Terminator Δημοσιεύτηκε February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 10, 2006 Είναι γραμμένο στα Αγγλικά αλλά πιστεύω οτι λιγο πολύ θα το καταλάβετε. Το δοκίμασα και τρελλάθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:dizzy: :elephant: How Smart Is Your Right Foot? This is so funny that it will boggle your mind. And you will keep trying it at least 50 more times to see if you can outsmart your foot. But you can't!!! 1. While sitting at your desk, lift your right foot off the floor and make clockwise circles with it. 2. Now, while doing this, draw the number "6" in the air with your right hand. Your foot will change direction!!! I told you so... And there is nothing you can do about it Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 ego pou ta katafera xoris na alaksei kateu8unsh ti kerdizo? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Kαλό,δεν το'ξερα!!!:lol: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 καλο....εγω παντως δεν τα καταφερα... freak κερδιζεις γλυφιτζουρι:p Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Σιγά το πράμα!!! Όσο σκέφτομαι τι δώρο θα κάνει η angelina_22 στον "καλό της", για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, άλλο ένα μέλος του σώματός μου, δεν με υπακούει... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 και καλα εκει που κανεις "κυκλους" κανεις αλλο ενα 6 με το ποδι... μμμ... τι εξυπνο. και τι γλυκουλι συναμα... jesus.... :p Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Κι εγώ τα κατάφερα αλλά ομολογώ πως όχι ασυνείδητα. Ασυνείδητα το πόδι γυρνά όπως το χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Μα η πρώτη φορά είναι που μετράει. Αυτό που λέει ότι : "συνέχισε να προσπαθείς τουλάχιστον 50 φορές" δεν ισχύει! Με την δεύτερη φορά (αν συγκεντρωθείς) το πετυχαίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Εγω δεν τα καταφερα χανω το συγχρονισμο μου!!!!!:( Σιγά το πράμα!!! Όσο σκέφτομαι τι δώρο θα κάνει η angelina_22 στον "καλό της", για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, άλλο ένα μέλος του σώματός μου, δεν με υπακούει... :p Αν θες μπορω να πω στη κοπελα σου μερικες ιδεες που εχω!!!!!;) Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 τελικα τα καταφερα...;) λιγη αυτοσυγκεντρωση χρειαζεται καλο κολπακι παντως:D Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Εγω δεν μπορω απο την αρχη ξεκιναω και μπερδευομαι!!! Που θα παει θα το καταφερω... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 an de mporeis bre koukla mou kae o,ti eipa se parapano post Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 try harder...:) οπως λεει και πανω καντο γυρω στις 50 φορες και θα τα καταφερεις;) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 δυστυχως δεν τα καταφερα , α το ειπα και στη δουλεια καμια 10αρια ατομα στα γραφεια , τους :lol: εβλεπες που εκαναν ολοι το ιδιο ειχε πολυ γελιο:lol: Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 WTF? Με την πρώτη το έκανα το 6... :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 2 άτομα είμαστε μαζί τώρα (εγώ και μια κοπελιά). Ούτε ένας από τους 2 δεν μπόρεσε να κάνει το αντίθετο απο αυτό που γράφει στο πρώτο μήνυμα ο Terminator :X :lol: Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 εγώ δεν κατάλαβα τίποτα μα τίποτα. Καταρχήν:δεν είναι ποσο έξυπνο είναι το δεξί σας πόδι αλλά το μυαλό σας... Δεύτερον."Έβαλα" το πόδι να γυρνάει γύρο γύρο και το διέταξα να σχηματίσει ένα 6 και απλά έκανε αυτο που του είπα. Δεν κατάλαβα τί έπρεπε να κάνω και αν όχι τί βλακεία έκανα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 εγώ δεν κατάλαβα τίποτα μα τίποτα. Καταρχήν:δεν είναι ποσο έξυπνο είναι το δεξί σας πόδι αλλά το μυαλό σας... Δεύτερον."Έβαλα" το πόδι να γυρνάει γύρο γύρο και το διέταξα να σχηματίσει ένα 6 και απλά έκανε αυτο που του είπα. Δεν κατάλαβα τί έπρεπε να κάνω και αν όχι τί βλακεία έκανα :p To δεξί σου χέρι είναι εκείνο που πρέπει να σχηματίσει το 6,ενώ κουνάς κυκλικά το πόδι σου :D . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 To δεξί σου χέρι είναι εκείνο που πρέπει να σχηματίσει το 6,ενώ κουνάς κυκλικά το πόδι σου :D . οοοπςςς :p :lol: εε καλά δεν είναι και δύσκολο. πανεύκολο(αν το κατάλαβα) γυρνάω κυκλικά το πόδι και σχηματίζω με το χέρι ένα 6 αν είναι αυτό είναι πανεύκολο και το έκανα με την πρώτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Εγω ρε παιδια το εκανα και το ποδι συνεχισε να ριρναει κανονικα (οπως το ρολοΐ) με την πρωτη προσπαθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 εγώ δεν κατάλαβα τίποτα μα τίποτα. Καταρχήν:δεν είναι ποσο έξυπνο είναι το δεξί σας πόδι αλλά το μυαλό σας... Δεύτερον."Έβαλα" το πόδι να γυρνάει γύρο γύρο και το διέταξα να σχηματίσει ένα 6 και απλά έκανε αυτο που του είπα. Δεν κατάλαβα τί έπρεπε να κάνω και αν όχι τί βλακεία έκανα :p εγώ δε καταλαβαινω τι το σπεσιαλ πια εχει το ολο ζητημα που καθομαστε και προβληματιζόμαστε κιόλας..... :p Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ektoras4 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 το ποδι μου ειναι πανεξυπνο πολυ προφανα... τα καταφερα με την μια... μουφα το κολπο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 αφού όλοι το κάνανε μάλλον το κόλπο που μας "σφύρισες" ήταν μαιμού-μούφα-κάλπικο-κινέζικο (πώπω το ποιοτικό μου λεξιλόγιο έχει αυξηθεί κατακόρυφα :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts