giothesuper Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 το αλλο που δεν καταλαβα ειναι...εχω ενα κινητο το οποιο δεν εχει μοναδες μεσα...αλλα μπαινει κανονικα στην ιστοσελιδα του cu...δεν ξερω γιατι αμα κανεις εγγραφη σου δινει κανενα προγραμμα δωρεαν? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Είναι "trendy" και "cool" τα greeklish... Και γω αηδίασα οταν το είδα... +1, επιπλέον είναι και η τηλεοπτική διαφήμιση με greeklish το οποίο εγώ το θεωρώ απαράδεκτο.... και βάζω στοίχημα οτι οι "διαφημιστές" έπεισαν τους "μαρκετίστες" να το κάνουν για να γίνει τζερτζελές και να συζητηθεί η διαφήμιση.... από σοβαρότητα πίασανε πάτο εκεί στη voda.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 +1, επιπλέον είναι και η τηλεοπτική διαφήμιση με greeklish το οποίο εγώ το θεωρώ απαράδεκτο.... και βάζω στοίχημα οτι οι "διαφημιστές" έπεισαν τους "μαρκετίστες" να το κάνουν για να γίνει τζερτζελές και να συζητηθεί η διαφήμιση.... από σοβαρότητα πίασανε πάτο εκεί στη voda.... προφανώς το cu προσπαθούνε να το κάνουνε τοπ καρτοκινητο με τους νέους που γράφουνε με greeklish στα Sms και στα σίτε κοινωνικής δικτύωσης. Πάντως όπως και έχει η διαφήμιση είναι πολύ ωραία και το τραγούδι πολύ ωραιό, γενικά συχαίνομαι τα greeklish. Αλλά ευτυχώς μπορώ τουλάχιστον να τα καταλάβω κάτι είναι αυτό. Επίσης δεν ξέρω εάν παρατηρήσατε το μενού στο 1286. Έχει αλλάξει και κάθε φορά που παίρνεις λέει γειά σας και μιλάει μια κοπέλα. Εάν πατήσεις αστερακι και αλλάξεις την γλώσσα στα αγγλικά και μετά ξανά πατήσεις αστερακι και ξανά αλλάξεις την γλώσσα στα ελληνικα δεν ακούς το καινούργιου μενού αλλά το παλιό. Δηλαδή την παλιά φωνή που τα λέει. Εγώ πιστεύω ότι τώρα που έγινε πιο in το cu θα προσφέρει πολύ περισσότερες προσφορές από τον επόμενο χρόνο για να σπάσει το whats up . Για να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 προφανώς το cu προσπαθούνε να το κάνουνε τοπ καρτοκινητο με τους νέους που γράφουνε με greeklish στα Sms και στα σίτε κοινωνικής δικτύωσης. Πάντως όπως και έχει η διαφήμιση είναι πολύ ωραία και το τραγούδι πολύ ωραιό, γενικά συχαίνομαι τα greeklish. Αλλά ευτυχώς μπορώ τουλάχιστον να τα καταλάβω κάτι είναι αυτό. Επίσης δεν ξέρω εάν παρατηρήσατε το μενού στο 1286. Έχει αλλάξει και κάθε φορά που παίρνεις λέει γειά σας και μιλάει μια κοπέλα. Εάν πατήσεις αστερακι και αλλάξεις την γλώσσα στα αγγλικά και μετά ξανά πατήσεις αστερακι και ξανά αλλάξεις την γλώσσα στα ελληνικα δεν ακούς το καινούργιου μενού αλλά το παλιό. Δηλαδή την παλιά φωνή που τα λέει. Εγώ πιστεύω ότι τώρα που έγινε πιο in το cu θα προσφέρει πολύ περισσότερες προσφορές από τον επόμενο χρόνο για να σπάσει το whats up . Για να δούμε.. μακάρι να ξυπνάνε μερικοί μερικοί... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 μακάρι να ξυπνάνε μερικοί μερικοί... μακάρι για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Εγώ πιστεύω ότι τώρα που έγινε πιο in το cu θα προσφέρει πολύ περισσότερες προσφορές από τον επόμενο χρόνο για να σπάσει το whats up . Για να δούμε.. πιστευω οτι η βονταφον θα ειναι η ευχαριστη εκπληξη φετος. καθαρα προσωπικη αποψη. σιγα σιγα αρχιζουν να κινουνται τα νερα στην καρτοκινητη. πλησιαζουμε αλλωστε στο τελος του χρονου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 να ξεκολήσουν όντως απο το what's up, γιατί κολάνε τα sms και φτάνουν μετά απο 1-2 ώρες. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 να ξεκολήσουν όντως απο το what's up, γιατί κολάνε τα sms και φτάνουν μετά απο 1-2 ώρες. το αιωνιο προβλημα του υπερφορτομενου δικτυου. ευτυχως στην βονταφον δεν αντιμετωπισα ποτε τετοιο προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 όντως τον τελευταίο καιρό κινείται πολυ και στην καρτοκινητή και τώρα με μειώσεις στα πακέτα Ιντερνετ...αντε να δούμε... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 όντως τον τελευταίο καιρό κινείται πολυ και στην καρτοκινητή και τώρα με μειώσεις στα πακέτα Ιντερνετ...αντε να δούμε... ειναι αξιο αναφορας οτι ξεκινησε πρωτη τις προσφορες απο τα μεσα νοεμβριου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 (edited) Η προσφορα με τα 100ΜΒ ισχυει και με ανανεωση 5 ευρω η θελει 10 και ανω??Ερωτηση δευτερη.. βαζω πχ 5 ευρω σημερα ... τρωω 30ΜΒ και σε μια βδομαδα ξαναβαζω 10 ευρω ... ανανεωνονται τα 100ΜΒ για εναν μηνα ουσιαστικα?η μονο μια φορα τελος για εναν μηνα?? Edited November 23, 2010 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Η προσφορα με τα 100ΜΒ ισχυει και με ανανεωση 5 ευρω η θελει 10 και ανω??Ερωτηση δευτερη.. βαζω πχ 5 ευρω σημερα ... τρωω 30ΜΒ και σε μια βδομαδα ξαναβαζω 10 ευρω ... ανανεωνονται τα 100ΜΒ για εναν μηνα ουσιαστικα?η μονο μια φορα τελος για εναν μηνα?? -Οποιαδηποτε ανανεωση αρκει για να λαβεις τα 100 mb ή 100 sms. -Οποτε κανεις ανανεωση ανανεωνονται τα 100 mb και μετρανε απο την τελευταια ανανεωση που εχεις κανει και για 31 ημερες -Περιορισμος στις ανανεωσεις μεσα στον ιδιο μηνα δεν υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Δεν γνωρίζω αν έχει ξανά αναφερθεί το πρόβλημα που θα σας πω, αν ναι, με συγχωρείτε :O . Όταν μου έρχεται διπλό/τριπλό κλπ sms, αυτό πολλές φορές έρχεται μισό νέο και μισό από παλαιότερο που μου έχει στείλει ο ίδιος αποστολέας :confused: :wacko: . Υποθέτω ότι γίνεται λόγω υπερφόρτωσης δικτύου αλλά δεν είμαι και σίγουρος... Ελπίζω να καταλάβατε το πρόβλημα και ελπίζω να μην το έχω μόνο εγώ :lol: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Δεν γνωρίζω αν έχει ξανά αναφερθεί το πρόβλημα που θα σας πω, αν ναι, με συγχωρείτε :O . Όταν μου έρχεται διπλό/τριπλό κλπ sms, αυτό πολλές φορές έρχεται μισό νέο και μισό από παλαιότερο που μου έχει στείλει ο ίδιος αποστολέας :confused: :wacko: . Υποθέτω ότι γίνεται λόγω υπερφόρτωσης δικτύου αλλά δεν είμαι και σίγουρος... Ελπίζω να καταλάβατε το πρόβλημα και ελπίζω να μην το έχω μόνο εγώ :lol: :happy: σε μενα ερχεται ενα μονο μηνυμα ανεξαρτητου μεγεθους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Δεν γνωρίζω αν έχει ξανά αναφερθεί το πρόβλημα που θα σας πω, αν ναι, με συγχωρείτε :O . Όταν μου έρχεται διπλό/τριπλό κλπ sms, αυτό πολλές φορές έρχεται μισό νέο και μισό από παλαιότερο που μου έχει στείλει ο ίδιος αποστολέας :confused: :wacko: . Υποθέτω ότι γίνεται λόγω υπερφόρτωσης δικτύου αλλά δεν είμαι και σίγουρος... Ελπίζω να καταλάβατε το πρόβλημα και ελπίζω να μην το έχω μόνο εγώ :lol: :happy: Στο Nokia 6300 μου έρχεται ένα μήνυμα ανεξαρτήτου μεγέθους απλά αν ξεπερνάει τους 160 χαρακτήρες περιμένω να κάνει ανανέωση του μηνύματος για να το δω ολόκληρο και όχι σε σπαστά μηνύματα. Παίζει ρόλο και η συσκευή που χρησιμοποιείς. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Μάλλον δεν έγινα κατανοητός :O . Το κινητό μου είναι το m600i καταρχήν. Το μήνυμα έρχεται συνεχόμενο, είτε είναι 160 χαρακτήρες είτε παραπάνω όμως αν είναι 232 πχ, πολύ πιθανόν να μου έρθουν 130 χαρακτήρες από το sms το νέο και οι υπόλοιποι να είναι από sms της προηγούμενης μέρας. Έτσι έχω sms της μορφής [... Τι κανεις το απογεΚαληνυχτα, μιλάμε αύριο!]. :confused::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Μου συνέβαινε παλιά όταν είχα το Nokia 3310 (και τοτε cu ειχα) το 2001-2002 :S Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Θέμα συσκευής είναι. Εκτός του ότι στην περίπτωση της VF η υπερφόρτωση είναι κάτι σχεδόν άγνωστο, δεν υπήρχε περίπτωση να σου εμφανιζόταν μήνυμα που ήδη είχες λάβει και να ευθυνόταν το δίκτυο γι'αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Αυτό σκεφτόμουν αρχικά αλλά μετά προέκυψε ότι και η κοπέλα μου (με την οποία στέλνουμε πολλά sms) πάθαινε το ίδιο σε κάποιες περιόδους και αυτή έχει ένα nokia (δεν γνωρίζω μοντέλο). Οπότε μάλλον θέμα υπερφόρτωσης είναι πάλι αλλά της συσκευής :p . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Αυτό σκεφτόμουν αρχικά αλλά μετά προέκυψε ότι και η κοπέλα μου (με την οποία στέλνουμε πολλά sms) πάθαινε το ίδιο σε κάποιες περιόδους και αυτή έχει ένα nokia (δεν γνωρίζω μοντέλο). Οπότε μάλλον θέμα υπερφόρτωσης είναι πάλι αλλά της συσκευής :p . σε συσκευες νοκια συμβαινει συνθως αυτο που περιεγραψες παραπανω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Ρε παιδιά παίρνω στο 1252 να μαθω ποση κάρτα έχω, αλλά έχει στο αυτόματο μια γκόμενα να διαφημίζει ένα πακέτο και παρόλο που πατάω "1" δε μπαίνει στο μενού! Πρέπει να περιμένω να τελειώσει το spam! σήμερα ξανά άλλαξε το αυτόματο σύστημα του 1252. Εμένα μόλις το καλέσω και πατησω μια επιλογή την παίρνει αμέσως. Επιτέλους. Το φτιάξανε . Προφανώς τους επρηξε ο κόσμος στην εξυπηρέτηση πελατών και το επαναφέραν όπως ήτανε παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 σήμερα ξανά άλλαξε το αυτόματο σύστημα του 1252. Εμένα μόλις το καλέσω και πατησω μια επιλογή την παίρνει αμέσως. Επιτέλους. Το φτιάξανε . Προφανώς τους επρηξε ο κόσμος στην εξυπηρέτηση πελατών και το επαναφέραν όπως ήτανε παλιά. σε μενα δεν ισχυει. πρεπει να ακουσω ολη την διαφημιση και μετα μπορω να επιλεξω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Οκ και σε μένα είναι όπως παλιά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Πού στέλνουμε μήνυμα για να μεταφέρουμε χρήματα από ένα κινητό σε ένα άλλο;Ψάχνω στο site αλλά δεν το βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Στο 1331 στέλνουμε. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts