DemetreKre Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Σε 3 ημέρες θα ξέρουμε αν έγιναν οι πρώτες φορητότητες . Αν κάποιος κάνει διακοπή ακόμα 30 ημέρες παίρνει; Ξέρει κανείς αν αλλάξει και αυτο; Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι σε αυτό. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι σε αυτό. Οπότε και WIND σύνδεση να έχεις και να θες π.χ F2G κάνεις πρώτα φορητότητα τη σύνδεση σε άλλη εταιρία και μετά ζητάς από την αλλή εταιρία να έρθει στη WIND ως καρτοκινητό; Ή υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο από τη μια φορητότηα στην άλλη WIND ΣΥΝΔΕΣΗ -> ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΊΑΣ -> ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ WIND Οπότε μιλάμε για 6 ημέρες; 2 φορητότητες; Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Ακριβώς έτσι.Κανένα περιθώριο δεν υπάρχει για γορητότητα καρτοκινητού. Διευκρίνηση : Τα καρτοκινητά F2G τα οποία προέρχονται από αλλαγή συμβολαίου σε καρτοκινητό , δικαιούνται διπλασιασμού της πρώτης κάρτας ανανέωσης που θα μπει. Οπότε ουσιαστικά μόνο αυτό το προνόμιο θα χάσεις αν κάνεις 2 φορητότητες. Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Διευκρίνηση : Τα καρτοκινητά F2G τα οποία προέρχονται από αλλαγή συμβολαίου σε καρτοκινητό , δικαιούνται διπλασιασμού της πρώτης κάρτας ανανέωσης που θα μπει. Δεν ισχύει αυτό εδώ και ένα χρόνο περίπου. Το έκοψαν... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Δεν ισχύει αυτό εδώ και ένα χρόνο περίπου. Το έκοψαν... Έχει δίκιο ο φίλος δεν ισχύει! Απλώς μόλις γίνει καρτοκινητό πρέπει πάνω στο μήνα να βάλει μονάδες για να μην κλείσει ο αριθμός! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Οπότε και WIND σύνδεση να έχεις και να θες π.χ F2G κάνεις πρώτα φορητότητα τη σύνδεση σε άλλη εταιρία και μετά ζητάς από την αλλή εταιρία να έρθει στη WIND ως καρτοκινητό; Ή υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο από τη μια φορητότηα στην άλλη WIND ΣΥΝΔΕΣΗ -> ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΊΑΣ -> ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ WIND Οπότε μιλάμε για 6 ημέρες; 2 φορητότητες; Γιατί να πας σε άλλη εταιρεία αν δε το θέλεις? Μπορείς να ζητήσεις κατ ευθείαν απο την εταιρεία που είσαι, τη μετατροπή της σύνδεσή σου σε καρτοκινητό. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 αυτό συζητάμε , ότι θέλει 30 ημέρες , ενώ η διπλή φορητίτητα μόνο 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DK_80 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Έκανα σήμερα αίτηση φορητότητας από wind σε cosmote...αρχικά η κοπέλα μου είπε για 15 ημέρες για να πάρω απάντηση, αλλά μόλις πέρασε την αίτηση το αυτόματο σύστημα έβγαλε ημερομηνία υλοποίησης φορητότητας 08/12/2010 οπότε το 3ήμερο (εργάσιμες) είναι σε ισχύ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Για να δούμε θα προλάβουν τώρα να σε πάρουν τηλ. για αντιπροσφορά να παραμείνεις σ' αυτούς ? ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DK_80 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Για να δούμε θα προλάβουν τώρα να σε πάρουν τηλ. για αντιπροσφορά να παραμείνεις σ' αυτούς ? ;) Να δούμε...βασικά έχω θέμα με το σήμα εδώ και καιρό, οπότε δύσκολο να μείνω...αν πέσει τηλ αντιπροσφοράς θα ενημερώσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Δεν ισχύει αυτό εδώ και ένα χρόνο περίπου. Το έκοψαν... Έκοψαν τον διπλασιασμό στα Upgrade. Στα πακέτα με κόκκινο αυτοκόλλητο "μεταφορά από συμβόλαιο" ισχύει. Τουλάχιστον τον Ιούνιο που το δοκίμασα γινόταν κανονικότατα! Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Και σε αυτά έπαψε να ισχύει από κάποια στιγμή και μετά. Ρώτα το 1260 για επιβεβαίωση. Και δε νομίζω να το επανέφεραν :( Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Το 1260 και όταν γινόταν διπλασιασμός , έλεγαν ότι δεν γίνεται!! Έκοψε η Wind το sharing και το 1260 λέει ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα!! (6 μήνες μετά) Ίσως ο διπλασιασμός να καταργήθηκε ίσως και όχι. Μέχρι τον Ιούνιο είχα κάνει διπλασιασμούς και όχι μία φορά. Άλλωστε σχεδόν χωρίς νόημα είναι ο διπλασιασμός τώρα πια... Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Ας περιμένουμε να το δοκιμάσει κανένας να δούμε τότε και οι υπόλοιποι :-) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Από f2g σε συμβόλαιο q, μπορώ να κάνω τέτοια φορητότητα??? Αν ναι, μόνο από το site της wind? Η διαδικασία της φορητότητας παίρνει 3 μέρες με τον νέο νόμο...ή είναι άλλοι οι κανόνες επειδή ουσιαστικά μεταφέρομαι μέσα στο δίκτυο? Γιατί βλέποντας τις τιμές του συμβολαίου q...συμφέρει τρελά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Από F2G σε συμβόλαιο Q δεν χρειάζεται φορητότητα. Γίνεται την ίδια μέρα. Το συμβόλαιο Q είναι συμβόλαιο Wind γι'αυτό. Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Μια ερώτηση: έκανα χθες αίτηση για φορητοτητα απο cosmote σε wind (ύστερα απο ακύρωση προηγούμενης αίτηση σε άλλο κατάστημα wind-δεν είχαν διαθέσιμο το zte blade).Μέχρι πριν λίγο δεν είχε εγκριθεί η αίτηση,υπάρχει περίπτωση μέχρι και αύριο να εγκριθεί για να παραλάβω το κινητό ή λόγω μέρας πάμε απο βδομάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Μια ερώτηση: έκανα χθες αίτηση για φορητοτητα απο cosmote σε wind (ύστερα απο ακύρωση προηγούμενης αίτηση σε άλλο κατάστημα wind-δεν είχαν διαθέσιμο το zte blade).Μέχρι πριν λίγο δεν είχε εγκριθεί η αίτηση,υπάρχει περίπτωση μέχρι και αύριο να εγκριθεί για να παραλάβω το κινητό ή λόγω μέρας πάμε απο βδομάδα; πλεον οι φορητοτητες θελουν 3 εργασιμες μερες. ολα ειναι πιθανα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 πλεον οι φορητοτητες θελουν 3 εργασιμες μερες. ολα ειναι πιθανα. To γνωρίζω αυτό,απλά επειδή έγινε και ακύρωση αίτησης φοβάμαι μήπως μπλεχτουν τα πράγματα :p Απ το πρώτο κατάστημα μου είπαν οτι συνήθως την δεύτερη μέρα δίνουν sim,κινητά κτλ. οπότε ελπίζω αύριο να τα έχω...μου είπαν οτι προχώρησε γενικά η αίτηση (δεν μου είπαν λεπτομέρειες) (στην ουσία η πρώτη αίτηση απ οτι κατάλαβα πήρε έγκριση κανονικά-αλλά επειδή δεν είχε κινητό να μου δώσει θα την καθυστερούσε) (ευκαιρία και το σαββατοκύριακο για να ασχοληθώ και με το κινητό :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrliakop Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Από F2G σε συμβόλαιο Q δεν χρειάζεται φορητότητα. Γίνεται την ίδια μέρα. Το συμβόλαιο Q είναι συμβόλαιο Wind γι'αυτό. Μπορεί να ανήκει στη Wind αλλα συστημικά για την Wind θεωρείται αίτηση φορητότητας και επομενως ισχυουν όλοι οι κανονες φορητότητας (εγκριση απο παροχο την επομενη εργασιμη μερα κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Από πότε ισχύει η φορητότητα σε 3 ημέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrliakop Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Από πότε ισχύει η φορητότητα σε 3 ημέρες; από 01/12... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Ok, ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 εχω κ εγω λιγες ερωτησεις περι φορητοτητας... καταρχην , το καρτοκινητο ειναι δηλωμενο σε αλλο ονομα κ οχι στο δικο μου.λετε να υπαρχει προβλημα εαν κανω εγω τη δηλωση κ δοσω τα στοιχεια του ατομου; αυτο με τις τρεις μερες ισχυει κ για καρτοκινητα; δηλαδη εαν εγω αυριο πω να αλλαξω σε q την παρασκευη θα ειμαι στην q ; Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts