Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ισχύει τίποτα τέτοιο... Έχεις μπερδευτεί μάλλον' date=' γιατί υπήρχε το καλοκαίρι μια προσφορά...[/quote']

Poio kalokairi?? Ton xeimwna pou mas perase 8ymamai kapoies fores pou evaza apo katastima vodafone 10 eurw mou edinan kai kapoies kliseis pros cu...

Υπάρχει κάποιο bonus, ανάλογα με το ποσό ανανέωσης.

Δηλαδή για 10 ευρώ, το bonus είναι 1 ευρώ

Για 20, το bonus είναι 3 ευρώ.

Βασικά τα λέει αναλυτικά και στην ιστοσελίδα, δεν θέλει και πολύ ψάξιμο... αρκεί μια ματιά.

Αυτό εννοείς?

https://www.vodafone.gr/portal/client/etopup/anonymous.action

Γιατί αυτό είναι για ανανέωση από το site και όχι από κατάστημα... Εγώ το καλοκαίρι με την προσφορά που έτρεχε τότε για το CU, είχα βάλει 2-3 φορές 15€ από καταστήματα και δεν μου δόθηκε κάτι παραπάνω από την προσφορά. Απλά 15€ φορτώθηκαν στην κάρτα μου+τα 1200 λεπτά προς CU+1200 sms+100MB Internet... Εσύ έχεις βάλει και σου έχει προστεθεί κάτι παραπάνω?

Τι είναι η cu-land που διαφήμιζε την ώρα της formula 1 ρε παιδιά?

ακριβως αυτό αναρωτιέμαι κιεγώ.. μόλις είδα τη διαφήμηση με το μάγο που φτιάχνει ενα ξόρκι κατι τετοιο και στο τελος "δημιουργείται"? η cu land..

λετε κατι ετοιμαζει η βοντα..? ή ειναι απλα γενικη διαφημηση του καρτοκινητου cu?

ακριβως αυτό αναρωτιέμαι κιεγώ.. μόλις είδα τη διαφήμηση με το μάγο που φτιάχνει ενα ξόρκι κατι τετοιο και στο τελος "δημιουργείται"? η cu land..

λετε κατι ετοιμαζει η βοντα..? ή ειναι απλα γενικη διαφημηση του καρτοκινητου cu?

Μακάρι το πρώτο.. Έτσι και αλλιώς δεν έχει απαντήσει στο νέο nonstop της παρέας που έβγαλε η WIND..

Μήπως έχει να κάνει με κάποιον ειδικό χώρο στο vodafone live αποκλειστικά για τους CU;

Na kanw mia erwtish.....

Yparxh kanena paketaki vodafone pros vodafone apo agglia ellada i tpt kai an yparxoun an eixate tin kalosinh na me voi8isete ligo :) tnxxxxx!!!!

Είδα κι εγώ την διαφήμιση...

Πιστεύω πως οι λέξεις-κλειδιά είναι: ομιλία, σμς και παρέα. Λογικά θα ανακοινώσει κάποια πακέτα...

Πάντως πολύ πλάκα έχει η διαφήμιση! Ο παππούς θυμίζει Gandalf απο Lord of the Rings!

Kai egw eida dio diafhmiseis.. i Prwth elege oti se liga xronia o kosmos 8a katastrafei kai i deuteri oti 8a katastrafei gt dimiourgeitai mia kainouria ''xwra'' i cu land...

Βασικά πότε θα μάθουμε?

Απο χθές παιζει η διαφήμιση αλλά το κόβει με το που λέει εγένετο "CUland"

Βασικά πότε θα μάθουμε?

Απο χθές παιζει η διαφήμιση αλλά το κόβει με το που λέει εγένετο "CUland"

Λογικά σύντομα, απλά προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις όπως φαίνεται και γι' αυτό δεν παρουσιάζουν ακόμα το προϊόν... Υπομονή λίγο και θα μάθουμε... Μην απογοητευτούμε αν είναι απλώς διαφημιστικό και τίποτα παραπάνω... ;) Συνηθίζεται από την εν λόγω εταιρεία! :p

λογικα δεν μπορει απλά να ειναι διαφημηση γενικα για το cu αλλα μάλλον καποιο καινουριο πακετο - πακετα που να περιλαμβανουν συνδιασμους ισως ομιλιας μηνυματων ειδικα προς cu αφοθ τονιζει τη "παρεα".

βεβαια υποθεσεις ειναι ολα αυτα.. ισως δηλαδη στην ουσια βγαλει κανενα παρομοιο πακετο σαν τη κοσμοτε και wind πραγμα που μας συμφερει μια χαρα..

αντε να δουμε.. προφανως μεχρι την επομενη βδομαδα θα το εχει ανακοινωσει...

Παιδιά εδώ και χρόνια επικοινωνώ μέσω γραπτών μηνυμάτων με κάποιον στην Δανία

Τον τελευταίο μήνα ενώ παίρνω κανονικά τα μηνύματα που μου στέλνει από εκεί

Όταν στέλνω εγώ ενώ από την συσκευή δείχνει ότι το μήνυμα φεύγει κανονικά εκεί δεν το λαβαίνει

Τι μπορεί να παίζετε καμιά ιδέα? Έχω κάρτα CU

Ευχαριστώ

Εχει καλες προοπτικες η διαφημιση. Μονο μην βγει καμια μουφα εν τελη... Αναμονη.

Εχει καλες προοπτικες η διαφημιση. Μονο μην βγει καμια μουφα εν τελη... Αναμονη.

E καλά τι φαντάζεσαι, κανά πακέτο με sms και oμιλία στα αν μπορώ να μαντέψω 7€. Αντιγραφή του non stop και whats up λογικά, το θέμα είναι αν θα συμπεριλάβει τα σταθερά, Αλλά λογικά στην cu land δε θα υπάρχουν σταθερά όλοι θα έχουν cu άρα μάλλον δε θα τα συμπεριλάβει. Ομολογουμένως οι διαφημίσεις δείχνουν εκπληκτικές πάντως

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Τι να περιμένουμε???Αντιγραφή των νον-στοπ....Οπως συνηθίζεται και με το καρτελ των εταιριών κινητής τηλεφωνίας.....(Να θυμίσω καρτοπρογραμμα-καρτοσυμβόλαιο-καρτοσύνδεση).Μα καλά ειναι κοροϊδία το θέμα!!!

Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

Τι να περιμένουμε???Αντιγραφή των νον-στοπ....Οπως συνηθίζεται και με το καρτελ των εταιριών κινητής τηλεφωνίας.....(Να θυμίσω καρτοπρογραμμα-καρτοσυμβόλαιο-καρτοσύνδεση).Μα καλά ειναι κοροϊδία το θέμα!!!

Για ξανακοιτα το καρτοπρο να δεις τι νεο προ....

(lol)

...Αλλά λογικά στην cu land δε θα υπάρχουν σταθερά όλοι θα έχουν cu άρα μάλλον δε θα τα συμπεριλαβουν...

Σωστή παρατήρηση :p

Εγώ περιμένω μήπως βάλουν και τπτ ίντερνετ στην προσφορά μετά το φιάσκο με τη wind.

παιδιά μου φαίνεται κάτι σαν επικοινωνία υπηρεσιών. άρα όχι για εμένα. πάντως δεν καταλαβαίνουν οι εταιρίες. όλοι μια από τα ίδια.

Την είδα την διαφήμιση... Έτσι όπως φεύγει από την χύτρα αυτός ο πίδακας φωτιάς, μου θυμίζει Internet και νομίζω ότι θα ανακατέψει στα πακέτα και το Internet και ίσως κάποιες επιπλέον επιλογές μέσα στο Vodafone Live, κάτι τέτοιο τέλοσπάντων... Εκεί που πονάει ο ανταγωνισμός δηλαδή...

Αν βαλουν και ιντερνετ μεσα με καλες προοπτικες οχι 40mb και αηδιες τοτε με βλεπω για φορητοτητα ξανα..

Ξέρετε τι τηλέφωνο να καλέσω για προβλήματα – πληροφορίες σχετικά με CU

Εκτός από το πρόβλημα μετά μηνύματα που αναφέρω παραπάνω δεν μπορώ να τηλεφωνήσω σε κινητό στο εξωτερικό μ δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω

Ευχαριστώ

Ξέρετε τι τηλέφωνο να καλέσω για προβλήματα – πληροφορίες σχετικά με CU

Εκτός από το πρόβλημα μετά μηνύματα που αναφέρω παραπάνω δεν μπορώ να τηλεφωνήσω σε κινητό στο εξωτερικό μ δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω

Ευχαριστώ

13830...:O

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked