skatzoxoiros Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Το mio p350 πόσο μπορεί να κρατήσει με τη μπαταρία του για συνεχόμενη πλοήγηση? Βασικά επειδή έχω σκοπο να το χρησιμοποιήσω σε ποδήλατο δεν παίζει φορτιστής κρατάει 5-6 ώρες? Παίζουν μεγαλύτερες μπαταρίες? 3, το πολύ 3.5 ώρες μέγιστο. Μπαταρία μεγαλύτερη δε νομίζω να χωράει, δε θα κλείνει το πίσω καπάκι Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 3, το πολύ 3.5 ώρες μέγιστο. Μπαταρία μεγαλύτερη δε νομίζω να χωράει, δε θα κλείνει το πίσω καπάκι Δηλαδή χειρότερα απο ενα PNA C220 MIO που λέει στο πλαίσιο οτι κρατάει 4,5 ώρες? Δεν ξέρω τι να κοιτάξω για όσο μεγάλυτερη αυτονομία μπαταρίας γίνεται :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Δηλαδή χειρότερα απο ενα PNA C220 MIO που λέει στο πλαίσιο οτι κρατάει 4,5 ώρες? Δεν ξέρω τι να κοιτάξω για όσο μεγάλυτερη αυτονομία μπαταρίας γίνεται :( και αυτό πάλι σχετικό είναι...όλα είναι θεωρητικά όταν βλέπεις τα σπεκς. πάρε το π350 και πάρε άλλη μία μπαταρία. Δεν είναι πρακτικό αλλά στο ποδήλατο δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 πάρε το π350 και πάρε άλλη μία μπαταρία. Δεν είναι πρακτικό αλλά στο ποδήλατο δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. H μπαταρία δεν είναι αποσπώμενη όπως στα κινητά, βγάλε αυτή - βάλε την άλλη. Θα πρέπει να έχεις μαζί σου κατσαβιδάκι να βγάλεις το καπάκι. Άσε που το φισάκι δε το κόβω να αντέχει σε πολυ συχνές αλλαγές... @ela002 Δε σου φτάνουν 3.5 ωρες πλοήγησης? Μα καλά που πηγαίνεις με το ποδήλατο? :p Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Το mio p350 πόσο μπορεί να κρατήσει με τη μπαταρία του για συνεχόμενη πλοήγηση? Βασικά επειδή έχω σκοπο να το χρησιμοποιήσω σε ποδήλατο δεν παίζει φορτιστής κρατάει 5-6 ώρες? Παίζουν μεγαλύτερες μπαταρίες? Nai uparxei megaluteri mpataria (1700) i opoia tha krataei girw stin mia wra parapanw..An psa3eis se proigoumenes selides sto forum tha deis oti exei anaferthei alles 2 fores afto to thema kai uparxoun kai ta sxetika link gia na deis apo pou mporeis na agoraseis tin mpataria.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 την έχω αγοράσει αυτή για καλό και για κακό αλλά δεν έχει χρειαστεί ακόμα να την αλλάξω....:) ελπίζω να μπαίνει και στο 360 ;ρρρρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 @ela002 Δε σου φτάνουν 3.5 ωρες πλοήγησης? Μα καλά που πηγαίνεις με το ποδήλατο? :p Άστα να πάνε :P Φοβάμαι αν το χρειαστώ και τελειώνει μπαταρία τι γίνεται :P Δυστυχως αυτα που έχουν αυτονομία είναι τα garmin χωρίς πλοήγηση απλά βλέπεις που πας που είσαι. Στα προγράμματα πλοήγησης μπορείς αν βάζεις τον προορισμό και το κλείσεις για λίγο το pda μπορεί να επανέρχεται στο σημείο που ήταν να μη χάσει δηλαδή το που θέλεις να πας. Έτσι σε σημεία που δεν χρειάζεται να το κλείνω απλά αλλα οταν το ανοίγω να μη χρειάζεται να περνάω ξανα το που θέλω να πάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 την έχω αγοράσει αυτή για καλό και για κακό αλλά δεν έχει χρειαστεί ακόμα να την αλλάξω....:) ελπίζω να μπαίνει και στο 360 ;ρρρρ Θα ψαξω φωτο και θα δουμε;);)Δυστιχως δεν μπορω να βρω φωτο που να το δειχνει απο πισω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_l Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 gia to coreplayer pou anaferate yparxei kapou free ekdosi?i egkatastasi tou java ginetai kaninika opws ta ypoloipa programmata?pws ginetai na steilw ena arxeio me bluetooth.yparxei kapoios manager i einai toso aplo p den vlepw?yparxei ekdosi skype gia ppc? eyxaristw gia tin ypomoni!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 gia to coreplayer pou anaferate yparxei kapou free ekdosi?i egkatastasi tou java ginetai kaninika opws ta ypoloipa programmata?pws ginetai na steilw ena arxeio me bluetooth.yparxei kapoios manager i einai toso aplo p den vlepw?yparxei ekdosi skype gia ppc? eyxaristw gia tin ypomoni!! 1)energopoiise to bluetooth sou. 2)kane tap kai krata to arxeio pou thes na steileis mexri na sou emfanistei ena menu. 3)Sto menu epilegeis beam file 4)Epilegeis tin siskevi pou thes na to steileis kai telos. Enallaktika mporeis na katevaseis to btcrawler pou aplopoiei kapws ta pragmata.. Oriste merika link gia bt managers http://rapidshare.com/files/67602303/btCrawler-v1.0.3.CAB http://rapidshare.com/files/67602320/DrYAR-Bluetooth-v1-6-wm5-arm.CAB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Paides exete vrei kanena paixnidaki gia wm5? Egw exw vrei mono ta arvale 1,arvale 2, tavli kai worms.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_l Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 oi erwtiseis mou paramenoun gia to coreplayer an yparxei pou8ena free,pws 8a kanw egkatastasi java (an yparxei kati dia8esimo),kai kana leksiko aggloelliniko.eima tou free opws katalavate:rolleyes: eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Paides exete vrei kanena paixnidaki gia wm5? Egw exw vrei mono ta arvale 1,arvale 2, tavli kai worms.. Πολλά καλά και απολύτως FREE παιχνίδια αλλα και skins, και εφαρμογούλες μπορείς να βρείς εδώ... freewarepocketpc.net Φυσικά τα καλύτερα είναι σε άλλα site, αλλα είναι trial... astraware.com/ppc/ absolutist.com/pocket/ Aν σου αρέσουν θα πρέπει να τα πληρώσεις ή να ψάξεις τα... μπισκοτάκια τους για να παίζεις όσο θές ;) (Μερικά απο αυτά ειναι πολύ εθιστικά) :happy: Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Πολλά καλά και απολύτως FREE παιχνίδια αλλα και skins, και εφαρμογούλες μπορείς να βρείς εδώ... freewarepocketpc.net Φυσικά τα καλύτερα είναι σε άλλα site, αλλα είναι trial... astraware.com/ppc/ absolutist.com/pocket/ Aν σου αρέσουν θα πρέπει να τα πληρώσεις ή να ψάξεις τα... μπισκοτάκια τους για να παίζεις όσο θές ;) (Μερικά απο αυτά ειναι πολύ εθιστικά) :happy: Swstos o skatzoxoiros..Kai afta ta liga pou exw me "mpiskotakia ta exw" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 oi erwtiseis mou paramenoun gia to coreplayer an yparxei pou8ena free,pws 8a kanw egkatastasi java (an yparxei kati dia8esimo),kai kana leksiko aggloelliniko.eima tou free opws katalavate:rolleyes: eyxaristw To free file mou einai pio gluko:D:D:D Loipon,o coreplayer uparxei free..Kane ena search sto google kai tha katalaveis ti ennow..Twra gia ta java uparxei to javaruntime tis sun pou einai episi free kai einai to sxetiko programmataki pou trexoume kai sta desktop pc me windows gia na upastirizoun java efarmoges..Le3iko eixa petuxei ena magenta alla nomizw pws itan aggloaggliko.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy05 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Καμια λύση για τη καθυστε΄ρηση που παρουσιάζουν τα PDA μας στην αποικόνιση της θέσης υπάρχει? Μιλάμε ότι μέχρι να καταλάβει ότι έστριψες...εχεις αλλάξει 2 τετράγωνα.... Υπάρχει τιποτα? Εξ. κεραία μήπως θα έλυνε το πρόβλημα? baxy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Καλημέρα σε όλους, Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε που μπορώ να βρω κεραία εξωτερική για το MIO 550 (μαγνητική κατά προτίμηση) , διότι έβαλα στο αμάξι θερμοανακλαστικό μπαμπριζ και δεν μπορώ να λοκάρω εύκολα στους δορυφόρους. Αν πουλάει κάποιος ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ πολύ. Βρήκα αυτή: http://www.megamarket.gr/gpsmio-p-42993.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Καμια λύση για τη καθυστερηση που παρουσιάζουν τα PDA μας στην αποικόνιση της θέσης υπάρχει? Μιλάμε ότι μέχρι να καταλάβει ότι έστριψες...εχεις αλλάξει 2 τετράγωνα.... Υπάρχει τιποτα? Εξ. κεραία μήπως θα έλυνε το πρόβλημα? baxy γιατί πληθυντικός; :rolleyes: εμένα δεν καθυστερεί, λειτουργεί άψογα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 κάτι άλλο θα παίζει γιατί και εμένα,έχει ένα μικρό delay αλλά μικρό, όχι τέτοια πράγματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 To free file mou einai pio gluko:D:D:D Loipon,o coreplayer uparxei free..Kane ena search sto google kai tha katalaveis ti ennow..Twra gia ta java uparxei to javaruntime tis sun pou einai episi free kai einai to sxetiko programmataki pou trexoume kai sta desktop pc me windows gia na upastirizoun java efarmoges..Le3iko eixa petuxei ena magenta alla nomizw pws itan aggloaggliko.. Πολύ καλό λεξικό είναι το slovoed μόνο που δεν είναι free από την αρχή, πρέπει να γνωριστείτε λίγο!!:X:happy: Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 emena exei peripou 2 sec delay me to destinator 7 enw me to destinator 6 den eixa kanena provlima.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Ούτε εμένα έχει μεγάλη καθυστέρηση. Ούτε με το 550 που έχω τώρα, ούτε με ένα 350 που είχα πριν. Με Destinator 7 όπως λέει και ο f_ste γύρω στο 1,5 με 2 δευτερόλεπτα. Α! Δοκίμασε αυτό! Ρυθμίσεις Σύστημα GPS Προσβαση Και ξετσεκάρισε την "Διαχείριση GPS" Μια φορά που το σκάλιζα και το είχα τσεκάρει έχω την εντύπωση αργούσε πάρα πολύ στην αρχική αποτύπωση του στίγματος, αλλα και στην πλοήγηση... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Ούτε εμένα έχει μεγάλη καθυστέρηση. Ούτε με το 550 που έχω τώρα, ούτε με ένα 350 που είχα πριν. Με Destinator 7 όπως λέει και ο f_ste γύρω στο 1,5 με 2 δευτερόλεπτα. Α! Δοκίμασε αυτό! Ρυθμίσεις Σύστημα GPS Προσβαση Και ξετσεκάρισε την "Διαχείριση GPS" Μια φορά που το σκάλιζα και το είχα τσεκάρει έχω την εντύπωση αργούσε πάρα πολύ στην αρχική αποτύπωση του στίγματος, αλλα και στην πλοήγηση... Auto einai apenergopoiimeno apo proepilogi alla poloi mporei na tin patisoun...To dokimasa kai egw mias kai to aneferes kai ontws exei kapoio delay.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Paides mporei na mou steilei kapoios link gia na katevasw tin teleftaia rom gia to P550? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Paides mporei na mou steilei kapoios link gia na katevasw tin teleftaia rom gia to P550? έχω κατεβάσει την MioP550-Osc260AR05_P09 (για να την έβαζα στο 350 αλλά δε δοκίμασα τελικά). Αν δεν τη βρεις απο πουθενά αλλού, πες αν είναι να στη στείλω mail ή να την ανεβάσω πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts