Jump to content

Sony Ericsson M600i

GiannisKr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με το swiss τι ακριβώς θα κάνω;

Το swiss είναι και file manager, με τον οποίο θα διαγράψεις τα αρχεία που θές.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Ρε παιδιά τι έχει παιχτει?

1) Με το Qwerty πληκτρολόγιο του γράφονται ελληνικά?

2) Με αναγνώριση γραφής γράφονται ελληνικά?

3) Με Τ9 γράφονται ελληνικά?

Ρε παιδιά τι έχει παιχτει?

1) Με το Qwerty πληκτρολόγιο του γράφονται ελληνικά?

2) Με αναγνώριση γραφής γράφονται ελληνικά?

3) Με Τ9 γράφονται ελληνικά?

1. ναι

2. οχι

3. ναι

Ρε παιδιά έχω φαει την Αθήνα να το βρω το ρημάδι!

ΤΙΠΟΤΑ, έχουν ελλειψη και καλα...

Ξέρει κανεις περισσότερα?

Στην Microland (www.eml.gr) εψαξες;

Πριν απο 2 εβδομαδες το πηρα απο Microland κρητης,κατοπιν παραγγελιας στα 265euro...:!:

THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A

Αν δεν κάνω λάθος, αν έχεις αγγλική γλώσσα στο μενού, το virtual keyboard μένει αναγκαστικά αγγλικό και να γράψεις ελληνικά σου βγάζει λίγο την πίστη γιατί πρέπει να προχωράς έναν έναν τους αγγλικούς χαρακτήρες που εμφανίζονται πρώτοι για να φτάσεις στους ελληνικούς. Επίσης δεν έχει Τ9 ελληνικό όταν έχεις αγγλική γλώσσα μενού.

Τα λέω καλά Hyde ή έχει πάει κάτι στραβά με την αναβάθμισή μου;

Sent neither from iphone nor android phone

Αν δεν κάνω λάθος, αν έχεις αγγλική γλώσσα στο μενού, το virtual keyboard μένει αναγκαστικά αγγλικό και να γράψεις ελληνικά σου βγάζει λίγο την πίστη γιατί πρέπει να προχωράς έναν έναν τους αγγλικούς χαρακτήρες που εμφανίζονται πρώτοι για να φτάσεις στους ελληνικούς. Επίσης δεν έχει Τ9 ελληνικό όταν έχεις αγγλική γλώσσα μενού.

Τα λέω καλά Hyde ή έχει πάει κάτι στραβά με την αναβάθμισή μου;

Όσο αφορά το visual keyboard στην περίπτωση που έχεις αγγλικά απλά θα πρέπει κάθε φορά που ανοίγεις το keyboard να το ρυθμίζεις στα αγγλικά, δύο tap είναι. Αν και νομίζω ότι υπάρχει ρύθμιση για ποία θα είναι η προεπιλεγμένη γλώσσα.

Όσο για το t9 δεν γνωρίζω τι παίζει

Παιδιά πείρα χθές το Μ600i ύστερα απο παραγγελία σε γνωστό μαγαζί στην θεσσαλονίκη, 200 ευρώ χωρίς φπα:D :D .

Το κινητό απλά τα σπάει.Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή.

Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι η μικρή καρτα μνήμης(64mb)και στα μυνήματα μου έσπασε λίγο τα νεύρα μέχρι να το μάθω.Άμα είχε και wi-fi με τέτοια οθονάρα θα ήταν όλα τα λεφτά.Σκέφτομαι ακόμα να πάρω ένα Bluetooth GPS.

Έχει δοκιμάσει κανείς να δουλέψει κάτι τέτοιο με το κινητό?

Δηλαδή εννοώ θα συνεργαστεί αρμονικά με το ινητό το GPS?

Έχετε να μου προτείνετε κανένα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά πείρα χθές το Μ600i ύστερα απο παραγγελία σε γνωστό μαγαζί στην θεσσαλονίκη, 200 ευρώ χωρίς φπα:D :D .

Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι η μικρή καρτα μνήμης(64mb)και στα μυνήματα μου έσπασε λίγο τα νεύρα μέχρι να το μάθω.Άμα είχε και wi-fi με τέτοια οθονάρα θα ήταν όλα τα λεφτά.Σκέφτομαι ακόμα να πάρω ένα Bluetooth GPS.

L3g3nD γειά, επειδή είμαι κι εγώ απο Θεσ/νίκη και ενδιαφέρομαι άμεσα για το Μ600, πες μου που το βρήκες σε αυτή τη τιμή γιατί οπου το έχω βρεί έχει 320 τελική! Ευχαριστώ προκαταβολίκα...:)

Όσο αφορά το visual keyboard στην περίπτωση που έχεις αγγλικά απλά θα πρέπει κάθε φορά που ανοίγεις το keyboard να το ρυθμίζεις στα αγγλικά, δύο tap είναι. Αν και νομίζω ότι υπάρχει ρύθμιση για ποία θα είναι η προεπιλεγμένη γλώσσα.

Όσο για το t9 δεν γνωρίζω τι παίζει

Σε εμένα, όταν έχω γλώσσα κινητού τα αγγλικά, στο visual keyboard εκεί που πατάς για αλλαγή γλώσσας (δίπλα στο abc) εμφανίζει ακαταλαβίστικους χαρακτήρες. Μόλις λοιπόν πατήσω τους ακαταλαβίστικους χαρακτήρες για αλλαγή από αγγλικά σε ελληνικά, μόνο οι πρώτες 2 σειρές του visual keyboard έχουν ελληνικούς χαρακτήρες, οι υπόλοιπες παρουσιάζουν πάλι ακαταλαβίστικους χαρακτήρες και φυσικά λείπουν γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου.

Αν η προεπιλεγμένη γλώσσα είναι τα ελληνικά, δε συμβαίνει το παραπάνω και το ελληνικό visual keyboard (που είναι και default) φαίνεται κανονικά.

ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ

Συμβαίνει σε όλους αυτό ή μόνο σε εμένα; Υπάρχει λύση;

Eγω αγορασα απ'ο ενα φίλο εδώ στο myphone ένα gps receiver [Holux GPSlim 236] και η συνεργασία με το κινητό είναι πολύ καλή. Δυστυχώς όμως το ΤΟΜΤΟΜ έχει καλό χάρτη μόνο για την Αθήνα.

Μιλάμε για την ταχύτητα του κινητού ή του ΤΟΜ ΤΟΜ? Το κινητό είναι σχετικά αργό αλλά όχι τόσο ώστε να με εκνευρίζει εμένα προσωπικά. Το ΤΟΜ ΤΟΜ κάνει λίγη ώρα να ξεκινήσει αλλά δεν είναι πολύ αργό από εκεί και μετά εκτός από τις περιπτώσεις που μετακινείς τον χάρτη με την ακίδα ή μεγενθύνεις τον χάρτη. Με το gps πάντως λειτουργεί άψογα σε ό,τι αφορά στις οδηγίες κατεύθυνσης [οπτικές ή ακουστικές].

Είναι πολύ όντως αλλά ούτως ή άλλως δεν αξίζει να μιλάς από κινητό τη στιγμή που υπάρχει το bluetooth. Τώρα ως προς την μεταφορά του είναι πράγματι πρόβλημα απλά μετατοπίζεται στον πισινό αντί για τον εγκέφαλο που κάτι είναι κι αυτό...

χαιρετω!!!!

σκεφτομαι να το παρω και ας μην υποστηριζεται πια και ας μην εχει καμερα ετσι κι αλλιως δεν την πολυχρησιμοποιω...

απλα να ρωτησω στα 280Ε καινουριο αγορασμενο απο μαγαζι με αποδειξη με ΒΤ ειναι καλη τιμη???

ευχαριστω!!!!!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

χαιρετω!!!!

σκεφτομαι να το παρω και ας μην υποστηριζεται πια και ας μην εχει καμερα ετσι κι αλλιως δεν την πολυχρησιμοποιω...

απλα να ρωτησω στα 280Ε καινουριο αγορασμενο απο μαγαζι με αποδειξη με ΒΤ ειναι καλη τιμη???

ευχαριστω!!!!!

εγώ θα έλεγα ότι είναι πολλά αλλά παίζει ρόλο κ ποιο ΒΤ θα σου δώσουν.

καινούργιο (αν το βρεις πουθενά αλλού) έχει το ελάχιστο 200€.Συνήθως γύρω στα 250-260 θα το βρεις

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Εφόσον είναι με Bluetooth Handsfree, η τιμή είναι καλή. Άντε να σου ερχόταν 10-20 ευρώ λιγότερα, αλλά θα έπρεπε να το ψάξεις πολύ...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

τελικα ακυρο... τα πηραν ειχαν μεινει 2 ενα μαυρο ενα ασπρο και τα σηκωσαν!!! :(

δεν ηταν τυχερο...

να δω ποτε θα αλλαξω τηλ εχω βαρεθει...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ΑΣΠΡΟ?!?!

ΠΟΥ?!?!?!

Εγώ έχω βρει 2 για όποιον τα ψάχνει....Βασικα ενα θα το πάρω αλλα απ'ότι κατάλαβα ξεπουλάνε το Πλαίσιο τα εκθεσιακά κομμάτια (δεν έχουν τπτ, μόνο λιγη σκόνη)

Guest valeria

Καλημέρα σε όλους!

Έχω μία απορία:Παλιότερα στο P910 κάποιοι είχαν καταφέρει με ένα πειραγμένο αρχείο να προσθέσουν στο εικονικό πληκτρολόγιο αγγλικά δίπλα από τα ελληνικά.Αντικατέστησαν τα αλαμπουρνέζικα δηλαδή.Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό και στο M600i;Γνωρίζω ότι αλλάζει η γλώσσα με δύο κλικ,αλλά πιστεύω ότι θα ήταν πολύ καλύτερα με τον άλλο τρόπο.Μήπως υπάρχει κάποιος που το έχει ψάξει το θέμα;:)

ΑΣΠΡΟ?!?!

ΠΟΥ?!?!?!

Εγώ έχω βρει 2 για όποιον τα ψάχνει....Βασικα ενα θα το πάρω αλλα απ'ότι κατάλαβα ξεπουλάνε το Πλαίσιο τα εκθεσιακά κομμάτια (δεν έχουν τπτ, μόνο λιγη σκόνη)

δεν ειμαι Ελλαδα!!!οχι ακομα!!!στο μιλανο και τα πηραν...

ακομα το σκεφτομαι...τι τιμη τα βρηκες?

Valeria δεν ξερω κατι να βοηθησω.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• The title was changed to Sony Ericsson M600i