Jump to content

Sony Ericsson K610i

papathvas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανενα update για εμας? :lol: ειδα χτεσ οτι βγηκε το update για το k-800 λεω ωραια να κ το δικο μας! αλλα τπτ.... :O :O

απανταω σε μενα :lol: ετοιμο το update το εκανα χτες

• Απαντήσεις 366
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

απανταω σε μενα :lol: ετοιμο το update το εκανα χτες

διάβασα το μήνυμά σου φίλε μου και μπήκα να κάνω κι εγώ το update, αλλά το SEUS μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση. Έχω το Κ610 από Vodafone και το έχω κάνει unbranding με έκδοση firmware : R1CB001

εσύ ποιά πέρασες;;;

:cool:

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

διάβασα το μήνυμά σου φίλε μου και μπήκα να κάνω κι εγώ το update, αλλά το SEUS μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση. Έχω το Κ610 από Vodafone και το έχω κάνει unbranding με έκδοση firmware : R1CB001

εσύ ποιά πέρασες;;;

R1ED001

μηπως φταιει το unbranding.. ?

R1ED001

μηπως φταιει το unbranding.. ?

δεν ξέρω... το κινητό σου είναι ελληνικό, δηλαδή είναι αγορασμένο ελλάδα;

Γιατί μπήκα και σε άλλους server στους οποίους βρήκα την έκδοση αυτή, δεν βρήκα όμως την αντίστοιχη έκδοση γλώσσας.......

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

Η R1ED001 είναι διαθέσιμη κανονικά από το SEUS στα ελληνικά φυσικά για κανονική έκδοση Κ610i,προ είκοσι λεπτών την πέρασα.

Τώρα για VodaΦονισμένα Κ610 δε ξέρω,δεν τα θεωρώ καν κανονικά με το ΑΘΛΙΟ ΜΕΝΟΥ τους,μακριά και αλάργα σε όσους θέλουν να το πάρουν,κάθε εξήγηση είναι περιττή-ο νοών νοείτω;)

Η R1ED001 είναι διαθέσιμη κανονικά από το SEUS στα ελληνικά φυσικά για κανονική έκδοση Κ610i,προ είκοσι λεπτών την πέρασα.

Τώρα για VodaΦονισμένα Κ610 δε ξέρω,δεν τα θεωρώ καν κανονικά με το ΑΘΛΙΟ ΜΕΝΟΥ τους,μακριά και αλάργα σε όσους θέλουν να το πάρουν,κάθε εξήγηση είναι περιττή-ο νοών νοείτω;)

Συμφωνώ μαζί σου και γι'αυτό έκανα unbranding στο κινητό. Παρόλα αυτά το SEUS μου λέει ότι διαθέτω την τελευταία έκδοση :wacko: Θα επικοινωνήσω με το server που έκανα to debrand για να μάθω κάποιο νέο...:mad:

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

σε καταστηματα της ερικσον η σε καταστηματα να το δωσουμε π.χ. σε γερμανο δεν το κανουνε αναβαθμιση σε R1ED001???
LG G4

Γιατι αυτο το κινητο ειναι καπως.. παραμελημενο; Ουτε καν sticked δεν ειναι..

σε καταστηματα της ερικσον η σε καταστηματα να το δωσουμε π.χ. σε γερμανο δεν το κανουνε αναβαθμιση σε R1ED001???

Αναβαθμιση μονο σε επισημο SE service.ο "γερμανος" και η "ωοδαφονε" δεν ανακατευονται με τετοιες καταστασεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σκέφτομαι να αγοράσω το Sony Ericsson K610 (σε κόκκινο χρώμα) το ''κακό'' είναι οτι εχω μάθει τόσα χρόνια σε συσκευές της nokia και ίσως μου κακοφανεί!

Την αποψή σας σε θέματα αυτονομίας της μπαταρίας,ποιότητα στην ομιλία,χωρητικότητα επαφών,βάρος-φορητότητα,και πομποδέκτη ?

Η τιμή απ΄οτι είδα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα θα ήθελα κάποιος να μου πει την γνώμη του.

Ευχαριστώ

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Σκέφτομαι να αγοράσω το Sony Ericsson K610 (σε κόκκινο χρώμα) το ''κακό'' είναι οτι εχω μάθει τόσα χρόνια σε συσκευές της nokia και ίσως μου κακοφανεί!

Την αποψή σας σε θέματα αυτονομίας της μπαταρίας,ποιότητα στην ομιλία,χωρητικότητα επαφών,βάρος-φορητότητα,και πομποδέκτη ?

Η τιμή απ΄οτι είδα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα θα ήθελα κάποιος να μου πει την γνώμη του.

Ευχαριστώ

Προκειτε για πολυ ωραιο κινητο και πολυ ευχρηστο.Στα "+" του επισης ειναι και το καλωδιο usb,λογισμικο και καρτα μνημης 64mb που παρεχεται στην βασικη του συσκευασια.απο μπαταρια απλα "σκιζει" και δεν νομιζω να βρεις αυτην την αυτονομια σε κινητο της nokia.με 263 ευρο που κανει ειναι οτι καλυτερο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά

2 ερωτήσεις για το Κ610 (σκέφτομαι να το αγοράσω)

-Μπορεί να γράψει τελικό σίγμα (ς) σε επαφές και μηνύματα;

-Το Mp3 player του έχει δυνατή ένταση; Ακούγεται πχ ικανοποιητικά μέσα σε λεωφορείο ή στο δρόμο με κίνηση;

Σας ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά

2 ερωτήσεις για το Κ610 (σκέφτομαι να το αγοράσω)

-Μπορεί να γράψει τελικό σίγμα (ς) σε επαφές και μηνύματα;

-Το Mp3 player του έχει δυνατή ένταση; Ακούγεται πχ ικανοποιητικά μέσα σε λεωφορείο ή στο δρόμο με κίνηση;

Σας ευχαριστώ

Όπως όλα τα SE κινητά δεν μπορεί να γράψει το τελικό ς παραμόνο αν ενεργοποιήσεις τους εθνικούς χαρακτήρες, πράγμα που όμως θα μειώσει το μήνυμα στους 76 χαρακτήρες.Αλλά ούτος η άλλως το μήνυμα ο παραλήπτης θα το πάρει με όλα τα γράμματα κεφαλαία οπότε στα μηνύματα το καλύτερο είναι να τα γράφεις όλα κεφαλαία και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Το εξωτερικό ηχείο είναι αρκετά δυνατό και ακούγεται και σε χώρους με αρκετή φασαρία, πχ λεωφορεία που θες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το "ς" δεν ενεργοποιηται με τους εθνικους χαρακτηρες,αντιθετως και τοτε δεν εμφανιζεται.μονο με ενεργοποιημενο τ9 μπορεις να εχεις σιγμα τελικο και χαρακτηρες κανονικα {160}.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ

Από το '97 είχα πάντα NOKIA. Ολοι μας είχαμε ΝΟΚΙΑ θυμάμαι, φίλοι και γνωστοί. Από πέρσι το καλοκαίρι που πήρα το Κ750 άνοιξαν τα μάτια μου. Φυσικά τώρα έχω το Κ800 και εννοείται και το επόμενο κινητό μου θα είναι Sony Ericsson. Μη φοβάσαι την αλλαγή, τόλμησέ το και θα το δεις και μόνο σου ότι ήρθες σ' ένα καλύτερο κόσμο. Όσο για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει ραδιόφωνο, flash και νομίζω ότι απουσιάζει και το autofocus.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

ξέρει κανείς γιατί η sony erixsson δεν βάζει το τελικό ς?
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

ξέρει κανείς γιατί η sony erixsson δεν βάζει το τελικό ς?

Ετσι για να βρισκεις καποιο bug στα κινητα της.παντως γραφωντας sms με τ9 υπαρχει κανονικα το "ς"

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγώ σκέπτομαι να πάρω το κινητό με δόσεις καθώς από μετρητά δε διαθέτω πολλά(φοιτητής μπατήρ...)

Mε ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο πομποδέκτης(ιδιαίτερα σε 3η γενιά καθώς εκεί παίζω συνήθως) καθώς και η αναμονή μπαταρίας σε UMTS.Επίσης το κινητό έχει επιλογή για κλείδωμα σε δίκτυο 3ης γενιάς;:worry: που μπορώ να το βρω φθηνότερα με δόσεις; Πολύ value 4 money κινητό.πιστεύω το καλύτερο στην κατηγορία του και είναι sony ericsson,όπως και να το κάνουμε.lefkaditis,προσωπικά τα ΝΟΚΙΑ δε μου αρέσουν.Το LG U8210 το θεωρώ πολύ καλύτερο από ένα 3g NOKIA.Αντιθέτως το K610i ακούω ότι έχει καλή μπαταρία,γρήγορο μενού και αν έχει καλή απόδοση στο δίκτυο θα το πάρω άμεσα.Αυτά είναι τα κριτήρια μου,όπως και το SAR που είναι φυσιολογικό...

Ελπίζω να μη σας κούρασα!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

.Καλησπερα παιδια! Πως μπορουμε να κανουμε update στο κινητο μας? Εχω το κ610i μαζι με καλωδια κτλ.!

απο εδω :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

• The title was changed to Sony Ericsson K610i