Jump to content

DVD Προσφορές

VeCo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο fnac Papillon (6.90), 8mm (6.90), Secretary (6.90), Red Dragon (9.90), Assault on Presinct 13 (9,99), Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse (12.90).

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 734
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτο το ειδατε?14,5 ευρω μονο!

http://play.com/play247.asp?page=title&r=R2&title=124117&searchtype=genre&id=0&p=57&g=72&adudisc=y&who=&cpage=1&pa=cart&Cur=257

Θα το ειχα παρει ηδη αν ημουν 100% βεβαιος οτι εχει Αγγλικους υποτιτλους

Ξερει κανεις?

Nai to exoume 3ananaferei. Den exei ellinikous ypotitlous.

Entwmetaxy i PLAY arxise PALI ena apo ta pio kala tis SALES: http://play.com/play247.asp?page=playsale

Metropolis Αεροδρομίου, Van Helsing 2 Disc Collector's Edition, seulement 9,90 ευρώ.

Ρε παιδιά, σας έχει τύχει εκεί που αγοράζετε μία προσφορά από κάποιο από αυτά τα sites του εξωτερικού (Amazon.co.uk, Ρlaycom κλπ.) και να σας "φανε" έστω και μερικά ευρώ από την κάρτα σας ???

Κι αν ναι, τι κάνατε γι' αυτό και πώς εξελίχτηκε τελικά το θέμα σας ???

Tο ρωτάω αυτό γιατί, πρώτη φορά που αγόρασα κάτι σε ευκαιρία από το Amazon.co.uk και ενώ στο τιμολόγιο που μου έστειλαν (και στην order μου στο site) γράφει για χρέωση 73,57 € (περιλαμβανομένων μεταφορικών και ΦΠΑ) τελικά, σύμφωνα με την τράπεζα η συγκεκριμένη συναλλαγή με χρέωσε 76,15 €, δηλαδή 2,58 € επιεπλέον χρέωση από το πουθενά... :worry: :worry: :worry:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Tote tous perneis ena tilefwno kai e3igiesai!

Emena pote mou den egine tetio pragma.. alla apo tin alli egw exw internet visa kai vazw mesa lefta akrivws to poso pou prepei gia na min parei kaneis parapanw

για ρωτα την τραπεζα. οι τραπεζες παιρνουν ενα ποσο (συνηθως πολυ μικρο) επειδη κανεις συναλλαγες με τραπεζες στο εξωτερικο. για παραδειγμα η alpha bank παιρνει μονο 30λεπτα για καθε συναλλαγη με ξενο λογαριασμο.

γιαυτο ρωτα την τραπεζε σου και αν δεν ξερουν παρε το eshop τηλεφωνο

Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση

We set the movies in the corner....

για ρωτα την τραπεζα. οι τραπεζες παιρνουν ενα ποσο (συνηθως πολυ μικρο) επειδη κανεις συναλλαγες με τραπεζες στο εξωτερικο. για παραδειγμα η alpha bank παιρνει μονο 30λεπτα για καθε συναλλαγη με ξενο λογαριασμο.

γιαυτο ρωτα την τραπεζε σου και αν δεν ξερουν παρε το eshop τηλεφωνο

Polli swsta to ethese o apxwn - isxyei!

Alla edw denm einai metafora leftwn... einai AGORA opws tha tin ekanes me tin karta sou se opiodipote meros tou kosmou.. den xrewnesai parapanw..

Κι εγώ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα και δεν έχω και ειδική κάρτα. Για την ακρίβεια έχω μια κανονική χρεωστική η οποία όταν είχα παραγγείλει τελευταία φορά είχε αρκετά περισσότερα χρήματα μέσα, αλλά αφαιρέθηκε το ακριβές ποσό.

Τι να πω... :worry: :worry:

Την επιπλέον χρέωση την έμαθα από τις τηλεφωνικές πληροφορίες της κάρτας μου (η συναλλάγή έγινε στις 26.3), δεν έχω λάβει ακόμη την αναλυτική κατάσταση. Μόλις τη λάβω και δω ότι όντως η χρεώση είναι επιπλέον, θα τους στείλω email, για να έχω και γραπτή απάντηση.

Ελπίζω να μην θεωρηθεί ότι παρήλθε αρκετός χρόνος και έχω αποδεχτεί τη συναλλαγή.... Δεν θέλω όμως να τους ζητάω τα ρέστα προτού είμαι 100% σίγουρος για την υπερ-χρέωση.

Οσο για την χρέωση για "συναλλαγές εξωτερικού", αυτή γίνεται και σε μένα, ήδη οι πληροφορίες μου λένε ότι έχουν κρατηθεί 35 λεπτά, και σε μία προηγούμενη συναλλαγή πάλι το ίδιο συνέβη (άλλα 35 λεπτά). Η Τράπεζα (ΑΤΤΙΚΑ) πάντως αρνείται ότι είναι δική της αυτή η χρέωση των 35 λεπτών.... :O

Η μετατροπη EUR GBP είναι στο περιπου, αν και η διαφορα ειναι μεγαλη στην περιπτωση σου. Σε μενα παντως συνηθως υπαρχει διαφορα μεταξυ της μετατροπης της παραγγελιας ( που ετσι κι αλλιως ειναι κατα προσεγγιση ) και μεταξυ της χρεωσης, εστω και μικρη.

Tote tous perneis ena tilefwno kai e3igiesai!

Emena pote mou den egine tetio pragma.. alla apo tin alli egw exw internet visa kai vazw mesa lefta akrivws to poso pou prepei gia na min parei kaneis parapanw

Νομίζω οτι αυτό είναι και το πιο έξυπνο που μπορεί να κάνει κανείς ;)

Αυτό ή το να πάρει μια δωροκάρτα (κάπως έτσι νομίζω τις λένε)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Η μετατροπη EUR GBP είναι στο περιπου, αν και η διαφορα ειναι μεγαλη στην περιπτωση σου. Σε μενα παντως συνηθως υπαρχει διαφορα μεταξυ της μετατροπης της παραγγελιας ( που ετσι κι αλλιως ειναι κατα προσεγγιση ) και μεταξυ της χρεωσης, εστω και μικρη.

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα εξ αρχής, αλλά...

[...]γράφει για χρέωση 73,57 € (περιλαμβανομένων μεταφορικών και ΦΠΑ) τελικά, σύμφωνα με την τράπεζα η συγκεκριμένη συναλλαγή με χρέωσε 76,15 €, δηλαδή 2,58 € επιεπλέον χρέωση από το πουθενά...[...]

Οπότε η χρέωση ήταν κατευθείαν σε ευρώ...

• 2 weeks later...

Alien Quadrilogy Box Set (9 Discs) (5.1/DTS) £17.99 από £70.00

http://play.com/play247.asp?pa=spromo&page=title&r=R2&title=125722

kai to agorasa gia 30 kati lires apo eBay USED !!!!!!!!!!

Etsi mou'rxetai na to 3anagorasw!

• 4 weeks later...

http://play.com/DVD/DVD/4-/116024/Planet_Of_The_Apes_TV_Series/Product.html

9.99 ΟΛΗ Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ twn PLANET OF THE APES!

Να'σαι καλά βρε Demis, αναστήθηκε το thread... Ελπίζω απόψε να ποστάρω προσφορές από fnac...

http://play.com/DVD/DVD/4-/116024/Planet_Of_The_Apes_TV_Series/Product.html

9.99 ΟΛΗ Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ twn PLANET OF THE APES!

9.99 σε Λίρες Αγγλίας... 15,99 σε ευρώ. Καλή τιμούλα (περιλαμβάνονται τα μεταφορικά). Το ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ το είχε πρόσφατα (με αγγλικούς μόνο) στα 23 € αν θυμάμαι καλά... :)

Να'σαι καλά βρε Demis, αναστήθηκε το thread... Ελπίζω απόψε να ποστάρω προσφορές από fnac...

Δεν έχω συγκεκριμένη προσφορά για τώρα από την fnac, αλλά πολύ συχνά έχει φοβερές γαλλικές ταινείες (σύγχρονες και όχι απαραίτητα ψευτοκουλτούρα) με τιμές κάτω από 5 Ευρώ, επειδή δεν έχουν υπότιτλους. Είναι πιο φτηνά κάποιες φορές ακόμα και από την fnac online και τη γαλλική Amazon. Για όσους ξέρουν γαλλικά είναι πολύ καλή ευκαιρεία.

Έχει όμως και αρκετές ευκαιρίες σε κανονικές ταινίες, γύρω στα 8,90 όπως λ.χ. είχε παλαιότερα το "Νονό".

Έχει όμως και αρκετές ευκαιρίες σε κανονικές ταινίες, γύρω στα 8,90 όπως λ.χ. είχε παλαιότερα το "Νονό".

...και τα Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού, Αμελί, τις παλιότερες του Potter (αν δεν κάνω λάθος!) και πολλές σειρές...Senfield, Charmed, Friends (φυσικά :shifty: :shifty:),Lost, 6 Feet Under, Smallville, The L World, The 4400, CSI...που αν εξαιρέσουμε 1-2 από αυτές, δύσκολα βρίσκονται στην Ελλάδα...

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ακριβώς desertsmissrain. :)

Λοιπόν, δύο προσφορές που μου κέντρησαν το ενδιαφέρον στο fnac, ήταν ο Dracula του Francis Ford Coppola (Gary Oldman, Anthony Hopkins, Keanu Reeves, Winona Ryder) με 8,90 και Edward Scissorhands (Johny Depp) με 11,90.

Το Knight Rider complete 1st season το βρήκα στο play.com με 17 λίρες. Οχι 83 ευρώ που το είχε ένα μαγαζί στην Ομόνοια. Βεβαίως είναι χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους. Και οι άλλες 2 seasons είχαν ανάλογες τιμές, περίπου 27 λίρες.

"Τσίμπησα" στο fnac με 9,99 ευρώ έκαστο, X-Men 1.5 (διπλό DVD) και Έκτη Αίσθηση.