Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6131

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[sIGPIC][/sIGPIC]

My wii number 4822 3681 2073 0582

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι μια χαρά σου κάνει ;)

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι....:help:

Κάθε φορα που αλλάζω θέμα στο κινητό,μου αλλάζει αυτόματα ο ήχος κλήσης σε Nokia tune...:blink:

Γίνεται με κάποιο τρόπο να μείνει ο ήχος κλήσης σταθερός, ενώ αλλάζω θέμα.

Ευχαριστώ!!! :D

ξεφτιλίζεις παιδιά που τα λιώνουν στην δουλειά για 3 και 60..και φυσικά δεν ευθύνονται για την ανευθυνότητα των ανωτέρων τους..Πρέπει να νίωθεις πολύ καλά οταν τα βρίζεις συγχαρητήρια!
.Κατ' αρχήν δε θα απολογηθώ σε σένα ούτε και σε κανέναν άλλο.Απλά λέω την όλη ιστορία.Τα παιδάκια αυτά που λειώνουν για 3 και 60 όπως λες και συμφωνώ,με τρέλλαναν στο ψέμμα.Και ξέρεις κάτι?..καρφί δεν μου καίγεται,αν τα ψέμματα τα εφευρίσκουν τα παιδάκια μόνα τους,ή τους τα βάζουν στο στόμα οι ανώτεροί τους.Απ'όποιον ή όποιους κι αν προέρχονται,το θεωρώ εμπαιγμό,άκρως αντιεπαγγελματικό και ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο.Φτάνει να σου πώ ότι με κουβάλησαν από το Γαλάτσι στη Βούλα να πάρω το τηλ, και μου είπαν ότι δεν υπάρχει τηλ.Φαντάσου την έκπληξή μου.. Για να μου δώσουν τελικά το τηλ το ''καινούργιο'',με κράτησαν από τις 02:55 έως τις 04:00.Όταν τελικά εδέησαν να το φέρουν,ήταν γδαρμένο το πληκτρολόγιο και δεν αναγνώριζαν τίποτα.Όταν πήγα να φύγω ανακάλυψα ότι δεν είχαν περάσει τα ελληνικά.Νέα καθυστέρηση...Μου είπαν ελάτε πάλι αύριο.Δηλαδή νέα ταλαιπωρία,και άντε να φύγεις πάλι απ' τη δουλειά και δεν βάζω τα έξοδα,λες κι εμείς δεν δουλεύουμε για 3 και 60.Αν φταίνε οι ανώτεροί τους για το ότι οι τεχνικοί δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους,τότε πάω πάσο...Αν πας κι ακούσεις το πως ταλαιπωρούν το κόσμο τότε θα φρίξεις.Αν σου πούν ότι το τηλ σου δεν το αντικαθιστούν και ότι θα το στείλουν για επισκευή στο εξωτερικό και θα το ξαναδείς να μη πω πότε...τότε έλα να τα ξαναπούμε...Και όταν έγραψα ότι τους τρέλλανα στο βρίσιμο,μη φανταστείς χυδαιότητες γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου...Απλά τους μίλησα σε πολύ έντονο ύφος τους ειρωνεύτηκα, τους χλεύασα(όχι τις κοπέλες στο τηλ) και ναι απειλώντας τους κατά κάποιο τρόπο..Και το θέμα τελειώνει εδώ φίλε μου με την ευχή,να μη χρειαστεί ποτε να πας το τηλ σου για service ή για αντικατάσταση όπως εγώ ΄και να τραβήξεις αυτά που τράβηξα..ή αυτά που τραβούν οι άμοιροι πελάτες της alpha copy, της εταιρίας που αποτελεί δυσφήμηση για τον ιδιωτικό τομέα.
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

.Κατ' αρχήν δε θα απολογηθώ σε σένα ούτε και σε κανέναν άλλο.Απλά λέω την όλη ιστορία.Τα παιδάκια αυτά που λειώνουν για 3 και 60 όπως λες και συμφωνώ,με τρέλλαναν στο ψέμμα.Και ξέρεις κάτι?..καρφί δεν μου καίγεται,αν τα ψέμματα τα εφευρίσκουν τα παιδάκια μόνα τους,ή τους τα βάζουν στο στόμα οι ανώτεροί τους.Απ'όποιον ή όποιους κι αν προέρχονται,το θεωρώ εμπαιγμό,άκρως αντιεπαγγελματικό και ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο.Φτάνει να σου πώ ότι με κουβάλησαν από το Γαλάτσι στη Βούλα να πάρω το τηλ, και μου είπαν ότι δεν υπάρχει τηλ.Φαντάσου την έκπληξή μου.. Για να μου δώσουν τελικά το τηλ το ''καινούργιο'',με κράτησαν από τις 02:55 έως τις 04:00.Όταν τελικά εδέησαν να το φέρουν,ήταν γδαρμένο το πληκτρολόγιο και δεν αναγνώριζαν τίποτα.Όταν πήγα να φύγω ανακάλυψα ότι δεν είχαν περάσει τα ελληνικά.Νέα καθυστέρηση...Μου είπαν ελάτε πάλι αύριο.Δηλαδή νέα ταλαιπωρία,και άντε να φύγεις πάλι απ' τη δουλειά και δεν βάζω τα έξοδα,λες κι εμείς δεν δουλεύουμε για 3 και 60.Αν φταίνε οι ανώτεροί τους για το ότι οι τεχνικοί δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους,τότε πάω πάσο...Αν πας κι ακούσεις το πως ταλαιπωρούν το κόσμο τότε θα φρίξεις.Αν σου πούν ότι το τηλ σου δεν το αντικαθιστούν και ότι θα το στείλουν για επισκευή στο εξωτερικό και θα το ξαναδείς να μη πω πότε...τότε έλα να τα ξαναπούμε...Και όταν έγραψα ότι τους τρέλλανα στο βρίσιμο,μη φανταστείς χυδαιότητες γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου...Απλά τους μίλησα σε πολύ έντονο ύφος τους ειρωνεύτηκα, τους χλεύασα(όχι τις κοπέλες στο τηλ) και ναι απειλώντας τους κατά κάποιο τρόπο..Και το θέμα τελειώνει εδώ φίλε μου με την ευχή,να μη χρειαστεί ποτε να πας το τηλ σου για service ή για αντικατάσταση όπως εγώ ΄και να τραβήξεις αυτά που τράβηξα..ή αυτά που τραβούν οι άμοιροι πελάτες της alpha copy, της εταιρίας που αποτελεί δυσφήμηση για τον ιδιωτικό τομέα.

σε καταλαβαίνω απόλυτα εχω ταλαιπωρηθεί απίστευτα απο διάφορα μαγαζιά τεχνολογικού περιεχομένου...απλά καλό ειναι να τα 'χωνουμε'΄στους ανωτέρους παρά στον οποιδήποτε υπαλληλο..Πάρε για παράδειγμα τα παιδιά στα helpdesk του ΟΤΕ και οποιασδήποτε άλλης εταιρίας ...ξέρεις τι ακούνε;τα ξεφτιλίζουν για τις @@ριες που κάνει η κάθε εταιρία ..και για ποιό λόγο;Λές και μπορούνε να διορθώσουν τα αδιορθωτα....

Στην προκειμένη περίπτωση και για το συγκεκριμένο μαγαζί μπορεί να έχεις και δίκιο και ορθα να τους έκανες φασαρία..

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι....:help:

Κάθε φορα που αλλάζω θέμα στο κινητό,μου αλλάζει αυτόματα ο ήχος κλήσης σε Nokia tune...:blink:

Όχι, δεν γίνεται. Όποιο θέμα ορίσεις, ο ήχος κλήσης θα αλλάξει αυτόματα στο Nokia Tune. Αλλά μετά σίγουρα θα μπορείς να αλλάξεις τον ήχος κλήσης...

σε καταλαβαίνω απόλυτα εχω ταλαιπωρηθεί απίστευτα απο διάφορα μαγαζιά τεχνολογικού περιεχομένου...απλά καλό ειναι να τα 'χωνουμε'΄στους ανωτέρους παρά στον οποιδήποτε υπαλληλο..Πάρε για παράδειγμα τα παιδιά στα helpdesk του ΟΤΕ και οποιασδήποτε άλλης εταιρίας ...ξέρεις τι ακούνε;τα ξεφτιλίζουν για τις @@ριες που κάνει η κάθε εταιρία ..και για ποιό λόγο;Λές και μπορούνε να διορθώσουν τα αδιορθωτα....

Στην προκειμένη περίπτωση και για το συγκεκριμένο μαγαζί μπορεί να έχεις και δίκιο και ορθα να τους έκανες φασαρία..

Το θέμα είναι ότι ζούμε σε μια πόλη που έχει επιβάλλει το άγχος στη ζωή μας και όλοι έχουμε τρελλαθεί.Πάντως χάρηκα που έχω πάλι το τήλεφωνάκι στα χέρια μου.Μου έλειψε.Βρε πως κατάντησα εγώ ο φανατικός οπαδός και πελάτης της sonyericsson:D

Γινεται ,απο την στιγμη που μπορεις να αλλαξεις τον default ηχο καθε θεματος

που χρησιμοποιεις ,με τον ηχο που σου αρεσει .Αυτο το κανεις με το Nokia Series 40 Theme Studio

http://www.forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/7e78403b-ce27-42c3-ba3c-d8629da7622a/Nokia_Series_40_Theme_Studio.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Πόσες μέρες ήταν στο service;

:spider:

Aν θυμάμαι καλά από τις 03/09,και είχαν πει για 13 με 14 εργάσιμες.Μιλάω γι αντικατάσταση με καινούργιο έτσι?Τελικά οι εργάσιμες ήταν πάνω 20 ημέρες..

3/9 ηταν κυριακη.

Μαλλον θα το πηγες 4/9 Δευτερα.

Και μεχρι και 29/9 ειναι ακριβως 20 εργασιμες μερες ,αν το παρελαβες 29/9.

Κι αν το πηγες και τη Δευτερα 4/9 μετα τις 12 με 1 το μεσημερι μην την μετρας.

Αυτα φιλικα κι εγω καταναλωτης ειμαι και μαζι σου ειμαι αλλα μην παιζουμε τωρα με 2-3 μερες πανω κατω.

Στην ουσια ηταν μεσα στο χρονικο τους περιθωριο σε γενικες γραμμες.

Βεβαια ολα αυτα καλα για την νοκια.

Γιατι σε καποια αλλη....εταιρεια θα το επαιρνες σε μισο χρονικο διαστημα.

Αυτα φιλικα παντα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

3/9 ηταν κυριακη.

Μαλλον θα το πηγες 4/9 Δευτερα.

Και μεχρι και 29/9 ειναι ακριβως 20 εργασιμες μερες ,αν το παρελαβες 29/9.

Κι αν το πηγες και τη Δευτερα 4/9 μετα τις 12 με 1 το μεσημερι μην την μετρας.

Αυτα φιλικα κι εγω καταναλωτης ειμαι και μαζι σου ειμαι αλλα μην παιζουμε τωρα με 2-3 μερες πανω κατω.

Στην ουσια ηταν μεσα στο χρονικο τους περιθωριο σε γενικες γραμμες.

Βεβαια ολα αυτα καλα για την νοκια.

Γιατι σε καποια αλλη....εταιρεια θα το επαιρνες σε μισο χρονικο διαστημα.

Αυτα φιλικα παντα.

Σωστά 04/09 νωρίς το πρωί.Δεν είναι 2-3 ημέρες,είναι 6 με 7 ημέρες πιο πάνω για μια αντικατάσταση.Όχι επισκευή.Για όνομα του Θεού ολόκληρη εταιρία να μην έχει τηλέφωνα??Εκτός κι αν όσοι έχουν 6131 τα είχαν πάει με τέτοια ζημιά και έπρεπε να τ'αντικαταστήσουν όλα.Το τηλεφωνικό τους κέντρο άστα να πάνε.Για να τους πιάσεις και να μάθεις τι γίνεται, από τις κατα τ'άλλα ευγενέστατες κοπέλες οι οποίες για μένα είναι ηρωίδες πραγματικά,πρέπει να κάνεις αίτηση ούτε κι εγώ ξέρω πού.Να πώ ότι στο επίσημο χαρτί που σου δίνουν έχουν λάθος τηλέφωνο τυπωμένο στην επωνυμία και δεν έχουν μπει καν στο κόπο να το διορθώσουν η να ενημερώσουν το πελάτη για το σωστό,και προσπάθησε να τους πιάσεις μετά.(Αντί για 8918700 έχουν 8918800).Όταν τους το επισήμαναν αρκετοί,η απάντηση ήταν ''ναι.. έχει γίνει λάθος''.Έτσι απλά..Αυτά όλα δείχνουν την υπευθυνότητα μιας εταιρείας και πώς αντιμετωπίζει τους πελάτες της μετά την πώληση.Αλλά στην Ελλάδα ζούμε.Τι δουλεύει σωστά?Τέλος πάντων τέλος καλό όλα καλά:)

Να σας παρακαλέσω να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ το VS . Εξάλλου υπαρχουν και P.M.

Έφαγα την ζωή μου μέχρι να τα διαβάσω όλα αυτα απο το κινητο:-P

Κοιτα φιλε μου δεν υπαρχει κανενα V.S συζητηση κανουμε εδω για το service της Nokia και συγκεκριμενα για το 6131.

Τωρα που το ειδες εσυ το V.S ειλικρινα δεν ξερω.

Και οσο για το αν εφαγες την ζωη σου οπως λες για να τα διαβασεις ολα αυτα απο κινητο ειναι δικη σου επιλογη απο που τα διαβαζεις.

Γι'ολα αυτα δεν ευθυνεται το forum που συν της αλλης ειμαστε και μεσα στα πλαισια του θεματος και της συζητησης για το 6131.

Αυτα και παντα ΦΙΛΙΚΑ!!!

Ευχαριστω.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοιτα φιλε μου δεν υπαρχει κανενα V.S συζητηση κανουμε εδω για το service της Nokia και συγκεκριμενα για το 6131.

Και οσο για το αν εφαγες την ζωη σου οπως λες για να τα διαβασεις ολα αυτα απο κινητο ειναι δικη σου επιλογη απο που τα διαβαζεις.

Γι'ολα αυτα δεν ευθυνεται το forum που συν της αλλης ειμαστε και μεσα στα πλαισια του θεματος και της συζητησης για το 6131.

Αυτα και παντα ΦΙΛΙΚΑ!!!

Ελληνικό Σέρβις της Νόκια

Υπάρχει και επισημασμένο θέμα για το σερβις της Νόκια...

Γνωστο το thread που δινεις για το service της Nokia αλλα αυτο δεν σημαινει οτι στο forum του 6131 απαγορευεται να συζηταμε για ενα θεμα που ειναι ontopic αν μη τι αλλο.;)

Η συζητηση που συνεχιζεις εσυ ομως ειναι :offtopic:

Αυτα και σε παρακαλω να επανερθουμε στο θεμα του συγκεκριμενου forum.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά για να αλλάξω κ λίγo το θέμα ξέρει κανείς άμα κλειδώνοθν οι :confused:

ουπς κάπου χάθηκε το μηνυμα... Έλεγα άμα κλειδώνουν οι φάκελοι. Ξέρει κανείς;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτα και παντα ΦΙΛΙΚΑ!!!

Συμφωνώ απόλυτα yiannis64.Εξ'άλλου έγραψα, ότι ''τέλος καλό όλα καλά'' που σημαίνει ότι έκλεισε το θέμα.;)

γεια χαρά. εχω μια απορια σχετικα με την εγκατασταση παιχνιδιων στο νοκια 6131. εχω κατεβασει παρα πολλα java παιχνιδια και τα εχω βαλει στην καρτουλα (Micro SD 1GB), αλλα το προβλημα ειναι οτι τα περισσοτερα παιχνιδια εχουν καταληξη zip κ rar και το κινητο δεν μπορεί να τα εγκαταστήσει. υπαρχει κάποιο προγραμμα που να τα αποσυμπιεζει και να τα κανει συμβατα με το κινητο ωστε να τα εγκαταστησω μεσα απο αυτό ? επισης δεν εχω καλωδιο ωστε να χρησιμοποιησω το nokia pc suite.

φχαριστω πολυ

πρεπει να εχεις εγκαταστημενα στο pc τα προγραμματα winzip,winrar για να τα αποσυμπιεσεις μεσα υπαρχει το αρχειο jar αυτο ειναι το παιχνιδι το στελνεις στο κιν μεσω καλωδιου,ir,bt. αν εχεις τα προγραμματα στο pc κανε πανω στο αρχειο δεξι κλικ κανε extract here και εμφανιζεται το αρχειο

:yahoo:

τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα

παιδια σκεφτομαι να παρω αυτη εδω τη μνημη κανει για το 6131 και το 6125 η δεν ειναι συμβατη http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=21527

παιδια σκεφτομαι να παρω αυτη εδω τη μνημη κανει για το 6131 και το 6125 η δεν ειναι συμβατη http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=21527

Το λινκ που δίνεις οδηγεί σε "Product not found!":!:

γεια χαρά. εχω μια απορια σχετικα με την εγκατασταση παιχνιδιων στο νοκια 6131. εχω κατεβασει παρα πολλα java παιχνιδια και τα εχω βαλει στην καρτουλα (Micro SD 1GB), αλλα το προβλημα ειναι οτι τα περισσοτερα παιχνιδια εχουν καταληξη zip κ rar και το κινητο δεν μπορεί να τα εγκαταστήσει. υπαρχει κάποιο προγραμμα που να τα αποσυμπιεζει και να τα κανει συμβατα με το κινητο ωστε να τα εγκαταστησω μεσα απο αυτό ? επισης δεν εχω καλωδιο ωστε να χρησιμοποιησω το nokia pc suite.

φχαριστω πολυ

πρεπει να εχεις εγκαταστημενα στο pc τα προγραμματα winzip,winrar για να τα αποσυμπιεσεις μεσα υπαρχει το αρχειο jar αυτο ειναι το παιχνιδι το στελνεις στο κιν μεσω καλωδιου,ir,bt. αν εχεις τα προγραμματα στο pc κανε πανω στο αρχειο δεξι κλικ κανε extract here και εμφανιζεται το αρχειο

Σε περίπτωση που το αποσυμπιέσεις και δεν υπάρχει μέσα το jar αλλά πολλοί υποφάκελοι κάνε μετονομασία του αρχείου zip ή rar σε jar.

παιδια δεν ανοιγει το site αυτη ειναι η καρτα SDC-Micro Memory 512 MB Kingston

αν κανετε ενα search στο site θα τη δειτε

:)

Από οτι βλέπω κάνει αλλά δες κ αύτο...http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%C5%C9%C4%C9%CA%C5%D3+%CC%CD%C7%CC%C5%D3&category2=TRANSFLASH&PHPSESSID=r6bdsbmtps3rgkjhgiijrp57k5

είναι πιο φθηνή κ την εμπιστεύομαι! Πήρα κ εγώ 2 512...

[sIGPIC][/sIGPIC]