Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6131

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλοριζικο !!! ολες τις μαρκες αλλα θα σε συνιστουσα Sandisk για να εισαι σιγουρος. καλυτερα να παρεις bluetooth ωστε να σου μεινει και για αλλα τηλεφωνα , αλλωστε στελνει πολυ γρηγορα μεσο bluetooth

sandisk υπάρχουν σε κάποιο μαγαζί συγκεκριμένα;γιατι εκανα ενα skroutz και δεν είχα κανένα αποτέλεσμα!:worry:

Ειναι καλυτερα να πας σε λυση "Μπλε δοντιου" διοτι:

- Θα σου μεινει και για αλλα τηλεφωνα

Σε περιπτωση που θελεις πιο γρηγορη και απροσκοπτη μεταφορα, παρε Card reader (που και αυτο, θα μεινει και για αλλες συσκευες γενικοτερα).

Sandisk (στο Πλαισιο εχει!) ειναι οντως πολυ καλες. Εβαλα 512 και λειτουργει αψογα.

Απο προβλημα μεχρι στιγμης, ΚΑΝΕΝΑ!

Εχω την εκδοση λογισμικου 3.50.

Quadra 660av

Εάν ζούσαμε στην Ευρωπη θα ειχαμε κανει ολοι update σε 3.70 χωρις να παμε σε κανενα club nokia . . . .:mad:

Υπάρχει κάποια βελτίωση-αλλαγή κάνοντας update σε 3.70 ή απλώς είναι έκδοση του firmware για τηλέφωνα εκτος Ευρώπης ;

Έτσι κι αλλιώς τι να βελτιώσεις στο 6131 ; Δουλεύει άψογα.

Παντως ρε παιδια, μου κανει τρομερη εντυπωση...

Πρωτη φορα παιρνω Νοκια και δεν εχει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης... :ninja:

Quadra 660av

τελικά αγόρασα μια sandisk 512 και ενα μπλε δόντι Level 1..θα τα εχω εντός 2 ημερών το αργότερο και θα ποστάρω εντυπώσεις.Ελπίζω να μην υπάρχει κάποιου είδους ασυμβατότητα!

τελικά αγόρασα μια sandisk 512 και ενα μπλε δόντι Level 1..θα τα εχω εντός 2 ημερών το αργότερο και θα ποστάρω εντυπώσεις.Ελπίζω να μην υπάρχει κάποιου είδους ασυμβατότητα!

Tον ίδιο ακριβώς συνδυασμό έκανα και εγώ και λειτουργούν άψογα...

Michanikos.gr - Forum Μηχανικών | www.freshtees.gr

Μια ερωτηση στους κατοχους: Αν το ανοιξω, καλεσω ενα αριθμο και το κλεισω για να μιλησω απο το handsfree κλεινει η γραμμη; Ειναι ευχρηστο με handsfree;

Αυτο που αναφερθηκε σε προηγοουμενα post, για το θεμα της αυξανομενης εντασης του ηχου σε μια εισερχομενη κληση, ΔΕΝ ισχυει. Αν ειναι επιλεγμενος ο συνεχης ηχος, τοτε χτυπαει με την ιδια ενταση απο την αρχη!!

Οπότε παιδια κοιταξτε μηπως ειναι θεμα του λογισμικου η της συσκευης σας (οσοι εχουν αυτο το προβλημα)!

Εχω εκδοση "3.50"

και ειναι "made in Hungary".

Quadra 660av

Μια ερωτηση στους κατοχους: Αν το ανοιξω, καλεσω ενα αριθμο και το κλεισω για να μιλησω απο το handsfree κλεινει η γραμμη; Ειναι ευχρηστο με handsfree;

Οχι δεν κλείνει η γραμμή!Μπορείς να απαντήσεις επίσης σε μια κλήση χωρις καν να ανοίξεις το πορτάκι του κινητού.Απλά πατας το handsfree απ οπου μπορείς να ρυθμίσεις και την ενταση του ηχου.

Επίσης μια ερώτηση..Το συγκεκριμένο μοντέλο ειναι s40 v2 ή v3;

Επίσης μια ερώτηση..Το συγκεκριμένο μοντέλο ειναι s40 v2 ή v3;

Series 40 3rd Edition :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Από χθες είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του υπέροχου αυτού τηλφώνου!!!

Αλλά μία απορία!!!

Πως μπορεί να σβήσει κάποιος βρε παιδιά μία "Αξιόπιστη Συσκευή" από την λίστα bluetooth????

επειδη ειναι πολύ ομορφο κινητούλι για να εχει γρατζουνιές..μηπως εχετε κατα νου καμια καλή και διακριτική θηκούλα να του πάρω;;;Τώρα για παράδειγμα το καλοκαίρι με την παραλία η αμμος ειναι οτι χειρότερο για να γρατζουνιστεί η οθονούλα του...!το εχω βιώσει..αν εχετε καμια πρόταση για θήκη κινητού καλοδεχουμενη :)

Πως μπορεί να σβήσει κάποιος βρε παιδιά μία "Αξιόπιστη Συσκευή" από την λίστα bluetooth????

Οντως, και γω αναρωτιεμαι.

Επισης απο την στιγμη που προσθεσα μια αξιοπιστη συσκευη, δεν μου δινει επιλογη για να βαλω και αλλη.

Quadra 660av

Οντως, και γω αναρωτιεμαι.

Επισης απο την στιγμη που προσθεσα μια αξιοπιστη συσκευη, δεν μου δινει επιλογη για να βαλω και αλλη.

Το βρήκα!

Μπες σε μία από τις αξιόπιστες συσκευές που έχεις... κάτω δεξιά στην οθόνη γράφει "πίσω"...

Αν πατήσεις το επάνω αριστερά πλήκρο (που δεν έχει καμμία περιγραφή), σε βάζει στο μενού επιλογών της συγκεκριμένης σύνδεσης, καθώς σου δίνει και την επιλογή να ψάξεις για καινούριες!

Προφανώς είναι κάποιο bug του λογισμικού:X

"harrisxan" μπραβο. Μας εσωσες... !

Λες απο δω και περα να παταμε το κουμπι οπουδηποτε βλεπουμε κενο?? :D

Σιγουρα μιλαμε για "bug" :X

Quadra 660av

Δεν άντεξα μακριά απο τη Nokia..

Είχα για 2 μήνες το Sony Ericsson W810i..αλλά απο σήμερα...6131...:D

Το περίμενα εξάλλου εδω και πολύ καιρό...

Αρχίζουν οι ανασκαφές στο λογισμικό...αν βρώ κάτι επανέρχομαι;)

"harrisxan" μπραβο. Μας εσωσες... !

Λες απο δω και περα να παταμε το κουμπι οπουδηποτε βλεπουμε κενο?? :D

Σιγουρα μιλαμε για "bug" :X

αν το γυρισετε στα αγγλικα εμφανιζεται καποια επιλογη;

Αυτο που αναφερθηκε σε προηγοουμενα post, για το θεμα της αυξανομενης εντασης του ηχου σε μια εισερχομενη κληση, ΔΕΝ ισχυει. Αν ειναι επιλεγμενος ο συνεχης ηχος, τοτε χτυπαει με την ιδια ενταση απο την αρχη!!

Οπότε παιδια κοιταξτε μηπως ειναι θεμα του λογισμικου η της συσκευης σας (οσοι εχουν αυτο το προβλημα)!

Εχω εκδοση "3.50"

και ειναι "made in Hungary".

To πρόβλημα εαν ειναι πρόβλημα παρουσιάζετε και σε μένα.

Ο ηχος της κλήσης και του μηνύματος ειναι πολύ χαμηλός στα πρώτα 3-4 δεύτερα και μετά ερχεται στα κανονικά του.Μπορεί να μας πεί κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;Το εχω στον συνεχή ηχο!Μήπως χρειάζεται κάποιο firmware update;και αν ναι πως μπορούμε να το κάνουμε;

Καλημέρα

Θέλω να αγοράσω ενα bluetooth usb stick για να περάσω τις επαφές μου κ.τ.λ

Ρώτησα σε μερικά μαγαζιά αλλά δεν μου απάντησαν στο πρόβλημα συμβατότητας.

Ξέρετε κάποια μάρκα γνωστή ώστε να την πάρω και να μην έχω τέτοιου είδους προβλήματα?

Υ.Γ Το μόνο που βρήκα και νομίζω οτι είναι συμβατό είναι αυτο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802334

(με bluetooth 2.0 και EDR)

Καμία άλλη γνώμη?

Ξέρετε κάποια μάρκα γνωστή ώστε να την πάρω και να μην έχω τέτοιου είδους προβλήματα?

Εγώ ρώτησα στην ΝΟΚΙΑ και μου είπαν ότι αυτό που σίγουρα παίζει είναι της GIGABYTE (αν και δεν βλέπω λόγο να υπάρχει ασυμβατότητα...)

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε ένα πρόβλημα που έχω;

Με το παραπάνω usb dongle έχω ήδη συνδέσει το τηλέφωνο με το πισί μου στο γραφείο... στο σπίτι όμως δεν συνδέεται!

Ενώ η εφαρμογή των ΧΡ το βλέπει κανονικά και του αναθέτει 3 θύρες:

COM5 Outgoing

COM6 Incoming

COM7 Outgoing

Στο Nokia PC Suite μου δίνει το μήνυμα "Cannot Authenticate the Phone".

Μήπως είναι πρόβλημα έκδοσης της σουίτας?! Αν και πέρασα την ίδια και στα δύο πισί μου :wacko:

:help: :help: :help:

To πρόβλημα εαν ειναι πρόβλημα παρουσιάζετε και σε μένα.

Ο ηχος της κλήσης και του μηνύματος ειναι πολύ χαμηλός στα πρώτα 3-4 δεύτερα και μετά ερχεται στα κανονικά του.Μπορεί να μας πεί κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;Το εχω στον συνεχή ηχο!Μήπως χρειάζεται κάποιο firmware update;και αν ναι πως μπορούμε να το κάνουμε;

Επιμένω και λέω ότι δεν είναι πρόβλημα ούτε bug, αλλά έτσι γουστάρει και το κάνει η ΝΟΚΙΑ στα s40 3d τηλέφωνά της. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν αλλάζει με τίποτα.