Hyde Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 swiss manager Με το swiss τι ακριβώς θα κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Με το swiss τι ακριβώς θα κάνω; Το swiss είναι και file manager, με τον οποίο θα διαγράψεις τα αρχεία που θές. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AchilleasMac Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Ρε παιδιά τι έχει παιχτει? 1) Με το Qwerty πληκτρολόγιο του γράφονται ελληνικά? 2) Με αναγνώριση γραφής γράφονται ελληνικά? 3) Με Τ9 γράφονται ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Ρε παιδιά τι έχει παιχτει? 1) Με το Qwerty πληκτρολόγιο του γράφονται ελληνικά? 2) Με αναγνώριση γραφής γράφονται ελληνικά? 3) Με Τ9 γράφονται ελληνικά? 1. ναι 2. οχι 3. ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cascanteur_79 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Ρε παιδιά έχω φαει την Αθήνα να το βρω το ρημάδι! ΤΙΠΟΤΑ, έχουν ελλειψη και καλα... Ξέρει κανεις περισσότερα? __________________________________________________________________ Στην Microland (www.eml.gr) εψαξες; Πριν απο 2 εβδομαδες το πηρα απο Microland κρητης,κατοπιν παραγγελιας στα 265euro...:!: Παράθεση THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AchilleasMac Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Μπορώ να έχω Αγγλική γλώσσα στα μενου και να γράφω ελληνικά μηνύματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Μπορώ να έχω Αγγλική γλώσσα στα μενου και να γράφω ελληνικά μηνύματα? Ναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Αν δεν κάνω λάθος, αν έχεις αγγλική γλώσσα στο μενού, το virtual keyboard μένει αναγκαστικά αγγλικό και να γράψεις ελληνικά σου βγάζει λίγο την πίστη γιατί πρέπει να προχωράς έναν έναν τους αγγλικούς χαρακτήρες που εμφανίζονται πρώτοι για να φτάσεις στους ελληνικούς. Επίσης δεν έχει Τ9 ελληνικό όταν έχεις αγγλική γλώσσα μενού. Τα λέω καλά Hyde ή έχει πάει κάτι στραβά με την αναβάθμισή μου; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Αν δεν κάνω λάθος, αν έχεις αγγλική γλώσσα στο μενού, το virtual keyboard μένει αναγκαστικά αγγλικό και να γράψεις ελληνικά σου βγάζει λίγο την πίστη γιατί πρέπει να προχωράς έναν έναν τους αγγλικούς χαρακτήρες που εμφανίζονται πρώτοι για να φτάσεις στους ελληνικούς. Επίσης δεν έχει Τ9 ελληνικό όταν έχεις αγγλική γλώσσα μενού. Τα λέω καλά Hyde ή έχει πάει κάτι στραβά με την αναβάθμισή μου; Όσο αφορά το visual keyboard στην περίπτωση που έχεις αγγλικά απλά θα πρέπει κάθε φορά που ανοίγεις το keyboard να το ρυθμίζεις στα αγγλικά, δύο tap είναι. Αν και νομίζω ότι υπάρχει ρύθμιση για ποία θα είναι η προεπιλεγμένη γλώσσα. Όσο για το t9 δεν γνωρίζω τι παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3g3nD Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Παιδιά πείρα χθές το Μ600i ύστερα απο παραγγελία σε γνωστό μαγαζί στην θεσσαλονίκη, 200 ευρώ χωρίς φπα:D :D . Το κινητό απλά τα σπάει.Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι η μικρή καρτα μνήμης(64mb)και στα μυνήματα μου έσπασε λίγο τα νεύρα μέχρι να το μάθω.Άμα είχε και wi-fi με τέτοια οθονάρα θα ήταν όλα τα λεφτά.Σκέφτομαι ακόμα να πάρω ένα Bluetooth GPS. Έχει δοκιμάσει κανείς να δουλέψει κάτι τέτοιο με το κινητό? Δηλαδή εννοώ θα συνεργαστεί αρμονικά με το ινητό το GPS? Έχετε να μου προτείνετε κανένα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Παιδιά πείρα χθές το Μ600i ύστερα απο παραγγελία σε γνωστό μαγαζί στην θεσσαλονίκη, 200 ευρώ χωρίς φπα:D :D . Το κινητό απλά τα σπάει.Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι η μικρή καρτα μνήμης(64mb)και στα μυνήματα μου έσπασε λίγο τα νεύρα μέχρι να το μάθω.Άμα είχε και wi-fi με τέτοια οθονάρα θα ήταν όλα τα λεφτά.Σκέφτομαι ακόμα να πάρω ένα Bluetooth GPS. Έχει δοκιμάσει κανείς να δουλέψει κάτι τέτοιο με το κινητό? Δηλαδή εννοώ θα συνεργαστεί αρμονικά με το ινητό το GPS? Έχετε να μου προτείνετε κανένα?? L3g3nD γειά, επειδή είμαι κι εγώ απο Θεσ/νίκη και ενδιαφέρομαι άμεσα για το Μ600, πες μου που το βρήκες σε αυτή τη τιμή γιατί οπου το έχω βρεί έχει 320 τελική! Ευχαριστώ προκαταβολίκα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Όσο αφορά το visual keyboard στην περίπτωση που έχεις αγγλικά απλά θα πρέπει κάθε φορά που ανοίγεις το keyboard να το ρυθμίζεις στα αγγλικά, δύο tap είναι. Αν και νομίζω ότι υπάρχει ρύθμιση για ποία θα είναι η προεπιλεγμένη γλώσσα. Όσο για το t9 δεν γνωρίζω τι παίζει Σε εμένα, όταν έχω γλώσσα κινητού τα αγγλικά, στο visual keyboard εκεί που πατάς για αλλαγή γλώσσας (δίπλα στο abc) εμφανίζει ακαταλαβίστικους χαρακτήρες. Μόλις λοιπόν πατήσω τους ακαταλαβίστικους χαρακτήρες για αλλαγή από αγγλικά σε ελληνικά, μόνο οι πρώτες 2 σειρές του visual keyboard έχουν ελληνικούς χαρακτήρες, οι υπόλοιπες παρουσιάζουν πάλι ακαταλαβίστικους χαρακτήρες και φυσικά λείπουν γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου. Αν η προεπιλεγμένη γλώσσα είναι τα ελληνικά, δε συμβαίνει το παραπάνω και το ελληνικό visual keyboard (που είναι και default) φαίνεται κανονικά. ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ Συμβαίνει σε όλους αυτό ή μόνο σε εμένα; Υπάρχει λύση; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Παιδιά πείρα χθές το Μ600i ύστερα απο παραγγελία σε γνωστό μαγαζί στην θεσσαλονίκη, 200 ευρώ χωρίς φπα:D :D . Το κινητό απλά τα σπάει.Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι η μικρή καρτα μνήμης(64mb)και στα μυνήματα μου έσπασε λίγο τα νεύρα μέχρι να το μάθω.Άμα είχε και wi-fi με τέτοια οθονάρα θα ήταν όλα τα λεφτά.Σκέφτομαι ακόμα να πάρω ένα Bluetooth GPS. Έχει δοκιμάσει κανείς να δουλέψει κάτι τέτοιο με το κινητό? Δηλαδή εννοώ θα συνεργαστεί αρμονικά με το ινητό το GPS? Έχετε να μου προτείνετε κανένα?? Eγω αγορασα απ'ο ενα φίλο εδώ στο myphone ένα gps receiver [Holux GPSlim 236] και η συνεργασία με το κινητό είναι πολύ καλή. Δυστυχώς όμως το ΤΟΜΤΟΜ έχει καλό χάρτη μόνο για την Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 @Bezbozny από ταχύτητα πώς πάει; Είχα διαβάσει ότι είναι εκνευρεστικά αργό, ισχύει κάτι τέτοιο; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Μιλάμε για την ταχύτητα του κινητού ή του ΤΟΜ ΤΟΜ? Το κινητό είναι σχετικά αργό αλλά όχι τόσο ώστε να με εκνευρίζει εμένα προσωπικά. Το ΤΟΜ ΤΟΜ κάνει λίγη ώρα να ξεκινήσει αλλά δεν είναι πολύ αργό από εκεί και μετά εκτός από τις περιπτώσεις που μετακινείς τον χάρτη με την ακίδα ή μεγενθύνεις τον χάρτη. Με το gps πάντως λειτουργεί άψογα σε ό,τι αφορά στις οδηγίες κατεύθυνσης [οπτικές ή ακουστικές]. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AchilleasMac Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Ρε παιδιά γιατι έχει SAR 1,2? Καβουρδιστήρι είναι... Γιατι η Sony Ericsson βγάζει κινητα με τεράστιο SAR τώρα τελευταία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Είναι πολύ όντως αλλά ούτως ή άλλως δεν αξίζει να μιλάς από κινητό τη στιγμή που υπάρχει το bluetooth. Τώρα ως προς την μεταφορά του είναι πράγματι πρόβλημα απλά μετατοπίζεται στον πισινό αντί για τον εγκέφαλο που κάτι είναι κι αυτό... Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 χαιρετω!!!! σκεφτομαι να το παρω και ας μην υποστηριζεται πια και ας μην εχει καμερα ετσι κι αλλιως δεν την πολυχρησιμοποιω... απλα να ρωτησω στα 280Ε καινουριο αγορασμενο απο μαγαζι με αποδειξη με ΒΤ ειναι καλη τιμη??? ευχαριστω!!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 χαιρετω!!!! σκεφτομαι να το παρω και ας μην υποστηριζεται πια και ας μην εχει καμερα ετσι κι αλλιως δεν την πολυχρησιμοποιω... απλα να ρωτησω στα 280Ε καινουριο αγορασμενο απο μαγαζι με αποδειξη με ΒΤ ειναι καλη τιμη??? ευχαριστω!!!!! εγώ θα έλεγα ότι είναι πολλά αλλά παίζει ρόλο κ ποιο ΒΤ θα σου δώσουν. καινούργιο (αν το βρεις πουθενά αλλού) έχει το ελάχιστο 200€.Συνήθως γύρω στα 250-260 θα το βρεις Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Εφόσον είναι με Bluetooth Handsfree, η τιμή είναι καλή. Άντε να σου ερχόταν 10-20 ευρώ λιγότερα, αλλά θα έπρεπε να το ψάξεις πολύ... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 τελικα ακυρο... τα πηραν ειχαν μεινει 2 ενα μαυρο ενα ασπρο και τα σηκωσαν!!! :( δεν ηταν τυχερο... να δω ποτε θα αλλαξω τηλ εχω βαρεθει... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AchilleasMac Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 ΑΣΠΡΟ?!?! ΠΟΥ?!?!?! Εγώ έχω βρει 2 για όποιον τα ψάχνει....Βασικα ενα θα το πάρω αλλα απ'ότι κατάλαβα ξεπουλάνε το Πλαίσιο τα εκθεσιακά κομμάτια (δεν έχουν τπτ, μόνο λιγη σκόνη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Καλημέρα σε όλους! Έχω μία απορία:Παλιότερα στο P910 κάποιοι είχαν καταφέρει με ένα πειραγμένο αρχείο να προσθέσουν στο εικονικό πληκτρολόγιο αγγλικά δίπλα από τα ελληνικά.Αντικατέστησαν τα αλαμπουρνέζικα δηλαδή.Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό και στο M600i;Γνωρίζω ότι αλλάζει η γλώσσα με δύο κλικ,αλλά πιστεύω ότι θα ήταν πολύ καλύτερα με τον άλλο τρόπο.Μήπως υπάρχει κάποιος που το έχει ψάξει το θέμα;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 ΑΣΠΡΟ?!?! ΠΟΥ?!?!?! Εγώ έχω βρει 2 για όποιον τα ψάχνει....Βασικα ενα θα το πάρω αλλα απ'ότι κατάλαβα ξεπουλάνε το Πλαίσιο τα εκθεσιακά κομμάτια (δεν έχουν τπτ, μόνο λιγη σκόνη) δεν ειμαι Ελλαδα!!!οχι ακομα!!!στο μιλανο και τα πηραν... ακομα το σκεφτομαι...τι τιμη τα βρηκες? Valeria δεν ξερω κατι να βοηθησω. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AchilleasMac Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 315 και 320 τα βρήκα, αλλα μαυρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts