Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε χρεώνει από το 0.01 ευτυχώς,

Η ενεργοποίηση γίνεται με κλήση στο 1286 και ισχύει για ενεργοποιήσεις μέχρι 31/12/2010

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9063

Βασίλη, μήπως κάνεις λάθος? Από τις 2 ώρες σε χρεώνει ακόμα κι αν έχεις αριθμούς τους οποίους χρησιμοποιείς με 0,01€/1' :rolleyes:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Βασίλη, μήπως κάνεις λάθος? Από τις 2 ώρες σε χρεώνει ακόμα κι αν έχεις αριθμούς τους οποίους χρησιμοποιείς με 0,01€/1' :rolleyes:

Απο το site της vodafone:

"...Η κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας είναι προς όφελος σου και δεν συμπεριλαμβάνει τις κλήσεις προς τους 2 αριθμούς Vodafone της υπηρεσίας1 λεπτό το λεπτό (0,01€/ min)."

στο site της vodafone λέει αυτό: "Η κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας είναι προς όφελος σου και δεν συμπεριλαμβάνει τις κλήσεις προς τους 2 αριθμούς Vodafone της υπηρεσίας1 λεπτό το λεπτό (0,01€/ min). "

λογικά θα πρέπει να ισχύει.. ε?:rolleyes:

με πρόλαβε ο fandago :)

Πως μπορώ να μετατρέψω το CU μου σε νέο καρτοκινητό;

Ξέρετε αν μετά τη μετατροπή θα ανανεωθεί αυτόματα και η διάρκεια χρόνου ομιλίας σε 1 χρόνο ή θα πρέπει να κάνω και ανανέωση επιπλέον;

Ευχαριστώ!

Edited by lazgan

Μετατροπή θα κάνεις καλώντας 1266.

Δεν θα ανανεωθεί η διάρκεια ομιλίας .

Θα πρέπει να βάλεις μία κάρτα ανανέωσης .

Πως μπορώ να μετατρέψω το CU μου σε νέο καρτοκινητό;

Ξέρετε αν μετά τη μετατροπή θα ανανεωθεί αυτόματα και η διάρκεια χρόνου ομιλίας σε 1 χρόνο ή θα πρέπει να κάνω και ανανέωση επιπλέον;

Καλείς στο 1266.

Για την δεύτερη ερώτηση,δεν είμαι σίγουρη αλλά δεν νομίζω να γίνεται χωρίς ανανέωση.:worry:

EDIT:Επιβεβαίωση και της δεύτερης ερώτησης από τον Vasileio.

Edited by maria02

Μόλις ενημερώθηκα, πως μια γνωστή μου δέχθηκε μήνυμα στο cu κινητό της, πως από εδώ κ πέρα, οι χρεώσεις προς όλους θα είναι εώς 33% μειωμένες. Στο δικό της νούμερο.

Γνωρίζει κανείς άλλος για αυτήν την νέα προσφορά, ή μήπως γίνεται επιλεκτικά σε συνδρομητές?

γίνεται χωρίς χρέωση? με ποιον τρόπο? τα 20ε που ήδη έχω μέσα θα τα χάσω?

Καλεσε το 1266 τζαμπα ειναι!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

γίνεται χωρίς χρέωση? με ποιον τρόπο? τα 20ε που ήδη έχω μέσα θα τα χάσω?

Δεν θα χάσεις τα 20 ευρώ, θα παραμείνουν στο λογαριασμό. Θα χάσεις όμως τα προπληρωμένα πακέτα που ενδεχομένως είχες ενεργοποιήσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν θα χάσεις τα 20 ευρώ, θα παραμείνουν στο λογαριασμό. Θα χάσεις όμως τα προπληρωμένα πακέτα που ενδεχομένως είχες ενεργοποιήσει.

μια χαρα τότε, γιατί το μόνο πακέτο που είχα ήταν αυτό με το 0.01€/1λεπτό.

αν θέλω κάποι στιγμή να ξαναγυρίσω στο νέο καρτοκινητό, γίνεται με τον ίδιο τρόπο?

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Ναι, με το ίδιο τρόπο γίνεται κάθε αλλαγή.

ναι μπορείς κάθε μήνα να αλλάζεις πακέτο. Εάν έχεις ενεργοποίημένο το πρόγραμμα vodafone unlimited προς όλα τα κινητά vodafone ισχύει κανονικά και με την αλλαγή του προγράμματος σε cu χωρίς να χάσεις τα δωρεάν λεπτά και Sms. Βέβαια αν μελλοντικά χρειαστείς να αλλάξεις το cu για το νέο καρτοκινητο και έχεις βάλει κάρτα 5€ και έχεις κερδίσει 1500 λεπτά και βίντεοκλήσεις και Sms και μμς προς cu θα τα χάσεις με την αλλαγή σου. Επίσης κατά γνώμη μου εάν το κανείς cu ενεργοποίησε το cu all Day έστω και μια φορά για το έχεις διαθέσιμο οπότε το χρειαστείς. Στέλνοντας κενό Sms στο 1324 και σου δίνει 60' προς cu και σταθερά για 24 ώρες και επειδή αυτό ανανεώνεται κάθε μέρα στειλε δωρεάν την λέξη οχι στο 1324 εάν δεν θέλεις να ανανεωθεί την επόμενη μέρα. Και για το υπόλοιπο ενημερώνεσάι με μια κλήση στο 1252 με την επιλογή 4. Επίσης να ξέρεις ότι αλλαξανε οι χρεώσεις του cu από τις 11/6 το μύνημα από 0,052€ πήγε στα 0,09€ και η κλήση από 0,35€ πήγε στα 0,368€ επίσης να ξέρεις ότι πριν την ανατίμηση ίσχυε ότι εάν καλείς από cu σε cu είχες χαμηλότερη χρέωση το λεπτό η ομιλία 0,29€ αλλά από τις 11/6 ισχύει η ίδια τιμή είτε καλείς cu είτε οποιασδήποτε άλλο κινητό εντός ελλάδας. Επίσης να ξέρεις ότι ο ελάχιστος χρονος χρέωσης των 30" άλλαξε σε 45" για όλες τις κλήσεις που κανείς εκτός πακέτου. Και επίσης επειδή η χρέωση για μυνήματα είναι πολύ ακριβή εάν στέλνεις πολλά Sms προς όλους ενεργοποίησε το Sms 130 με 5€ τον μήνα καλώντας το 1286.

ναι μπορείς κάθε μήνα να αλλάζεις πακέτο. Εάν έχεις ενεργοποίημένο το πρόγραμμα vodafone unlimited προς όλα τα κινητά vodafone ισχύει κανονικά και με την αλλαγή του προγράμματος σε cu χωρίς να χάσεις τα δωρεάν λεπτά και Sms. Βέβαια αν μελλοντικά χρειαστείς να αλλάξεις το cu για το νέο καρτοκινητο και έχεις βάλει κάρτα 5€ και έχεις κερδίσει 1500 λεπτά και βίντεοκλήσεις και Sms και μμς προς cu θα τα χάσεις με την αλλαγή σου. Επίσης κατά γνώμη μου εάν το κανείς cu ενεργοποίησε το cu all Day έστω και μια φορά για το έχεις διαθέσιμο οπότε το χρειαστείς. Στέλνοντας κενό Sms στο 1324 και σου δίνει 60' προς cu και σταθερά για 24 ώρες και επειδή αυτό ανανεώνεται κάθε μέρα στειλε δωρεάν την λέξη οχι στο 1324 εάν δεν θέλεις να ανανεωθεί την επόμενη μέρα. Και για το υπόλοιπο ενημερώνεσάι με μια κλήση στο 1252 με την επιλογή 4. Επίσης να ξέρεις ότι αλλαξανε οι χρεώσεις του cu από τις 11/6 το μύνημα από 0,052€ πήγε στα 0,09€ και η κλήση από 0,35€ πήγε στα 0,368€ επίσης να ξέρεις ότι πριν την ανατίμηση ίσχυε ότι εάν καλείς από cu σε cu είχες χαμηλότερη χρέωση το λεπτό η ομιλία 0,29€ αλλά από τις 11/6 ισχύει η ίδια τιμή είτε καλείς cu είτε οποιασδήποτε άλλο κινητό εντός ελλάδας. Επίσης να ξέρεις ότι ο ελάχιστος χρονος χρέωσης των 30" άλλαξε σε 45" για όλες τις κλήσεις που κανείς εκτός πακέτου. Και επίσης επειδή η χρέωση για μυνήματα είναι πολύ ακριβή εάν στέλνεις πολλά Sms προς όλους ενεργοποίησε το Sms 130 με 5€ τον μήνα καλώντας το 1286.

ευχαριστώ για την ανάλυση. εγώ όμως το cu το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για τα 1500+1500 προς 1cu. Θέλω να πω οι χρεώσεις για κλήσεις και μνματα και σταθερά θα με ενδιέφεραν μόνο αν το είχα ως βασικό αριθμό. καλά έκανες και τα είπες πάντως.

μια τελευταία ερώτηση: εμένα που με νοιάζει να μιλώ μόνο με ένα cu με συμφέρει να βάλω αν κατάλαβα καλά το unlimited με τα 5ε. το άλλο με τα 10ε είναι για όλη τη βοντα. καλά δε τα λέω?

ευχαριστώ για την ανάλυση. εγώ όμως το cu το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για τα 1500+1500 προς 1cu. Θέλω να πω οι χρεώσεις για κλήσεις και μνματα και σταθερά θα με ενδιέφεραν μόνο αν το είχα ως βασικό αριθμό. καλά έκανες και τα είπες πάντως.

μια τελευταία ερώτηση: εμένα που με νοιάζει να μιλώ μόνο με ένα cu με συμφέρει να βάλω αν κατάλαβα καλά το unlimited με τα 5ε. το άλλο με τα 10ε είναι για όλη τη βοντα. καλά δε τα λέω?

καλα τα λες. Αφου θες μονο προς cu θα βαζεις καρτα των 5 ευρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το CU All Day σε χρεώνει αν το αφήσεις ενεργοποιημένο;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Το CU All Day σε χρεώνει αν το αφήσεις ενεργοποιημένο;

Θα σου περνε 0,36 καθε μερα, δε συμφερει απο πουθενα το cu.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Θα σου περνε 0,36 καθε μερα, δε συμφερει απο πουθενα το cu.

Έχει αλλάξει το cu all day αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει. Υποτίθεται όυι ενεργοποιείται μόλις κάνεις την πρώτη εξερχόμενη κλήση του πακέτου, αλλά δεν διευκρινιζεται αν είναι μόνο για την πρώτη μέρα ή και για τις επόμενες. Τις τελευταίες μέρες πάντως που το έχω ενεργοποιήσει, διαπίστωσα ότι μόλις κάνω την πρώτη κλήση κάθε μέρα, αμέσως έρχεται γραπτό μήνυμα που με ενημερώνει ότι έχει ενεργοποιηθεί το πακέτο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις ενημερώθηκα, πως μια γνωστή μου δέχθηκε μήνυμα στο cu κινητό της, πως από εδώ κ πέρα, οι χρεώσεις προς όλους θα είναι εώς 33% μειωμένες. Στο δικό της νούμερο.

Γνωρίζει κανείς άλλος για αυτήν την νέα προσφορά, ή μήπως γίνεται επιλεκτικά σε συνδρομητές?

από ότι ρώτησα στην εξυπηρέτηση δεν ισχύει μειωμένη χρέωση στα cu που έχουνε ήδη την μειωμένη χρέωση αλλά στα παλιά cu που δεν είχανε στείλει το κενό μύνημα στο 1288 και έχουνε ακόμη χρεώσεις 0,59€ το λεπτό προς όλους και 0,29€ προς cu και το Sms προς όλους είναι 0,085€ που με την αποστολή του μυνήματος πάνε στις νέες χρεώσεις που αυξήθηκαν από 11/6 για όλα τα κινητά cu είτε παλιά είτε νέα αλλά για τα παλιά cu ισχύει χαμηλότερη χρέωση 0,368€ το λεπτό προς όλους και προς cu αριθμούς . Και του Sms έχει 0,09€ πάλι προς όλους. Επίσης εδώ και κάτι μέρες άλλαξε το εξής ότι εάν έχεις πακέτο χρόνου ομιλίας ενεργοποίημενό είτε από μπόνους είτε το είχες αγοράσει και έχει ελάχιστη χρέωση τα 3 λεπτά εάν ο χρονος ομιλίας που σου έχει μένει είναι κάτω από 3 λεπτά σε χρεώνει από την κάρτα σου . Εάν όμως το πακέτο το έχεις αγοράσει και πασ να αγοράσεις ένα καινούργιο τα λεπτά τα οποία είναι κάτω από 3 λεπτά μεταφέρονται στο νέο πακέτο. Επίσης τα πακέτα του cu ομιλία και Sms εκτός από το εβδομαδιαίο και Sms 130 μπορούνε να ενεργοποιήθούνε όσες φορές θέλουμε κάθε μήνα και δεν υπάρχει περιορισμός.

παιδια ερώτηση, στο νέο καρτοκινητό εαν δεν εχει λήξει ο μηνας και έχουν τελειωσει τα λεπτά της προσφοράς και κάνεις ανανέωση με καρτα 10 ευρω σου μπαίνουν καινουρια?

ή αν δεν εχουν ληξει και κανεις ανανέωση προστιθενται και αλλα?

παιδια ερώτηση, στο νέο καρτοκινητό εαν δεν εχει λήξει ο μηνας και έχουν τελειωσει τα λεπτά της προσφοράς και κάνεις ανανέωση με καρτα 10 ευρω σου μπαίνουν καινουρια?

ή αν δεν εχουν ληξει και κανεις ανανέωση προστιθενται και αλλα?

Αν λες για τα 1500 λεπτά, σου μπαίνουν νεα 1500

Απο σημερα το cu allday με χρεεωνει 0..37 νεα αυξηση? Καλα δεν ειναι τρομεερο αλλα φανταzομαι θα υπαρξει καιι νεα με την αυξηση φπα απο 1/7...
Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

Απο σημερα το cu allday με χρεεωνει 0..37 νεα αυξηση? Καλα δεν ειναι τρομεερο αλλα φανταzομαι θα υπαρξει καιι νεα με την αυξηση φπα απο 1/7...

Εφοσον αυξηθηκε η χρεωση ανα λεπτο αυξηθηκε και το cu all day.Παραμενει παντως φθηνη ως υπηρεσια!

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked