Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να δουμε θα ξεφυγουμε απο το στανταρ 2ευρω??

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Πάλι προσφορά το cu. Δε σταματάνε ούτε το καλοκαίρι! Μπράβο τους!

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Πάλι προσφορά το cu. Δε σταματάνε ούτε το καλοκαίρι! Μπράβο τους!

περασε η σημερινη ημερα, αρα μεσα σε 9 ημερες θα γινουν 2200 (που ειναι τα μεγαλα δωρα) ανανεωσεις των τουλαχιστον 10 ευρω; Αλλη μια κοροιδεια της εταιριας... Τουλαχιστον, ο κοσμος θα παρει minimum +2 ευρω (το 65% περιπου που φανηκε στην προηγουμενη παρομοια προωθηση).

περασε η σημερινη ημερα, αρα μεσα σε 9 ημερες θα γινουν 2200 (που ειναι τα μεγαλα δωρα) ανανεωσεις των τουλαχιστον 10 ευρω; Αλλη μια κοροιδεια της εταιριας... Τουλαχιστον, ο κοσμος θα παρει minimum +2 ευρω (το 65% περιπου που φανηκε στην προηγουμενη παρομοια προωθηση).

Δεν μπορώ να βρω που βρίσκεται η "κοροϊδία" όταν οι όροι είναι ξεκάθαροι και τα δώρα επίσης...

Σήμερα το μεσημέρι έκανα μια ανανέωση 10 ευρώ και κέρδισα...2 ευρώ. Στο καπάκι κάνω και μια στο τηλ της γυναίκας μου και κερδίζω το Galaxy tab 2!! Δεν με χάλασε καθόλου!! Το πάσχα είχα κερδίσει με συνολικά 4 ανανεώσεις των 10 ευρώ στους 2 αριθμούς μας, 3 διευρα και ένα 20 ευρω!!

Αλλά ακόμα και τα 2 ευρα να κερδίσει κάποιος, πάλι κερδισμένος θα είναι, με την προϋπόθεση οτι τις ανανεώσεις πραγματικά τις χρειάζεται και δεν τις κάνει απλά για να κερδίσει σαν να έπαιζε ξυστό.

Μερικοί δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα...

εγω τα χριστουγεννα ειχα κερδισει 2 ευρω,το πασχα Νεο Βι και τωρα 2 ευρω.δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι κανουν ετσι?και 2 ευρω τζαμπε λιγα ειναι?απο το τιποτα οχι παντως.απληστια ονομαζεται αυτο...:rolleyes:

Μπήκα και έγραψα το cu κινητό μου και περιμένω το επιβεβαιωτικό SMS για να κάνω άμεσα την ανανέωση. Πόση ώρα κάνει να έρθει;

edit: Έκανε 10 λεπτά να έρθει το SMS.

Έχω ένα CU που θέλω να το ανανεώσω με το ελάχιστο δυνατό ποσό για να μην λήξει. Από ό,τι έχω καταλάβει με τα 5€ που είναι η ελάχιστη ανανέωση δεν παίρνω κάποιο δώρο. Άρα η καλύτερη κίνηση, που θα μου δώσει έστω ένα μικρό δώρο, είναι να το γυρίσω σε Καρτοκινητό Vodafone (κλήση στο 1266), να βάλω το Cash back (κλήση στο 1286) ώστε να πάρω έστω αυτά τα 0,45€ τον Αύγουστο.

...

Τώρα, σε λίγο, ήταν να κάνω την αλλαγή και να ανανεώσω, αλλά φαίνεται πώς έχουμε αλλαγή σχεδίου! Μένω στο CU και ανανεώνω με 10€ (+2€ το ελάχιστο δώρο +bonus talk2vodafone 120') και βλέπουμε...

κι άλλο έδιτ: 2€ πήρα τελικά... (2 είχα πάρει και τα χριστούγεννα, 2 και το πάσχα)

Edited by tseapis

Δεν μπορώ να βρω που βρίσκεται η "κοροϊδία" όταν οι όροι είναι ξεκάθαροι και τα δώρα επίσης...

Μερικοί δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα...

Φίλε μου, λίστα αγνόησης και ησυχάζεις.;)

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Μηπως ξερει κανεισ για μια τηλεφωνικη προσφορα που σε παιρνουν τηλ απο την βοντα και σου λενε κατι για ενα πακετο των 15€,τι ειναι;γιατι πηραν ενα φιλο μ αλλα οπωσ μ το εξηγησε δν καταλαβα τι εννοουσαν.

σε καλούν για να μετατρέψεις το καρτοκινητό σε καρτοσυμβόλαιο με μηνιαίο πάγιο 15€ και σου δίνουν χ΄ρονο ομιλίας, sms, κλπ

Μια Χαρά πήγαμε

Αυτά είναι!!!Γιατί κάποιοι στο fb έχουν αρχίσει να γκρινιάζουν οτι είναι fake ο διαγωνισμός!!1Ανεβασε το ρε Βασίλη να το δουν να ξεστραβωθουν :p

Αυτά είναι!!!Γιατί κάποιοι στο fb έχουν αρχίσει να γκρινιάζουν οτι είναι fake ο διαγωνισμός!!1Ανεβασε το ρε Βασίλη να το δουν να ξεστραβωθουν :p

ο καθε πικραμενος γραφει οτι θελει στο φεισμπουκ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ας λέει ο καθένας ότι θέλει , σε λίγο θα λένε ότι είμαι Υπάλληλος της Vodafone.....

Πεσ μασ τωρα τι ποσοστα παιρνεις ρεεε; :-) :-)

αυριο θα δοκιμασω την τυχη μ με 2 δεκαρες,αν κ μετα το neο v του πασχα το βλεπω δυσκολο.

Ας λέει ο καθένας ότι θέλει , σε λίγο θα λένε ότι είμαι Υπάλληλος της Vodafone.....

Μα εισαι ρε συ βασιλη. Γιατι δεν το ομολογεις?

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Μόλις κέρδισα το Vodafone Smart II. Ψιλοσαπίλα τελικά :P .Προτιμούσα ,εννοείται, το tablet,ακόμα και τα 20 ευρώ . Τουλάχιστον ελπίζω να το πουλήσω σφραγισμένο,μπας και πάρω κάνα ψιλο ...

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Δεν μας χαλάει ότι μας δίνουν τζάμπα.καλή προσφορά

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Απο το πρωί γράφτηκα στον διαγωνισμο, έβαλα μια 10αρα κάρτα, αλλά τζίφος. Δε με στείλανε κανα μνμ αν κέρδισα κάτι η πήρα πουλο....:what:
Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Απο το πρωί γράφτηκα στον διαγωνισμο, έβαλα μια 10αρα κάρτα, αλλά τζίφος. Δε με στείλανε κανα μνμ αν κέρδισα κάτι η πήρα πουλο....:what:

Θα σού στείλουν.δεν μπορεί.

Έβαλα κι εγώ αλλά πήρα το διευρω

Θα σού στείλουν.δεν μπορεί.

Έβαλα κι εγώ αλλά πήρα το διευρω

εχμμμμ.... δεν μου στειλανε τπτ ακόμα, αλλα νομίζω πως το υπολοιπό μου αυξήθηκε κατα2 ευρω :lol: Θα κάνω μια ακομα προσπάθεια προς το τέλος... μηπως και παρουμε την τάμπλα δλδ :p

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

εχμμμμ.... δεν μου στειλανε τπτ ακόμα, αλλα νομίζω πως το υπολοιπό μου αυξήθηκε κατα2 ευρω :lol: Θα κάνω μια ακομα προσπάθεια προς το τέλος... μηπως και παρουμε την τάμπλα δλδ :p

Να σού πω κι εγώ αυτό θα ήθελα,το tablet,αλλά δεν με χαλάει και κανένα smartphone για δώρο

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked