pexths Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Η αδερφή μου έχει το Vodafone International γιατί χρειάζεται φτηνές κλήσεις και SMS προς ΗΠΑ. Τώρα όμως της προέκυψε λόγω δουλειάς ότι πρέπει να μιλάει αρκετά και με Ελληνικά κινητά από όλα τα δίκτυα, με αποτέλεσμα ακόμα και η σχετικά οικονομική χρέωση 0,258€/λεπτό προς όλους που δίνει το Ιnternational να μην την καλύπτει... Μπορώ να κάνω κάτι μέσω του International; Δεν βλέπω πακέτα ομιλίας προς όλους, μόνο προς vodafone. Πρέπει, μάλλον, να της δώσω έναν δεύτερο αριθμό, ή κανένα frog με διπλασιασμό ή ένα Vodafone Καρτοκινητό με το πακέτο 80' προς όλους. Τα 80' αυτά καταναλώνονται ανά δευτερόλεπτο; 'Η μήπως να της κάνω ένα συμβόλαιο (χωρίς επιδότηση) για 2-3 μήνες που θα έχει τη συγκεκριμένη δουλειά; χμμμμ.... [intertelecom και παρόμοια δεν εξυπηρετούν γιατί το θέλει για δουλειά και θέλει άμεση και απρόσκοπτη πρόσβαση. Άρα, δεν της κάνει και το φρογκ με το γνωστό δίκτυο της κοσμοτέ, τώρα που το σκέφτομαι...] αγορασε ενα f2g2. θα βρεις στις αγγελιες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 αγορασε ενα f2g2. θα βρεις στις αγγελιες :lol: Αντε βρέ, με έκανες και γέλασα, ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό! Μάλλον έχεις δίκιο! Και που να δεις που ΈΧΩ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ένα δεύτερο φ2γ2 (αφού κι εγώ φ2γ2 έχω), θα της το δανείσω για το διάστημα αυτό! :D Αλλά το international θα το κρατήσει για τις ΗΠΑ. Και θα της βάλω και τα 300' προς βοντα με 5€ για να καλεί όσους ξέρει ότι έχουν βόντα. Τέλεια, το λύσαμε το θέμα, λοιπόν! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos38 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 το 1200 και 1200σμσ με 7 ευρος πως το ενεργοποιω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 το 1200 και 1200σμσ με 7 ευρος πως το ενεργοποιω???? Πάρε τηλέφωνο στο 1286... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Εχτεσ μου ολοκληρώθηκε η φορητότητα στο καρτοκινητο ολυμπιακός από κότε. Και ενώ μου λέγανε στο 13894 ότι δεν γίνεται τελικά το κατάστημα το έκανε κανονικά. Μπράβο τους. Τώρα μια χαρά θα δοκιμάσω να δω εάν γίνεται μεταφορά των μπόνους μέσω sharing διότι εάν γίνεται θα είναι τέλειο! Θα κερδίζω χρήματα με τον ολυμπιακό!. Τελεία!. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Εχτεσ μου ολοκληρώθηκε η φορητότητα στο καρτοκινητο ολυμπιακός από κότε. Και ενώ μου λέγανε στο 13894 ότι δεν γίνεται τελικά το κατάστημα το έκανε κανονικά. Μπράβο τους. Τώρα μια χαρά θα δοκιμάσω να δω εάν γίνεται μεταφορά των μπόνους μέσω sharing διότι εάν γίνεται θα είναι τέλειο! Θα κερδίζω χρήματα με τον ολυμπιακό!. Τελεία!. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. το εχω δοκιμασει...μονο που οταν περασει ο μηνας δεν θα παιρνεις λεφτα απο γκολ αμα δεν εχεις κανει ανανεωση...ειναι πολυ καλο και τωρα που ολυμπιακος εχει πολυ καλο ροστερ και ευρωπη θα βαζει αρκετα γκολ...οποιος ειχε περυσι...θα ειχε πλουτισει;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Καλησπέρα! Να ρωτήσω παιδιά κάτι, αν ενεργοποιηθεί το bonus to all και το 0,01Ε/1min σε καρτοκινητό vodafone, όταν γίνεται κλήση στους 2 αριθμούς του friends and family θα χρεώνεται με το 0,01/1 ή θα αφαιρείται από το bonus 2 all; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Καλησπέρα! Να ρωτήσω παιδιά κάτι, αν ενεργοποιηθεί το bonus to all και το 0,01Ε/1min σε καρτοκινητό vodafone, όταν γίνεται κλήση στους 2 αριθμούς του friends and family θα χρεώνεται με το 0,01/1 ή θα αφαιρείται από το bonus 2 all; Αν έχεις το Bonus to all η χρέωση γίνεται με 0.01 προς τους δύο αριθμούς. Αν πέρνεις τα 120 Προς Vodafone, Χρεώνεται από τα 120 και όχι από το 0.01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluray13 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Καλησπέρα σε όλους! Σε λίγες μέρες φεύγω για Αγγλία και θα ήθελα την βοηθειά σας πάνω στο εξής θέμα: Είμαι συνδρομητής της Vodafone στο Unlimeted 35. Επειδή θα ήθελα να κρατήσω το υπάρχον νούμερο μου χωρίς όμως να πληρώνω κάποιο πάγιο θα ήθελα να μου προτείνετε αν γνωρίζετε την πιο συμφέρουσα λύση (καρτοκινητή ίσως;;; ) ώστε να χρησιμοποιώ το κινητό μου όταν θα έρχομαι Ελλάδα. Με ενδιαφέρει η επικοινωνία με Vodafone και Cosmote (λιγότερο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Θα το κάνεις Vodafone International διότι έχει τις φτηνώτερες χρεώσεις προς Ελλάδα όταν είσαι στο Passport (0,80 + 0,25 Ανα λεπτό ) Επίσης όταν είσαι στην Ελλάδα θα έχεις 0,25 και ελάχιστη χρέωση 1 δευτερόλεπτο και όλες τις προσφορές με κάρτες ανανέωσης . Μην ξεχάσεις να καλέσεις 1286 για να έχεις τις προσφορές. Δυστυχώς όμως θα σου κόψουν το συμβόλαιο σε 30 ημέρες , και το καρτοκινητό δεν ενεργοποιείται στο εξωτερικό.... Αν φεύγεις σε λίγες μέρες .... δεν προλαβαίνεις Θα αφήσεις την κάρτα εδώ να στην ενεργοποιήση κάπιος δικός σου και να στην στείλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 το εχω δοκιμασει...μονο που οταν περασει ο μηνας δεν θα παιρνεις λεφτα απο γκολ αμα δεν εχεις κανει ανανεωση...ειναι πολυ καλο και τωρα που ολυμπιακος εχει πολυ καλο ροστερ και ευρωπη θα βαζει αρκετα γκολ...οποιος ειχε περυσι...θα ειχε πλουτισει;) δηλαδή σου μπαίνουνε κανονικά τα χρήματα και μπορείς να τα μεταφέρεις σε άλλο αριθμό βοντα; δεν νοιάζει να βάζω μια κάρτα των 5ευρώ τον μήνα, με νοιάζει να μπορώ να τα μεταφέρω στο βασικό μου νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 δηλαδή σου μπαίνουνε κανονικά τα χρήματα και μπορείς να τα μεταφέρεις σε άλλο αριθμό βοντα; δεν νοιάζει να βάζω μια κάρτα των 5ευρώ τον μήνα, με νοιάζει να μπορώ να τα μεταφέρω στο βασικό μου νούμερο. sharing δεν εχω δοκιμασει...παντως το υπολυπο και να χαλασει ο μηνας μενει κανονικα...απλα πρεπει να κανεις ανανεωση καθε μηνα οπως σου ειπαμε και πιο πανω...αλλα λογικα θα γινεται sharing...λειτουργει σαν κανονικο καρτοκινητο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 sharing δεν εχω δοκιμασει...παντως το υπολυπο και να χαλασει ο μηνας μενει κανονικα...απλα πρεπει να κανεις ανανεωση καθε μηνα οπως σου ειπαμε και πιο πανω...αλλα λογικα θα γινεται sharing...λειτουργει σαν κανονικο καρτοκινητο μια χαρά δηλαδή!. Τελεία σε ευχαριστώ!. Κάρτα θα βάζω πάντα κάθε μήνα για μην χάνω τα μπόνους αναλόγως με το πως το πάει ο ολυμπιακός! Και έτσι θα εχω δωρεάν χρόνο ομιλίας αλλά σε ευρώ αυτην την φορά για να το κάνω ότι θέλω εγώ!. Απλά τέλειο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Ειναι θεμα ημερων να αλλαξει το συστημα με το καρτοκινητο του Θρυλου! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Ειναι θεμα ημερων να αλλαξει το συστημα με το καρτοκινητο του Θρυλου! ξερεις κατι η απλα κανεις προβλεψη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 ξερεις κατι η απλα κανεις προβλεψη? Για να παιρνεις το bonus θα χρειαζεται κατι που να αποδυκνυει οτι εισαι φιλαθλος του Ολυμπιακου. Περισσοτερα δε γνωριζω. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Ειναι θεμα ημερων να αλλαξει το συστημα με το καρτοκινητο του Θρυλου! http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1684 εδω ειναι ολα για το καρτοκινητο και τελικα ειναι σιγουρο οτι γινεται sharing με καρτοκινητο ολυμπιακος το λεει στο απο κατω λινκ http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7571 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Για να παιρνεις το bonus θα χρειαζεται κατι που να αποδυκνυει οτι εισαι φιλαθλος του Ολυμπιακου. Περισσοτερα δε γνωριζω. προσωπικες αποψεις-πυροτεχνηματα, που δεν ανταποκρινονται ουτε στο ελαχιστο στην πραγματικοτητα. αν ηταν ετσι το καρτοκινητο ολυμπιακος θα το επαιρναν μονο οι κατοχοι διαρκειας του ολυμπιακου. δεκτες οι προσωπικες αποψεις του καθενος, αλλα μην πεταμε κατι απλα για να δημιουργηθει θεμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 (edited) Έχεις απόλυτο δίκιο. Σιγά μην κοιτάζουν αν είναι οι συνδρομητές και μέλη του Ολυμπιακού... Και μια ερώτηση: πώς μπορεί ένας αριθμός cu να γίνει καρτοκινητό Ολυμπιακός; Edited September 12, 2011 by seranata Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Έχεις απόλυτο δίκιο. Σιγά μην κοιτάζουν αν είναι οι συνδρομητές και μέλη του Ολυμπιακού... Και μια ερώτηση: πώς μπορεί ένας αριθμός cu να γίνει καρτοκινητό Ολυμπιακός; μόνο με διπλή φορητότητα δεν γίνεται αλλιώς. Εγώ είχα μια κότε κάρτα και έκανα φορητότητα στην βοντα και στο ολυμπιακό και έγινε κανονικά. Επίσης εάν καλέσεις από κινητό ολυμπιακός το 1266 για μεταφορά σε άλλο καρτοκινητο σου διευκρινίζει ότι εάν φύγεις από τον ολυμπιακό δεν έχεις δικαίωμα να ξανά γυρίσεις πίσω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Αν έχεις το Bonus to all η χρέωση γίνεται με 0.01 προς τους δύο αριθμούς. Αν πέρνεις τα 120 Προς Vodafone, Χρεώνεται από τα 120 και όχι από το 0.01 Είναι σίγουρο αυτό; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Για να παιρνεις το bonus θα χρειαζεται κατι που να αποδυκνυει οτι εισαι φιλαθλος του Ολυμπιακου. Περισσοτερα δε γνωριζω. αυτο δεν ισχυει...;) το λες με πηγη η ετσι απο σκεψη? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Είναι σίγουρο αυτό; αυτό που λέει ισχύει. Όταν έχεις κερδίσει από ανανεώσεις τα 60'ή τα 150' προς όλα τα δίκτυα και μετά πασ να καλέσεις κάποιον αριθμό βοντα που είναι δηλωμένος με χρέωση 0,01€/λεπτό θα χρεώσει 0,01€/λεπτό, ενώ όλα τα αλλά τηλέφωνα που θα κανείς θα τα αφαιρεί από το μπόνους ανανέωσης. Επίσης εάν δεν έχεις βάλει το μπόνους ανανέωσης προς όλα τα δίκτυα αλλά το μπόνους 120'προς όλα τα κινητά βοντα ότι κλήσεις κανείς προς κινητό βοντα θα αφαιρεται από εκεί ακόμα και τα δηλωμένα νούμερα με χρέωση0,01€/λεπτό. Αυτό ισχύει και πριν μειωθεί το μπόνους ανανέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Για να παιρνεις το bonus θα χρειαζεται κατι που να αποδυκνυει οτι εισαι φιλαθλος του Ολυμπιακου. Περισσοτερα δε γνωριζω. Πως γινεται αυτο? Θα τους ρωτανε αν ξερουν ενδεκαδες του ολυμπιακου?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Πηρα εγω τηλεφωνo στην voda και μoυ ειπαν oτι τo μπoνoυς απo τα γκoλ τoυ oλυμπιακoυ δεν μεταφερεται σε αλλo νoυμερo. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts