thePRODIGY Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Paidia, poso kostizei twra ena w950?? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 240 kapou ekei:P Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 240 kapou ekei:P Ειμαι αναμεσα σε w900 (τελειο, το ειχα και παλιοτερα) και w950. Να φανταστειτε πως το 900αρι θεωρειται σπανιο/συλλεκτικο και κοστιζει 190-220 € ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ!!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Ε λοιπον το πηρα κι εγω!!!!!!!! Αντε πια εφιαλτης μου'χε γινει w960,w950,w960,w950!!! Εμφανισιακα ειναι κουκλι ενω το w960 συμφωνα με ξενα reviews μοιαζει λιγο πιο...φτηνο.. Το μονο που με λυπει ειναι οτι δε θα'χω wlan αλλα τι να γινει..Εχει μηπως καποιος νεα για τους χαρακτηρες των μηνυματων (μολις του εκανα update απ'την εφαρμογη της ericsson αλλα τπτ) Διαβασα ολες τις σελιδες αν το'χετε απαντησει και δεν το'δα θα'ναι απ'τη ζαλαδα.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 ...και πάνω που χαρούμενος πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ να πάρω το επιδοτούμενο W950 να χαρώ κι εγώ το καινούργιο μου κινητό/mp3player δυστυχώς με πληροφόρησαν ότι μόνο το W880 μπορεί να μου φέρει η vodafone... για το W950 μόνο στη wind πια με τη μέθοδο φορητότητας... Ελα λοιπον στο καταστημα vodafone που δουλευω εγω να στο φερουμε το κινητο..Ασε που πουλαω εγω το μιας βδομαδας μεταχειρισμενο δικο μου σε καλη τιμη! :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cube13 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Καλησπερα παιδια.. Χρονια πολλα.Εχω ενα προβλημα με το W950 μου..Κατι εγινε και τα βιντεο τα δειχνει σε μικρο πλαισιο ακομα κι οταν αναπτυσω την εικονα.:( Καμμια εξηγηση? ολα καλα τελικα.. Καλη Χρονια σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1s_86 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Γεια χαρά και καλή χρονιά! Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν διορθώνεται το πρόβλημα με τους 70 χαρακτήρες στα μυνήματα και πως. ευχαριστώ...! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Καλημέρα σε όλους, Είμαι κι εγώ κάτοχος του 950. Το αγόρασα σφραγισμένο από ΕΜΑΡΚΕΤ 190 ευρώ. Οι εντυπώσεις μου από τισ 5 ημέρες λειτουργίας είναι θετικές. Πρόκειται για ένα τηλέφωνο κύρους. Στιβαρή κατασκευή με προσοχή στην λεπτομέρεια και στην ποιότητα. Μου αρέσει ότι είναι τηλέφωνο με ανοιχτό λειτουργικό και δέχεται πάρα πολλές εφαρμογές. Με χαλάει η που έχει μέτριας έντασης ήχο. Αυτό δεν πορώ να το καταπιώ με τίποτα. Δεν με νοιάζει ούτε η απουσία φωτογραφικής ούτε το ασύρματο. Από πλευράς κόστους/απόδοσης είναι κορυφαίο. Σκεφτείτε το λίγο. Αν έπρεπε να διαλέξει κάποιος μεταξύ 950 και 960 η λογική λέει ότι θα διάλεγε το πρώτο εκτός αν ήταν ο Κόκαλης (έλα ρε πρόεδρεεεε!!!). Αυτά. Αν γνωρίζει κανείς ας αναφέρει ένα πρόγραμμα διαχείρησης του τηλ. από το PC που να δουλεύει όμως, όχι απλά να έχει ακούσει. Ευχαριστώ Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cube13 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Γεια χαρά και καλή χρονιά! Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν διορθώνεται το πρόβλημα με τους 70 χαρακτήρες στα μυνήματα και πως. ευχαριστώ...! :) Φιλε Chr1s,καλη χρονια αρχικα. Το προβλημα λυνεται οταν γραφεις χωρις το Τ9(σε χειρογραφο και εισαγωγη μεμονωμενων χαρακτηρων δηλαδη)και γραφεις με το πληκτρολογιο κεφαλαια και χωρις τονους..:cool::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nassos1983 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά! Και εγώ κάτοχος ενός w950i. Μια χαρά μέχρι στιγμής. Αλλά όταν κάνεις εγκατάσταση άλλων προγραμμάτων αρχίζουν τα σκούρα... DocumentsToGo: Δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες στο UIQ 3. Έστειλα e-mail στην εταιρεία που φτιάχνει το πρόγραμμα και περιμένω απάντηση. Ας ελπίσουμε ότι θα κάνουν κάτι αντίστοιχο με το GreekToGo ... PDF+: Ούτε και αυτό υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες. Μάλλον θέλει Unicode... Καμια πρόταση από τους άλλους χρήστες; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1s_86 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Φιλε Chr1s,καλη χρονια αρχικα. Το προβλημα λυνεται οταν γραφεις χωρις το Τ9(σε χειρογραφο και εισαγωγη μεμονωμενων χαρακτηρων δηλαδη)και γραφεις με το πληκτρολογιο κεφαλαια και χωρις τονους..:cool::D ωραίος, ευχαριστώ...! Κάτι άλλο τώρα, σε πόση ώρα φορτίζει το 950 σε εσάς;(100%) Σε μένα κάνει περίπου μια ώρα, δεν είναι πολύ σύντομο; Μήπως δεν φορτίζει πλήρως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cube13 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 ωραίος, ευχαριστώ...! Κάτι άλλο τώρα, σε πόση ώρα φορτίζει το 950 σε εσάς;(100%) Σε μένα κάνει περίπου μια ώρα, δεν είναι πολύ σύντομο; Μήπως δεν φορτίζει πλήρως; Να 'σαι καλα.Κι εμενα κοντα στη μια ωρα κανει.. Και κανενα 5λεπτο μετα εχει πεσει στο 95% περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Paidia, poso kostizei twra ena w950?? Kinitomania 226€ http://www.kinitomania.com/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,33/category_id,39/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,2/ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Κι εμένα περίπου 1 ώρα κάνει να φορτίσει και η αυτονομία είναι από 3-5 ημέρες με μέση χρήση και χωρίς ράδιο. Για μένα είναι οκ και εκείνο που με εντυπωσιάζει είναι η ποιότητα κατασκευής του. Λοιπόν προτείνω να αρχίζουμε να ζωηρεύουμε και να ανταλλάσουμε διευθύνσεις με εφαρμογές κλπ, χρήσιμα gadgets, λύσεις σε προβλήματα κλπ. Τι λέτε? Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Παιδιά,το w950i θέλει μήπως απαραιτήτως κάρτα SIM 3G? Γιατί σήμερα που το πήρα και άρχησα να το δουλεύω μου έχει κάνει νερά με την κάρτα(δεν την είδε ενώ αρχικά την έβλεπε...). Στο N73 που είχα,δεν είχα πρόβλημα με την κάρτα SIM...Καμία ιδέα?? Παράθεση ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1s_86 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Παιδιά,το w950i θέλει μήπως απαραιτήτως κάρτα SIM 3G? Γιατί σήμερα που το πήρα και άρχησα να το δουλεύω μου έχει κάνει νερά με την κάρτα(δεν την είδε ενώ αρχικά την έβλεπε...). Στο N73 που είχα,δεν είχα πρόβλημα με την κάρτα SIM...Καμία ιδέα?? Όχι, δουλεύει με όλες τις sim κανονικά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Όχι, δουλεύει με όλες τις sim κανονικά ;) Μάλιστα...Και εμένα που δεν μου την "βλέπει" τί συμβαίνει?Ξέρει κανείς? Παράθεση ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cube13 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Μάλιστα...Και εμένα που δεν μου την "βλέπει" τί συμβαίνει?Ξέρει κανείς? Ισως εχει φθαρει η SIM σου..Εγω την δικη μου,την εχω περιπου 8 χρονια και δεν εχω κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Παιδιά για γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένοι. Τι είναι αυτή η κάρτα, τι κάνει, τι δυνατότητες έχει, τι κόστος??:O:O:O Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fougio Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΤΗ WIND ΑΠΟ 15/01 129 ΕΥΡΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1s_86 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΤΗ WIND ΑΠΟ 15/01 129 ΕΥΡΩ! Κι εγώ τόσο την πλήρωσα, και ήταν και πριν τα Χριστούγεννα. Στα ταμπελάκια έγραφε €200 και στο ταμείο μου πήρε €129. :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Κι εγώ τόσο την πλήρωσα, και ήταν και πριν τα Χριστούγεννα. Στα ταμπελάκια έγραφε €200 και στο ταμείο μου πήρε €129. :D:D Και εγώ από αυτή την προσφορά το τσίμπησα το κινητάκι και λέει τρελά!! Αυτή τη μ@μ@κί@ να μην έκανε που χάνει το σήμα λες και δεν βλέπει την κάρτα sim και θα ήταν όλα ρόδινα...Θα κάνω μια αλλαγή σε κάρτα 3G σε λίγες μέρες και βλέπουμε..!:) Παράθεση ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1s_86 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Και εγώ από αυτή την προσφορά το τσίμπησα το κινητάκι και λέει τρελά!! Αυτή τη μ@μ@κί@ να μην έκανε που χάνει το σήμα λες και δεν βλέπει την κάρτα sim και θα ήταν όλα ρόδινα...Θα κάνω μια αλλαγή σε κάρτα 3G σε λίγες μέρες και βλέπουμε..!:) Δεν πρέπει να έχει σχέση με 3G. Δες αν είναι φθαρμένη η sim ή μήπως δεν έχει κουμπώσει σωστά, διότι είναι και λίγο περίεργο το σύστημα που έχει. ;) edit: Και βέβαια στις ρυθμίσεις δικτύων να μην έχεις βάλει 'μόνο 3G' αλλά το GSM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Υπάρχει κάποιο σύστημα πλοήγσης για το SE W950i με χάρτες της Ελλάδας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISSINI_BOY Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Μήπως υπάρχει οδηγός για Garmin Navigator(ή και άλλο ολοκληρωμένο σύστημα πλοήγησης) στο w950i? η εγκατάσταση είναι ίδια με το w960i? γιατί διάβασα ότι σε πολλούς κόλησε το τηλέφωνο αν ξέρει κανείς κιαν έχει δοκιμάσει στο w950i ας δώσει οδηγίες. Παράθεση ΑΕΛ ΚΑΡΓΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts