nucleogenesis Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Δηλαδή πάπαλα τα λεπτά ομιλίας σε συνδυασμό με τα σμς. Τώρα πρέπει να τα πληρώνεις ξεχωριστά... κρίμα. Γλυκάθηκα! Γιατί δεν βγάζει κανενα πακέτο όπως το νον στοπ πρός ένα (ή δύο) αριθμό αλλά να δίνει και ομιλία και σμς? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekod92 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Βάζοντας δύο πακέτα, το ένα μηνυμάτων και το άλλο κλήσεων που θα σου κοστίσουν 5€ και τα δύο, θα έχεις 250 μηνύματα και 250 κλήσεις προς cu. Είναι καλή λύση. Αλλά υπάρχει και μηνιαία λύση των 600 λεπτών ομιλίας για ένα μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Όχι βέβαια, δεν είναι καλή λύση γιατι κρατάει για μια βδομάδα ενω εγώ δεν μιλάω τοσο πολύ. Θέλω ένα πακέτο με 600 λεπτά και 600 σμς αλλά όχι με 10 ευρώ όπως τώρα.. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Η προσφορά του 1264 πήρε παράταση μέχρι 15 Ιουλίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Η προσφορά του 1264 πήρε παράταση μέχρι 15 Ιουλίου. Δηλαδή με το talk a lot 600 σου δίνει 1200 λεπτά και σμς? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Δηλαδή με το talk a lot 600 σου δίνει 1200 λεπτά και σμς? Ναι, αυτό ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Η προσφορά του 1264 πήρε παράταση μέχρι 15 Ιουλίου. Που το ειδες αυτο? Στο site της vodafone "εξαφανιστηκε" oti σχετικο υπηρχε με την προσφορα του bonus! H Μηπως σου εστειλε καποιο μηνυμα και ενημερωθηκες? Η ειναι "κομπινα" να βαζουμε καθε τοσο 20 ευρω για να εχουμε τα 1200 λεπτα για ενα μηνα???? Ολοι μας δεν τρεξαμε στο τελος του Ιουνη να βαλουμε 20 ευρω??? ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ??? ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ POINT-MANIA KAI NA ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΕΛΗΞΕ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ (Οπως πολυ σωστα ανεφερε πιο πανω ο nucleogenesis και πολυ λογικα απαντησαν ο georgekod92+o xaxa1982). ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ?!?! Ειμαι σιγουρος πως ουτε στο site θα υπαρχει η παραμικρη αναφορα, ουτε μηνυμα θα σου εστειλε για την παραταση του bonus !!!!!!! Τι στο καλο γινεται με την ενημερωση της Vodafone ??? Να στελνει μυνηματακια τυπου "Προσφορα,μπες και κατεβασε με 1 ευρω παιχνιδια" ξερει, να στειλει ενα σοβαρο μηνυμα ενημερωσης σε οσους εγραφηκαν στο bonus και για τυχον παραταση του χρονου (που επιρεαζει και το point-mania και εχουμε την απαιτηση να γνωριζουμε) , δεν μπορει να το κανει ???? Παλι γκρινιαζω για τα χαλια της ενημερωσης απο τη vodafone... αλλα ποιος μας ακουει... χαλια... Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Δεν είναι η προσφορά με την κάρτα ανανέωσης. Αυτή ειναι άλλη προσφορά. Μέχρι 30 Ιουνίου αν έστειλες μηνυμα στο 1264 σου λέει πως με κάθε αγορά πακέτου talk a lot 600 σου δίνει δώρο 1200 λεπτά και 1200 σμς προσ cu Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Όντως ρε παιδια, που το λέει οτι η προσφορά του talk a lot 600 πήρε παράταση??? Δεν βρήκα τιποτα στο site!!!! Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Ρε παιδια το site καμια φορα ειναι το τελευταιο που ενημερωνεται (μεεεεχρι να γινει το update τρεχα γυρευε). Πιο σιγουρη πηγη--για μενα--ειναι το 13830, ειδικα αν εχεις βρει και καναν csr ξυπνιο και τον ζητας ονομαστικα καθε φορα... ;) Αυτη τη φορα προκειται οντως για ηλιθιοτητα και βλακεια εκ μερους της Vodafone. Θυμηθηκαν να δωσουν παραταση στην προσφορα δυο μερες και μετα το πηρανε πισω, οποτε τελικα επροκειτο για "λαθος" και δεν ισχυει. Οποιος προλαβε κατα τη διαρκεια του... λαθους, προλαβε. Οι υπολοιποι με το δικιο μας μπορουμε να βριζουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Εγώ το ενεργοποίησα πριν απο 10 λεπτά, πριν προλάβω να διαβάσω το post σου με αποτέλεσμα εκεί που περίμενα οτι θα έβαζα το talk a lot 600 και θα είχα 1200 κ 1200 τώρα έχω 600 λεπτά μόνο ομιλία. Γκρρρρρρρρρρ Εμένα δεν με συμφέρει καθόλου να πληρώνω ξεχωριστά τα πακέτα φωνής και ξεχωριστά τα πακέτα μηνυμάτων γιατί μιλάω πάρα πολύ με ένα συγκεκριμένο άτομο. Τόσο καιρό με είχε βολέψει η voda, αλλά καλύτερα να δίνω 5 ευρώ στην Wind με το νον-στοπ και να έχω 600 λεπτά και 600 σμς παρά να δίνω 10 ευρώ στη Voda επειδή τα πουλάει χωριστά. Κρίμα κρίμα κρίμα... και πάνω που με είχε βολέψει το cu. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Πανικός γίνεται βλέπω.. Είπε κάτι κάποιος και ξεσηκώθηκατε :p Δεν είναι η προσφορά με την κάρτα ανανέωσης. Αυτή ειναι άλλη προσφορά. Μέχρι 30 Ιουνίου αν έστειλες μηνυμα στο 1264 σου λέει πως με κάθε αγορά πακέτου talk a lot 600 σου δίνει δώρο 1200 λεπτά και 1200 σμς προσ cu Αυτό που λες δεν υπήρξε ποτέ. Με αυτό το πακέτο που αναφέρεις απλά σου έδινε επιπλέον 600 λεπτά δώρο. Μηνύματα δεν έδινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Ετσι ήταν τις πρώτες μέρες, μετά προστέθηκαν και τα 1200 sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Όπως και να έχει προσφορά ήταν που ειχε ημερομηνία λήξης. Δεν χρειάζεται να το συζητάμε ακόμα! Εγώ πάντως δεν έχω παράπονο με τα πακέτα που υπάρχουν.. αλλά καλό θα ήταν να βγάλουν κάτι για ίντερνετ όπως αυτό της wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Δεν χρειάζεται να το συζητάμε ακόμα? Γιατί, επειδή το λές εσύ? Εγώ μια χαρά κέφι κάνω να το συζητάω γιατί και άλλες προσφορές που έχει βγάλει κατα καιρούς η voda έχουν πάρει παράταση. Γιατί να μην πάρει κι αυτή? Μου φαινεται πολύ λογικο... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Τέλος από σήμερα το 40 % BONUS στην online ανανέωση Από σήμερα το μέγιστο ποσοστό BONUS μειώθηκε στο 25 % . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Ελάχιστες προσφορές της vodafone έχουν πάρει παράταση. Δεν θα σου πω εγώ τί να κάνεις.. γιατί πολύ απλά ότι και να πω δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Απλά από την στιγμή που έχει ήδη διακοπεί η προσφορά δε νομίζω ότι θα συνεχιστεί τώρα.. Το μόνο που μπορεί να γίνει πλέον είναι να βγάλει κάποιο καινούργιο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Σε ποιον αριθμο στελνω μηνυμα για να λαβω ρυθμισεις wap και mms? στο site τους υπαρχουν αυτοματες ρυθμισεις αλλα μου βγαζει σφαλμα,εχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Δε στέλνεις πουθενά, ή θα πας στο site της εταιρίας του κινητού σου να τις βρεις εκεί ή θα πάρεις 13830. Εκτός αν έχεις samsung, motorola κλπ. που έχουν τις ρυθμίσεις από μόνα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Τα λιγούρια της vodafone μειώσανε το bonus για ανανέωση μέσω internet... Είναι για λύπηση οι άνθρωποι Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Τα λιγούρια της vodafone μειώσανε το bonus για ανανέωση μέσω internet... Είναι για λύπηση οι άνθρωποι Οντως για λυπηση. Μην το χρησιμοποιεις για να μην χρεωνεσαι. Η ζητα να σου αλλαξουν το παγιο της υπηρεσιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Εβαλα την cu μου σε ενα καινουριο κινητο και γραφει panafon GR.Σε αλλο κινητο γραφει vodafone.Πως γινεται αυτο?Η sim ειναι σχετικα παλια.Πως γινεται να το κανω να γραφει vodafone? Kαι στην αναζητηση δικτυου γραφει cosmote,panafon,telestet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Το τι βγαζει στην αναζητηση ειναι θεμα κινητου. Αν το λογισμικο του ανανεωθηκε τελευταια φορα οταν η vodafone ηταν panafon μην περιμενεις τπτ. Μονο αμα αλλαξεις sism με καινουργια θα το βγαζει vodafone και εκεινο αναλογα με το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Παλια θυμαμαι στο 3310 μου ειχε πει ενας φιλος και εστειλα καπου μηνυμα και εγραφε vodafone αντι παναφον...Δλδ με ενα μηνυμα εγινε η αλλαγη ..αλλα δεν θυμαμαι καθολου που και τι εγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Στέλνεις κενό μήνυμα στο 1250 και σου στέλνει το λογότυπο της vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts