Jump to content

Sony Ericsson M600i

GiannisKr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό που έχω είναι ένα siemens s65 1,5 έτους, αλλά η οθόνη έχει γίνει χάλια , η κάμερα έιναι μέσα στην σκόνη και δεν μου χρειάστηκε ποτέ , και η μπαταρία τελειώνει στο άψε σβήσε ... παίζοντας παιχνίδια τύπου τάβλι ...
http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οταν συνδεω το handfree ,οι ηχοι ακουγονται μονο μεσα απ' αυτο.

εγω θελω το αντιθετο ,δηλ. να ακουγονται απο το εξωτερικο ηχειο

ξερεις κανεις κατι ?

χτες το έπιασα και εγώ στα χέρια μου στο πλαίσιο.Δυστυχώς δεν είχε μπαταρία και ήθελα πολύ να δω το καινούργιο uiq:(

σαν hardware είναι πάρα πολύ καλό! Βασικά είναι μικρότερο απότι περίμενα αλλά και βαρύτερο.τα πλήκτρα σχετικά μικρά αλλά φαίνεται με λίγη εξάσκηση να μην παρουσιάζεται κανένα πρόβλημα:).η οθόνη ικανοποιητική για το μέγεθος του κινητού αλλά θα ήθελα να την δω και ανοιχτή.Γενικά πάντως σου δίνει μια αίσθηση στιβαρότητας:cool::D

αναλόγως των οικονομικών μου (:(:(:(:cry:) το παιχνίδι θα παιxτεί ανάμεσα σε Μ600-P990-TyNT

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

ετσι ακριβως ειναι

ειναι πολυ στιβαρη κατασκευη (εδω που τα λεμε η πιο στιβαρη που εχω πιασει στα χερια μου)

το βαρος ειναι 112 γρ. (μια χαρα μου φαινεται)

το UIQ.3 ειναι οντως πανεμορφο και πολυ σταθερο ! (ουτε κολληματα ουτε restart μεχρι τωρα)

βεβαια δεν εχω εγκαταστησει εφαρμογες για να ξερω τι γινεται ,γιατι απλα δεν εχουν βγει ακομα.

αν δεν σε ενδιαφερει η καμερα, χτυπα το αβλεπει..

πηρα και μια καρτουλα 512 ΜΒ και ειναι..χαρμα

Υ.Γ. η μπαταρια ειναι κορυφη (3,5 μερες με χρηση παραπανω απο οτι εκανα σε αλλα κινητα και να σκεφτεις οτι δεν "εστρωσε" ακομα !)

pedia to kinhto exei proegkatesthmenes efarmoges h pexnidia mesa?to p990 tha exei to webgate kathos kai to 3g vision.to m600 ta xei auta?
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Κάποιος που να έχει live εντυπώσεις απο το κινητό; Οσον αφορά το video ( ιδιότητες video 320x240 τουλάχιστον , για να μην ζητήσω κι άλλα ) την περιήγηση απο μενού σε μενού και η εκκινηση προγραμμάτων και η εκκίνηση του κινητού σε GSM και σε 3G εαν έχει διαφορά και ότι άλλο σκφτεί ...
http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif

Νέα έκδοση Firmware...R3B

Κατεβάζω αυτή τη στιγμή...δεν ξέρω τι διορθώνει αλλά ξέρω οτι το πρόβλημα τρεμοπαίγματος της οθόνης κατά την κλήση.............δεν διορθώθηκε

κρίμα

:-(

EDIT

Τελικά είναι η έκδοση R4A για το τηλέφωνο

Καμία ουσιαστική αλλάγη...το πρόβλημα τόσο των 2πλών μηνυμάτων όσο και του πληκτρολογίου παραμένει

Το μενού πάει σφαίρα...πολύ γρήγορο καμία σχέση με την προηγούμενη έκδοση

Εντυπωσιάστικα απο την ταχύτητα

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Πήγα σήμερα και το πήρα.Το κινητάκι είναι απίστευτο!Φοβερή οθόνη,αρκετά γρήγορο(δεν έχω πρόβλημα με την ταχύτητα που ανοίγουν οι εφαρμογές, κάνει 1-2 δευτερόλεπτα).Εγώ πάντως άμα δε βγει μια σταθερή έκδοση firmware θα μείνω με την αρχική η οποία με ικανοποιεί προς το παρόν.Από ότι βλέπω οι εκδόσεις που κυκλοφόρησαν αντί να βελτιώνουν τα πράγματα τα χειροτερεύουν!Οπότε ευχαριστώ αλλά προς το παρόν δε θα πάρω!:)

It's Christmas time.

Ubuntu has been broken ;)

Be aware of the consequence.

Κάνα καλό site με wallpapers για το Μ600 υπάρχει;;Για πείτε κανένα:)

EDIT

Και κάτι ακόμα.Υπάρχει κάνα συγκεκριμένο πρόγραμμα για μετατροπή videos συμβατά με το κινητό;Εγώ τα μετατρέπω προς το παρόν με το Xilisoft 3gp converter και όταν τα τρέχω στο κινητό που και που κάνουν κολληματάκια.Παίζει να είναι ανεπαρκής μνήμη ή φταίει λέτε το πρόγραμμα;;Τα videos τα κάνω mp4 σε ανάλυση 320x240.

It's Christmas time.

Δοκίμασε στο forum του Esato . com

δεν έχω ψάξει πολύ την κατηγορία θέματα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα

δες αυτά τα 2 που ανέβασα μόλις τώρα

http://rapidshare.de/files/25920880/m600.rar.html

Δοκίμασε στο forum του Esato . com

δεν έχω ψάξει πολύ την κατηγορία θέματα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα

δες αυτά τα 2 που ανέβασα μόλις τώρα

http://rapidshare.de/files/25920880/m600.rar.html

Με τι πρόγραμμα τα έφτιαξες;;Εγώ ότι και να κάνω όταν τα τρέχω στο κινητό που και που κάνει κολληματάκια το βίντεο.Δοκίμασα ότι πρόγραμμα είχα.

EDIT

Τα βιντεάκια που έκανες είναι μικρά.Δοκίμασες να κάνεις κάνα μουσικό videoclip;;

Παρακαλώ όσους το έχουν αγοράσει να φορτώσουν κάνα βιντεάκι για να μου πουν αν τους κάνει κολλήματα κατά τη διάρκεια του playback.

It's Christmas time.

Μάλλον εγω δεν έγραψα σωστά το παραπάνω μηνυμα....

:O :O :O :O Συγνώμη:O :O :O :O

Αυτά που ανέβασα είναι 2 θεματάκια(ωραία) που βρήκα πρόχειρα...

Η σύνδεση μου στο νετ δεν μου επιτρέπει να ανεβάω ολόκληρο βίντεο:O

Είχα διαβάσει οτι η πρώτη έκδοση έχει πολλά προβλήματα με το βίντεο.Ειδικότερα τα μεγάλα αρχεία άνω των 20mb κάνει 1-2 λεπτά να τα ανοίξει...οπότε μην αγχώνεσαι για το πρόγραμμα ,το firmware φταίει

Εγώ σου προτείνω να μην κάνεις αναβαθμιση για να μην χάσεις το μέγεθος των μηνυμάτων(16χ χαρακτήρες)

τώρα εάν το βίντεο για εσένα είναι σημαντικότερο απο τα sms τα αρχεία της αναβάθμησης είναι περίπου 68mb

:)

Αν δεν βαριέστε δοκιμάστε ένα θέμα που είχα κάνει πριν κάτι μήνες και πείτε μου.

edit

το θέμα είναι για p990 αλλά λογικά κάνει και για Μ600

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Είχα διαβάσει οτι η πρώτη έκδοση έχει πολλά προβλήματα με το βίντεο.Ειδικότερα τα μεγάλα αρχεία άνω των 20mb κάνει 1-2 λεπτά να τα ανοίξει...οπότε μην αγχώνεσαι για το πρόγραμμα ,το firmware φταίει

Εγώ σου προτείνω να μην κάνεις αναβαθμιση για να μην χάσεις το μέγεθος των μηνυμάτων(16χ χαρακτήρες)

τώρα εάν το βίντεο για εσένα είναι σημαντικότερο απο τα sms τα αρχεία της αναβάθμησης είναι περίπου 68mb

:)

Τα sms τα θεωρώ σημαντικότερα.Απλά τα δοκιμάζω όλα επειδή είναι πρώτη μέρα και επειδή το πλαίσιο μπορεί να στο αλλάξει άμα έχει πρόβλημα.Σου δίνει διορία 5 μέρες.Το firmware δεν το αλλάζω όπως προείπα γιατί περιμένω ένα σταθερό firmware που θα διορθώνει πράγματα αντί να χαλάει!:)

It's Christmas time.

EDIT

Τελικά είναι η έκδοση R4A για το τηλέφωνο

Καμία ουσιαστική αλλάγη...το πρόβλημα τόσο των 2πλών μηνυμάτων όσο και του πληκτρολογίου παραμένει

Το μενού πάει σφαίρα...πολύ γρήγορο καμία σχέση με την προηγούμενη έκδοση

Εντυπωσιάστικα απο την ταχύτητα

Δες τι είπε ο cddaraa.Άρα δε διορθώνει το πρόβλημα των διπλών μηνυμάτων και του πληκτρολογίου.Εκτός και κάνω κάποιο λάθος.Διορθώστε με.

It's Christmas time.

διαβασα πως το προβλημα των διπλων μηνυματων λυθηκε (δεν το εψαξα ομως για σιγουρα)

το προβλημα του πληκτρολογιου παραμενει

Στην πραγματικότητα για τις άλλες γλώσσες δεν υπήρχε το πρόβλημα με τα 2 sms...παρά μόνο εάν χρησιμοποιούσες το enter για να αλλάξεις γραμμή..με την νέα έκδοση διορθώθηκε το πρόβλημα αλλά για τις άλλες γλώσσες

Στα Ελληνικά παραμένει το ίδιο...

έχω έκδοση

τηλεφώνου r4a

bluetooth r3a

organizer r3b

cda r3b

H αλήθεια είναι πως δοκίμασα να γράψω sms μετα την επαναφορά του backup και δεν ξέρω μήπως παλιά κουσούρια μεταφέρθηκαν και στο νέο λογισμικο(δεν νομίζω πάντως να παίζει ρόλο)

Ρε παιδιά ένα tip θα ήθελα.Πριν την εγκατάσταση του νεου λογισμικού λέει να πατήσω το κουμπί C.Ποιο είναι αυτό;;;;Δε βλέπω κάνα κουμπί C στο πληκτρολόγιο.Γενικά cddaraa τι προτείνεις;;Να μείνω προς το παρόν με την αρχική έκδοση λογισμικού και αργότερα άμα βγει καμία καλή έκδοση να βάλω εκείνη;;;

It's Christmas time.

• The title was changed to Sony Ericsson M600i