Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ συμφωνώ μαζί σου.

Και γι' αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλες οι εταιρίες "χαϊδεύουν" τον πιτσιρικά που βάζει 3 ευρώ το μήνα και μιλάει 2000' φορτώνοντας το δίκτυο ενώ "πατάνε" τον 40άρη -ή τον οποιοδήποτε- που θέλει να μιλάει με όλους και με σύνεση πληρώνοντας μια λογική τιμή χωρίς να "κατσικώνεται" όλη μέρα πάνω στο δίκτυο.

Αλλά μάλλον αυτοί κάτι ξέρουν που εμένα μου διαφεύγει... :confused:

Ο 40άρης δεν φεύγει εύκολα από το δίκτυο λόγο "συνήθειας"!

Ο πιτσιρικάς φεύγει ευκολότερα. Άρα συμφέρει κάθε εταιρία να κρατήσει τον πιτσιρικά στο δίκτυο, μέχρι να του γίνει συνήθεια.

.

Ο πιτσιρικάς φεύγει ευκολότερα. Άρα συμφέρει κάθε εταιρία να κρατήσει τον πιτσιρικά στο δίκτυο, μέχρι να του γίνει συνήθεια.

Επισης ο πιτσιρικας οταν γινει σαρανταρης θα δινει πολυ πιο πολλα στην εταιρια απο τον σημερινο 40αρη...λογω συνηθειας;)

Αν και δεν εχει να κανει απολυτα με CU αλλα περισσοτερο με vodafone ηθελα να ρωτησω το εξης.

Εχω vodafone cu και εχω ενεργοποιησει την αποκρυψη αριθμου.

Μηπως γνωριζει κανεις το προθεμα που βαζουμε πριν τον αριθμο (κατι σαν #84#6944χχχ θυμαμαι παλια) για να εμφανιζεται ο αριθμος μου σε συγκεκριμενα νουμερα που καλω?

Επειδη καποιοι γνωστοι μου δεν το σηκωνουν με αποκρυψη πρεπει να το κανω να εμφανιζεται.

Εαν γνωριζει κανεις θα με υποχρεωνε.

Ευχαριστω !!!!

Εχω vodafone cu και εχω ενεργοποιησει την αποκρυψη αριθμου.

Μηπως γνωριζει κανεις το προθεμα που βαζουμε πριν τον αριθμο (κατι σαν #84#6944χχχ θυμαμαι παλια) για να εμφανιζεται ο αριθμος μου σε συγκεκριμενα νουμερα που καλω?

Επειδη καποιοι γνωστοι μου δεν το σηκωνουν με αποκρυψη πρεπει να το κανω να εμφανιζεται.

Εαν γνωριζει κανεις θα με υποχρεωνε.

Ευχαριστω !!!!

Άρα τον "40άρη" τον "σκίζουμε" αφού δεν έχει χρόνο ή διάθεση ή τη γνώση να φύγει.

Άσε που μάλλον η καλύτερη συσκευή κάθε χρόνο τον δελεάζει περισσότερο αυτόν.

Για τη δύναμη της συνήθειας τώρα... Λέτε γι'αυτό να καλοπιάνουν τα πιτσιρίκια;

Για να "δεθούν" με την εταιρία και να μείνουν αιώνια πιστοί;

Γίνονται τέτοια πράγματα :rolleyes:;

Επισης ο πιτσιρικας οταν γινει σαρανταρης θα δινει πολυ πιο πολλα στην εταιρια απο τον σημερινο 40αρη...λογω συνηθειας;)

Λες να επενδύουν τόσο μακρυά στο μέλλον;

Αλλά κι εγώ έχω εκφράσει ακριβώς την ίδια άποψη για αυτό που λες σε ένα παλιότερο ποστ μου που τώρα δεν μπορώ να εντοπίσω!

Ότι δηλαδή σε προτρέπουν να μιλάς 2000' σχεδόν τζάμπα και μετά από x χρόνια έχεις πάθει τέτοια εξάρτηση από το κινητό σου που αν σου πουν πως πλέον οι τιμές ανέβηκαν πάρα πολύ δεν θα μπορέσεις να το μειώσεις ποτέ αρκετά. Να μειώσεις τα 2000' και να τα κάνεις πόσα; 200'; Δύσκολοοοο :lol:

*31# einai to prothema file mou...

Ειχα την εντυπωση οτι ηταν #31#:confused:

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Ειχα την εντυπωση οτι ηταν #31#:confused:

Aυτο ειναι για να βαλεις αποκρυψη,το *31# ειναι για να μην εχεις αποκρυψη (απο οτι καταλαβα δηλαδη)

Πως ενεργοποιεις το ιντερνετ αμα εχεις τις ρυθμισεις;

Αν έχεις λάβει τις ρυθμίσεις για internet αυτόματα έχει ενεργοποιηθεί και το internet στη γραμμή σου.Αν οι ρυθμίσεις προϋπήρχαν στο κινητό κάλεσε στο 13830 και ζήτα ενεργοποιήση για το internet.:)

Αν έχεις λάβει τις ρυθμίσεις για internet αυτόματα έχει ενεργοποιηθεί και το internet στη γραμμή σου.Αν οι ρυθμίσεις προϋπήρχαν στο κινητό κάλεσε στο 13830 και ζήτα ενεργοποιήση για το internet.:)

Και μετα πως ενεργοποιεις τα 30ή40ΜΒ που εχει η cu

Καλησπέρα σε όλους... ήθελα να ρωτήσω κάτι πάρω την οριστική απόφαση για φορητότητα απο Wind σε Vodafone.

Επειδή θέλω να έχω και το προγραμματάκι με τα 60' προς σταθερά και CU που είναι στο CU, αλλά να έχω και τις φθηνές χρεώσεις του AlaCarte προς κινητά ανεξάρτητως δικτύου, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να έχω δύο συνδέσεις (CU και AlaCarte) στο ίδιο κινητό;

Αν ξέρεις κάποιος θα ήθελα να μου πει λεπτομέρειες, για το πόσο χρεώνεται η υπηρεσία και αν με συμφέρει να πάρω καινούργιο νούμερο ή να κάνω φορητότα;

Καλησπέρα σε όλους... ήθελα να ρωτήσω κάτι πάρω την οριστική απόφαση για φορητότητα απο Wind σε Vodafone.

Επειδή θέλω να έχω και το προγραμματάκι με τα 60' προς σταθερά και CU που είναι στο CU, αλλά να έχω και τις φθηνές χρεώσεις του AlaCarte προς κινητά ανεξάρτητως δικτύου, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να έχω δύο συνδέσεις (CU και AlaCarte) στο ίδιο κινητό;

Αν ξέρεις κάποιος θα ήθελα να μου πει λεπτομέρειες, για το πόσο χρεώνεται η υπηρεσία και αν με συμφέρει να πάρω καινούργιο νούμερο ή να κάνω φορητότα;

Οχι δεν υπαρχει τετοιο προγραμμα, το ειχα ψαξει και εγω οταν ημουνα στην vodafone και δεν υπηρχε.

Παιδια βγηκε καινουριος διαγωνισμος στο cu:

To CU χαρίζει στους συνδρομητές του Netbooks Dell Inspiron Mini 9. (Τους ξέμειναν?)

Πρέπει να στείλετε δωρεάν κενό sms στο 19345 για να συμμετέχετε σε όλες τις εβδομαδιαιες κληρώσεις. Με ανανέωση 10€ και άνω συμμετέχετε στην κλήρωση της εβδομάδας. Όσο

περισσότερο φορτώνετε τόσες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε, γιατί κάθε ευρώ είναι μια συμμετοχή. Για 4 εβδομάδες 09/03/09-06/04/09 (θα βγουν 20 τυχεροι).

Αναλυτικά:

Συμμετοχή στον διαγωνισμό θα έχουν όσοι συνδρομητές CU αποστείλουν κενό SMS στο 19345

Κάθε εβδομάδα και μια διαφορετική κλήρωση! Θα συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση της κάθε εβδομάδας εφόσον έχουν κάνει έστω μια ανανέωση χρόνου ομιλίας 10€ και άνω τις προηγούμενες 7 ημέρες.

Οι ημέρες που θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις είναι οι εξής:

Δευτέρα 16/3/09

Δευτέρα 23/3/09

Δευτέρα 30/03/09

Δευτέρα 6/4/09

Οι συμμετοχές στην κλήρωση είναι τόσες όσα και τα ευρώ που φορτώνουν κάθε εβδομάδα

(ευρώ=συμμετοχή π.χ. 10€ = 10 συμμετοχές)

Κάθε εβδομάδα του διαγωνισμού έχει ισχύ από Κυριακή και ώρα 00:00:01 έως την επόμενη Κυριακή και ώρα 23:59:59 (7 ημέρες)

Οι συνδρομητές έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στον διαγωνισμό μέχρι τις 05/4/09 και ώρα 23:59:59

Ένας συνδρομητής είχε συμμετοχή στην κλήρωση την πρώτη εβδομάδα αλλά την επόμενη δεν έκανε ανανέωση χρόνου ομιλίας 10€ και άνω οπότε δεν θα μπει στην κλήρωση της 2ης εβδομάδας. Την 3η εβδομάδα εφόσον κάνει έστω μια ανανέωση χρόνου ομιλίας 10€ και άνω θα μπορεί να συμμετέχει κανονικά στην κλήρωση.

Οι νικητές θα ανακοινώνονται τηλεφωνικά κάθε Δευτέρα μετά την κλήρωση από τις 13.30 έως τις 18.00 της ίδιας μέρας αλλά και στο http://www.vodafone.gr κάθε Τρίτη σε ειδικό σημείο.

Τα δώρα θα είναι Netbook Dell Inspiron Mini 9 8GB (συνολικά θα δοθούν 80 netbooks για όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού) και θα αποστέλλονται με courier στους νικητές εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία κάθε κλήρωσης κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Τα δώρα καλύπτονται από εγγύηση 2 ετών από την κατασκευάστρια εταιρεία Dell.

Αντε βρε καλη επιτυχία!

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ "ΠΡΟΣΦΟΡΑ (ΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ) ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ" !!!

(Γιατί τυχαίνουν όλα σε μένα?)

Δυστυχως, παρολο που γραφτηκα στην υπηρεσία με τα 1000 mms,sms κλπ, δεν ανανεώθηκε το 2ο μήνα. Ξέρετε γιατι? (ακουσον,ακουσον!!!!)

Γιατι , (λεει η vodAPATEON - ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ!!!!!!!) δεν έβαλα τα 3 ευρω μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, ενω βεβαίως, τα είχα βάλει τον προηγούμενο μήνα!!!!! οπως ακριβως ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Η VODAPATEON !!!!

(Μπορειτε να δειτε τους ορους εδω: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5721 )

Πιο συγκεκριμένα: Εβαλα καρτα 10 ευρω, στις 1 Φεβρουαριου.(Αρα,αμεσως πληρώ τον όρο για να ανανεωθει η υπηρεσια και τον Μάρτη). Αμεσως μετα,ενεργοποιησα την υπηρεσία "της χρονιας" με τα 1000 mms,sms κλπ. Ολα καλα για τον Φλεβάρη και εφοσον είχα βαλει και 10 ευρω μεσα στο Φλεβαρη, περιμενα να ενεργοποιηθει κανονικα η υπηρεσια και τον Μαρτη.

Εμ έλα που μου τελειωσε η κάρτα και έμεινα χωρις τίποτα μολις μπηκε ο Μαρτης, γιατι (λέει o εκπρόσωπος της απατεωνιας) ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΑ 3 ΕΥΡΩ Μ Ε Τ Α Τ Η Ν Ε Ν Ε Ρ Γ Ο Π Ο Ι Η Σ Η ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ!!!!! (ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ!!!!) ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!

Μάταια λοιπον περίμενα να ενεργοποιηθει η υπηρεσία και το Μαρτη και χαθηκαν και τα 25 ευρω που ειχα στην καρτα, καθως θεωρούσα οτι είχα υπολοιπο απο την "απατεωνια της χρονιας"... ( ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ )

Προσοχή λοιπον. Δεν εφτασε να εχω βαλει τα 3 ευρω τον προηγουμενο μηνα για να ενεργοποιηθει τον επομενο, αλλα θα επρεπε αυτα τα 3 ευρω να τα εχω βαλει μετα την ενεργοποιηση της υπηρεσιας!!!!!!!!!!!!! Ψαξτε στους ορους, δεν αναφερεται πουθενα αυτο!!!!! το μονο που αναφερεται, ειναι να εχουν μπει τα 3 ευρω τον ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!

"Καταλαβαινω τι λετε", μου απαντησε ο εκπροσωπος (σα να μου ελεγε καταλαβαινω την απατεωνια) "αλλα δε μπορω να κανω τιποτα που τελειωσε η καρτα σας και δεν ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια.Επρεπε να βαλετε την καρτα μετα την ενεργοποιηση της υπηρεσιας!!!!! Στειλτε το παραπονο σας στο ταδε fax" μου είπε... Ματαια προσπαθησα να του εξηγησω οτι αυτο που μου λεει, δεν αναφερεται πουθενα...

Από τη μυγα ξιγγι , το έχετε ακουσει ???? και μαλιστα με απατεωνιες?????

VodAPATEON ειναι η απάντηση....

Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71

Εννοείς την υπηρεσία vodafone 2gether?

Νομιζω πως μπορεις αν καταλαβα καλα, αλλωστε πλέον είναι συμβατή ακόμα και με την υπηρεσία 1 λεπτο το λεπτό του a la carte. Δες εδώ:

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1278

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ "ΠΡΟΣΦΟΡΑ (ΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ) ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ" !!!

(Γιατί τυχαίνουν όλα σε μένα?)

Δυστυχως, παρολο που γραφτηκα στην υπηρεσία με τα 1000 mms,sms κλπ, δεν ανανεώθηκε το 2ο μήνα. Ξέρετε γιατι? (ακουσον,ακουσον!!!!)

Γιατι , (λεει η vodAPATEON - ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ!!!!!!!) δεν έβαλα τα 3 ευρω μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, ενω βεβαίως, τα είχα βάλει τον προηγούμενο μήνα!!!!! οπως ακριβως ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Η VODAPATEON !!!!

(Μπορειτε να δειτε τους ορους εδω: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5721 )

Πιο συγκεκριμένα: Εβαλα καρτα 10 ευρω, στις 1 Φεβρουαριου.(Αρα,αμεσως πληρώ τον όρο για να ανανεωθει η υπηρεσια και τον Μάρτη). Αμεσως μετα,ενεργοποιησα την υπηρεσία "της χρονιας" με τα 1000 mms,sms κλπ. Ολα καλα για τον Φλεβάρη και εφοσον είχα βαλει και 10 ευρω μεσα στο Φλεβαρη, περιμενα να ενεργοποιηθει κανονικα η υπηρεσια και τον Μαρτη.

Εμ έλα που μου τελειωσε η κάρτα και έμεινα χωρις τίποτα μολις μπηκε ο Μαρτης, γιατι (λέει o εκπρόσωπος της απατεωνιας) ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΑ 3 ΕΥΡΩ Μ Ε Τ Α Τ Η Ν Ε Ν Ε Ρ Γ Ο Π Ο Ι Η Σ Η ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ!!!!! (ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ!!!!) ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!

Μάταια λοιπον περίμενα να ενεργοποιηθει η υπηρεσία και το Μαρτη και χαθηκαν και τα 25 ευρω που ειχα στην καρτα, καθως θεωρούσα οτι είχα υπολοιπο απο την "απατεωνια της χρονιας"... ( ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ )

Προσοχή λοιπον. Δεν εφτασε να εχω βαλει τα 3 ευρω τον προηγουμενο μηνα για να ενεργοποιηθει τον επομενο, αλλα θα επρεπε αυτα τα 3 ευρω να τα εχω βαλει μετα την ενεργοποιηση της υπηρεσιας!!!!!!!!!!!!! Ψαξτε στους ορους, δεν αναφερεται πουθενα αυτο!!!!! το μονο που αναφερεται, ειναι να εχουν μπει τα 3 ευρω τον ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!

"Καταλαβαινω τι λετε", μου απαντησε ο εκπροσωπος (σα να μου ελεγε καταλαβαινω την απατεωνια) "αλλα δε μπορω να κανω τιποτα που τελειωσε η καρτα σας και δεν ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια.Επρεπε να βαλετε την καρτα μετα την ενεργοποιηση της υπηρεσιας!!!!! Στειλτε το παραπονο σας στο ταδε fax" μου είπε... Ματαια προσπαθησα να του εξηγησω οτι αυτο που μου λεει, δεν αναφερεται πουθενα...

Από τη μυγα ξιγγι , το έχετε ακουσει ???? και μαλιστα με απατεωνιες?????

VodAPATEON ειναι η απάντηση....

μα αυτή είναι η υπηρεσία, και έτσι λειτουργεί, το είχαμε γράψει και εδώ στο myphone άλλωστε.

Απο τη στιγμή που ενεργοποιείς την υπηρεσία μετράνε πόσες ανανεώσεις και πότε τις κάνεις. Αυτό είναι το λογικό... Δεν νομίζω πως φταεί η vodafone, η vodafone άλλωστε ήταν η μόνη που μας επέστρεψε τη διαφορά των χρημάτων οταν η τιμή της προσφοράς απο 9 ευρώ έπεσε σε 1 ευρώ.

Δεν είναι απατεωνες..

Δεν ενημερώθηκες σωστά

Παιδια βγηκε καινουριος διαγωνισμος στο cu:

To CU χαρίζει στους συνδρομητές του Netbooks Dell Inspiron Mini 9. (Τους ξέμειναν?)

Πρέπει να στείλετε δωρεάν κενό sms στο 19345 για να συμμετέχετε σε όλες τις εβδομαδιαιες κληρώσεις. Με ανανέωση 10� και άνω συμμετέχετε στην κλήρωση της εβδομάδας. Όσο

περισσότερο φορτώνετε τόσες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε, γιατί κάθε ευρώ είναι μια συμμετοχή. Για 4 εβδομάδες 09/03/09-06/04/09 (θα βγουν 20 τυχεροι).

Αναλυτικά:

Συμμετοχή στον διαγωνισμό θα έχουν όσοι συνδρομητές CU αποστείλουν κενό SMS στο 19345

􀂃 Κάθε εβδομάδα και μια διαφορετική κλήρωση! Θα συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση της κάθε εβδομάδας εφόσον έχουν κάνει έστω μια ανανέωση χρόνου ομιλίας 10� και άνω τις προηγούμενες 7 ημέρες.

􀂃 Οι ημέρες που θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις είναι οι εξής:

Δευτέρα 16/3/09

Δευτέρα 23/3/09

Δευτέρα 30/03/09

Δευτέρα 6/4/09

􀂃 Οι συμμετοχές στην κλήρωση είναι τόσες όσα και τα ευρώ που φορτώνουν κάθε εβδομάδα

(ευρώ=συμμετοχή π.χ. 10� = 10 συμμετοχές)

􀂃 Κάθε εβδομάδα του διαγωνισμού έχει ισχύ από Κυριακή και ώρα 00:00:01 έως την επόμενη Κυριακή και ώρα 23:59:59 (7 ημέρες)

􀂃 Οι συνδρομητές έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στον διαγωνισμό μέχρι τις 05/4/09 και ώρα 23:59:59

􀂃 Ένας συνδρομητής είχε συμμετοχή στην κλήρωση την πρώτη εβδομάδα αλλά την επόμενη δεν έκανε ανανέωση χρόνου ομιλίας 10� και άνω οπότε δεν θα μπει στην κλήρωση της 2ης εβδομάδας. Την 3η εβδομάδα εφόσον κάνει έστω μια ανανέωση χρόνου ομιλίας 10� και άνω θα μπορεί να συμμετέχει κανονικά στην κλήρωση.

Οι νικητές θα ανακοινώνονται τηλεφωνικά κάθε Δευτέρα μετά την κλήρωση από τις 13.30 έως τις 18.00 της ίδιας μέρας αλλά και στο http://www.vodafone.gr κάθε Τρίτη σε ειδικό σημείο.

Τα δώρα θα είναι Netbook Dell Inspiron Mini 9 8GB (συνολικά θα δοθούν 80 netbooks για όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού) και θα αποστέλλονται με courier στους νικητές εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία κάθε κλήρωσης κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

􀂃 Τα δώρα καλύπτονται από εγγύηση 2 ετών από την κατασκευάστρια εταιρεία Dell.

Αντε βρε καλη επιτυχία!

Που το είδες αυτό? Στο site που κοίταξα δεν βρήκα κάτι... :cry:

Αντε παλι να το ξαναπω....ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ενημερωση, θα σας ερθει μυνημα συντομα

Αντε παλι να το ξαναπω....ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ενημερωση, θα σας ερθει μυνημα συντομα

Μη με μαλώνεις:p

μα αυτή είναι η υπηρεσία, και έτσι λειτουργεί, το είχαμε γράψει και εδώ στο myphone άλλωστε.

Απο τη στιγμή που ενεργοποιείς την υπηρεσία μετράνε πόσες ανανεώσεις και πότε τις κάνεις. Αυτό είναι το λογικό... Δεν νομίζω πως φταεί η vodafone, η vodafone άλλωστε ήταν η μόνη που μας επέστρεψε τη διαφορά των χρημάτων οταν η τιμή της προσφοράς απο 9 ευρώ έπεσε σε 1 ευρώ.

Δεν είναι απατεωνες..

Δεν ενημερώθηκες σωστά

Αγαπητε nucleogenesis, επετρεψε μου να μη συμφωνησω μαζι σου. ΠΟΥΘΕΝΑ και κυριολεκτω, ΠΟΥΘΕΝΑ, δεν αναφερεται πως πρεπει να βαλεις τουλαχιστον 3 ευρω ΜΕΤΑ την ενεργοποιηση της υπηρεσίας για να δουλεψει και τον επομενο μηνα. Αυτο που λενε οι οροι, αυτο ακριβως εκανα. Ενεργοποιησα την υπηρεσια και περιμενα να δουλεψει και τον επομενο μηνα εφοσον ειχα βαλει 3 ευρω τον προηγουμενο. Δεν λεει πουθενα να βαλω 3 ευρω ΜΕΤΑ την ενεργοποιηση. Λεει, πολυ απλα και ξεκαθαρα, πως ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΤΟΥΛ. 3 ΕΥΡΩ!!!!! Πιο συγκεκριμενα , αναφερεται το εξεις:

"Με την έναρξη του επόμενου από την ενεργοποίηση ημερολογιακού μήνα θα λαμβάνεις αυτόματα 1000 λεπτά + 1000 SMS + 30MB Mobile Internet ανά μήνα για όλο το 2009, εφόσον τον προηγούμενο μήνα έχεις ανανεώσει το χρόνο ομιλίας σου με τουλάχιστον 3 ευρω" .

ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ Μ Ε Τ Α ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ!!!!!! Ο ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΗΝΑΣ!!!! Ειναι λεπτό το σημειο, αλλα αξιζει την προσοχη σου.

Που διάβασες εσυ το "Απο τη στιγμή που ενεργοποιείς την υπηρεσία μετράνε πόσες ανανεώσεις και πότε τις κάνεις" ???

Εκανα ακριβως οτι λεμε οι οροι, τιποτα παραπανω. Ειμαι κι εγω fun του CU, αλλα την κοροιδια δεν την ανεχομαι. Περιμενα να δεις το θεμα περισσοτερο αντικειμενικα, ειδικα εσυ....

Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71

Αγαπητε nucleogenesis, επετρεψε μου να μη συμφωνησω μαζι σου. ΠΟΥΘΕΝΑ και κυριολεκτω, ΠΟΥΘΕΝΑ, δεν αναφερεται πως πρεπει να βαλεις τουλαχιστον 3 ευρω ΜΕ την ενεργοποιηση της υπηρεσίας για να δουλεψει και τον επομενο μηνα. Αυτο που λενε οι οροι, αυτο ακριβως εκανα. Ενεργοποιησα την υπηρεσια και περιμενα να δουλεψει και τον επομενο μηνα εφοσον ειχα βαλει 3 ευρω τον προηγουμενο. Δεν λεει πουθενα να βαλω 3 ευρω ΜΕΤΑ την ενεργοποιηση. Λεει, πολυ απλα και ξεκαθαρα, πως ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΤΟΥΛ. 3 ΕΥΡΩ!!!!! Πιο συγκεκριμενα , αναφερεται το εξεις:

"Με την έναρξη του επόμενου από την ενεργοποίηση ημερολογιακού μήνα θα λαμβάνεις αυτόματα 1000 λεπτά + 1000 SMS + 30MB Mobile Internet ανά μήνα για όλο το 2009, εφόσον τον προηγούμενο μήνα έχεις ανανεώσει το χρόνο ομιλίας σου με τουλάχιστον 3 �. " Που διάβασες εσυ το "Απο τη στιγμή που ενεργοποιείς την υπηρεσία μετράνε πόσες ανανεώσεις και πότε τις κάνεις" ???

Εκανα ακριβως οτι λεμε οι οροι, τιποτα παραπανω. Ειμαι κι εγω fun του CU, αλλα την κοροιδια δεν την ανεχομαι. Περιμενα να δεις το θεμα περισσοτερο αντικειμενικα, ειδικα εσυ.... Δεν πειραζει.

Ναι, αυτο που προσπαθω να σου εξηγήσω είναι οτι για κάθε προσφορά, υπηρεσία, διαγωνισμο κλπ κλπ κλπ, ως σημείο εκκίνησης θεωρείται η στιγμή που στέλνεις το sms για να ενεργοποιηθεί η εκάστοτε προσφορά. Έτσι λειτουργούν ολα τα συστήματα. Το σημείο 0 είναι το σμς που έστειλες για να ενεργοποιήσεις τη προσφορά. Απο αυτή τη στιγμή και μετα υπολογίζονται οι ενέργειες σου, το τι έκανες πριν στείλεις το μηνυμα ενεργοποίησης δεν υπολογίζεται.

Αυτό είναι μια πολύ βασική πληροφορία και πρέπει πάντα να την έχεις στο μυαλό σου.

Έπρεπε να το είχε διευκρινήσει περισσότερο η vodafone , συμφωνώ. Αλλά διαφωνώ με το χαρακτηρισμό απατεώνες. Όλα τα συστήματα, όλων των εταιρειών έτσι δουλεύουν

και μια υποσημείωση, περι αντικειμενικότητας επειδή έκανες αναφορά. cu έχω (και αριθμό συμβολαίου) και χαίρομαι που έχω vodafone γιατι έχει το καλύτερο δίκτυο. μεχρι εκει ομως, δεν δουλεύω για τη vodafone και όπου χρειάζεται την κράζω και την κράζω δυνατά. για το οτι ακομα δεν έριξε τον τιμοκατάλογο του cu δηλαδή ενώ μειώθηκαν τα τέλη τερματισμου κλήσης ακόμα την βρίζω, και έστειλα και email παραπόνου.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked