Jump to content

Sony Ericsson W950i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προφανως λιγοτερη...Εφοσον ενσωματωνει 70mb κ δεν χρειαζεται να διαβαζει 4gb...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

• Απαντήσεις 621
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kamia dieuthinsi gia games k apps?

Thnx prokatavolika! :)

ipmart-forum.com :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να προσθέσουμε την εικόνα σε κάθε μουσικό άλμπουμ που περνάμε στο τηλέφωνο μέσω του Disc2Phone; Εννοώ το εξώφυλλο του κάθε CD που περνάμε.

Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να προσθέσουμε την εικόνα σε κάθε μουσικό άλμπουμ που περνάμε στο τηλέφωνο μέσω του Disc2Phone; Εννοώ το εξώφυλλο του κάθε CD που περνάμε.

έχει πολλούς τρόπους κο΄ταξε στο τοπικ του w850 ποτ παραθέτω ακριβή οδηγίες και λινκς, είναι γύρω στην σελίδα 31, αλλα με απλά λόγια μέσα απτο media player μαζεύεις τα τραγούδια που θες, δεξί κλικ εκει που πα΄ζουν, advanced tag editor editor, και εκει έχει επιλογή για αλμπουμ αρτ . μόλις α μεταφέρεις θα τα δείχνει, σου συνηστώ να είναι μικρότερες απο 300χ300

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

έχει πολλούς τρόπους κο΄ταξε στο τοπικ του w850 ποτ παραθέτω ακριβή οδηγίες και λινκς, είναι γύρω στην σελίδα 31, αλλα με απλά λόγια μέσα απτο media player μαζεύεις τα τραγούδια που θες, δεξί κλικ εκει που πα΄ζουν, advanced tag editor editor, και εκει έχει επιλογή για αλμπουμ αρτ . μόλις α μεταφέρεις θα τα δείχνει, σου συνηστώ να είναι μικρότερες απο 300χ300

Δεν είχα χρόνο αυτές τις μέρες αλλά θα το κοιτάξω. Εύχαριστώ πάντως. Ελπίζω να το καταφέρω.

pdasnews & naruto παραθεστε λιγα λογια..:O

κατι που σας εξεπληξε, ειτε θετικα ειτε αρνητικα..

Εχετε δοκιμασει καμια εφαρμογη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν μετά από μερικές μέρες μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το τηλ. Είναι πρώτο. Το λειτουργικό στην αρχή θέλει εξοικείωση και υπομονή μέχρι να το στήσεις όπως σε βολεύει αλλά όταν το βρεις είναι απλό. Είχα και palm treo αλλά ξέρω και τα windows mobile και έχω να πω ότι το λειτουργικό αυτό μου ταιριάζει καλύτερα. Το palm είναι πιο απλό αλλά περιορισμένο ενώ το symbian κάνει παπάδες.

Όσο αφορά ταχύτητα όλα τα multitasking κινητά δε πάνε σφαίρα αλλά πρέπει να φορτώσουν μια εφαρμογή και μετά είναι οκ. Το σωστό βέβαια είναι να έχεις το νου σου στη μνήμη και να κλείνεις πότε πότε μερικές εφαρμογές για να μην έχεις προβλήματα. Εγώ πάντως που είμαι ‘της δουλειάς’ λέω ότι αν το δουλεύεις όπως πρέπει είναι πολύ σταθερό και δε κολλάει καθόλου.

O player που έχει είναι ότι καλύτερο έχω δει στο χώρο. Πολλές και καλές επιλογές. Θα ήθελα τον ήχο πιο δυνατό στο φουλ αλλά δε πειράζει.

Συμπέρασμα. Φοβερό τηλέφωνο με οθονάρα και δυνατότητες αλλά ακριβό… Αν το βρείτε σε καλή τιμή με σύνδεσή χτυπήστε το. Τέλειο!:D

Paidia pire kai ego simera to kinito...

fenete arketa kalo...

pou 8a bro programata kai games?

ipmart-forum.com :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

euxaristo polu :)

καλησπερα το εχω και εγω μια βδομαδα το πηρα απο το ιντερνετ μολις 465 ευρω με τα μεταφ πολυ καλο αλλα τα εχει τα προβληματακια του και τα φλασακια του κυκλοφορει καμια αναβαθμηση γιατι στο σιτε της σε γινετε ενας χαμος και δεν μπορω να βρω τιποτα ελπιζω μονο να γινετε αναβαθμηση ονλινε

Οποιος ξερει ας βοηθησει παιδεια!

Το θελω παθολογικα και εγω και δεν βλεπω την ωρα να μου ρθει η αναβαθμηση!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

με εχετε κανει να το θελω κι εγω και δεν βλεπω να κρατιεμαι και πολυ,θα παω και θα το παρω μεχρι το σαββατο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Οχι ρε συ.

Αν διαβασεις ολοι περιμενουν καποια νεα αναβαθμισμενη εκδοση λογισμικου...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

to thema ine oti diavazo:D

apolita efharistimenos o enas,

eho fai trelo kolima o allos

me ehete kani na to thelo san palacos o tritos

kaka logia akomi de diavasa

gia mpite na diavasete gia ta alla 2 na dis..mono maheria de vgalame hoahoahoahoahoa

Ολα φενονται καλα για το εν λογο μοντελο.Για να δουμε.......

Βασικα μονο ενα δυο χρηστες εχουν γραψει.....αυτο μ ανησυχει!

Ρε ξεκολλήστε, το τηλέφωνο είναι πρώτο.

Α ξέρεις από pda και δε κάνεις ******** δε κολλάει ποτέ!

Εμένα πήγε να μου κάνει ‘νούμερο’ το ράδιο αλλά πήγα στη διαχείριση προγραμμάτων και το έκλεισα και κανένα πρόβλημα. Αν είσαι άσχετος πατάς ότι βρεις και το ξεσκίζεις ότι και να πάρεις. Μιλάω σα χρόνια χρήστης palm os αλλά και pocket pc! Ο player που έχει είναι ότι καλύτερο. Έχω κάνει τα τραγούδια άλμπουμ και έβαλα και τα εξώφυλλα και είναι τέλεια ταχτοποιημένα. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΑ!!

o isostatmistis den mporeis na ta baleis ola pano opos to w800 giati to w800 paizei pio dinata.

Γραφε Ελληνικα και αν δε μπορεις προσεχε τουλαχιστον τι γραφεις:wacko: Οσο και να θελει κανεις δε μπορει να βγαλει ακρη...σε ποιο ερωτημα απαντας εδω?

Τεσπα για παρτο απ την αρχη και πες μας για τον Ισοσταθμιστη:D

Αραγε ο στοχος του νεου φαιν γουαιερ θα ειναι η καλυτερη διαχειρηση της μνημης?

ΛΕγεται πως το προβληματακι του τηλεφωνου ειναι η διαχειρηση της μνημης.Πολλες φορες δεν "μοιραζεται"σωστα και ετσι δεν τρεχουν οι εφαρμογες με αποτελεσμα εν τελη να κολλα το τηλεφωνο και να κλεινει;)

Αυτο ουσιαστηκα επισημαινει ο φιλος pdasnews ποιο πανω,λεγοντας οτι αν ξερεις απο τετοιου ειδους τηλεφωνα δεν "τρως" κολληματα και δεν εχεις αρα λοιπον προβληματα!

Μη εχοντας λοιπον ιδιαιτερη εμπειρια απο τετοιου ειδους ¨μηχανακια"ειναι κατι που με φοβιζει και το σκεφτομαι:)

• The title was changed to Sony Ericsson W950i