sideras1985 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Δεν ξέρω αν είδατε, αλλά η κοσμοτέ απάντησε στη προσφορά της wind! Να θυμισω πως η wind διπλασιάζει στα 1200' και 1200 σμς. Η κοσμοτε τριπλασιάζει! Δηλαδη με κάθε call them all 600+600 sms που ενεργοποιήσεις, σου κάνει δώρο τα άλλα δυο! Που εισαι ρε Vodafone???? Αντε κι εσυ τελευταία, να τα τετραπλασιάσεις!!!! Απαντηση το λες εσυ αυτο?Το F2G δινει τα 1200 και προς ΣΤΑΘΕΡΑ ενω το what's up οχι....Ειναι μεγαλη διαφορα αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Πανιλήθιοι διπλασιασμοί σίγουρα δεν είναι. Αν δεν εξυπηρετούν εσένα στην επικοινωνία σου, αυτό δεν σημαίνει πως όλοι οι υπόλοιποι που εξυπηρετούνται είναι απο άλλο πλανήτη ή ακόμα χειρότερα.. ηλίθιοι. Και υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι (σοβαροι) που κάποιος μπορεί να μιλάει 1200 λεπτά το μήνα απ' το κινητό του, εκτός του οτι μπορεί να είναι φαντάρος, και εκτός του ότι μπορεί να το έχει κάνει σκουλαρίκι. Γι αυτό πρόσεχε καλύτερα τις εκφράσεις σου... Οσον αφορά το θέμα των τιμών και των πακέτων προς όλα τα δίκτυα με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Eh... what? Τι μύγα σε τσίμπησε? Δεν χαρακτηρισα κανεναν ηλιθιο. Το διπλασιασμο θεωρω ηλιθιο και εχω δικαιωμα να το εκφρασω. Δε θεωρω πως προσβαλλω καποιον αν χαρακτηρισω μια συγκεκριμενη προσφορα ηλιθια ασχετως αν θα εξυπηρετησει καποιους. Σιγουρα θα τους εξυπηρετησει, αλλα σε καμια περιπτωση δεν πιστευω πως ειναι η πλειοψηφια. Δεν μπορει ολοι να εχουν σοβαρους λογους για να μιλανε 1200 λεπτα το μηνα προς δυο-τρια συγκεκριμενα νουμερα (γιατι μην ξεχναμε πως δεν ειναι προς ολους). Και δεν ειπε κανεις πως αυτοι που το κανουν ειναι ηλιθιοι η απο αλλο πλανητη, και ειναι καπως ανησυχητικο το οτι το σκεφτηκες απο μονος σου. Το μονο που ηθελα να πω ειναι πως εχω ΒΑΡΕΘΕΙ τις ιδιες προσφορες συνεχεια που θα εξυπηρετησουν μερικους που μιλανε ασταματητα (οτι λογους και να εχουν, ποσως με ενδιαφερει) και δεν εξυπηρετουν την πλειοψηφια που χρησιμοποιει σε φυσιολογικα πλαισια το κινητο. Δεν κατάλαβα γιατι θα έπρεπε να "προσέχω καλύτερα τις εκφράσεις μου" και γιατί θα έπρεπε να είσαι εσύ αυτός που θα μου το υποδείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Ας ριξουν καμια τιμη... ας κανουν καμια προσφορα προς ολους... τοτε θα εχει νοημα. Δε ζηταμε τα 1200 να ειναι προς ολους... αλλα εστω να βαλουν καποιο πακετακι στο cu το οποιο να αφορα ολα τα εθνικα δικτυα που αυτη τη στιγμη δεν εχει κανενα! Ενα εβδομαδιαιο οπως στο alc με 5€ δεν θα ηταν καθολου ασχημα, και ακομα καλυτερα να μπορουσε να συνδοιαστει με τα υπολοιπα πακετα cu. Πακετο προς όλα τα δίκτυα δεν πρόκειται να δεις. Οι εταιρείες βγάζουν από τα συμβόλαια κυρίως τα φράγκα, δε θα πάνε να ανταγωνιστούν τα συμβόλαια με τέτοια πακέτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Ναι, αλλα το alc πώς εχει πακετα προς ολους? Δεν περιμενω ξαφνικα να δωσουν πολλα λεπτα προς ολους, αλλα καλο δε θα ηταν να υπαρχει εστω ενα πακετο στο cu που να ειναι προς ολους? Για να το εχει το alc σημαινει πως τοσο ασυμφορο δεν ειναι. Καθαρα θεμα marketing ειναι, κι απο οτι φαινεται προωθουν τετοιου ειδους βαρυγδουπα τυπου "100000 λεπτα απο cu σε cu!!!!!!!" Αφου ολοι το ιδιο κανουνε... τουλαχιστον μπηκαν και τα σταθερα στο παιχνιδι στη Wind και στο cu all day... κατι ειναι κι αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Δεν καταργήθηκε , κι εδώ κανονικά κυκλοφορεί.. Πότε έχεις πάρει τελευταία φορά??? Αφού εγώ όσες φορές έχω ζητήσει μου χουν πει ότι δεν θα ξαναφέρουν και ότι καταργήθηκε... 4-5 περίπτερα μου το παν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Εγώ την προηγούμενη βδομάδα είχα βάλει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Πότε έχεις πάρει τελευταία φορά??? Αφού εγώ όσες φορές έχω ζητήσει μου χουν πει ότι δεν θα ξαναφέρουν και ότι καταργήθηκε... 4-5 περίπτερα μου το παν... 4-5 περίπτερα δεν είναι ολη η Ελλάδα!!! Έλεος! Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 4-5 περίπτερα δεν είναι ολη η Ελλάδα!!! Έλεος! Ε ναι αλλά αν σου λένε ότι δεν θα ξαναφέρουνε γιατί έχει καταργηθεί εσυ τι καταλαβαίνεις?? Ελεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Πάντως στο κατάστημα μπορείς να βάλεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Ε ναι αλλά αν σου λένε ότι δεν θα ξαναφέρουνε γιατί έχει καταργηθεί εσυ τι καταλαβαίνεις?? Ελεος... Ξέρεις καμια άλλη λέξη εκτός απ το "έλεος"? Εγω καταλαβαίνω οτι αν συνεχίζω να βρίσκω κανονικότατα σε ενα σωρο διαφορετικά σημεία της ελλάδας, και η ίδια η Vodafone δεν εχει βγάλει καμια σχετική ανακοίνωση... Συν του ότι όλοι εδώ μέσα λένε οτι βρίσκουν... τοτε υπάρχουν ακόμα . Ελεος πια! Με τι μιλάω... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Πιστευω οτι το F2G κ το WΗΑΤ'S UP κανανε καλες προσφορες.Το CU απ οτι βλεπω τον τελευταιο καιρο δεν κανει καμια εντυπωσιακη κινηση κ χανει πολλοι κοσμο.Πανε οι παλιες του δοξες νομιζω ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Ξέρεις καμια άλλη λέξη εκτός απ το "έλεος"? Εγω καταλαβαίνω οτι αν συνεχίζω να βρίσκω κανονικότατα σε ενα σωρο διαφορετικά σημεία της ελλάδας, και η ίδια η Vodafone δεν εχει βγάλει καμια σχετική ανακοίνωση... Συν του ότι όλοι εδώ μέσα λένε οτι βρίσκουν... τοτε υπάρχουν ακόμα . Ελεος πια! Με τι μιλάω... Γιατί η κοσμοτε και η γουιντ βγαλανε ανακοίνωση που τις καταργήσανε τις 3άρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Γιατί η κοσμοτε και η γουιντ βγαλανε ανακοίνωση που τις καταργήσανε τις 3άρες? Βρε άνθρωπέ μου.. τι κόλλημα έχεις φάει με τις καρτες των 3€ ? Αφου βλέπεις οτι όλοι βρίσκουμε 3άρες κάρτες... ντε και καλά επειδή δεν βρίσκεις εσυ σημαίνει οτι δεν κυκλοφορούν πια? Και τοτε όλοι εμείς οι υπόλοιποι γιατι τις βρίσκουμε? Πιστευω οτι το F2G κ το WΗΑΤ'S UP κανανε καλες προσφορες.Το CU απ οτι βλεπω τον τελευταιο καιρο δεν κανει καμια εντυπωσιακη κινηση κ χανει πολλοι κοσμο.Πανε οι παλιες του δοξες νομιζω ε? Έχει κάνει και το cu κινήσεις. Είναι γεγονός βέβαια οτι τις κάνει τελευταίο, αλλά όχι ότι δεν κάνει και καθόλου... Το cu all day για παράδειγμα. Έδωσε το talk a lot 600+600 αλλά έδωσε και το cu all day που δεν το έδωσαν οι άλλες 2. Τώρα έκανε καινούργια προσφορά η wind, ακολούθησε η cosmote, και τώρα όπου να'ναι θα έρθει και του cu. Πιστεύω πως το cu μπορεί να αργεί να απαντήσει στον ανταγωνισμό, αλλά δίνει κάτι παραπάνω... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Βρε άνθρωπέ μου.. τι κόλλημα έχεις φάει με τις καρτες των 3€ ? Αφου βλέπεις οτι όλοι βρίσκουμε 3άρες κάρτες... ντε και καλά επειδή δεν βρίσκεις εσυ σημαίνει οτι δεν κυκλοφορούν πια? Και τοτε όλοι εμείς οι υπόλοιποι γιατι τις βρίσκουμε? H cosmote και η wind πάντως τις έχουν αποσύρει και επίσημα... Αφού δεν υπάρχουν και στο site τους... Αν είδες καλά στο ποστ αυτό μίλησα για τις υπόλοιπες εταιρίες.. H cu όντως μπορεί να υπάρχει ακόμα στο site, εγώ όμως δεν βρίσκω.. Ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας που κατεβαίνω... Τώρα αφού βρίσκουν κάποιοι οκ, μπορεί να μην τις έχουν καταργήσει τελικά τι να σου πω... Αν κοιτάξεις πάντως και προηγούμενες σελίδες το έχουν αναφέρει και άλλοι ότι δεν βρίσκουνε και ρώταγαν αν τις έχουν αποσύρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Στην vodafone δεν δουλεύεις εσυ? Ρώτησε κάποιον εκ των έσω να μάθουμε στα σίγουρα λοιπόνη άστο καλύτερα μην ρωτήσεις, έτσι κι αλλιώς οι πελατες θα τους ενημερώσουν πρώτα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hapiness Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 H cosmote και η wind πάντως τις έχουν αποσύρει και επίσημα... Αφού δεν υπάρχουν και στο site τους... Αν είδες καλά στο ποστ αυτό μίλησα για τις υπόλοιπες εταιρίες.. H cu όντως μπορεί να υπάρχει ακόμα στο site, εγώ όμως δεν βρίσκω.. Ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας που κατεβαίνω... Τώρα αφού βρίσκουν κάποιοι οκ, μπορεί να μην τις έχουν καταργήσει τελικά τι να σου πω... Αν κοιτάξεις πάντως και προηγούμενες σελίδες το έχουν αναφέρει και άλλοι ότι δεν βρίσκουνε και ρώταγαν αν τις έχουν αποσύρει... παιδια η 3€ δεν εχει καταργηθεί στα σίγουρα, νομιζω οτι συμφερει τους περιπτεραδες να πουλανε μεγαλυτερης αξιας και δεν τις δινουν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Στα Χανια οι καρτες των 3 euro κυκλοφορουν κανονικοτατα!!! Εξαρταται αποκλειστικα απο το περιπτερο αν τις φερνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Όπως βλέπεις alex... δεν το λέω μόνο εγώ οτι κυκλοφορούν κανονικά... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Επειδή ρώτησα, μου παν ότι τις είχαν όντως αποσύρει από την αγορά για ένα διάστημα το καλοκαίρι (δεν ξέρω το λόγο) γι αυτό ρωτούσαν και άλλοι πιο παλιά ότι δεν τις βρίσκουν, αλλά όντως τώρα κυκλοφορύν κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Οκ, σημασία έχει πως κυκλοφορούν. Καλά έκανες και ρώτησες. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Χρησιμοποίησα το Vodafone International μου στη Νέα Υόρκη και ορίστε πώς λειτούργησε: Ενεργή περιαγωγή χωρίς Vodafone Passport. Επιβεβαιώνω τις χρεώσεις, είναι όπως αναφέρονται στο σάιτ της voda. Χρέωση εισερχόμενης κλήσης 0,9282€/λεπτό -μίλησα μόνο μία φορά για 2 περίπου λεπτά και είχα μια διαφορά περίπου 2-3 σεντς μεταξύ πραγματικής και θεωρητικής χρέωσης. Χρέωση SMS προς Ελλάδα και ΗΠΑ 0,3078€/sms. Λήψη sms δωρεάν. Δεν μπορείς να κάνεις εξερχόμενη κλήση. Ενημέρωση υπολοίπου είναι δωρεάν (και μάλλον) σε πραγματικό χρόνο από το myaccount. Με βόλεψε πάρα πολύ για τις δικές μου ανάγκες και είμαι μια ικανοποιημένη πελάτης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Ισχύει ότι άμα κάνεις ανανέωση για cu 10-20 ευρώ σε κατάστημα vodafone δίνουν επιπλέον 100 κλήσεις προς cu;;Αν ναι,οι κλήσεις αυτές τι διάρκεια πρέπει να έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Ισχύει ότι άμα κάνεις ανανέωση για cu 10-20 ευρώ σε κατάστημα vodafone δίνουν επιπλέον 100 κλήσεις προς cu;;Αν ναι,οι κλήσεις αυτές τι διάρκεια πρέπει να έχουν; Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Δυστυχώς σταμάτησε κι αυτή η προσφορά.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 ^ Όταν έκανα πριν 3 βδομάδες ανανέωση στο Vodafone International από το site της Vodafone με πιστωτική μου έδωσε 100 λεπτά προς International. Ε, λοιπόν, τους μάτιαξα... Πήγα χτες να κάνω αλλαγή πακέτου από International--->A la carte. Δεν έλαβα ποτέ SMS επιβεβαίωσης αλλαγής πακέτου (έπρεπε να γίνει μέσα σε 24 ώρες). 12 ώρες μετά την αίτηση στο 1266 και θεωρώντας ότι είμαι Interantional έκανα μία "εθνική κλήση". Από τον έλεγχο υπολοίπου διαπίστωσα ότι χρεώθηκα με τιμοκατάλογο A la cart. :wacko: Πήρα την εξυπηρέτηση πελατών, με "έβλεπαν" σαν A la cart ενώ εγώ όταν καλούσα το 1252 με ΄"έβλεπα" International. Ακόμα δεν το έχουμε λύσει το θέμα, είμαι στα τηλέφωνα... Edit: Τελικά την έκανε σωστά την αλλαγή η Εξυπηρέτηση Πελατών... Ένα άλλο θέμα: όταν αναγκάζεσαι να καλείς το 13830 επειδή έχεις πρόβλημα, το οποίο είναι 100% εξαιτίας της Vodafone, μπορείς να ζητήσεις να σου πιστώσουν το ποσό που χρεώθηκες καλώντας τους ώστε να επιλύσουν το πρόβλημα; Εντάξει, ότι θες ζητάς θα μου πείτε :lol: αλλά θα σου το πιστώσουν το ποσό; Το 'χει κάνει κάποιος; Εγώ τους ζήτησα πάντως πίσω τα σεντς που ξόδεψα καλώντας τους για το πρόβλημα που αναφερω παραπάνω. Μπορεί να είναι μικροποσό σαν ποσό αλλά αντιστοιχεί σε 10 SMS του international πχ, γιατί να τους τα χαρίσω; Τι Τσίπης θα ήμουν τότε, άλλωστε :-P ; Θα σας γράψω τι έγινε τελικά όταν μου απαντήσουν. [Πάντως η Q σε αντίστοιχη περίσταση με πίστωσε, για να δούμε η Voda...] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts