escape_4X4 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 το κόκκινο δίκτυο... Αν συνεχίσει έτσι μπορεί και να την περάσει η άπνοια !!! Λίγο δύσκολο μου φαίνεται διότι πρέπει να έχεις λεφτά για να κάνεις επενδύσεις. Τώρα που τελείωσαν τα ξένα κόλλυβα ψάχνουν στον πάτο του βαρελιού. Άσε να βάψουν πρώτα το ψηφιακό κέντρο της Φιλαδέλφειας που πέφτουν οι σοβάδες και μετά ας τους περάσουν όλους:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Αφού έχουν το Top5 για να καλείς 4 νούμερα βόνταφον, χαζοί είναι να το δώσουν έμμεσα πολύ φθηνότερα; Αφού το λέει το νεό σλόγκαν "Σκέψου έξυπνα, σκέψου (αντι)οικονομικά, σκέψου βόνταφον" :Ρ Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Έχει αλλάξει όντως το 2gether, γιατί άλλαξε ο τρόπος που καταχωρούνται τα νούμερα οποτε δεν υφίσταται πλέον ασυμβατότητα με το 0.01€/λεπτό. Μα τι δυσπιστία είναι αυτή!!! Λες και είχε κανένα λόγο η υπάλληλος να εφεύρει από το μυαλό της κάτι που δεν ισχύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 QUOTE=Nosferatu;2616285 ΥΓ: Αυτή η... νέα εποχή που ερχόταν, πού είναι; Χάθηκε στο χωροχρόνο;;; αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι κι εγώ... αλλά ένας φίλος παραπάνω με "έκραξε" ελαφρώς και μου είπε να "προχωρήσω παρα κάτω".. :rolleyes: οπότε ας επιστρέψουμε στον ύπνο μας και ας μη νοιάζομαστε, ούτε να "φωνάζουμε" που όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 αλλά ένας φίλος παραπάνω με "έκραξε" ελαφρώς και μου είπε να "προχωρήσω παρα κάτω".. :rolleyes: οπότε ας επιστρέψουμε στον ύπνο μας και ας μη νοιάζομαστε, ούτε να "φωνάζουμε" που όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο.. Εγώ ξέρω πως κράζουν οι κακαράξες και τα υπόλοιπα πτηνά... Εσυ όποιος σε κράζει σκύβεις το κεφάλι και σταματάς να φωνάζεις? Κακώς! Φώναξε ακόμη περισσότερο!!!!!:D Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Εγώ ξέρω πως κράζουν οι κακαράξες και τα υπόλοιπα πτηνά... Εσυ όποιος σε κράζει σκύβεις το κεφάλι και σταματάς να φωνάζεις? Κακώς! Φώναξε ακόμη περισσότερο!!!!!:D ναι βρε, ειρωνικά το είπα..:p αν δεις παραπανω κάποιος κάτι είπε να κοιταξουμε μπροστα κτλ...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Έχει αλλάξει όντως το 2gether, γιατί άλλαξε ο τρόπος που καταχωρούνται τα νούμερα οποτε δεν υφίσταται πλέον ασυμβατότητα με το 0.01€/λεπτό. Μα τι δυσπιστία είναι αυτή!!! Λες και είχε κανένα λόγο η υπάλληλος να εφεύρει από το μυαλό της κάτι που δεν ισχύει!Mπορεί κάποιος με 2gether και alacarte να μας επιβεβαιώσει το παραπάνω...? Εχω 2gether αλλά το έχω international αυτη την περίοδο... Η δυσπιστία προέρχεται απο την πολιτική της vodafone μέχρι τώρα αλλά και απο την ενημέρωση που παρέχει, γιατί όπως είπα και παραπάνω, συνήθως πρώτα το μαθαίνει κάποιος εδώ στο myphone και μετά στην εξυπηρέτηση πελατών. πχ όταν είχε βγεί εδώ ενημέρωση για το apn webkarta αν έπαιρνες την εξυπηρέτηση θα νόμιζαν οτι μιλάς κινέζικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Mπορεί κάποιος με 2gether και alacarte να μας επιβεβαιώσει το παραπάνω...? Εχω 2gether αλλά το έχω international αυτη την περίοδο... Η δυσπιστία προέρχεται απο την πολιτική της vodafone μέχρι τώρα αλλά και απο την ενημέρωση που παρέχει, γιατί όπως είπα και παραπάνω, συνήθως πρώτα το μαθαίνει κάποιος εδώ στο myphone και μετά στην εξυπηρέτηση πελατών. πχ όταν είχε βγεί εδώ ενημέρωση για το apn webkarta αν έπαιρνες την εξυπηρέτηση θα νόμιζαν οτι μιλάς κινέζικα... Για να το μάθει όμως κάποιος στο myphone σημαίνει πως η vodafone η ίδια το έχει ανακοινώσει... αλλιώς πώς είναι δυνατόν να το ξέρει κάποιος από εδώ? Για οποιαδηποτε υπηρεσία δεν είναι πηγή το forum, η εταιρία είναι, ή κάποιος εκ των έσω. Δεν μπορεί το myphone να ξέρει από μόνο του... αυτόφυτα! Το να τύχει κανείς να πάρει στην εξυπηρέτηση και να πέσει σε υπάλληλο άσχετο το δέχομαι... βεβαίως και μπορεί να συμβεί αν αναλογιστεί κανείς πως υπάρχουν σίγουρα καινούριοι ανά πάσα στιγμή, όπως ενδεχομένως και παλαιότεροι που δεν κάνουν τη δουλειά τους σωστά και δεν φροντίζουν να ενημερώνονται. Δυστυχώς είναι μία πραγματικότητα που μπορεί κανείς να συναντήσει και στις άλλες δύο εταιρίες. Όσον αφορά το 0.01€/λεπτό και το 2gether, από το marketing έχει δωθεί σίγουρα. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει ο όρος του 10€ ανά μήνα, οπότε και να έχει κάποιος δύο alc σε 2gether, το 20άρικο θα το δώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Επειδή όμως εδώ μέσα μπαίνουν και εργαζόμενοι της εταιρείας όπως επίσης και πολλοί χρήστες έχουν σχέση με τέτοιους χρήστες (π.χ. μιλάνε για τα της εταιρείας) εαν κάποιος εργαζόμενος που έχει άμεση ή έμμεση σχέση με τμήμα που αναβαθμίζει την συγκεκριμένη υπηρεσία μπορεί να ξέρει οτι έχει υλοποιηθεί η αλλαγή ή είναι έτοιμη να λειτουργήσει κοκ. Κάπως έτσι έγινε γνωστός ο πρόγονος του myphone, το unwired αν και στις μέρες μας είναι πολύ αραιό φαινόμενο κάτι τέτοιο ;-) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Για να το μάθει όμως κάποιος στο myphone σημαίνει πως η vodafone η ίδια το έχει ανακοινώσει... αλλιώς πώς είναι δυνατόν να το ξέρει κάποιος από εδώ? Για οποιαδηποτε υπηρεσία δεν είναι πηγή το forum, η εταιρία είναι, ή κάποιος εκ των έσω. Δεν μπορεί το myphone να ξέρει από μόνο του... αυτόφυτα! Δεν με κατάλαβες. Για την εξυπηρέτηση πελατών μίλησα, όχι για γενικότερα την εταιρεία. Το παράδειγμα με το webkarta που έδωσα είναι τρανταχτό. Στο myphone είχε ανακοινωθει οτι θα παίξει, κάναμε όλοι δοκιμές μέχρι να το "ανοίξουν" τελικά, και αν έπαιρνες στην εξυπηρέτηση οχι απλά δεν θα ξέραν τι ειναι αυτό, αλλά θα σε περνάγανε για εξωγήινο. Δεν έχει να κάνει ο υπάλληλος όταν δεν υπάρχει πληροφορία απο μέσα. Εδω ρε παιδιά είχε βγεί διαφήμιση στην τηλεόραση για το 0,01€/λεπτό και αυτοί δεν ξέρανε τίποτα! Για το συγκεκριμένο πάντως, μπορεί όπως είπε ο φίλος μας, το μαρκετινγ να έδωσε το οκ, έπειτα να υλοποιήθηκε τεχνικά, και τελευταία ενημερώθηκε η εξυπηρετηση-που αμφιβάλλω... Αλλά και τί να λέει τώρα που θα πρέπει να πληρώνεις οπωσδηποτε 10€/μηνα για να την έχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 τα πακετα cu sms ισχύουν αν στειλω απο cu εντός ελλάδας, σε cu σε περιαγωγη? απ ότι διαβασα μαλλον οχι ε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Εχω cu,Προσπαθησα να περασω καρτα χωρις να εχω αγορασει καρτα και μετα απο 5-6 αποτυχημενες προσπαθειες μου βγαζει οταν κανω κληση στο 1252 και πατωντας 2 οτι "δε μπορειτε να ανανεωσετε την αξια των συνδιαλεξεων μεσω της καρτας" Τι κανω τωρα? αν παρω στην εξυπηρετηση πελατων θα μου την πουνε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 παρε μια κανονικη καρτα παρε στην εξυπηρετηση ζητα αρση της φραγης γιατι θες να βαλεις καρτα. λογικα οι ιδιοι θα σου ζητησουν τον αριθμο της καινουργιας και αν σου πουν για την αλλη καρτα πες οτι σου πουλησαν μια που ηταν ληγμενη... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Εχω cu,Προσπαθησα να περασω καρτα χωρις να εχω αγορασει καρτα και μετα απο 5-6 αποτυχημενες προσπαθειες μου βγαζει οταν κανω κληση στο 1252 και πατωντας 2 οτι "δε μπορειτε να ανανεωσετε την αξια των συνδιαλεξεων μεσω της καρτας" Τι κανω τωρα? αν παρω στην εξυπηρετηση πελατων θα μου την πουνε? lol.. otan prospathis na balis karta kai kanis deka fores lathos afto s lei, tora prepi na perimenis 24 ores giana mporis na kanis ananeosi.. i kalese 1254 giana ananeosis apo eki :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Νομίζω πρέπει να περιμένεις να περάσουν κάποιες ώρες (δεν θυμάμαι πόσες) ωστε να μπορείς να καλείς πάλι κανονικά στο 1252. Το είχα κάνει και εγώ μια φορά πριν κάτι χρόνια.. edit: ποστάραμε όλη την ίδια στιγμή :p To 1254 τί είναι? Ίδιο με το 1252? Είναι δωρεάν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Νομίζω πρέπει να περιμένεις να περάσουν κάποιες ώρες (δεν θυμάμαι πόσες) ωστε να μπορείς να καλείς πάλι κανονικά στο 1252. Το είχα κάνει και εγώ μια φορά πριν κάτι χρόνια.. edit: ποστάραμε όλη την ίδια στιγμή :p To 1254 τί είναι? Ίδιο με το 1252? Είναι δωρεάν? oxi den einai idio, 1254 einai giana ananeosis karta se enan alo kartokinito,grafontas to kodiko tis kartas. ala mporis na ananeosis kai ston diko sou arithmo, prota tha grapsis ton arthmo sou kai meta to kodiko tis kartas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 To 1254 τί είναι? Ίδιο με το 1252? Είναι δωρεάν? Το 1254 ειναι ανανεωση αξιας συνδιαλεξεων μεσω αλλου κινητου και ειναι δωρεαν,ετσι λεει μεσα στο βιβλιαρακι του cu μαλλον θα περιμενω μεχρι αυριο για να δω εαν ξεμπλοκαρει αλλιως θα τους καλεσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Το 1254 ειναι ανανεωση αξιας συνδιαλεξεων μεσω αλλου κινητου και ειναι δωρεαν,ετσι λεει μεσα στο βιβλιαρακι του cu μαλλον θα περιμενω μεχρι αυριο για να δω εαν ξεμπλοκαρει αλλιως θα τους καλεσω kai ego exo kani poles fores afto kai eixe ksemplokari.. ala den epiase kanena karta :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Για να αλλαξω πακετο απο vodafone a la carte σε cu και το αντιστροφο τι κανω? ειναι δωρεαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Για να αλλαξω πακετο απο vodafone a la carte σε cu και το αντιστροφο τι κανω? ειναι δωρεαν? prepi tha kalesis 1266 einai dorean, kai epitrepete mia alagi ana mina:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 prepi tha kalesis 1266 einai dorean, kai epitrepete mia alagi ana mina:) οκ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Φέτος ήρθαν τα χριστούγεννα και ούτε μια προσφορά... τσ τσ τσ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Φέτος ήρθαν τα χριστούγεννα και ούτε μια προσφορά... τσ τσ τσ... Η cosmote είναι η μόνη που έχει βγάλει καλές Χριστουγεννιάτικες προσφορές φέτος, και για συμβόλαια και για καρτοκινητά... Δυστυχώς για να μην εχει απαντήσει μέχρι τώρα η καρμίρω η vodafone, δεν το βλέπω να απαντάει καθόλου με Χριστουγεννιάτικες προσφορές. Ούτε καν στα συμβόλαια απάντησε στη προσφορά που έκαναν cosmote ΚΑΙ wind με 500 ή 600' /5Ε Να ξυπνήσουν λίγο εκεί τα βόδια του marketing .... Όλο φρου φρου αρωματα διαφημίσεις και απο ουσία 0. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Με αυτά που κάνει θα φτάσει πολύ γρήγορα στην 3η θέση.Όταν ο κόσμος βλέπει που δεν έχει προσφορές φεύγει αγαπητή Vodafone!.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Οταν εχεις cu για να κανεις αντικατασταση σιμ λογω απωλειας τι πρεπει να δηλωσεις στο καταστημα? μεχρι πριν θυμαμαι οτι ζητουσαν επωνυμα στοιχεια,ισχυει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts