Jump to content

One Tree Hill (CW - Star)

Lerris
 Κοινοποίηση

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά;  

151 members have voted

1. 1. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά;

• Lucas Scott
      34
    • Nathan Scott
      12
    • Brooke Davis
      36
    • Peyton Sawyer
      29
    • Haley James Scott
      14
    • Dan Scott
      8
    • Karen Roe
      4
    • Coach Whitey Durham
      3
    • Deb Scott
      2
    • Rachel Gatina
      9

Recommended Posts

Γεία είμαι καινούριος στο forum. Ανακάλυψα το OTH στο STAR αλλά βαριόμουν να περιμένω και κατέβασα και τις 4 σεζόν από internet. Τώρα είμαι στην 5η.

Απλά τα σπάει. Χάμος γίνεται.

Μόλις είδα το επείσοδιο 5x07 που παίχτηκε την τρίτη στην Αμερική και άρχισα να ξενερώνω όπως στο δεύτερο μίσο της 4ης σεζόν και απ' ότι φαίνεται ο Lucas και η Peyton θα μας τα ζαλίσουν με τον ερωτά τους. Εκτός του ότι δεν έχουν χημεία ως ζευγάρι είναι και εντελώς γλυκανάλατοι όταν κάνουν τους ερωτευμένος. Μα είναι δύνατον αυτός ο Lucas να έχει περάσει τόσες στιγμές πάθους με μια γκομενάρα σαν την Brooke και τώρα να θέλει την Peyton επειδή λέει είναι αδερφές ψυχές. Δεν ξέρω αλλά από ότι βλέπω η σείρα αν τελειώσει όντως φέτος πάει για το προφάνες φινάλε αμερικανία. Οι αδερφές ψύχες (Lucas-Peyton) να παντρεύτουν και να ζήσουν ευτυχίσμενα και βαρετά, να μη χαλάνε και λεφτά για 2 ξανθές βαφες μαλλιών κτλ. σκέτη βαρεμάρα.

Δεν ξέρω εγώ προτιμώ το ζεύγος Λούκας-Μπρουκ που ήτανε ερωτευμένοι χωρίς να ταιρίαζουνε και να έχουν κοινά, το κανάνε και μετά πλακώνονταν και μετά το ξανακάνε... Κατά τη γνώμη μου that's love. Αυτό το ζευγάρι το είχε και όχι αδερφές ψυχές και άλλα τέτοια γιαγιαδίστικα(γι αυτό η 3η σεζόν ήταν η καλύτερη)

Αν και βλέπω να μην γίνεται εναποθέτω τις ελπίδες μου σε 2 πράγματα. Στον Lucas που κεραυνοβολλιέται από έρωτα κάθε μήνα και έτσι μέχρι το τέλος μπορεί να έχει φτύσει την Πέιτον. Και σε όσα συνέβησαν στο επεισόδιο που ήταν flashback από 3 χρόνια πριν.

Τότε που η Μπρουκ και ο Λούκας συναντήθηκαν μέθυσαν και παραλίγο να το κάνουν.   

Θα δείξει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεία είμαι καινούριος στο forum. Ανακάλυψα το OTH στο STAR αλλά βαριόμουν να περιμένω και κατέβασα και τις 4 σεζόν από internet. Τώρα είμαι στην 5η.

Μόλις είδα το επείσοδιο 5x07 που παίχτηκε την τρίτη στην Αμερική και άρχισα να ξενερώνω όπως στο δεύτερο μίσο της 4ης σεζόν και απ' ότι φαίνεται ο Lucas και η Peyton θα μας τα ζαλίσουν με τον ερωτά τους. Εκτός του ότι δεν έχουν χημεία ως ζευγάρι είναι και εντελώς γλυκανάλατοι όταν κάνουν τους ερωτευμένος. Μα είναι δύνατον αυτός ο Lucas να έχει περάσει τόσες στιγμές πάθους με μια γκομενάρα σαν την Brooke και τώρα να θέλει την Peyton επειδή λέει είναι αδερφές ψυχές. Δεν ξέρω αλλά από ότι βλέπω η σείρα αν τελειώσει όντως φέτος πάει για το προφάνες φινάλε αμερικανία. Οι αδερφές ψύχες (Lucas-Peyton) να παντρεύτουν και να ζήσουν ευτυχίσμενα και βαρετά, να μη χαλάνε και λεφτά για 2 ξανθές βαφες μαλλιών κτλ. σκέτη βαρεμάρα.

Δεν ξέρω εγώ προτιμώ το ζεύγος Λούκας-Μπρουκ που ήτανε ερωτευμένοι χωρίς να ταιρίαζουνε και να έχουν κοινά, το κανάνε και μετά πλακώνονταν και μετά το ξανακάνε... Κατά τη γνώμη μου that's love. Αυτό το ζευγάρι το είχε και όχι αδερφές ψυχές και άλλα τέτοια γιαγιαδίστικα(γι αυτό η 3η σεζόν ήταν η καλύτερη)

Αν και βλέπω να μην γίνεται εναποθέτω τις ελπίδες μου σε 2 πράγματα. Στον Lucas που κεραυνοβολλιέται από έρωτα κάθε μήνα και έτσι μέχρι το τέλος μπορεί να έχει φτύσει την Πέιτον. Και σε όσα συνέβησαν στο επεισόδιο που ήταν flashback από 3 χρόνια πριν.

Θα δείξει

Καλωσόρισες και στο θέμα και στο forum. :)

+1 για Lucas - Brooke. :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Δεν ξέρω αν το έχει ακούσει κάνεις αλλά ο Chad Michael Murray(ο Λούκας στη σειρά) τα είχε φτιάξει στην πραγματικότητα με τη Sophia Bush(Μπρούκ) στον 1ο κύκλο, στο δεύτερο παντρεύτηκαν και 6 μήνες μέτα όταν γυρίζοταν η τρίτη σεζόν χωρίσανε επειδή της τα φόρεσε με την Paris Hilton όταν γυρίζανε μαζί μια ταινία. Και λένε ότι γι αυτό στην 4η σέζον το γυρίσανε η σεναριογράφοι στον έρωτα με την Πέιτον γιατί η Sophia με τον Chad δεν ήθελαν ούτε να μιλάνε (τώρα νομίζω το παίζουν και κάλα φίλοι). Anyway μετά ο Chad MMurray τα έφτιαξε με μια κομπάρσα του Tree Hill, αρραβωνιάστηκαν και τώρα ετοιμάζεται να την παντρευτεί και αυτήν. Αυτό θα πει ηθοποιός. Πραγματική ταύτιση με το χαρακτήρα του Λούκας. Υστέρα σου λένε ότι η ζωή αντιγράφει την τέχνη είναι υπερβολή.

Υπάρχει και μια παρωδία στο YouTube με ένα σωσία του Chad Μ Murray που κάνει πρόταση γάμου στους πάντες.

Θα τη βρείτε στο: http://www.youtube.com/watch?v=qR4Z2VABvwY

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?

Θα δείξει

+1 και απο εμενα για Λουκας και Μπρουκ αλλα πολυ χλωμο μου φαινεται να ξαναγινει κατι..εκτος και αν γυρισει ο Τζεικ πανω στο ξενερωμα της Πευτον

απο τη προταση γαμου του Λουκ στην Λιντσει

τον ξαναερωτευτει τρελλα και πανω εκει να ξαναγεννηθει κατι μεταξυ Λουκας-Μπρουκ...still ομως ειναι ψιλοχοντροαδυνατο:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

+1 και απο εμενα για Λουκας και Μπρουκ αλλα πολυ χλωμο μου φαινεται να ξαναγινει κατι..εκτος και αν γυρισει ο Τζεικ πανω στο ξενερωμα της Πευτον

απο τη προταση γαμου του Λουκ στην Λιντσει

τον ξαναερωτευτει τρελλα και πανω εκει να ξαναγεννηθει κατι μεταξυ Λουκας-Μπρουκ...still ομως ειναι ψιλοχοντροαδυνατο:p

Από ότι δίαβασα σε ξένα forums του one tree hill ο Τζέικ ήθελε να αποχωρήσει από τη σείρα για να κάνει κάριερα στον κινηματογράφο δεν τον έδιωξαν, και τα πάει αρκετά καλά. Προχτές τον είδα σε μια ρομαντική κομεντί στο STAR συμπρώταγωνιστη των Uma Thurman και Meryl Streep (μπράβο μεγαλεία ο Τζέικ) όποτε δεν νομίζω να ξαναγυρίσει στη σείρα αντέ για κάνενα guest μονο όπως στο τέλος της 3ης σεζόν.

Μπορεί να μου πεί κάνεις πως να καλύπτω τα spoiler για να μην τη σπάω σε αυτούς που δεν έχουν δει την 5η σεζόν;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?

Από ότι δίαβασα σε ξένα forums του one tree hill ο Τζέικ ήθελε να αποχωρήσει από τη σείρα για να κάνει κάριερα στον κινηματογράφο δεν τον έδιωξαν, και τα πάει αρκετά καλά. Προχτές τον είδα σε μια ρομαντική κομεντί στο STAR συμπρώταγωνιστη των Uma Thurman και Meryl Streep (μπράβο μεγαλεία ο Τζέικ) όποτε δεν νομίζω να ξαναγυρίσει στη σείρα αντέ για κάνενα guest μονο όπως στο τέλος της 3ης σεζόν.

Μπορεί να μου πεί κάνεις πως να καλύπτω τα spoiler για να μην τη σπάω σε αυτούς που δεν έχουν δει την 5η σεζόν;

Ναι, ήταν στο Prime. Βασικά όταν είχα δει την ταινία δεν θυμόμουν ότι τον είχα και στο OTH...

Για spoilers:

Μπλα μπλα[/spoiler) και αντικαθιστάς το ) στο τέλος με ]. :)

Ναι, ήταν στο Prime. Βασικά όταν είχα δει την ταινία δεν θυμόμουν ότι τον είχα και στο OTH...

Για spoilers:

Μπλα μπλα[/spoiler) και αντικαθιστάς το ) στο τέλος με ]. :)

Νομίζω το κατάφερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?

Νομίζω το κατάφερα

Το 'χεις, το 'χεις! :up: :)

Οπού βρήκα στο net σελίδα με την λίστα των επεισοδιών για την 5η σεζόν όλες σταματάνε στο 12ο επεισόδιο που θα προβληθεί στις ΗΠΑ τέλος Μαρτίου.

Με ανυσυχεί γιατί την περίοδο της απεργείας των σεναριογράφων οι δημιουργοί λέγανε στο επίσημο site του OTH ότι αν δεν λήξει η απεργία το 12ο επεισόδιο (που είχε γυριστεί από το 2007) θα ήταν το τελευταίο. Τώρα που η απεργία τέλειωσε ή πλησιάζει στο τέλος της (δεν είμαι σίγουρος) ελπίζω να το πάνε μέχρι το 22 επεισ. όπως είχαν σχεδιάσει αρχικά. Αλλά ακόμη κανένα νέο. Δεν έχει γυριστεί επεισόδιο μετά το 12ο.:cry::cry::cry::cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?

επειδη ειμαι ο μονος που μαλλον μου αρεσει το peyton-lucas, να σας στειλω λιγο???

http://www.hilarie-burton.com/gallery/displayimage.php?album=565&pos=0

[sIGPIC][/sIGPIC]

επειδη ειμαι ο μονος που μαλλον μου αρεσει το peyton-lucas, να σας στειλω λιγο???
Δεν εισαι ο μονος.και γω προτιμω lucas-peyton!!!!!!!!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοείται κι εγώ είμαι "Lucas+Peyton=A.b.c.d.e.f.g.h.i.j.k.l... κτλ." Πολύ "light" είναι η Brooke για αυτόν.

Από την αρχή του σήριαλ, στο Σταρ, είχα πάντα την αίσθηση ότι αυτοί πρέπει να καταλήξουν μαζί. Πάντως ο Luke απο βλακεία σε βλακεία, βρε παιδί μου...

Γιατί κόλλησε το μυαλό του στο γάμο;

Ανυπομονώ να δω πώς θα την πατήσει ο Nathan...!

http://www.hilarie-burton.com/gallery/displayimage.php?album=565&pos=0

What the f***? Τι σύμβαινει? Αυτές είναι εικόνες από το 5x12. Ξερεί κανείς. Ο Λούκας ποιά

παντρεύεται?.μήπως ο Λούκας πάει να πάντρευτει την Λίνσευ το μετανιώνει, χαλάει το γάμο και στο καπάκι παντρεύεται την Πείτον?

Αυτό σημαίνει ότι το 5x12 (το 100οστό της σειράς) είναι το τελευταίο επεισόδιο? Αν είναι έχω ήδη ξενέρωσει :cry: Αν όμως σύνεχιστει η σειρά και όντως

ο Λουκας και η Πέιτον παντρευτούν στο 12ο

τότε ελπίζω μέχρι το 22ο να έχει φάει σουτ η ξάνθια.

Προς αυτούς που προτίμουν Lucas+Peyton τι να πω; Παιδία είναι πολύ προφάνες και αναμενόμενο αυτοί οι δύο να καταλήξουν μαζί ασέ που είναι εκνευριστικά ομοιόμορφοι και εμφανισιακά και σαν χαρακτήρες. Δεν ξέρω μερικοί από εμάς προτιμάνε Μπρουκ+Λούκας γιατί είναι πιο απροβλέπτο, αναπάντεχο, αταίριαστο και εν τέλει συναρπαστικό ζευγάρι.

Anyway από ότι είδα στις φωτογράφιες μάλλον τσάμπα ελπίζουμε.

Τελικά ξέρει κάνεις σε ποιό επεισόδιο θα τελειώσει φέτος το OTH? απαντήστε αγωνιώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?

Μπορει αυτη η φωτο να ειναι καποιο ονειρο-φαντασιωση της Πευτον μετα

την προταση γαμου του Λουκ στην Λιντσει...

ας μην ξενερωνουμε αμεσως:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

What the f***? Τι σύμβαινει? Αυτές είναι εικόνες από το 5x12. Ξερεί κανείς. Ο Λούκας ποιά

παντρεύεται?.μήπως ο Λούκας πάει να πάντρευτει την Λίνσευ το μετανιώνει, χαλάει το γάμο και στο καπάκι παντρεύεται την Πείτον?

Αυτό σημαίνει ότι το 5x12 (το 100οστό της σειράς) είναι το τελευταίο επεισόδιο? Αν είναι έχω ήδη ξενέρωσει :cry: Αν όμως σύνεχιστει η σειρά και όντως

ο Λουκας και η Πέιτον παντρευτούν στο 12ο

τότε ελπίζω μέχρι το 22ο να έχει φάει σουτ η ξάνθια.

Προς αυτούς που προτίμουν Lucas+Peyton τι να πω; Παιδία είναι πολύ προφάνες και αναμενόμενο αυτοί οι δύο να καταλήξουν μαζί ασέ που είναι εκνευριστικά ομοιόμορφοι και εμφανισιακά και σαν χαρακτήρες. Δεν ξέρω μερικοί από εμάς προτιμάνε Μπρουκ+Λούκας γιατί είναι πιο απροβλέπτο, αναπάντεχο, αταίριαστο και εν τέλει συναρπαστικό ζευγάρι.

Anyway από ότι είδα στις φωτογράφιες μάλλον τσάμπα ελπίζουμε.

Τελικά ξέρει κάνεις σε ποιό επεισόδιο θα τελειώσει φέτος το OTH? απαντήστε αγωνιώ.

Don't worry, η σειρά δεν τελειώνει στο 12ο επεισόδιο φέτος.

Τώρα που τελείωσε η απεργία, θα γυριστούν άλλα 6 επεισόδια σίγουρα για φέτος! ;) :up:

http://community.tvguide.com/blog-entry/TVGuide-Editors-Blog/Ausiello-Report/Updated-Strike-Chart/800026937

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

Don't worry, η σειρά δεν τελειώνει στο 12ο επεισόδιο φέτος.

Τώρα που τελείωσε η απεργία, θα γυριστούν άλλα 6 επεισόδια σίγουρα για φέτος! ;) :up:

http://community.tvguide.com/blog-entry/TVGuide-Editors-Blog/Ausiello-Report/Updated-Strike-Chart/800026937

Βασικά αυτό που αναφέρει το αρθρό στο link σου είναι ότι από τα 12 επεισόδια που έχουν γυριστεί ήδη τα 6 έχουν παίξει και μένουν άλλα 6 δηλάδη αυτό που είπα στο post μου. Δε λέει τίποτα για επεισόδια μετά το 12ο αλλά έφοσον τέλειωσε οριστικά η απεργία λόγικα θα γύρισουν κι άλλα επεισόδιο εφόσον το stock επεισοδίων τους φτάνει μέχρι τέλος Μάρτη. :up::yahoo:

_Eva_ ίσως να έχεις δίκιο γιατί αν

όντως ο Λούκ και η Πέιτον παντρεύονται

δεν νόμιζω οι δημιουργοί της σειράς να άφηναν μια τέτοια πληροφορία να διαρεύσει. Πρέπει να είναι παραπλανητικό γιατί ένα από τα ατού της σειράς είναι οι αναπάντεχες τροπές που παίρνει π.χ. στη 2η σεζόν όταν όλα έδειχναν ότι αυτή που φοβόταν ο Λούκας να ομολογήσει τον ερωτά του ήταν η Πέιτον και αποδείχτηκε ότι ήταν η Μπρούκ, ο θάνατος του Κιθ, στο τέλος της 3ης όταν νομίζαμε ότι η Πέιτον βρήκε την ευτυχία με το Τζέικ και τελίκα είπε το όνομα του Λούκας στον ύπνο της κτλ.

Αν κάτι απέδειξε η σειρά σε 5 σεζόν είναι ότι δεν μπορείς να προβλέψεις τη συνέχεια.

Ότι και να συμβαίνει πάντως αυτή η φωτό από το 12ο επεισόδιο μειώνει κατά πολύ τις ελπίδες όσων προτιμαμε Λούκας+Μπρουκ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?

Βασικά αυτό που αναφέρει το αρθρό στο link σου είναι ότι από τα 12 επεισόδια που έχουν γυριστεί ήδη τα 6 έχουν παίξει και μένουν άλλα 6 δηλάδη αυτό που είπα στο post μου. Δε λέει τίποτα για επεισόδια μετά το 12ο αλλά έφοσον τέλειωσε οριστικά η απεργία λόγικα θα γύρισουν κι άλλα επεισόδιο εφόσον το stock επεισοδίων τους φτάνει μέχρι τέλος Μάρτη. :up::yahoo:

_Eva_ ίσως να έχεις δίκιο γιατί αν

όντως ο Λούκ και η Πέιτον παντρεύονται

δεν νόμιζω οι δημιουργοί της σειράς να άφηναν μια τέτοια πληροφορία να διαρεύσει. Πρέπει να είναι παραπλανητικό γιατί ένα από τα ατού της σειράς είναι οι αναπάντεχες τροπές που παίρνει π.χ. στη 2η σεζόν όταν όλα έδειχναν ότι αυτή που φοβόταν ο Λούκας να ομολογήσει τον ερωτά του ήταν η Πέιτον και αποδείχτηκε ότι ήταν η Μπρούκ, ο θάνατος του Κιθ, στο τέλος της 3ης όταν νομίζαμε ότι η Πέιτον βρήκε την ευτυχία με το Τζέικ και τελίκα είπε το όνομα του Λούκας στον ύπνο της κτλ.

Αν κάτι απέδειξε η σειρά σε 5 σεζόν είναι ότι δεν μπορείς να προβλέψεις τη συνέχεια.

Ότι και να συμβαίνει πάντως αυτή η φωτό από το 12ο επεισόδιο μειώνει κατά πολύ τις ελπίδες όσων προτιμαμε Λούκας+Μπρουκ.

Sorry, λάθος link. Εδώ είναι το σωστό:

http://community.tvguide.com/blog-entry/TVGuide-Editors-Blog/Ausiello-Report/Wga-Strike-Favorite/800032698

Και λέει και πότε ξαναρχίζουν και τα γυρίσματα! Οπότε είναι σίγουρη η συνέχεια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

Sorry, λάθος link. Εδώ είναι το σωστό:

http://community.tvguide.com/blog-entry/TVGuide-Editors-Blog/Ausiello-Report/Wga-Strike-Favorite/800032698

Και λέει και πότε ξαναρχίζουν και τα γυρίσματα! Οπότε είναι σίγουρη η συνέχεια!

Yeah! Έχουμε τούλαχιστον 11 επεισόδια ακόμη μπορεί και περισσότερα.:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

Πλέον αν η ντάντα Κάρι συνεχίσει για πολύ ακόμα

να τη πέφτει στο Νέιθαν και να κάνει δύσκολη τη ζωή του

πρέπει να βάλουν τα μεγάλα μέσα δηλ. να βγάλουν τον Νταν από τη φύλακη. Σε μια μέρα η ντάντα θα είναι στο πάτο του ποταμού δίπλα στο rivercourt και θα μετράει τα ψάρια :devil::devil::devil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?

Yeah! Έχουμε τούλαχιστον 11 επεισόδια ακόμη μπορεί και περισσότερα.:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

Πλέον αν η ντάντα Κάρι συνεχίσει για πολύ ακόμα

να τη πέφτει στο Νέιθαν και να κάνει δύσκολη τη ζωή του

πρέπει να βάλουν τα μεγάλα μέσα δηλ. να βγάλουν τον Νταν από τη φύλακη. Σε μια μέρα η ντάντα θα είναι στο πάτο του ποταμού δίπλα στο rivercourt και θα μετράει τα ψάρια :devil::devil::devil:

xaxaxa.... οντως ενας νταν παντα χρειαζεται...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρήκα στο youtube ενα sneak preview

http://www.youtube.com/watch?v=07TiHxZNzMk

Είναι ένα τηλέφωνημα της Χέιλι στην Νταντά και απ' ότι φαίνεται το ζώο η Χέιλι

το τραβάει ο οργανισμός της το κέρατο. Μόνο στο κρέβατι με τον άντρα της δεν την έχει αφήσει ακόμα τη ντάντα

Που είσαι ρε Νταν να βάλεις μια τάξη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?

Χαιρετώ τους φανατικούς του One Tree Hill!

Ξεκίνησα να βλέπω τη σειρά πέρισυ από το 14ο επεισόδειο του πρώτου κύκλου και εξακολουθώ να την βλέπω. Έχω κολλήσει!

Σαν χαρακτήρες προτιμώ πιό πολύ τον Lucas και την Peyton. Παλιότερα υποστήριζα πάρα πολύ Lucas-Brooke, αλλά τελευταία η Brooke κατέβηκε και η Peyton ανέβηκε στην εκτίμησή μου :) Στενοχωρήθηκα πολύ που στο παρελθόν πέθανε ο Keith, τον είχα συμπαθήσει πολύ.

Όσον αφορά μια διαμάχη που είχατε παλιότερα για το ποιά ειναι καλύτερη, Brooke ή Rachel, εγώ θα υποστηρίξω Brooke. Ωστόσο και η Rachel είναι πάρα πολύ hot, όμως εμένα μου έχει κολλήσει η Brooke :)

Τώρα περιμένω να αγοράσω καινούριο PC με μπόλικο σκληρό για να κατεβάσω όλα τα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

Χάρηκα που σας βρήκα παιδιά, και ελπίζω να μην σας κούρασα. Τα λέμε

Χαιρετώ τους φανατικούς του One Tree Hill!

Ξεκίνησα να βλέπω τη σειρά πέρισυ από το 14ο επεισόδειο του πρώτου κύκλου και εξακολουθώ να την βλέπω. Έχω κολλήσει!

Σαν χαρακτήρες προτιμώ πιό πολύ τον Lucas και την Peyton. Παλιότερα υποστήριζα πάρα πολύ Lucas-Brooke, αλλά τελευταία η Brooke κατέβηκε και η Peyton ανέβηκε στην εκτίμησή μου :) Στενοχωρήθηκα πολύ που στο παρελθόν πέθανε ο Keith, τον είχα συμπαθήσει πολύ.

Όσον αφορά μια διαμάχη που είχατε παλιότερα για το ποιά ειναι καλύτερη, Brooke ή Rachel, εγώ θα υποστηρίξω Brooke. Ωστόσο και η Rachel είναι πάρα πολύ hot, όμως εμένα μου έχει κολλήσει η Brooke :)

Τώρα περιμένω να αγοράσω καινούριο PC με μπόλικο σκληρό για να κατεβάσω όλα τα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

Χάρηκα που σας βρήκα παιδιά, και ελπίζω να μην σας κούρασα. Τα λέμε

Welcomeee:happy:

Οσο για το οτι τελευταια προτιμας Πευτον απο Μπρουκ δεν χρειαζεται να ανησυχεις..:worry: θα επανελθεις συντομα:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα γιατί να επανέλθω? :D Η Peyton είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με την Brooke. Ο Lucas έχει τραβήξει τα πάνδεινα από την Brooke!

Μα γιατί να επανέλθω? :D Η Peyton είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με την Brooke. Ο Lucas έχει τραβήξει τα πάνδεινα από την Brooke!

Καααλα καααλα...δες τα ολα και μετα βλεπουμε;):p

Και σιγα τα πανδεινα καλε..χειροτερα περασε απο την Πευτον..στην αρχη ειδικα..anyway,οταν τα δεις μεχρι την 5η σαιζον πιστευω θα αλλαξεις γνωμη.

[sIGPIC][/sIGPIC]