Lefterian Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Προφανως λιγοτερη...Εφοσον ενσωματωνει 70mb κ δεν χρειαζεται να διαβαζει 4gb... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Kamia dieuthinsi gia games k apps? Thnx prokatavolika! :) Παράθεση Don't Believe the truth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Kamia dieuthinsi gia games k apps? Thnx prokatavolika! :) ipmart-forum.com :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να προσθέσουμε την εικόνα σε κάθε μουσικό άλμπουμ που περνάμε στο τηλέφωνο μέσω του Disc2Phone; Εννοώ το εξώφυλλο του κάθε CD που περνάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να προσθέσουμε την εικόνα σε κάθε μουσικό άλμπουμ που περνάμε στο τηλέφωνο μέσω του Disc2Phone; Εννοώ το εξώφυλλο του κάθε CD που περνάμε. έχει πολλούς τρόπους κο΄ταξε στο τοπικ του w850 ποτ παραθέτω ακριβή οδηγίες και λινκς, είναι γύρω στην σελίδα 31, αλλα με απλά λόγια μέσα απτο media player μαζεύεις τα τραγούδια που θες, δεξί κλικ εκει που πα΄ζουν, advanced tag editor editor, και εκει έχει επιλογή για αλμπουμ αρτ . μόλις α μεταφέρεις θα τα δείχνει, σου συνηστώ να είναι μικρότερες απο 300χ300 Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 έχει πολλούς τρόπους κο΄ταξε στο τοπικ του w850 ποτ παραθέτω ακριβή οδηγίες και λινκς, είναι γύρω στην σελίδα 31, αλλα με απλά λόγια μέσα απτο media player μαζεύεις τα τραγούδια που θες, δεξί κλικ εκει που πα΄ζουν, advanced tag editor editor, και εκει έχει επιλογή για αλμπουμ αρτ . μόλις α μεταφέρεις θα τα δείχνει, σου συνηστώ να είναι μικρότερες απο 300χ300 Δεν είχα χρόνο αυτές τις μέρες αλλά θα το κοιτάξω. Εύχαριστώ πάντως. Ελπίζω να το καταφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdasnews Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Το πηρα και εγω, πλακα έχει. Λίγο δισκοίλιο το symbian αλλά θα το βρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 K egw to pira simera to apogeuma! Exw faei agrio kollima! Παράθεση Don't Believe the truth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 pdasnews & naruto παραθεστε λιγα λογια..:O κατι που σας εξεπληξε, ειτε θετικα ειτε αρνητικα.. Εχετε δοκιμασει καμια εφαρμογη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdasnews Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Λοιπόν μετά από μερικές μέρες μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το τηλ. Είναι πρώτο. Το λειτουργικό στην αρχή θέλει εξοικείωση και υπομονή μέχρι να το στήσεις όπως σε βολεύει αλλά όταν το βρεις είναι απλό. Είχα και palm treo αλλά ξέρω και τα windows mobile και έχω να πω ότι το λειτουργικό αυτό μου ταιριάζει καλύτερα. Το palm είναι πιο απλό αλλά περιορισμένο ενώ το symbian κάνει παπάδες. Όσο αφορά ταχύτητα όλα τα multitasking κινητά δε πάνε σφαίρα αλλά πρέπει να φορτώσουν μια εφαρμογή και μετά είναι οκ. Το σωστό βέβαια είναι να έχεις το νου σου στη μνήμη και να κλείνεις πότε πότε μερικές εφαρμογές για να μην έχεις προβλήματα. Εγώ πάντως που είμαι ‘της δουλειάς’ λέω ότι αν το δουλεύεις όπως πρέπει είναι πολύ σταθερό και δε κολλάει καθόλου. O player που έχει είναι ότι καλύτερο έχω δει στο χώρο. Πολλές και καλές επιλογές. Θα ήθελα τον ήχο πιο δυνατό στο φουλ αλλά δε πειράζει. Συμπέρασμα. Φοβερό τηλέφωνο με οθονάρα και δυνατότητες αλλά ακριβό… Αν το βρείτε σε καλή τιμή με σύνδεσή χτυπήστε το. Τέλειο!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cryptonakias Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Paidia pire kai ego simera to kinito... fenete arketa kalo... pou 8a bro programata kai games? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Paidia pire kai ego simera to kinito... fenete arketa kalo... pou 8a bro programata kai games? ipmart-forum.com :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cryptonakias Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 ipmart-forum.com :) euxaristo polu :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoharadwaith Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 euxaristo polu :) καλησπερα το εχω και εγω μια βδομαδα το πηρα απο το ιντερνετ μολις 465 ευρω με τα μεταφ πολυ καλο αλλα τα εχει τα προβληματακια του και τα φλασακια του κυκλοφορει καμια αναβαθμηση γιατι στο σιτε της σε γινετε ενας χαμος και δεν μπορω να βρω τιποτα ελπιζω μονο να γινετε αναβαθμηση ονλινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Οποιος ξερει ας βοηθησει παιδεια! Το θελω παθολογικα και εγω και δεν βλεπω την ωρα να μου ρθει η αναβαθμηση! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 με εχετε κανει να το θελω κι εγω και δεν βλεπω να κρατιεμαι και πολυ,θα παω και θα το παρω μεχρι το σαββατο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_krom Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 ti egine re pedia polous efharistimenous vlepo edo.. mono osoi pirame ta m600 k ta p990 fagame sfera?? to w950 ok??mia hara diladi to tilefonaki??oute bag oute tipota?? tiheroiiiiiiiiiiii Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Οχι ρε συ. Αν διαβασεις ολοι περιμενουν καποια νεα αναβαθμισμενη εκδοση λογισμικου...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_krom Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 to thema ine oti diavazo:D apolita efharistimenos o enas, eho fai trelo kolima o allos me ehete kani na to thelo san palacos o tritos kaka logia akomi de diavasa gia mpite na diavasete gia ta alla 2 na dis..mono maheria de vgalame hoahoahoahoahoa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Ολα φενονται καλα για το εν λογο μοντελο.Για να δουμε....... Βασικα μονο ενα δυο χρηστες εχουν γραψει.....αυτο μ ανησυχει! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 o isostatmistis den mporeis na ta baleis ola pano opos to w800 giati to w800 paizei pio dinata. Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdasnews Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Ρε ξεκολλήστε, το τηλέφωνο είναι πρώτο. Α ξέρεις από pda και δε κάνεις ******** δε κολλάει ποτέ! Εμένα πήγε να μου κάνει ‘νούμερο’ το ράδιο αλλά πήγα στη διαχείριση προγραμμάτων και το έκλεισα και κανένα πρόβλημα. Αν είσαι άσχετος πατάς ότι βρεις και το ξεσκίζεις ότι και να πάρεις. Μιλάω σα χρόνια χρήστης palm os αλλά και pocket pc! Ο player που έχει είναι ότι καλύτερο. Έχω κάνει τα τραγούδια άλμπουμ και έβαλα και τα εξώφυλλα και είναι τέλεια ταχτοποιημένα. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΑ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 o isostatmistis den mporeis na ta baleis ola pano opos to w800 giati to w800 paizei pio dinata. Γραφε Ελληνικα και αν δε μπορεις προσεχε τουλαχιστον τι γραφεις:wacko: Οσο και να θελει κανεις δε μπορει να βγαλει ακρη...σε ποιο ερωτημα απαντας εδω? Τεσπα για παρτο απ την αρχη και πες μας για τον Ισοσταθμιστη:D Αραγε ο στοχος του νεου φαιν γουαιερ θα ειναι η καλυτερη διαχειρηση της μνημης? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Αραγε ο στοχος του νεου φαιν γουαιερ θα ειναι η καλυτερη διαχειρηση της μνημης? εσυ τι ακριβως εννοεις εδω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 ΛΕγεται πως το προβληματακι του τηλεφωνου ειναι η διαχειρηση της μνημης.Πολλες φορες δεν "μοιραζεται"σωστα και ετσι δεν τρεχουν οι εφαρμογες με αποτελεσμα εν τελη να κολλα το τηλεφωνο και να κλεινει;) Αυτο ουσιαστηκα επισημαινει ο φιλος pdasnews ποιο πανω,λεγοντας οτι αν ξερεις απο τετοιου ειδους τηλεφωνα δεν "τρως" κολληματα και δεν εχεις αρα λοιπον προβληματα! Μη εχοντας λοιπον ιδιαιτερη εμπειρια απο τετοιου ειδους ¨μηχανακια"ειναι κατι που με φοβιζει και το σκεφτομαι:) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts