kormos Δημοσιεύτηκε February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 12, 2006 Προσφατα εκανα μια επισκεψη σε εναν γνωστο μου που εργαζεται σε ενα φωτογραφειο και μου εκανε την εξης εντυπωση!!!! Εχει ενα laptop για τη δουλεια του και μετα απο ενα σχολαστικο ελεγχο που του ειχε κανει εκεινη τη στιγμη ειδα πως κατα την εκκινηση του εδινε τη δυνατοτητα να επιλεξει αναμεσα σε Microsoft XP Profesional και σε Microsoft XP Home Edition να εκκινησει!!!! Πως γινεται αυτο??? Θα ηθελα να το δοκιμασω...;) Σας ευχαριστω εκ των προτερων.... (Συγχωρεστε με αν υπαρχει κατι αλλο στο παρελθον σχετικα με την απορια μου και δεν το προσεξα δημιουργοντας νεο θεμα...) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Δημιουργεις Partition φιλε μου .Υπαρχει το partition magic το οποιο σου χωριζει τον δισκο σε 2 κομματια.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Δημιουργεις Partition φιλε μου .Υπαρχει το partition magic το οποιο σου χωριζει τον δισκο σε 2 κομματια.;) Στο pc μου εχω δυο σκληρους δισκους...Εκτος αυτου ομως partition εχω ηδη κανει εξ αρχης και θα ηθελα να ρωτησω με ποιο τροπο μπορει να γινει χωρις να δημιουργησω προβλημα στο λειτουργικο που ηδη χρησιμοποιω αλλα και σε τι μορφη το κανω αυτο???NTFS παλι?;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Nai file mou.. 8a ftia3eis ena neo ntfs partition xrhsimopoiwntas to partition magic.. an exies unformated xwro dhmhourghse to ekei, alliws phgaine "create partition from free space" h kati tetoio.. xrhazesai ennoeitai kai ta leitourgika pou 8es na tre3eis.. twra px pou exeis ta xp pro (paradeigma), 3ekinas tn egkatastash kai twn xp home, kai otan se rwthsh pou na egkatasta8oun, dhlwneis to kainourgio partion pou eftia3es. epeita, kata thn ekkinhsh, 8a sou vgainei o bootloader twn windblows kai 8a se rwtaei.. an pali 8es mporeis na valeis enan allo bootloader (grub h fbsd bootloader proteinw egw), an kai ayto dn einai aparaithto.. mallon peritto 8a lega an exeis mono windows.. elpizw na boh8hsa :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Να εχεις 2 Windows XP μαλλον ανωφελο ειναι. Εγω εχω τα Windows XP X64 και το Linux 10.01 X64. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Nai file mou.. 8a ftia3eis ena neo ntfs partition xrhsimopoiwntas to partition magic.. an exies unformated xwro dhmhourghse to ekei, alliws phgaine "create partition from free space" h kati tetoio.. xrhazesai ennoeitai kai ta leitourgika pou 8es na tre3eis.. twra px pou exeis ta xp pro (paradeigma), 3ekinas tn egkatastash kai twn xp home, kai otan se rwthsh pou na egkatasta8oun, dhlwneis to kainourgio partion pou eftia3es. epeita, kata thn ekkinhsh, 8a sou vgainei o bootloader twn windblows kai 8a se rwtaei.. an pali 8es mporeis na valeis enan allo bootloader (grub h fbsd bootloader proteinw egw), an kai ayto dn einai aparaithto.. mallon peritto 8a lega an exeis mono windows.. elpizw na boh8hsa :) Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες...Ελυσα το προβληματακι μου με το partition magic :) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Πάντως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την χρησιμότητα Professional-Home ταυτόχρονα (εκτός από τη φιγούρα σε φίλους και γνωστούς)... Δεν βλέπω τη λειτουργικότητα. Πάντως XP-Linux μαζί, αν και μπελαλίδικο, όλα τα λεφτά!!!! Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Πάντως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την χρησιμότητα Professional-Home ταυτόχρονα (εκτός από τη φιγούρα σε φίλους και γνωστούς)... Δεν βλέπω τη λειτουργικότητα. Πάντως XP-Linux μαζί, αν και μπελαλίδικο, όλα τα λεφτά!!!! Δεν ειπα πως το εχω εγω αυτο....;) Εγω πλεον εχω XP Pro SP2 και Sever 2003 SP1 :) :p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Να εχεις 2 Windows XP μαλλον ανωφελο ειναι. Εγω εχω τα Windows XP X64 και το Linux 10.01 X64. Η εκδοση αυτη για το Linux ειναι καλη?Ειναι ολοκληρωμενη?Ξερεις που μπορω να τη βρω?Ειχα δει παλιοτερα το Linux σε εναν ξαδερφο μου και ειχε ωραια φινετσα...:p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Η εκδοση αυτη για το Linux ειναι καλη?Ειναι ολοκληρωμενη?Ξερεις που μπορω να τη βρω?Ειχα δει παλιοτερα το Linux σε εναν ξαδερφο μου και ειχε ωραια φινετσα...:p Στο http://www.linux.gr Ανοιξε το msn Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Στο http://www.linux.gr Ανοιξε το msn ok Loustros....Το ειδα... Thank s :p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 γεια χαρα, μπορειτε να μου πειτε που ειναι οι ρυθμισεις εκκινησης των ΧΡ με 2 λειτουργικα; Ειχα ΜΕ, εβαλα και τα ΧΡ, αλλα αν ξεχαστω μπαινουν ΧΡ μιας και ειναι η προεπιλογη. Πως να κανω τα ΜΕ προεπιλογη; Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 file Phoenix: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(1)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(1)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP Professional" /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT="Windows 2000 Professional" /fastdetect kapws etsi 8a prepei na einai to boot ini sou... mono pou anti gia tn grammh twn 2000 8a prepei na yparxei mia antistoixh gia ta me.. opws vlepeis yparxei kai mia grammh default.. aythn 8a thn alla3eis kai 8a thn ftia3eis wste na fortwnei ta me.. 8a alla3eis sto partition number se ayto twn me kai opws sto paradeigma parapanw sto telos anaferi to \WINDOWS esy ekei 8a valeis to installation folder twn windows sou px \MILLENIUM h oti exeis.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 γεια χαρα, μπορειτε να μου πειτε που ειναι οι ρυθμισεις εκκινησης των ΧΡ με 2 λειτουργικα; Ειχα ΜΕ, εβαλα και τα ΧΡ, αλλα αν ξεχαστω μπαινουν ΧΡ μιας και ειναι η προεπιλογη. Πως να κανω τα ΜΕ προεπιλογη; Ευχαριστω :) Αν καταλαβα καλα δεν προλαβαινεις να επιλεξεις ποιο λειτουργικο θες να εκκινησει?Και θες να κανεις καποιες ρυθμισεις για να εχεις χρονο επιλογης? Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 kormos οχι, απλα μπορει να τον ανοιξω και να φυγω απο το δωματιο για λιγο και να μπει αυτοματα στα ΧΡ ενω χρησιμοποιω τα ΜΕ (τα ΧΡ τα εχω μονο για συγκεκριμενα προγραμματα) druides ευχαριστω, μου ειχε ξεφυγει το boot.ini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 kormos οχι, απλα μπορει να τον ανοιξω και να φυγω απο το δωματιο για λιγο και να μπει αυτοματα στα ΧΡ ενω χρησιμοποιω τα ΜΕ (τα ΧΡ τα εχω μονο για συγκεκριμενα προγραμματα) druides ευχαριστω, μου ειχε ξεφυγει το boot.ini Ισως να μην καταλαβα καλα.... Ok !!!Οποτε το ελυσες το προβλημα σου...Σε καλυψε ο druides? Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 ναι εβαλα τα ΜΕ σαν προεπιλογη και τον χρονο απο 30 σε 10δ. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 swstos o paixths.. twra san kalos pcistas dn vgazeis kai ta windows? ;) h toulaxiston ta me.. emena o p4 kapote kontepse na vgalei kapnous me ta me.. akoma to 8ymamai kai vrizw tous msades:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts