bianca76 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Πάλι καλα... Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Πάλι καλα... Γι'αυτο ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ μην το αφηνετε να σας το παρουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Γι'αυτο ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ μην το αφηνετε να σας το παρουν! Πολύ σωστά. Με λογικά επιχειρήματα, στοιχεία και καλώς ή κακώς, με επιμονή τελικά μπορούμε να πάρουμε αυτό που πρέπει. Εξάλλου η φάση "το δίκιο είναι αγαθό" είναι από τις πλέον σωστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Για ειμαι δικαιος σημερα μετα απο 42 ημερες 6 email και πανω απο 60 κλησεις στο cc με ενημερωσαν οτι οντως ειναι δικο τους λαθος και εντος 3 ημερων θα μου πιστωσουν και την καρτα ανανεωσης και οφειλω να το πω. Μια χαρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 lol. Τι μια χαρα βρε, ατυχεις περιπτωσεις υπαρχουν παντου, αλλα 60 κλησεις 6 μαιλ και 42 ημερες δεν ειναι μια χαρα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 lol. Τι μια χαρα βρε, ατυχεις περιπτωσεις υπαρχουν παντου, αλλα 60 κλησεις 6 μαιλ και 42 ημερες δεν ειναι μια χαρα :p Αναφερομαι στο οτι δικαιωθηκε στο τελος, οσο για την ταλαιπωρια, το θεωρω δεδομενο πλεον, εχω δει και παθει πολλα οποτε δεν μου κανει εντυπωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Δυστηχως η αποφαση τους να παραδεχθουν ενα λοθος του συστηματος τους δεν με κανει να αλλαξω γνωμη σχετικα με την αιτηση φορητοτητας που εχω κανει. Φυσικα και υπαρχουν προβληματα σε ολα τα δικτυα αλλα αν ειναι καθε φορα να περιμενουμε 40 μερες και να πληρωνουμε 60κλησεις Χ 0.12 λεπτα = 7 ευρω (ευτηχως ανακαλυψα το 1283) τοτε υπαρχει προβλημα. Και το σημαντικοτερο ολοι σας εχετε περιμενει ατελειωτες ωρες στην αναμονη και να σας πασαρουν απο υπαλληλο σε υπαλληλο οπου θα πρεπει να εξηγησετε απο την αρχη ολη την ιστορια σας και ποσο ψυχοφθορο ειναι αυτο.Παντως επι 6 χρονια δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Δυστηχως η αποφαση τους να παραδεχθουν ενα λοθος του συστηματος τους δεν με κανει να αλλαξω γνωμη σχετικα με την αιτηση φορητοτητας που εχω κανει. Φυσικα και υπαρχουν προβληματα σε ολα τα δικτυα αλλα αν ειναι καθε φορα να περιμενουμε 40 μερες και να πληρωνουμε 60κλησεις Χ 0.12 λεπτα = 7 ευρω (ευτηχως ανακαλυψα το 1283) τοτε υπαρχει προβλημα. Και το σημαντικοτερο ολοι σας εχετε περιμενει ατελειωτες ωρες στην αναμονη και να σας πασαρουν απο υπαλληλο σε υπαλληλο οπου θα πρεπει να εξηγησετε απο την αρχη ολη την ιστορια σας και ποσο ψυχοφθορο ειναι αυτο.Παντως επι 6 χρονια δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα Καλα εκανες και εφυγες!!! ο καθενας στην θεση σου αυτο θα εκανε! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Καλα εκανες και εφυγες!!! ο καθενας στην θεση σου αυτο θα εκανε!αν ειχες και άλλη υπογραφή μπορεί να μας έπειθες για τις αγνές σου προθέσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Οσοι εχουν voda international αν στείλουν κενό sms στο 1235 εξασφαλίζουν μέχρι 31/5/09 χρέωση προς όλα τα εθνικά δίκτυα 0,10/λεπτό.Είπε κανείς τίποτα? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Το διασταύρωσες τελικά οτι παίζει με όλους τους συνδρομητές του πακέτου και όχι μόνο με όσους τους έρθει το μήνυμα; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Το διασταύρωσες τελικά οτι παίζει με όλους τους συνδρομητές του πακέτου και όχι μόνο με όσους τους έρθει το μήνυμα; Ναι φυσικά δουλεύει το σύστημα.Μετετρεψα δυο καρτοκινητα ala cart kai cu και στελνωντας το sms μου ήρθε αμέσως επιβεβαίωση για την προσφορά. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Ωραία :) Να και μια ηλιαχτίδα στην τσιγκουνιά της vf :lol: Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Επιτελους σημερα η Vodafonne με βραβευσε ως τον "πελατη γκαντεμη" της χρονιας! 42 ημερες για να πιστωθει μια ανανεωση απο τεχνικο λαθος (συμφωνα με τον υπαλληλο του τεχνικου τμηματος 1 στα 2000000) 8 ημερες για να ενεργοποιηθει το gprs (1 στο 1000000 συμφωνα με αλλο τεχνικο) και 22 ημερες για για να με ενημερωσουν οτι οντως δεν ενεργοποιησα το surf&email (ενω ειχα ενεργοποιημενο το προγραμμα του cu με τα 30 mb και δεν ειχα καταναλωσει ουτε 2 mb και συμφωνα με το τεχνικο τμημα 1 στο 1000000) Μπραβο μου! Και ολα αυτα μονος μου χωρις να μου εχει ευχηθει η Μητσοτακης ουτε χρονια πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Επιτελους σημερα η Vodafonne με βραβευσε ως τον "πελατη γκαντεμη" της χρονιας! 42 ημερες για να πιστωθει μια ανανεωση απο τεχνικο λαθος (συμφωνα με τον υπαλληλο του τεχνικου τμηματος 1 στα 2000000) 8 ημερες για να ενεργοποιηθει το gprs (1 στο 1000000 συμφωνα με αλλο τεχνικο) και 22 ημερες για για να με ενημερωσουν οτι οντως δεν ενεργοποιησα το surf&email (ενω ειχα ενεργοποιημενο το προγραμμα του cu με τα 30 mb και δεν ειχα καταναλωσει ουτε 2 mb και συμφωνα με το τεχνικο τμημα 1 στο 1000000) Μπραβο μου! Και ολα αυτα μονος μου χωρις να μου εχει ευχηθει η Μητσοτακης ουτε χρονια πολλα. Μην τον μπλέκεις τον Μητσοτάκη σε μικρο-γκαντεμιές, αυτός είναι για μεγαλύτερα πράγματα... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 TSIT, εδώ κολλάει η παροιμία στο μιρμίρη θα τύχουν όλα... μα έλεος... ΠΟΣΟ γκαντεμιά πια; Έχω ακούσει και άλλους να έχουν αντιμετωπίσει τεχνικό πρόβλημα, αλλά ούτε τόσες μέρες έκαναν να δικαιωθούν, ούτε τους είχαν τύχει όλα μαζεμένα. Τι να σου πω, ελπίζω η γκαντεμιά σου να αρχίζει και να τελειώνει με τη Vodafone. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 TSIT, εδώ κολλάει η παροιμία στο μιρμίρη θα τύχουν όλα... μα έλεος... ΠΟΣΟ γκαντεμιά πια; Έχω ακούσει και άλλους να έχουν αντιμετωπίσει τεχνικό πρόβλημα, αλλά ούτε τόσες μέρες έκαναν να δικαιωθούν, ούτε τους είχαν τύχει όλα μαζεμένα. Τι να σου πω, ελπίζω η γκαντεμιά σου να αρχίζει και να τελειώνει με τη Vodafone. :D Σε ευχαριστω για την ευχη σου...βεβαια αυτα ολα συνεβησαν στα τρια καρτοκινητα που εχω (ενα προβλημα σε καθε αριθμο) οποτε λογικα θα μπορουσαμε να ειμαστε τρεις διαφορετικοι συνδρομητες και να μην ειμαι μονο εγω απλως γκαντεμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Έχουμε 4 καρτοκινητά Vodafone στο σπίτι και άλλα πόσα που γνωρίζω σε φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον, και δε μιλάω για καινούρια νούμερα. Μία φορά είχαμε πρόβλημα με ένα νούμερο και μέσα σε δυο μέρες έφτιαξε μετά από αναφορά. Απορώ γιατί να πήρε τόσο καιρό στην περίπτωσή σου. Ή δεν καταγράφηκε σωστά εξαρχής και δεν προχώρησε, ή γίνεται χαμός στη Vodafone και έχουν ρίξει τα καρτοκινητά σε δεύτερη μοίρα. Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Φθηνότερα από το συμβόλαιο προς όλους Στείλτε δωρεάν SMS στο 1280 και με κάθε ανανέωση άνω των 20 € έως 30/04/09 θα μιλάτε και θα στέλνετε SMS με 36% χαμηλότερες τιμές δηλαδή μόνο με 0,25 € / λεπτό και 0,085 € / sms αντίστοιχα. Η νέα χρέωση ισχύει για 30 μέρες από την τελευταία ανανέωση, αξίας ίσης η μεγαλύτερης των 20 €. simera ligi i prosfora ke den exi ananeo8i opos tis ales fores ...exoume kamia pliroforia telika ti 8a gini ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Φθηνότερα από το συμβόλαιο προς όλους Στείλτε δωρεάν SMS στο 1280 και με κάθε ανανέωση άνω των 20 € έως 30/04/09 θα μιλάτε και θα στέλνετε SMS με 36% χαμηλότερες τιμές δηλαδή μόνο με 0,25 € / λεπτό και 0,085 € / sms αντίστοιχα. Η νέα χρέωση ισχύει για 30 μέρες από την τελευταία ανανέωση, αξίας ίσης η μεγαλύτερης των 20 €. simera ligi i prosfora ke den exi ananeo8i opos tis ales fores ...exoume kamia pliroforia telika ti 8a gini ? Γενικά τώρα τελευταία το έχουν παρατήσει εντελώς το site και δεν το ανανεώνουν, οπότε μάλλον περιμένουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Oντως δεν υπαρχει κατι νεοτερο προς το παρον Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 simera ligi i prosfora ke den exi ananeo8i opos tis ales fores ...exoume kamia pliroforia telika ti 8a gini ? η ιδια προσφορα ειχε κι αλλες , παλιοτερες, ημερομηνιες ληξης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 ne eixe ...ke mia mera prin ti liksi ananeonane tis imerominies ... ama gia ton opio logo to katargisoun ...ke den bgaloune kapia ali kaliteri i to idio ..pragmatika paretume apo tin en logo eteria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 ne eixe ...ke mia mera prin ti liksi ananeonane tis imerominies ... ama gia ton opio logo to katargisoun ...ke den bgaloune kapia ali kaliteri i to idio ..pragmatika paretume apo tin en logo eteria ουσιαστικα θα αφησουν "αναπαντητη" την προνομιακη της cosmokarta... και καλα θα κανεις να "παραιτηθεις"...οπου υπαρχει συμφερον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 exo tin ediposi pos den 8eloune ftini kartokiniti ....den gnorizo den mporo na mpo sti logiti tous ...ala to na min exi pronomiaki xreosi ..opos i cosmote ke i wind ke na exi tin pio akrivi xreosi ....den ksero .. edo ke meres pezi mia orfani diafimisi xoris na mas lei ti 8eli na pi ...apla diafimizi ti vodafone ...ti na sas po den ksero ,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts