Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σ ευχαριστώ πολύ! Αρκετά κατατοπιστικός!

Θεωρητικά οι online ανανεώσεις συμπεριλαμβάνουν και την εφαρμογή τους σωστά;

Το 12€ είναι θεωρητικό; Γιατι βλέπω πως 5-10-20 μπορω να αγοράσω σε κάρτες ανανέωσης.

Αν εννοείς το application για το smartphone, ναι.

Το 12 τώρα που το ξανασκέφτομαι είναι λίγο δύσκολο (αν δεν κάνω λάθος σε κατάστημα μπορούν να σου βάλουν 12 ευρώ). Όμως επειδή για να πάρεις το 1gb bonus θέλει online ανανέωση από 10 ευρώ, κάνεις αυτό, και μένεις με κάτι λιγότερο από 9 ευρώ στην κάρτα. Έτσι μπορείς να ενεργοποιήσεις ένα surf n email, αν χρειαστείς και 2ο τότε καλύτερα να βάλεις άλλα 10 ευρώ ( θα έχει περάσει αρκετός καιρός). Επειδή είναι λίγο πολύπλοκα τα πράγματα με το πότε ισχύει κάθε bonus και αν προστίθεται στο νέο, αν θέλεις πες μου πόσα gb θέλεις τον μήνα. Το πιο συμφέρον, προς στιγμήν είναι να βάζεις 10 ευρώ τον μήνα και 1 πακέτο. Θα σου περισσεύουν περίπου 4 ευρώ τον μήνα. Σε 4 μήνες, αντί να κάνεις ανανέωση, απλά κουμπώνεις 4 πακέτα κοκ.

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Αν και δεν έχω ακόμη καρτοκινητό, φαντάζομαι πως οι κάρτες που βλέπεις είναι για αγορά από το περίπτερο. Για online μαζί με την εφαρμογή της Vodafone, αναφέρεται με πληρωμή και χρέωση κάρτας visa ή prepaid Visa, οπότε μπορείς να βάλεις οποίο ποσό θέλεις. Οποίος ξέρει καλύτερα, θα μας πει.

Αν και δεν έχω ακόμη καρτοκινητό, φαντάζομαι πως οι κάρτες που βλέπεις είναι για αγορά από το περίπτερο. Για online μαζί με την εφαρμογή της Vodafone, αναφέρεται με πληρωμή και χρέωση κάρτας visa ή prepaid Visa, οπότε μπορείς να βάλεις οποίο ποσό θέλεις. Οποίος ξέρει καλύτερα, θα μας πει.

Online έχεις διαθέσιμα τα ίδια με το περίπτερο. Μόνο σε κατάστημα βάζεις όσο θέλεις (νομίζω πάνω από 5)

Online έχεις διαθέσιμα τα ίδια με το περίπτερο. Μόνο σε κατάστημα βάζεις όσο θέλεις (νομίζω πάνω από 5)

Τότε πως θα εκμεταλλευτώ τις προσφορές και θα μου βγαίνει ο λογαριασμός 12 ευρώ; θα δίνω 15 αλλά θα μένουν 3 στην κάρτα; μείον τους φόρους;

Αν εννοείς το application για το smartphone, ναι.

Το 12 τώρα που το ξανασκέφτομαι είναι λίγο δύσκολο (αν δεν κάνω λάθος σε κατάστημα μπορούν να σου βάλουν 12 ευρώ). Όμως επειδή για να πάρεις το 1gb bonus θέλει online ανανέωση από 10 ευρώ, κάνεις αυτό, και μένεις με κάτι λιγότερο από 9 ευρώ στην κάρτα. Έτσι μπορείς να ενεργοποιήσεις ένα surf n email, αν χρειαστείς και 2ο τότε καλύτερα να βάλεις άλλα 10 ευρώ ( θα έχει περάσει αρκετός καιρός). Επειδή είναι λίγο πολύπλοκα τα πράγματα με το πότε ισχύει κάθε bonus και αν προστίθεται στο νέο, αν θέλεις πες μου πόσα gb θέλεις τον μήνα. Το πιο συμφέρον, προς στιγμήν είναι να βάζεις 10 ευρώ τον μήνα και 1 πακέτο. Θα σου περισσεύουν περίπου 4 ευρώ τον μήνα. Σε 4 μήνες, αντί να κάνεις ανανέωση, απλά κουμπώνεις 4 πακέτα κοκ.

Ναι για σμαρτφόουν.

Πιστεύω 1gb είναι αρκετό! Web, Tapatalk, Viber είναι οι κύριες λειτουργίες που κάνει η συσκευή.

Να βάλω λες για αρχή 10€ και να πάρω το surf n email 100;

Σ ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου.

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Μα εδω έτσι δε λέει ο τίτλος; Τα πάντα για vodafone cu....?

Υπάρχει άλλο νήμα;

Ζητώ συγνώμη, έχεις δίκιο, ήμουν αλλού.

Ναι για σμαρτφόουν.

Πιστεύω 1gb είναι αρκετό! Web, Tapatalk, Viber είναι οι κύριες λειτουργίες που κάνει η συσκευή.

Να βάλω λες για αρχή 10€ και να πάρω το surf n email 100;

Σ ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου.

Για 1gb, το πιο οικονομικό είναι να βάζεις 6 ευρώ σε ένα κατάστημα. Βάζεις το πακέτο των 5 ευρώ και έχεις ακριβώς 1gb.

Το πιο συμφέρον(data/ευρώ) είναι να βάζεις online 10αρες και να παίρνεις 1 πακέτο τον μήνα!

Έχε υπόψιν σου ότι όσον αφορά το πακέτο, αν βάλεις νέο πριν την ημερομηνία λήξης του παλιού τότε τα υπολοιπομενα mb θα προστεθούν στα νέα!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τότε πως θα εκμεταλλευτώ τις προσφορές και θα μου βγαίνει ο λογαριασμός 12 ευρώ; θα δίνω 15 αλλά θα μένουν 3 στην κάρτα; μείον τους φόρους;

Δεν σε κατάλαβα,επαναδιατυπωσε αν θες.

Όταν είπα 12 ευρώ ανανέωση ήταν με την λογική ότι μετά την αφαίρεση του φόρου θα μείνουν τουλάχιστον 10 ώστε να είναι δυνατή η ενεργοποίηση 2 πακέτων των 5

Πολυ ενδιαφέρον όλα αυτά...!!!

Το θέμα όμως τώρα είναι άλλο...

Με τη συσκευή έχω πρόβλημα και δε λειτουργεί το ακουστικό :(

Για άγνωστο λόγο τώρα δεν μπορεί να συνδεθεί το ΒΤ και τα λέω αυτά για τον εξής λόγο!

Δημιούργησα ένα λογαριασμό στο VodafoneCU.gr έλαβα με SMS τον κωδικό πάω να συνδεθώ και μου λέει λάθος στοιχεία :(

Και όχι τίποτε άλλο δεν μπορω να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση.

Υπάρχει περίπτωση να εχει να κάνει επειδή το νούμερο το πήρα απο προμοσιον κοπέλα να μην εχει υλοποιηθεί η διαδικασία;

Η ίδια μου είπε όμως πως καλείς στο 1252 και είσαι έτοιμος!

Τι να κάνω;

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

@maden123456 πως θα κάνω ανανέωση των 12€ όταν υπάρχουν κάρτες των 5-10-20€; online με χρέωση prepaid γίνεται; όπως τώρα που πληρώνω τον λογαριασμό του κινητού μέσω της σελίδας της τράπεζας που έχω έχω λογαριασμό ή πρέπει να τρέχω σε καταστήματα;

@maden123456 πως θα κάνω ανανέωση των 12€ όταν υπάρχουν κάρτες των 5-10-20€; online με χρέωση prepaid γίνεται; όπως τώρα που πληρώνω τον λογαριασμό του κινητού μέσω της σελίδας της τράπεζας που έχω έχω λογαριασμό ή πρέπει να τρέχω σε καταστήματα;

Αυτο μου απάντησε λίγο πριν, πως ΜΟΝΟ απο κατάστημα γίνεται εκτός αν έχεις λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς (απο εκει έκανα εγω την ανανέωση) όπου εχει επιλογή 5-10-15-20€, βάζεις στην ουσία μια των 15€ αφαιρείται ο φόρος και έρχεσαι περίπου στο ζητούμενο πόσο!

Μόνο σε κατάστημα. Μέσω site, έχεις προκαθορισμένες επιλογές αντίστοιχες με του περιπτέρου.

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πολυ ενδιαφέρον όλα αυτά...!!!

Το θέμα όμως τώρα είναι άλλο...

Με τη συσκευή έχω πρόβλημα και δε λειτουργεί το ακουστικό :(

Για άγνωστο λόγο τώρα δεν μπορεί να συνδεθεί το ΒΤ και τα λέω αυτά για τον εξής λόγο!

Δημιούργησα ένα λογαριασμό στο VodafoneCU.gr έλαβα με SMS τον κωδικό πάω να συνδεθώ και μου λέει λάθος στοιχεία :(

Και όχι τίποτε άλλο δεν μπορω να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση.

Υπάρχει περίπτωση να εχει να κάνει επειδή το νούμερο το πήρα απο προμοσιον κοπέλα να μην εχει υλοποιηθεί η διαδικασία;

Η ίδια μου είπε όμως πως καλείς στο 1252 και είσαι έτοιμος!

Τι να κάνω;

Μήπως δεν βάζεις σωστά τον κωδικό; πρόσεξε μικρά-κεφάλαια και το Ο με το 0

...

Μήπως δεν βάζεις σωστά τον κωδικό; πρόσεξε μικρά-κεφάλαια και το Ο με το 0

Πιθανόν ήταν το τελευταίο που ανέφερα, δεν θα είχε δώσει η κοπέλα τα χαρτιά για να προχωρήσει η ταυτοποίηση.

Μετα απο περίπου 3-4 ώρες και άπειρες δοκιμές πριν 15 λεπτά κατάφερα να συνδεθώ, αλλα απογοήτευση οι ταχύτητες... :(

καλησπέρα.. έχω ένα CU και θέλω να ρωτήσω εάν κάνω εγγραφή στο cu my account θα μου δώσει bonus 300 λεπτά προς όλη τη vodafone?

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

καλησπέρα.. έχω ένα CU και θέλω να ρωτήσω εάν κάνω εγγραφή στο cu my account θα μου δώσει bonus 300 λεπτά προς όλη τη vodafone?

Ναι, είναι Bonus εγγραφής αυτό.

Καλημέρα.Επειδή μπερδεύτηκα αν έχει απαντηθεί ζητώ συγγνώμη.Με online ανανέωση 20€ μέσω site παίρνω 1Gb λόγω Just surf bonus και αλλο 1Gb απο online ανανέωση?Δηλαδη 2Gb?

Καλημέρα.Επειδή μπερδεύτηκα αν έχει απαντηθεί ζητώ συγγνώμη.Με online ανανέωση 20€ μέσω site παίρνω 1Gb λόγω Just surf bonus και αλλο 1Gb απο online ανανέωση?Δηλαδη 2Gb?

Σωστά, μην μπερδεύεσαι!

Με 2 ανανεώσεις των 10 ευρώ , παίρνεις 1GB+ 1GB + 250 + 250 = 2,5 GB ή 3 GB για παλιούς συνδρομητές και φοιτητές.

1+1+0,5+0,5 = 3

Με 2 ανανεώσεις των 10 ευρώ , παίρνεις 1GB+ 1GB + 250 + 250 = 2,5 GB ή 3 GB για παλιούς συνδρομητές και φοιτητές.

1+1+0,5+0,5 = 3

Α μάλιστα έτσι είναι καλύτερα!!!Ευχαριστώ πολύ φιλε Βασιλειε!! :)

1+1+0,5+0,5 = 3

Περίπου σωστά! Γιατί με την online ανανέωση ναι μεν παίρνεις 1gb αλλά αν ανανεώσεις πριν περάσει ο μήνας τότε τα παλιά mb (bonus της ανανέωσης) χάνονται. Άρα το πιο συμφέρον, είναι να βάζεις 10 ευρώ και μόλις τελειώσουν να βάλεις άλλα 10. Ούτε 20 κατευθείαν, ούτε 10- 10 με την μια.

η online ανανέωση δίνει 1gb για 30 ημέρες.

δεν είναι προσθετικό, άρα δεν έχει σημασία αν ανανεώσεις ακριβώς πριν ή ακριβώς μετά απο τη πάροδο των 30 ημερών.

απο την άλλη, τα MB του just surf bonus είναι προσθετικά. άρα αν θέλεις να τα διατηρήσεις πρέπει να ανανεώσεις ΠΡΙΝ τη λήξη των 30 ημερών.

επομένως το μέγιστο κέρδος μακροπρόθεσμα είναι να ανανεώνεις 10+ 10 ακριβώς κάθε 30 ημέρες.

Edited by NaGR

η online ανανέωση δίνει 1gb για 30 ημέρες.

δεν είναι προσθετικό, άρα δεν έχει σημασία αν ανανεώσεις ακριβώς πριν ή ακριβώς μετά απο τη πάροδο των 30 ημερών.

απο την άλλη, τα MB του just surf bonus είναι προσθετικά. άρα αν θέλεις να τα διατηρήσεις πρέπει να ανανεώσεις ΠΡΙΝ τη λήξη των 30 ημερών.

επομένως το μέγιστο κέρδος μακροπρόθεσμα είναι να ανανεώνεις 10+ 10 ακριβώς κάθε 30 ημέρες.

Το Bonus δηλαδή αν κατάλαβα καλά δεν μεταφέρεται; Και αν συμβαίνει αυτό, όταν παίρνεις το πακέτο η κατανάλωση απο που ξεκινάει πρώτα;

Τώρα καταλαβαίνω τον λόγο που τόσο καιρό έμενα με συμβόλαιο.

Τι εννοείς; Πως με συμβόλαιο ήταν καλύτερα;

Το Bonus δηλαδή αν κατάλαβα καλά δεν μεταφέρεται; Και αν συμβαίνει αυτό, όταν παίρνεις το πακέτο η κατανάλωση απο που ξεκινάει πρώτα;

Το online bonus δεν μεταφέρεται, το just surf bonus μεταφέρεται. Πρώτα καταναλώνεται το just surf bonus και μετά το online bonus.

Γενικά καταναλώνεται αυτό που λήγει πρώτο.

Τι εννοείς; Πως με συμβόλαιο ήταν καλύτερα;

Εννοώ πως ακόμη και χρήστες καρτοκινητού, μπερδεύονται με τις παροχές και τις χρεώσεις που ισχύουν σήμερα και μπορεί να αλλάξουν και τα δεδομένα αύριο.

Θέλει συνέχεια παρακολούθηση το όλο θέμα και πάλι θα βρεθούν κάποιοι που θα μπερδεύονται (όπως εγώ πχ) και μπορεί στο τέλος να πληρώνουν και περισσότερα από ένα συμβόλαιο.

Τι να πω, ίσως είχα καλομάθει όλον αυτόν τον καιρό και όλα αυτά μου φαίνονται βουνό. Just surf, bonus, on line ανανέωση... από κατάστημα και όλα αυτά. Προσπαθώ να μπω στο κλίμα.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked