soublaki-3 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Σιγά μην το ελέγχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Να θυμίσω για να μην ξενιόμαστε ότι κάποτε το πακετάκι με τα 60' προς σταθερά (από το cu) είχε νομίζω 0.38 Cents τη μέρα αντί για 0.60 που έχει σήμερα. Και συνεχίζει να μας φαίνεται καλό. :confused: Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην vodafone για την διεθνής περιαγωγή και το vodafone passport ακόμα και στα καρτοκινητά της.Ταξίδεξα στην Νέα Υόρκη και πραγματικά με έσωσε!!! Η cosmote εντελώς νεκρή.Μπράβο VODAFONE!!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Να κάνω μία ερώτηση και όποιος ξέρει ας μου απαντήσει: Το πακέτο που ήταν προσφορά 5 ευρώ-500MB τελείωσε ή τελειώνει στο τέλος του μήνα?Αν τέλειωσε υπάρχει το 7 ευρώ-200 MB αν ισχύει ακόμα πώς το ενεργοποιώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektron Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Να κάνω μία ερώτηση και όποιος ξέρει ας μου απαντήσει: Το πακέτο που ήταν προσφορά 5 ευρώ-500MB τελείωσε ή τελειώνει στο τέλος του μήνα?Αν τέλειωσε υπάρχει το 7 ευρώ-200 MB αν ισχύει ακόμα πώς το ενεργοποιώ? Διάβασε εδώ http://www.vodafonecu.gr/gr/paketa/paketa-internet/surf-email-200/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Ποσα vodafone καρτοκινητα επιτρεπεται να εχει καποιος στο ονομα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Δεν ξερω αν το ξερετε αλλα(τουλαχιστον στο cu) αν δεν εχεις καρτα μπορεις να παρεις την εξυπηρετηση πελατων και τα 0.25 στα χρεωνει στην επομενη ανανεωση.(ολα με ενημερωση σου πριν χρεωθεις).Πολυ μπροστα η vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Ποσα vodafone καρτοκινητα επιτρεπεται να εχει καποιος στο ονομα του? Δεν υπάρχει όριο, προς το παρών. Δεν ξερω αν το ξερετε αλλα(τουλαχιστον στο cu) αν δεν εχεις καρτα μπορεις να παρεις την εξυπηρετηση πελατων και τα 0.25 στα χρεωνει στην επομενη ανανεωση.(ολα με ενημερωση σου πριν χρεωθεις).Πολυ μπροστα η vodafone. Πολύ μπροστά που χρεώνει την εξυπηρέτηση πελατών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Πολύ μπροστά που χρεώνει την εξυπηρέτηση πελατών; Παλι καλα γιατι εχει χρεωση ανα κληση οση ωρα και να μιλησεις,στη Q τι να πουμε που εχει χρονοχρεωση(0,0044/sec) ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Δεν υπάρχει όριο, προς το παρών. Πολύ μπροστά που χρεώνει την εξυπηρέτηση πελατών; Γιαυτο και παιρνω παντα στο 13840 και με πασαρουν χωρις να χρεωθω.. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Παιδιά τα έχουμε πει πολλές φορές. Σταθερό τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών vodafone: 210-6702000 Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Δε χρειάζεται βρε συ! Όπως λέει κι ο zerokill τηλέφωνο στο 13840! Αν αρνηθούν να εξυπηρετήσουν, καλέστε ξανά αμέσως ή πιο μετά, μπας και πέσετε σε άλλον υπάλληλο που θα σας εξυπηρετήσει. Σιγά να μη χρεωνόμαστε για βλακείες των εταιριών κινητης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Εχουν γνωριζετε κανενα προβλημα τα cu? προσπαθω να δω το υπολοιπο στην πιστωτικη μου και οταν δινω αριθμο καρτας μου λεει πως δε με καταλαβαινει, ενω οταν το παταω απο whats up το δεχετε μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektron Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Παιδιά,έβαλα πριν από λίγο την κάρτα μου(cu) στο στικάκι της Vodafone για να χρησιμοποιήσω το surf and mail στον υπολογιστή κ δε λειτουργεί . Τους πήρα τηλ και λένε ότι δεν υποστηρίζετε. Δε θέλανε να μου πουν τις ρυθμίσεις ή το κλειδώσανε; Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 το θεωρώ απίθανο να μη λειτουργεί. το δίκτυο δεν καταλαβαίνει αν εσύ συνδέεσαι με κινητό η με υπολογιστή. αν κάνω λάθος διορθώστε με. κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) Παιδιά,έβαλα πριν από λίγο την κάρτα μου(cu) στο στικάκι της Vodafone για να χρησιμοποιήσω το surf and mail στον υπολογιστή κ δε λειτουργεί . Τους πήρα τηλ και λένε ότι δεν υποστηρίζετε. Δε θέλανε να μου πουν τις ρυθμίσεις ή το κλειδώσανε; Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Βεβαίως είναι πολύ απλό . Πρώτον θα το ρυθμίσεις σε συμβόλαιο και όχι σε καρτοκινητό ( Και ας είναι καρτοκινητό ) στην συνέχεια θα φτιάξεις ένα καινούριο λογαριασμό , Που θα τον Ονομάσεις όπως θέλεις Π.χ Vodafone 1 ή VOIDA όπως στην φωτογραφία Σε αυτόν τον λογαριασμό θα βάλεις το παρακάτω ΑPN webkarta.vodafone.gr Αυτά αρκούν Δες και το επισυναπτόμενο αρχείο Edited April 17, 2011 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poker Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Βεβαίως είναι πολύ απλό . Πρώτον θα το ρυθμίσεις σε συμβόλαιο και όχι σε καρτοκινητό ( Και ας είναι καρτοκινητό ) στην συνέχεια θα φτιάξεις ένα καινούριο λογαριασμό , Που θα τον Ονομάσεις όπως θέλεις Π.χ Vodafone 1 ή VOIDA όπως στην φωτογραφία Σε αυτόν τον λογαριασμό θα βάλεις το παρακάτω ΑPN webkarta.vodafone.gr Αυτά αρκούν Δες και το επισυναπτόμενο αρχείο Σ' ευχαριστώ πολύ! Με γλίτωσες από έξοδα για αγορά προγράμματος mobile broadband! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Τωρα στην αγορα πιο πακετο με modem usb ειναι φτηνο και ξεκλειδωτο για να παιζει κ στις 3 εταιριες ευκολα και καλα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση της sim;Παλιά νομίζω κάπου 17.50 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Καπου 14 αν δεν κανω λαθος Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση της sim;Παλιά νομίζω κάπου 17.50 ευρώ; 18.05€ σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο τους τιμοκατάλογος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Τωρα στην αγορα πιο πακετο με modem usb ειναι φτηνο και ξεκλειδωτο για να παιζει κ στις 3 εταιριες ευκολα και καλα? Αυτό θα ενδιέφερε κ' εμένα επειδή ψάχνω να αγοράσω κάποιο πακέτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Ερωτηση για οποιον ξερει. Ψαχνω καρτοκινητο για κλησεις προς Βελγιο,κατα προτιμηση της Vodafone.Αν δεν βλεπω κατι λαθος,το μοναδικο καρτοκινητο της Vodafone που δινει κλησεις για Βελγιο με 0,26/λεπτο ειναι το carrefur.Ολα τα αλλα,ειναι στα 0,90/λεπτο,ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 (edited) Ερωτηση για οποιον ξερει. Ψαχνω καρτοκινητο για κλησεις προς Βελγιο,κατα προτιμηση της Vodafone.Αν δεν βλεπω κατι λαθος,το μοναδικο καρτοκινητο της Vodafone που δινει κλησεις για Βελγιο με 0,26/λεπτο ειναι το carrefur.Ολα τα αλλα,ειναι στα 0,90/λεπτο,ετσι? Για Βέλγιο μπορείς να χρησιμοποιήσεις α) Vodafone Carrefour 0,258 χρέωση ανά δευτερόλεπτο , Νομίζω η καλύτερη επιλογή . β) WIND AB 0,258 γ) Frog 0,44 αν υπολογίσεις τον διπλασιασμό πάμε στα 0,22 ( αλλά έχει χρέωση ανα 30 δευτερόλεπτα) δ) WIND card to all 0,4651 λόγω του διπλασιασμού 0,2325 , ελάχιστη χρέωση 30 δευτερόλεπτα μετά ανά δευτερόλεπτο Edited April 24, 2011 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Α. Και δεύτερη φορά έκανα λάθος και μου έφαγε 1€ το "ιντερνετ όλη μέρα": είχε τελειώσει το πακέτο με τα 100ΜΒ bonus στο CU και ώσπου να βάλω το δωρεάν “Ch@t ME OLOUS” πάλι κάτι κλίκαρα και μου το 'φαγε το ευρουλάκι. :( Εντάξει, αυτή τη φορά βασικά εγώ φταίω :O, πάντα απρόσεχτη... Β. Από 20 Απριλίου και ώρα 01:16 έχω βάλει στο CU δωρεάν "chat με όλους" 30ΜΒτην εβδομάδα -μέχρι 1/5. Εδώ είναι οι όροι. 1) Υποθέτω ότι θα ανανεωθεί αυτόματα και δωρεάν στις 27 Απριλίου και ώρα 01:16; 2) Και θα ισχύει μετά μέχρι 4 Μαϊου και ώρα 01:15; 3) Άρα αν ενεργοποιήσω (σε άλλο καρτοκινητό Vodafone) ένα δωρεάν πακέτο την 1η Μαϊου, θα ισχύει μέχρι 8 Μαϊου κανονικά και δωρεάν. 3) Και άρα θα πρέπει απλώς να στείλω “CHATOFF” στo 19109 μετά την τελευταία δωρεάν ενεργοποίηση ώστε να μην ανανεωθεί πάλι μετά τις 2/5 και μου φάει το ευρώ. Σωστά τα λέω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts