Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα πήρα τελικά με πήρανε από την εξυπηρέτηση πελατών και τους το είπα και μου το ενεργοποιήσάν . Και μου ήρθε Sms μετά από λίγο ότι προστέθηκαν 4,46€ και ενεργοποιήθηκε και τα 1500 προς cu. Μια χαρά . Οπότε δεν θα χρειάζομαι να μιλάω προς cu να βάζω κάρτα αφού κάθε 3 του μήνα θα ανανεώνεται αυτόματα το υπόλοιπο μου και το απεριόριστο προς cu. Μια χαρα!.

Τελικα τι σου εδωσαν ακριβως επιδει συμφωνησες να ακυρωσεις την φορητοτητα?

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Τελικα τι σου εδωσαν ακριβως επιδει συμφωνησες να ακυρωσεις την φορητοτητα?

5€ κάθε μήνα για 12 μήνες. Δηλαδή με την αφαίρεση του φόρου 4,46€ κάθε μήνα δωρεάν για 12 μήνες. Και μόλις μπήκανε μου ανανεώθηκε και το unlimited προς cu .

Που παίρνω τηλέφωνο ή στέλνω μήνυμα για να δω αν έχω CU ή a la Carte?

Που παίρνω τηλέφωνο ή στέλνω μήνυμα για να αλλάξω από a la Carte σε CU και το αντίστροφο?

5€ κάθε μήνα για 12 μήνες. Δηλαδή με την αφαίρεση του φόρου 4,46€ κάθε μήνα δωρεάν για 12 μήνες. Και μόλις μπήκανε μου ανανεώθηκε και το unlimited προς cu .

Άρα με το τάλιρο που θα παίρνεις κάθε 3 του μήνα, θα σου ανανεώνει και το Unlimited, σωστά?

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Που παίρνω τηλέφωνο ή στέλνω μήνυμα για να αλλάξω από a la Carte σε CU και το αντίστροφο?

Άρα με το τάλιρο που θα παίρνεις κάθε 3 του μήνα, θα σου ανανεώνει και το Unlimited, σωστά?

κάλεσε 1266. Το Unlimited Θέλει 10 ευρώ

Edited by Vasileios

Ενώ πήρα στο 1266 άλλαξα κατά τα αυτοματοποιημένα λεγόμενα σε CU και ενεργοποίησα και το Unlimited με τα 1.500' & sms, όταν στέλνω από άλλο αριθμό CU τον παραπάνω αριθμό στο 1253 μου λέει ότι Λυπάμαι, δεν είναι αριθμός CU αυτός.

Αντίστοιχα, αν από τον αριθμό που άλλαξα σε CU στείλω στο 1253 έναν αριθμό που όντως είναι CU, μου λέει ότι δεν μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε διότι δεν είσαι CU.:X:blink:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

σωστά ναι μου το ανανεώνει αλλά μόνο προς cu.

Ενώ πήρα στο 1266 άλλαξα κατά τα αυτοματοποιημένα λεγόμενα σε CU και ενεργοποίησα και το Unlimited με τα 1.500' & sms, όταν στέλνω από άλλο αριθμό CU τον παραπάνω αριθμό στο 1253 μου λέει ότι Λυπάμαι, δεν είναι αριθμός CU αυτός.

Αντίστοιχα, αν από τον αριθμό που άλλαξα σε CU στείλω στο 1253 έναν αριθμό που όντως είναι CU, μου λέει ότι δεν μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε διότι δεν είσαι CU.:X:blink:

είναι κλασικό το σύστημα αργεί να ενημερωθεί. Μπορείς να το ελενξεις κάνοντας μια κλήση στο 1252 λέει από την αρχή που λέει καλοσιρθατε στο μενου επιλογων του cυ. Και άμα καλέσεις το 1286 και ενεργοποιήσεις τo unlimited λέει ότι με ανανέωση 5€ έχετε 1500 λεπτά και sms προς cu και με την κάρτα 10€ προς όλα τα κινητά βονταφονε.

***** Συνένωση μηνυμάτων. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ. ******

Edited by Petros the Great
***** Συνένωση μηνυμάτων. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ. ******

Επίσης, όταν το έκανα CU κι ενώ είχα κάνει ανανέωση πριν αλλάξω το πακέτο σε CU, μόλις το άλλαξα μου έβαλε αυτόματα τα 1.500' & sms:blink:

Επίσης, όταν το έκανα CU κι ενώ είχα κάνει ανανέωση πριν αλλάξω το πακέτο σε CU, μόλις το άλλαξα μου έβαλε αυτόματα τα 1.500' & sms:blink:

το unlimited παραμενει ακομα και οταν κανεις αλλαγη πακετου

το unlimited παραμενει ακομα και οταν κανεις αλλαγη πακετου

Το θέμα είναι ότι πριν το αλλάξω σε CU δεν είχα καν το Unlimited ενεργοποιημένο:confused:

ποιο νουμερο στο vodafone ala cart σου λεει στο αν ειναι vodafone η οχι???

1286 με την επιλογή 3.

Εχω εναν αριθμο, για την ακριβεια panafon a la carte γραφει πανω η sim! Τον εχω απο το 1998, θα παρω τηλεφωνο το 13830 και θα τους ζητησω να μου δωσουν 100mb δωρεαν το μηνα. Αν δεν μου τα δωσουν θα παω στη Q. Λετε να μου τα δωσουν?

Εμ, δεν τρελάθηκε το αφεντικό και δεν τα δίνει όλα τσάμπα... Για ποιον λόγο να στα δώσει; Επειδή τα δίνει η Wind??? :wacko:

Το ότι κάνουν κάποιες ενέργειες όπως η συγκράτηση ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ πελατών, δε σημαίνει ότι μπορούμε να ζητάμε και, ακόμη χειρότερα, να μας δίνουν την οποιαδήποτε προσφορά, οποιασδήποτε εταιρίας. Αλήθεια, αν έχεις κάρτα WIND ή Q, γιατί δεν ενεργοποιείς εκεί την προσφορά; :confused:

Εμ, δεν τρελάθηκε το αφεντικό και δεν τα δίνει όλα τσάμπα... Για ποιον λόγο να στα δώσει; Επειδή τα δίνει η Wind??? :wacko:

Το ότι κάνουν κάποιες ενέργειες όπως η συγκράτηση ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ πελατών, δε σημαίνει ότι μπορούμε να ζητάμε και, ακόμη χειρότερα, να μας δίνουν την οποιαδήποτε προσφορά, οποιασδήποτε εταιρίας. Αλήθεια, αν έχεις κάρτα WIND ή Q, γιατί δεν ενεργοποιείς εκεί την προσφορά; :confused:

Απ οτι βλεπω εχουμε την ιδια ηλικια, τον εχω απο την β'γυμνασιου αυτο τον αριθμο, εχω τρελο κολημα και θελω να χρησιμοποιω μονο εκεινον.

Edited by manosn2

Απ οτι βλεπω εχουμε την ιδια ηλικια, τον εχω απο την β'γυμνασιου αυτο τον αριθμο, εχω τρελο κολημα και θελω να χρησιμοποιω μονο εκεινον.

Α, καμία σχέση με μένα που από τότε έχω αλλάξει σίγουρα 15 αριθμούς :lol:

Αν δεν κάνω λάθος, δε θα πρέπει και το billing system τους να υποστηρίξει μία τέτοιου είδους κατ'εξαίρεση προσφοράς; :confused:

Δε νομίζω να σου δοθεί( μάλλον, είμαι σίγουρος :p ), αλλά δε χάνεις να δοκιμάσεις. Μπορεί και να διαψευστώ ;)

Α, καμία σχέση με μένα που από τότε έχω αλλάξει σίγουρα 15 αριθμούς :lol:

Αν δεν κάνω λάθος, δε θα πρέπει και το billing system τους να υποστηρίξει μία τέτοιου είδους κατ'εξαίρεση προσφοράς; :confused:

Δε νομίζω να σου δοθεί( μάλλον, είμαι σίγουρος :p ), αλλά δε χάνεις να δοκιμάσεις. Μπορεί και να διαψευστώ ;)

Και γω ειχα παντα δευτερος κ τριτους αριθμους! Απλα εκεινος ηταν ο πρωτος και τον κραταω ακομη! Αμα πληρωσεις καποιο ποσο γινεται να σου κανουν κατι μονο για σενα?

Όχι, δε δωροδοκούνται :p

Το πολύ-πολύ να σου προτείνουν 5 ευρώ το μήνα για 12 μήνες και αυτό ΑΝ θελήσουν, ΑΝ σε καλέσουν να σε ρωτήσουν γιατί φεύγεις και ΑΝ είναι ανάδρομος ο Ερμής :p

Όχι, δε δωροδοκούνται :p

Το πολύ-πολύ να σου προτείνουν 5 ευρώ το μήνα για 12 μήνες και αυτό ΑΝ θελήσουν, ΑΝ σε καλέσουν να σε ρωτήσουν γιατί φεύγεις και ΑΝ είναι ανάδρομος ο Ερμής :p

θα δοκιμασω κ οτι πουν!

ετσι ακριβως, 5 ευρω χωρις περιορισμο, αλλα χωρις ανανεωση του unlimited

Ομως τωρα υπαρχει αλλο περιεργο εδω

16/4 εχω υπολοιπο 20.02

27/4 έχω υπόλοιπο 18.56

28/4 έχω υπολοιπο 23.34 (με τη προσθηκη του 5ευρου)

και σημερα χωρις να εχω κανει ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, αφου μου λεει οτι η προηγουμενη ανανεωση έχει γινει

9/4 'εχω 32.19 !!!!!!

Μη με ρωτησετε πως και τι.. απλα δε ξερω εκτος αν μου

εβαλαν αλλα 10 ευρω στις 3 πρωτες μερες του μαίου, αλλα μηνυμα δεν ηρθε...

Δε λεω καλοδεχουμενα αλλα δε ξερω απο που...!!!!και δε παιρνω το 13830 για να μη τα παρουν πισω !!!

και εμένα κάτι παρομιο είχε γίνει δηλαδή είχα 4€ περίπου μπήκανε τα 5€(δηλαδή τα 4,46€ τα καθαρά μαζί με τον φόρο), σύνολο 8,46€ και την επόμενη μέρα που πήρα να ακούσω το υπόλοιπο μου μου είπε 20,05€. Δηλαδή μου προστέθηκαν περίπου 12€ . Καλοδεχούμενα . Όμως!.

θα δοκιμασω κ οτι πουν!

θα γίνει σίγουρα. Μόλις κανείς την αίτηση περίμενε την επόμενη μέρα ή μεθεπομενη διότι συνήθως σε παιρνουνε τις πρωινές ώρες.Εάν δεν απαντήσεις συνήθως με απόκρυψη σε παιρνουνε μετά συνήθως δεν σε ξανά παιρνουνε. Και μόλις κλείσεις 5ημέρες ακύρωσε την αίτηση. Και μετά πάρε το 13830 και ρώτησε τους πότε θα σου πιστώσουνε τα 5€ επειδή ακύρωσεσ την αίτηση φορητότητας θα σου κρατήσουνε τα τηλέφωνο σου και μετά θα σε πάρουνε και θα σου ενεργοποιήσουνέ το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το εχω κάνει και 100% ποίανει για αυτό το λέω.

Edited by Petros the Great

και εμένα κάτι παρομιο είχε γίνει δηλαδή είχα 4€ περίπου μπήκανε τα 5€(δηλαδή τα 4,46€ τα καθαρά μαζί με τον φόρο), σύνολο 8,46€ και την επόμενη μέρα που πήρα να ακούσω το υπόλοιπο μου μου είπε 20,05€. Δηλαδή μου προστέθηκαν περίπου 12€ . Καλοδεχούμενα . Όμως!.

Μήπως είχατε το cash back ενεργοποιημένο;

Μήπως είχατε το cash back ενεργοποιημένο;

όχι διότι εχω cu.

Εγώ πάντως ειχα 8 ευρω υπολοιπο στο λογαριασμο μου και τωρα εχς 38!!! Δεν ξέρω βέβαια γιατί μου είπε αυτος απο την vodafone για 5 ευρω κάθε μήνα.Μπορεί βέβαια να έβαλαν τα μισά και καλά για 6 μήνες (5Χ6=30) αλλά θα δείξει με τον χρόνο!!! Σε ευχαριστώ vodafone!!!!:happy:

Μάλλον κάποιο σφάλμα συστήματος, δεν μπορώ να το δικαιολογήσω αλλιώς.. Σε 2 καρτοκινητά φίλου μου προστέθηκαν από 30 ευρώ.. Σύνολο 60!! Και φυσικά, τα μετέφερε σε τρίτο νούμερο μέσω sharing για να μην τα χάσει, αν επρόκειτο για βλάβη:lol: Να μην έχω καρτοκινητό ****το!!! :lol:

Μάλλον κάποιο σφάλμα συστήματος, δεν μπορώ να το δικαιολογήσω αλλιώς.. Σε 2 καρτοκινητά φίλου μου προστέθηκαν από 30 ευρώ.. Σύνολο 60!! Και φυσικά, τα μετέφερε σε τρίτο νούμερο μέσω sharing για να μην τα χάσει, αν επρόκειτο για βλάβη:lol: Να μην έχω καρτοκινητό ****το!!! :lol:

Η περίπτωση να ξεκολλήσει το σύστημα και να πάει -30 € σε κάθε καρτοκινητό την αποκλείεις?:shifty:

Αρχές Μαΐου μπαίνει το Cash Back . Μπορεί από αυτό να μπήκαν τα ευρώ που αναφέρθηκαν

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked