JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Γιατί δε συμφέρει το cu; γιατι εχει πανακριβο μυνημα .ενω στο νεο καρτοκινητο μπορω να εχω το cashback δινοντας μου ενα ποσο καθε μηνες σε χρηματα και οχι λεπτα για να μπορω να ενεργοποιω πακετα. επισης μπορω να εχω 150 λεπτα προς ολα τα δικτυα με καθε καρτα ανανεωσης 20ευρω ( χωρις να χρησιμοποιω το cashback κατι που το cu δεν εχει. τελος το international συμφερει πολυ περισσοτερο απο ολα τα αλλα πακετα διοτι το μυνημα κοστιζει 0,05ευρω και η ομιλια εχει 0,27ευρω το λεπτο με χρεωση ανα δευτερολεπτο ενω τα αλλα 2 πακετα καρτοκινητης που αναφερα παραπανω εχουνε ελαχιστο χρονο χρεωσης τα 60'' και το λεπτο ομιλιας κοστιζει 0,37ευρω δηλαδη 10λεπτα διαφορα σε σχεση με τον ιντερνατιοναλ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scar Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 γιατι εχει πανακριβο μυνημα .ενω στο νεο καρτοκινητο μπορω να εχω το cashback δινοντας μου ενα ποσο καθε μηνες σε χρηματα και οχι λεπτα για να μπορω να ενεργοποιω πακετα. επισης μπορω να εχω 150 λεπτα προς ολα τα δικτυα με καθε καρτα ανανεωσης 20ευρω ( χωρις να χρησιμοποιω το cashback κατι που το cu δεν εχει. τελος το international συμφερει πολυ περισσοτερο απο ολα τα αλλα πακετα διοτι το μυνημα κοστιζει 0,05ευρω και η ομιλια εχει 0,27ευρω το λεπτο με χρεωση ανα δευτερολεπτο ενω τα αλλα 2 πακετα καρτοκινητης που αναφερα παραπανω εχουνε ελαχιστο χρονο χρεωσης τα 60'' και το λεπτο ομιλιας κοστιζει 0,37ευρω δηλαδη 10λεπτα διαφορα σε σχεση με τον ιντερνατιοναλ . Είσαι σίγουρος; Αυτό το διάβασες που γράφει στο σάιτ; Από τη στιγμή που θα εγγραφείς στο πρόγραμμα ανταμοιβής Cash Back, όλες οι ανανεώσεις σου θα προσμετρούνται για την απόδοση του bonus. Το bonus είναι δωρεάν χρόνος ομιλίας, τον οποίο θα μπορείς να καταναλώσεις όπως και όποτε εσύ θέλεις. Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας σου αποδίδεται κάθε τρεις μήνες. Συνολικά, ο δωρεάν χρόνος ομιλίας του κάθε τριμήνου θα προστίθεται στο λογαριασμό σου την πρώτη ημερολογιακή εβδομάδα του επόμενου μήνα από το τέλος της τρίμηνης περιόδου. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7551 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Είσαι σίγουρος; Αυτό το διάβασες που γράφει στο σάιτ; Από τη στιγμή που θα εγγραφείς στο πρόγραμμα ανταμοιβής Cash Back, όλες οι ανανεώσεις σου θα προσμετρούνται για την απόδοση του bonus. Το bonus είναι δωρεάν χρόνος ομιλίας, τον οποίο θα μπορείς να καταναλώσεις όπως και όποτε εσύ θέλεις. Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας σου αποδίδεται κάθε τρεις μήνες. Συνολικά, ο δωρεάν χρόνος ομιλίας του κάθε τριμήνου θα προστίθεται στο λογαριασμό σου την πρώτη ημερολογιακή εβδομάδα του επόμενου μήνα από το τέλος της τρίμηνης περιόδου. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7551 ναι το ξερω!. εγω σκεφοτομουνα να το βαλω και να ενεργοποιησω το πακετο 300λεπτα προς βοντα με 5ευρω . κατι αλλο μπορω να κανω το το καρτοκινητο μου ολυμπιακος καρτοκινητο; διοτι απο οτι φαινεται αυτο θα δινει πιο γρηγορα το μπονους καθε τελος του μηνα αλλα δεν ξερω καθε ποτε θα παιζει ο ολυμπακος για να ξερω τι ποσο θα κερδιζω καθε μηνα. δεν με ενδιαφερει η ομιλια προς ολα τα αλλα δικτυα επειδη ειναι 0,40ευρω το λεπτο στο καρτοκινητο ολυμπιακος για αυτο το λεω ομιλια προς βοντα και μυνηματα προς ολους θελω.και βολευει μια χαρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scar Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 (edited) ναι το ξερω!. εγω σκεφοτομουνα να το βαλω και να ενεργοποιησω το πακετο 300λεπτα προς βοντα με 5ευρω . κατι αλλο μπορω να κανω το το καρτοκινητο μου ολυμπιακος καρτοκινητο; διοτι απο οτι φαινεται αυτο θα δινει πιο γρηγορα το μπονους καθε τελος του μηνα αλλα δεν ξερω καθε ποτε θα παιζει ο ολυμπακος για να ξερω τι ποσο θα κερδιζω καθε μηνα. δεν με ενδιαφερει η ομιλια προς ολα τα αλλα δικτυα επειδη ειναι 0,40ευρω το λεπτο στο καρτοκινητο ολυμπιακος για αυτο το λεω ομιλια προς βοντα και μυνηματα προς ολους θελω.και βολευει μια χαρα!! Μάλλον διαβάζουμε το ίδιο πράγμα και κατανοούμε άλλα... Δεν παίρνεις τηλ την Βόντα να το ξεκαθαρίσεις καλού κακού; Εγώ καταλαβαίνω ότι απλά σου προστίθεται επιπλέον χρόνος ομιλίας σε ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ και όχι ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ αντίστοιχα του 10-20%. Οπότε δεν μπορείς να αγοράσεις πακέτο ή να μην αγοράσεις... Πχ. έστω ότι η κάρτα σου έχει από πρινννν υπόλοιπο σε ευρώ 10 ευρώ. και έστω ότι έρχεται και η μέρα που σου φορτώνουν πχ ένα μπόνους που αντιστοιχεί σε 2 ευρώ. Ε η κάρτα σου θα παραμείνει με 10 ευρώ σε χρήματα, ενώ απλά στον χρόνο ομιλίας σου θα προστεθούν 2/(κόστος του λεπτού) = μπλα μπλα ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ σε ομιλία..... Προτείνω να μιλήσεις μαζί τους, γιατί μάλλον επικρατεί σύγχυση απόψεων και σίγουρα δεν είμαστε οι δυο μας που το βλέπουμε διαφορετικά.... Εκτός αν βρεθεί κανείς που ξέρει σίγουρα να σου πει... Edited August 21, 2011 by Scar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Νομίζω πως το υπόλοιπο της κάρτας αυξάνεται. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Χρήματα μπαίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Αν βάλεις κάρτα των 20 ευρώ και πάρεις τις 2,5 ώρες - 50 κλήσεις προς όλους, μπορείς να αγοράσεις πακέτο ομιλίας προς vodafone; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Αν βάλεις κάρτα των 20 ευρώ και πάρεις τις 2,5 ώρες - 50 κλήσεις προς όλους, μπορείς να αγοράσεις πακέτο ομιλίας προς vodafone; μπορεις μονο εαν τελειωσουνε τα λεπτα ή ληξει το πακετο αλλιως δεν γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 3) Στη cosmote η εξυπηρετηση πελατων κοστιζει 0,12€/κληση,στη voda κοστιζει 0,25€/κληση Σε vodafone και wind (όχι σε cosmote δυστυχώς) υπάρχουν σταθεροί αστικοί αριθμοί για να παίρνεις στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ τα 5ψήφια νούμερα που χρεώνουν. Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου ανέξοδα. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 ερωτηση.ειμαι στο νεο καρτοκινητο vodafone .στη σελιδα λεει οτι "Τα πακέτα ομιλίας προς όλη τη Vodafone (7€ - 600’, 5€ - 300’) δεν είναι διαθέσιμα για όσους συνδρομητές είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα «Bonus All» '' .εκανα απενεργοποιηση του bonus all αλλα δεν μπορω να ενεργοποιησω τα πακετα αυτα ομιλίας . καμια βοηθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 ερωτηση.ειμαι στο νεο καρτοκινητο vodafone .στη σελιδα λεει οτι "Τα πακέτα ομιλίας προς όλη τη Vodafone (7€ - 600’, 5€ - 300’) δεν είναι διαθέσιμα για όσους συνδρομητές είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα «Bonus All» '' .εκανα απενεργοποιηση του bonus all αλλα δεν μπορω να ενεργοποιησω τα πακετα αυτα ομιλίας . καμια βοηθεια?? εχεις δωρεαν χρονο ομιλιας απο μπονους ανανεωσης ; . καλεσε το 1252 επιλογη 4 για να μαθεις . εαν εχεις πρεπει να καταναλωθει πρωτα και μετα να πας να ενεργοποιησεις καποιο αλλο πακετο. Αλλιως καλεσε το 13840 να σου πουνε γιατι δεν μπορεις να το ενεργοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313813 δηλαδη ελεος . τουλαχιστον να βαλουνε το πακετο με τα 3ευρω να μην ανανεωνεται καθε μηνα αλλα να μπορουμε να το ενεργοποιησουμε εμεις οσες φορες θελουμε οπως ειναι στην κοτε , αυτο θα βολευε πολυ διοτι θα μπορουσαμε να μεταφερουμε να μβ ιντερνετ στον επομενο μηνα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Να κανω μια ερωτηση, υπαρχει κανενα προγραμμα σε απλο καρτοκινητο για δωρεαν sms προς vodafone? Οπως αυτο που ειχε μεχρι πριν λιγο καιρο το 1500!! Εκοψε τα απεριοριστα, εκοψε τα sms τιποτα δεν αφησε αυτη η vodafone! :lol: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Να κανω μια ερωτηση, υπαρχει κανενα προγραμμα σε απλο καρτοκινητο για δωρεαν sms προς vodafone? Οπως αυτο που ειχε μεχρι πριν λιγο καιρο το 1500!! Εκοψε τα απεριοριστα, εκοψε τα sms τιποτα δεν αφησε αυτη η vodafone! :lol: υπαρχει το πακετο 300μυνηματα προς ολη την βονταφον με 3ευρω τον μηνα. καλεσε το 1286 για να το ενεργοποιησεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dspug7 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 (edited) το bonus talk for free ισχυει ακομα; συγκεκριμενα με ενδιαφερουν τα 300 λεπτα με 5 ευρω. και αν ναι, τα 5 ευρω θα μενουν στην καρτα οπως ηταν παλια; Edited August 23, 2011 by dspug7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 το bonus talk for free ισχυει ακομα; συγκεκριμενα με ενδιαφερουν τα 300 λεπτα με 5 ευρω. και αν ναι, τα 5 ευρω θα μενουν στην καρτα οπως ηταν παλια; εαν ειχες ενεργοποιημενο το unlimited μπαινεις αυτοματα στο προγραμμα που σου δινει 2ωρες προς ολη την βονταφον με καθε ανανεωση 10ευρω για εναν μηνα. επισης μπορεις να ενεργοποιησεις επιπλεον ομιλια προς ολη την βονταφον καλωντας το 1286 , υπαρχει το πακετο 300λεπτα προς ολη την βονταφον με χρεωση 5ευρω για ενα μηνα , και το πακετο 600 λεπτα προς ολη την βονταφον με χρεωση 7ευρω για εναν μηνα. καλυτερα ομως να καταναλωσεις τις 2 ωρες και μετα να ενεργοποιησεις καποιο αλλο πακετο ετσι ωστε να εχεις περρισοτερο χρονο να καταναλωσεις το πακετο που εχεις ενεργοποιησει και εχει αφαιρεθει απο την καρτα σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 παιδια υπαρχουν καρτες βονταφον των 3 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 παιδια υπαρχουν καρτες βονταφον των 3 ευρω? νομίζω υπήρχαν κάρτες 3 ευρώ για cu.. τώρα πρέπει να έχουν καταργηθεί . Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 νομίζω υπήρχαν κάρτες 3 ευρώ για cu.. τώρα πρέπει να έχουν καταργηθεί . οχι εχουνε καταργηθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει ενεργοποιήσει cu μετά τις 5/7/2011.. του δίνει το πακέτο των 1200 λεπτών και sms προς όλα τα cu ή όχι? Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει ενεργοποιήσει cu μετά τις 5/7/2011.. του δίνει το πακέτο των 1200 λεπτών και sms προς όλα τα cu ή όχι? οχι δεν θα του το δωσει την δυνατοτητα να το ενεργοποιησει αλλα θα του δινει την δυνατοτητα να ενεργοποιησει το πακετο 600λεπτα και 600μυνηματα με 7ευρω προσ cu , επισης η ημερομηνια που αναφερεις δεν ειναι ημερομηνια που ληγει η δυνατοτητα ενεργοποιησης του πακετου με τα 1200 λεπτα , απλα οσοι το ειχανε και ειχανε παλιο αριθμο και το ακουνε στο 1286 μπορουνε να το ενεργοποιησουνε ενω οσοι αλλοι καινουργιοι συνδρομητες της βοντα ενεργοποιησουνε το cu με την ημερομηνια που επαψε να ισχύε η δυνατοτητα ενεργοποιησησ του συγκεκριμενου πακετου αλλα τους δινει 600λεπτα και μυνηματα με το ιδιο κοστος. οσο για την ημερομηνια εκεινη που εφαρμοστικε για τους νεους συνδρομητες δεν την θυμαμαι να σου πω την αληθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 οπότε από που γράφεις.. συμπεραίνω ότι αν μεταφέρω με φορητότητα ένα νουμεράκι από wind σε vodafone δεν θα έχω τη δυνατότητα ενεργοποίησης του παραπάνω πακέτου.. η καταλυτική ημερομηνία είναι αυτή που αναφέρω 5/7/2011. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 οπότε από που γράφεις.. συμπεραίνω ότι αν μεταφέρω με φορητότητα ένα νουμεράκι από wind σε vodafone δεν θα έχω τη δυνατότητα ενεργοποίησης του παραπάνω πακέτου.. η καταλυτική ημερομηνία είναι αυτή που αναφέρω 5/7/2011. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. οκ σε ευχαριστω για την καταληκτικη ημερομηνια εγω δεν την θυμωμουνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Να κανω κ γω μια ερωτηση. Μια φίλη μου είναι με cu στην Ιταλία και έχει ενεργοποιημένο το passport απο παλια... Εγω μπορω να την καλώ κανονικα με το συμβολαιο vodafone unlimited και να τρωω τα 1500 λεπτα μου κ η cu να χρεωνεται αν θυμαμαι καλα τα 0,80€ ανα κλήση; Γνωριζει καποιος αν ισχύει; Πηγα απο καταστημα να ρωτήσω και αφού προσπάθησαν να θυμιθουν αν ισχύει το passport στη cu με παρεπεμψαν μετά σε ένα 5-ψήφιο να ρωτήσω το οποιο δεν θυμαμαι κιολας.... Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Εγω μπορω να την καλώ κανονικα με το συμβολαιο vodafone unlimited και να τρωω τα 1500 λεπτα μου κ η cu να χρεωνεται αν θυμαμαι καλα τα 0,80€ ανα κλήση; Γνωριζει καποιος αν ισχύει; Εσύ θα καταναλώνεις τα 1500 λεπτά σου ανεξάρτητα απο το που βρίσκεται η φίλη σου και απο το τι έχει ενεργοποιημένο.Αυτή θα χρεώνεται 0,80€ ανά εισερχόμενη κλήση (μέχρι 60 λεπτά κλήσης) αλλά μόνο εάν χρησιμοποιεί το δίκτυο της vodafone Ιταλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts