμια 15 χρονακια πισω..

Oκ σε γενικες γραμμες το οτι εχεις και κανα χρονο online ανανεωση στην Ελλαδα σε σχεση με το συνολο της Ευρωπης ε ναι εισαι καμια 15 χρονακια πισω..

Online ανανέωση υπήρχε και πιο παλιά,7-8 χρόνια πριν αν δεν κάνω λάθος.Την σταμάτησαν κάποια στιγμή αλλα την ξεκίνησαν πάλι.

Online ανανέωση υπήρχε και πιο παλιά,7-8 χρόνια πριν αν δεν κάνω λάθος.Την σταμάτησαν κάποια στιγμή αλλα την ξεκίνησαν πάλι.

κουτσοδουλεψε αλλα μεσω πιστωτικων δεν θυμαμαι να εκανες με χρεωστικες καρτες .. τελος παντων κουτσοδουλεψε και οχι σε ολες τις εταιρειες.

ρε παιδια να ρωτησω κατι...

εγω που εχω cu και βαζω συνηθως μια 10αρα το μηνα οπου παιρνω 200' προς ολους με 5 ευρω, 60sms προς όλους με 3e και χρησιμοποιω και το ιντερνετ απο την Online ανανεωση συμφερει να το κάνω CU;

υποψιν μιλάω 1 λεπτο το λεπτο με τη κοπελα που εχει vodafone συμβόλαιο αλλα δεν ειμαστε όλη τη μέρα στο τηλέφωνο

ρε παιδια να ρωτησω κατι...

εγω που εχω cu και βαζω συνηθως μια 10αρα το μηνα οπου παιρνω 200' προς ολους με 5 ευρω, 60sms προς όλους με 3e και χρησιμοποιω και το ιντερνετ απο την Online ανανεωση συμφερει να το κάνω CU;

υποψιν μιλάω 1 λεπτο το λεπτο με τη κοπελα που εχει vodafone συμβόλαιο αλλα δεν ειμαστε όλη τη μέρα στο τηλέφωνο

Καντο CU, εχει πολυ καλυτερα πραγματα!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Καντο CU, εχει πολυ καλυτερα πραγματα!

Αν το γυρισω σημερα απο καρτοκινητο σε cu τι πρεπει να κανω για να παρω τα λεπτα προς vodafone και προς ολους???

Θα πρεπει να ξαναεγγραφω στο my account η δεν χρειαζεται τιποτα τετοιο??? heeeelp :D

Αν το γυρισω σημερα απο καρτοκινητο σε cu τι πρεπει να κανω για να παρω τα λεπτα προς vodafone και προς ολους???

Θα πρεπει να ξαναεγγραφω στο my account η δεν χρειαζεται τιποτα τετοιο??? heeeelp :D

Δε νομιζω να χρειαζεται!

Δεν χρειάζεται αλλαγή myaccount . Απλά μία κλήση στο 1266

Δεν χρειάζεται αλλαγή myaccount . Απλά μία κλήση στο 1266

Οκ Ευχαριστω Βασιλη & manos θα κανω μολις τελειωσουν τα 180 λεπτα που εχω να τους φαω και τα MB.. γιατι θα χαθουν ετσι και μακαρι να μεινει η προσφορα ως εχει! (Αν και ειναι σιγουρο οτι ειναι κατι προσωρινο για να πεσει ντου προς CU)

Παιδια μια ενημερωση, το talk2vodafone600 με 300' προς vfn και 400' προς ολους ναι μεν δεν εχει ημερομηνια ληξης δηλαδη ειναι ενα μονιμο πακετο στην ουσια αλλα ειναι για συγκεκριμενους συνδρομητες CU, πιο απλα δεν ειναι για ολους.

Παιδια μια ενημερωση, το talk2vodafone600 με 300' προς vfn και 400' προς ολους ναι μεν δεν εχει ημερομηνια ληξης δηλαδη ειναι ενα μονιμο πακετο στην ουσια αλλα ειναι για συγκεκριμενους συνδρομητες CU, πιο απλα δεν ειναι για ολους.

τελικα πηρα μια καλη προσφορα και για το καρτοκινητο να μπει σε οικογενειακο μαζι με τα υπολοιπες 4 γραμμες γυναικας κουνιαδου πεθερας παππου απο κοσμοτε οποτε τσιου (και δωρεαν το φουλ σημα) και τους χαριζω και τα ΜΒ και τα 3 ευρω στην καρτα :P

Επισης για καποιους συνδρομητες CU, υπαρχει και αυτο εδω: 300 λεπτά ομιλίας + 500 SMS ή MMS προς όλο το CU, αλλά και 300’ + 100 SMS προς όλους και 60MB Internet από το κινητό, μόνο με 7€ τον μήνα! Ενεργοποίησε το εδώ και πάρε on-line Bonus 100' ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, δωρεάν για 1 μήνα!

Ήρθε σε κανέναν το πασχαλινό δωρεάν 1.5GB;

Η ανακοίνωση λέει:

"‘Ολοι οι συνδρομητές , θα μπορούν να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή για τα υπολειπόμενα ΜΒ καλώντας δωρεάν στο 1252 ή με δωρεάν κενό SMS στο 1286 και θα λάβουν ενημερωτικό SMS όταν φτάσουν στο 80% και 100% της κατανάλωσης του 1.5GB."

Έστειλα το μήνυμα στο 1398 εδώ και 3 μέρες και μου ήρθε απάντηση ΟΚ. Αλλά σήμερα, τόσο το 1252 όσο και το 1286 μου λένε ότι δεν έχω GB.

Δεν θέλω να τα χρησιμοποιήσω, να με χρεώσει, και μετά να πρέπει να εξηγώ την ιστορία σε 10 άτομα στο CC για αποκατάσταση...

Ήρθε σε κανέναν το πασχαλινό δωρεάν 1.5GB;

Η ανακοίνωση λέει:

"‘Ολοι οι συνδρομητές , θα μπορούν να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή για τα υπολειπόμενα ΜΒ καλώντας δωρεάν στο 1252 ή με δωρεάν κενό SMS στο 1286 και θα λάβουν ενημερωτικό SMS όταν φτάσουν στο 80% και 100% της κατανάλωσης του 1.5GB."

Έστειλα το μήνυμα στο 1398 εδώ και 3 μέρες και μου ήρθε απάντηση ΟΚ. Αλλά σήμερα, τόσο το 1252 όσο και το 1286 μου λένε ότι δεν έχω GB.

Δεν θέλω να τα χρησιμοποιήσω, να με χρεώσει, και μετά να πρέπει να εξηγώ την ιστορία σε 10 άτομα στο CC για αποκατάσταση...

Μπήκα πριν κανένα μισάωρο και δεν χρεώνει. Τσέκαρα και εγώ στην αρχή μέσω 1252 και δεν το λέει πουθενά. Το είχα ενεργοποιήσει μέσω του 1252 επιλογή 5 αν θυμάμαι καλά. Μάλλον δεν λένε πόσα γίγκα σου απέμειναν για να περιορίσουν όσο γίνεται την κατάχρηση φαντάζομαι

Στο πακετο 1gb με αυτοματη ανανεωση, σε 30 μερες που θα ξανενεργοποιηθει αυτοματα, θα προστεθουν τα υπολοιπομενα mb ή χανονται;

Μπήκα πριν κανένα μισάωρο και δεν χρεώνει. Τσέκαρα και εγώ στην αρχή μέσω 1252 και δεν το λέει πουθενά. Το είχα ενεργοποιήσει μέσω του 1252 επιλογή 5 αν θυμάμαι καλά. Μάλλον δεν λένε πόσα γίγκα σου απέμειναν για να περιορίσουν όσο γίνεται την κατάχρηση φαντάζομαι

Μόλις προστέθηκε κανονικά και στο my account o όγκος του 1,5GB. Εμφανίζεται κανονικά και στο widget πλέον!!

Εντωμεταξύ εμένα στο ένα νούμερο μου μπήκε κανονικά κι ας μην έχω ανανεώσει ποτέ. Το αστειο είναι ότι το ενεργοποιησα πρώτα μου είπε οκ θα έχω το δώρο και την επόμενη μέρα μου έστειλε μήνυμα βάλε κάρτα για να έχεις 1,5gb κλπ εντέλει σήμερα προστέθηκε κανονικά ο όγκος

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Δείτε την ανακοίνωση της Vodafone για όσους θέλουν να αλλάξουν από συμβόλαιο σε κάρτα μετά τις 11 Ιουνίου 2014:

Νέα εφαρμογή Τελών για Ιδιώτες & Επαγγελματίες συνδρομητές συμβολαίου

Η εταιρεία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει την από 11 Ιουνίου 2014 εφαρμογή Τέλους ίσο με 15€ (περιλαμβάνει ΦΠΑ) στις περιπτώσεις μετατροπής από συμβόλαιο σε καρτοκινητό και οριστικής αποσύνδεσης από το δίκτυο της Vodafone για Ιδιώτες & Επαγγελματίες συνδρομητές συμβολαίου και συνδρομητές της υπηρεσίας Internet 4Sharing.

Δυνάμει των ανωτέρω αυξήσεων οι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής), μέχρι την έναρξη ισχύος των ανωτέρω αλλαγών.

Περισσότερες πληροφορίες στο vodafone.gr

Δείτε την ανακοίνωση της Vodafone για όσους θέλουν να αλλάξουν από συμβόλαιο σε κάρτα μετά τις 11 Ιουνίου 2014:

Νέα εφαρμογή Τελών για Ιδιώτες & Επαγγελματίες συνδρομητές συμβολαίου

Η εταιρεία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει την από 11 Ιουνίου 2014 εφαρμογή Τέλους ίσο με 15€ (περιλαμβάνει ΦΠΑ) στις περιπτώσεις μετατροπής από συμβόλαιο σε καρτοκινητό και οριστικής αποσύνδεσης από το δίκτυο της Vodafone για Ιδιώτες & Επαγγελματίες συνδρομητές συμβολαίου και συνδρομητές της υπηρεσίας Internet 4Sharing.

Δυνάμει των ανωτέρω αυξήσεων οι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής), μέχρι την έναρξη ισχύος των ανωτέρω αλλαγών.

Περισσότερες πληροφορίες στο vodafone.gr

Αυτό θα ισχύει δηλαδή και για την φορητότητα αριθμού Vodafone σε άλλο δίκτυο???:X:cry::blink:

Αυτό θα ισχύει δηλαδή και για την φορητότητα αριθμού Vodafone σε άλλο δίκτυο???:X:cry::blink:

Πολύ ενδιαφέρουσα η παρατήρησή σου. Υποπτο επίσης το δίμηνο που δίνει σαν περιθώριο....:blink: Λέτε να εμπλέκεται πουθενά και η ΕΕΤΤ και να ετοιμάζεται χαράτσι στις φορητότητες γενικώς(αργότερα και στα καρτοκινητά πχ.); :confused:

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked