HellasVagabond Δημ. February 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Καλα εσυ το πηγες στις Voodoo 2 που τυγχανει και ειχα σε SLI... Ασχετα αν τοτε τις συνεδεες απεξω και οχι εσωτερικα ως τωρα. Το θεμα μας ειναι ομως το παρον, μελλον και οχι το παρελθον. 1ον) το Bf2 εχει φτασει την εκδοση 1.2 και ΑΚΟΜΑ δεν εχει διορθωθει το προβλημα με τις ΑΤΙ. ( Versions : 1 - 1,01 - 1,1 - 1,12 - 1,2 ) 2ον) Δεν χρειαζεται **** exe....Ασχολησου λιγακι και θα το βρεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Καλα εσυ το πηγες στις Voodoo 2 που τυγχανει και ειχα σε SLI... Ασχετα αν τοτε τις συνεδεες απεξω και οχι εσωτερικα ως τωρα. Το θεμα μας ειναι ομως το παρον, μελλον και οχι το παρελθον. Παρελθον ξε-παρελθον, ειναι η αληθεια. Γιατι εχω ακουσει απο πολλους να το λενε αυτο, "η nVidia εβγαλε το SLI" και κατι εγινε. Κανει τον μαγκα (η nVidia) με αλλουνου τεχνολογια. Ας μην την αγοραζε και θα βλεπαμε που θα ηταν η nVidia σημερα. Το θεμα δεν μας βγαζει πουθενα. Για μενα ολες καλες ειναι οι καρτες, αναλογα τα λεφτα που θα δωσεις. Το εχουν παρακανει πια. Καθε 2 μηνες, τσουπ και κανουργιο τσιπακι με 10% καλυτερες επιδοσεις απο το προηγουμενο αλλα 50% πανω η τιμη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. February 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 H Nvidia αγορασε την 3dfx αντι να την αφησει να χαραμιστει και ετσι εβγαλε το SLI. ( Οποιοι θυμουνται ξερουν πως η 3dfx ηταν ετοιμη να κυρηξει πτωχευση.) Η ΑΤΙ κατα καποιον τροπο ομως αντεγραψε το SLI... Οπως ειπα και πριν ειχα καρτες και Nvidia και ΑΤΙ ακομα και MATROX και απλα λεω οσα εχω δει. ( Η Matrox ειχε τις χειροτερες ασυμβατοτητες αλλα απευθυνοταν κυριως σε επαγγελματιες. ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Παιδες με την ATI μου (9800se την εκανα pro) , Tην εχω περιπου 1 χρονο δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο......Και παιχνιδια αφθονα...:) :) :) Ειχα nvidia.....Ποτε πια μακρια...απο αυτην Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. February 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Την εχεις λιγο... Και οταν λες μακρια απο Nvidia ποιο μοντελο ειχες πριν ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Όσο για την Νvidia έχει drivers 19mb ενώ η ΑΤΙ 35mb συνολικά.Τι λες να είναι αυτά τα παραπάνω??για μόστρα???Και πες καλά όλα τα άλλα... Αυτό όμως το θεωρείς καλό; :blink: Driver είναι... πρόγραμμα οδήγησης συσκευής... δεν είναι ούτε εφαρμογή ούτε τίποτα. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Απο τη δική μου εμπειρία, η ati που έχω είναι η κάρτα που έχω κρατήσει για το περισσότερο χρονικό διάστημα και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Απο drivers η ati προσφέρει επιλογή πακέτων και μπορείς να κατεβάσεις ΜΟΝΟ τους driver που είναι κάπου 11mb ή και το CC . Αλήθεια, δεν έχω συμμετάσχει σε beta testing παιχνιδιού αλλά γνωρίζω καλά ότι ο ΣΚΟΠΟΣ του beta testing είναι να εξαληφθούν τυχόν προβλήματα και ασυμβατότητες. Επιπλέον γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάποια παιχνίδια σχεδιάζονται με specific optimizations για συγκεκριμένη brand (nvidia - the way it's meant to be..., ή ati). Και επίσης ξέρουμε παιχνίδια που βγαίνοντας στη αγορά είχαν τέτοιο οικτρό release plan που βγάζουνε σχεδόν άμεσα patches πάνω σε patches για ασυμβατότητες και bugs. Κατα συντριπτικό ποσοστό λοιπόν ΔΕΝ φταίνε οι κάρτες ή οι drivers (είτε ati είτε nvidia), αλλά το game design/programming και τα deadlines. Μάλιστα ΤΟΣΟ η nvidia ΟΣΟ και η ati εχουν ελεύθερα διαθέσιμο το sdk για σχεδιασμό απόλυτα συμβατών παιχνιδιών σε αυτές. Συμπέρασμα, μη κρίνεις μια κάρτα απο BETA φάση παιχνιδιού. ΟΥΤΕ ΚΑΝ απο την αρχική περίοδο της κυκλοφορίας του. patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. February 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Τα optimisations αφορουν την ταχυτητα και οχι να εχει Bugs ενα παιχνιδι απεναντι σε μια μαρκα καρτων. Ειναι φανερο πως τα περισσοτερα Games στην αγορα βγαζουν Patch για να επιλυφθουν προβληματα που εχουν δημιουργηθει σε χρηστες ΑΤΙ. Γιατι λοιπον να ξαναπαρω μια μαρκα που τα περισσοτερα παιχνιδια με το που βγουν θα παρουσιασουν προβλημα εστω μικρο ? Δεν μαρεσει να συμβιβαζομαι με την λογικη πως θα βγει Patch. ( Πεστο σε οσους ΑΤΙ χρηστες εχουν το BF2 και μετα απο 5 Patch και 8 αν δεν κανω Driver Updates ακομα δεν εχει λυθει το προβλημα. ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Ειναι φανερο πως τα περισσοτερα Games στην αγορα βγαζουν Patch για να επιλυφθουν προβληματα που εχουν δημιουργηθει σε χρηστες ΑΤΙ. Γιατι λοιπον να ξαναπαρω μια μαρκα που τα περισσοτερα παιχνιδια με το που βγουν θα παρουσιασουν προβλημα εστω μικρο ? Είναι φανερό το τι λείπει απο όλο αυτό το συλλογισμό...Επιχειρήματα. Με τις υπερβολές και τις αοριστίες δε μου λες τίποτα... Δεν μαρεσει να συμβιβαζομαι με την λογικη πως θα βγει Patch. ( Πεστο σε οσους ΑΤΙ χρηστες εχουν το BF2 και μετα απο 5 Patch και 8 αν δεν κανω Driver Updates ακομα δεν εχει λυθει το προβλημα. ) Lucky me, δεν παίρνω πλέον παιχνίδι πριν δω κριτικές ή αντιδράσεις απο άτομα που το έχουν ήδη παίξει. Αδιαφορώ το τι πάθαν οι άλλοι "ΑΤΙ χρήστες" (αυτο με όλα τα γουρούνια στο ίδιο σακι είναι φαινόμενο των καιρών υποθέτω). Και συμβιβάζεσαι ή όχι ένα μεγάλο ποσοστό απο σύγχρονους τίτλους βγαίνει με προβλήματα στην αγορά και η έκδοση patch έγινε συνηθισμένο φαινόμενο. Νομίζεις ότι δε μπορώ να βρω βαρύγδουπους τίτλους που δεν έπαιζαν απευθείας αλλα μόνο κατόπιν patch στην Nvidia που είχα; patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. February 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Δεν αρνηθηκα ποτε πως και η Nvidia εχει προβληματα σε μερικα παιχνιδια, αλλα η ΑΤΙ εχει τα υπερδιπλασια. Αν δεν πιστευεις εμενα πηγαινε στο Gamespot, EA , LucasArts και δες στα Forums. Οσο για οτι δεν ετρεχαν τιτλοι αμεσως σε Nvidia εμενα μονο το Medal Of Honor Pacific Assault μου κολουσε στο intro και μαλλον εφταιγαν οι Drivers της Creative και οχι η Nvidia. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 HellasVagabond και εδω? Δεν σου εφτανε το insomnia? :lol: Εγω ΑΤΙ ειχα (9000 pro) και ΑΤΙ εχω(X800 GT) με κανενα προβλημα. Και μαλιστα την πρωτη την πουλησα σε παιδι που ειχε Gforce 4 ΜΧ440 και ειδε ασπρη μερα. Ειχε αγαναχτισει με τους drivers της NVidia. Νομιζω οτι εισαι πολυ ειδικη περιπτωση και οτι κατι αλλο στο pc σου εχει το προβλημα και οχι οι καρτες της ATI. [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. February 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Μου συγκρινεις την MX440 με την 9000pro ???? Μονο και μονο αυτη η διαφορα ειναι αρκετη για να δει ασπρη μερα οπως ειπες, δεν νομιζω πως του εφταιγαν οι Drivers. Παντως απο επιχειρηματα οι θαυμαστες της ΑΤΙ εχουν πολλα...Ασχετα αν δεν βλεπω κανενα που να λεει οτι εχει λιγοτερες ασυμβατοτητες με την Nvidia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghalas Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 egw pantws allaksa apo 6600GT kai evala X800GT kai paizw poly kalytera, kai den exw kanena provlima se kanena paixnidi! oute beta oute kanoniko. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Μου συγκρινεις την MX440 με την 9000pro ???? Μονο και μονο αυτη η διαφορα ειναι αρκετη για να δει ασπρη μερα οπως ειπες, δεν νομιζω πως του εφταιγαν οι Drivers. Παντως απο επιχειρηματα οι θαυμαστες της ΑΤΙ εχουν πολλα...Ασχετα αν δεν βλεπω κανενα που να λεει οτι εχει λιγοτερες ασυμβατοτητες με την Nvidia... Τοσα ατομα (κατοχοι ΑΤΙ) σου λεμε οτι δεν εχουμε συναντησει προβλημα στα παιχνιδια. Τι αλλο θες δηλαδη? Να παρω τηλ. την ΑΤΙ να τους ρωτησω???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Τοσα ατομα (κατοχοι ΑΤΙ) σου λεμε οτι δεν εχουμε συναντησει προβλημα στα παιχνιδια. Τι αλλο θες δηλαδη? Να παρω τηλ. την ΑΤΙ να τους ρωτησω???? επιβαιβαιώνω και εγώ με ΑΤΙ Χ700.mo problem at all with my ATI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. February 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Μα δεν ειπα πως εχει σε ολα ρε παιδια αλλα μην δουλευομαστε εδω επειδη δεν εχετε βρει εσεις προβληματα σε οποια παιχνιδια παιζετε. Καντε ενα googling , πηγαιντε στο Gamespot , στην ΕΑ , στην lucas και κοιταξτε τα Forums αν δεν πιστευετε εμενα. Ακομα πηγαιντε και στα Forums της ATI να δειτε τι γινεται απο παραπονα σχετικα με τους Drivers. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Μα δεν ειπα πως εχει σε ολα ρε παιδια αλλα μην δουλευομαστε εδω επειδη δεν εχετε βρει εσεις προβληματα σε οποια παιχνιδια παιζετε. Καντε ενα googling , πηγαιντε στο Gamespot , στην ΕΑ , στην lucas και κοιταξτε τα Forums αν δεν πιστευετε εμενα. Ακομα πηγαιντε και στα Forums της ATI να δειτε τι γινεται απο παραπονα σχετικα με τους Drivers. Ανεφερα την καρτα MX440 γιατι ειχε προβλημα στους drivers και οχι με το hardware . Εβαζε να παιξει ενα παιχνιδι και τον πετουσε με σφαλμα στους drivers. Φορματ και παλι τα ιδια. Λεμε "corrupt καποιο αρχειο στους drivers". Κατεβαζω αλλους, τα ιδια σκ@τα. Δεν μπορουσε να παιξει lineage. Σιγα τη διαφορα που θα ειδε με την καρτα μου. Η καρτα του σε μενα δουλευε καλα μονο με τους πρωτους προ τριετιας drivers. Οταν εβαλα τους Forceware, μ@uνι ολα!!! Τι να πω? Να θελει αναβαθμιση το BIOS της καρτας? Και δεν εχει και μεγαλη διαφορα στους χρονισμους η καρτα του με την δικια μου. Μονο το οτι εμενα εχει 128 mb αντι 64Mb. Της Club ειναι. Μουφα δηλαδη. Μα στα forum postαρουν οσοι εχουν προβλημα. Ολοι οι κατοχοι ΑΤΙ εχουν Postαρει?? Μην ξεχναμε οτι εχουμε pc. Ολη την ωρα με το κατσαβιδι στο χερι ειμαστε με "χειροποιητα" μηχανακια. Δεν μπορει να εχει μονο ενα πραγμα λαθος... [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Κι εγώ έχω ΑΤΙ και έοχυν περάσει από τα χέρια μου και Voodoo αλλά και Geforce κάρτες! Και όμως προβλήματα με ΑΤΙ δεν έιχα μέχρι τώρα.Τώρα δεν θυμάμαι αν έτυχε σε κάποιο παιχνίδι καμιά βλακεία αλλά γενικά μια χαρά! Επιχείρημα πάντως δεν είναι αυτό που λες ότι και καλά μπαίνουν στα ξένα forums και μιλάνε για τέτοια πρόβλήματα.Κι εγώ μπορώ να σου πω το αντίθετο!!!Ακόμα να τονίσω ότι όποια λάθη γίνονται είναι λόγω κάποιας βλακείας του χρήστη.Για ψύλλου πήδημα ο καθένας γράφει για "προβλήματα" στα forums και τις περισσότερες φορές τα προβλήματα προέρχονται από δικά του λάθη! Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Την εχεις λιγο... Και οταν λες μακρια απο Nvidia ποιο μοντελο ειχες πριν ? Ειχε ενας φιλος την 5900....Και δεν με πολυ αρεσε με τα game που ετρεχε Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. February 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 H σειρα 5χχ ηταν το μελανο σημειο της Nvidia οντως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Γενικα πιστευω πως καλυτερη ειναι η ATI σε σχεση με αυτα που βγαζει τωρα Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Κι εγω με A9600XT(128mb-αυτη που επαιρνει πρωτη δυο οθονες) δεν εχω κανενα προβλημα και ισα ισα που παιζω πολυυυυυυυυυ καλυτερα απο πολλες αλλες 128αρες.Την εχω 2,5 χρονια.Βεβαια την ειχα παρει 400 ευρω οταν οι λοιπες 128 ειχαν 200-250...:O ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 kai ego prin 2 mines eixa ati kai itan korifi gia ta leuta pou eixa dosei tote antithetos tora pou pira tin 6600gt mou kanei psiloproblimata ->HellasVagabond to idio thema den eixes postarei kai sto insomnia.gr? All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. February 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Το ιδιο θεμα το εχω ποσταρει σε 8 forums ξενα και Ελληνικα...Αν σε ολα εμπαιναν τα ιδια ατομα θα ηταν ατοπο, αλλα δεν μπαινουν :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 e kai giati se noiazei toso gia tin ati kai to postareis pantou? All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts