Jump to content

Sony Ericsson M600i

GiannisKr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα γιατί κατάφεραν να έχει δείκτη sar 1.15 για να μας ψήσουν; Γνωρίζετε αν απενεργοποιηθεί το UMTS αν ο δείκτης μεταβάλλεται γιατί είναι λίγο τσιμπημένος...
Sent neither from iphone nor android phone

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια δεν ξερω αν εχει απαντηθη αλλα εχω το m600 κ θελω να βλεπω tv με συνδεση tim ειμαι.Λενε οτι δεν υπαρχουν streaming ρυθμισεις μηπως γνωριζετε καποιον τροπο?

Καλησπέρα παιδιά.

Το Μ600 υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi?

Ή θέλει τίποτα ξεχωριστό?π.χ Bluetooth σύνδεδεμένο με τον υπολογιστή?

[sIGPIC][/sIGPIC]

To M600 δεν έχει ενσωματωμένο wifi άρα δεν μπορεί να συνδεθεί απευθείας με ασύρματο μόντεμ για να αποκτήσει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ο μόνος τρόπος είναι να συνδεθεί μέσω bluetooth με έναν υπολογιστή που αυτός είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο και να αποκτήσει από εκεί πρόσβαση (προσωπική μου εκτίμηση: δεν είναι και πολύ χρήσιμο αυτό. Αν έχεις υπολογισή μπροστά σου γιατί να σερφάρεις μέσω της μικρής οθόνης ενός κινητού). Βεβαίως υπάρχει και η λύση να σερφάρεις μέσω GPRS αλλά όπως σίγουρα θα γνωρίζεις αυτό κοστίζει ακριβά στην χώρα μας.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Μ600i που πήρα δεν έχει ελληνική γλώσσα μενού ενώ πήγα να κατεβάζω από το site της SE και δεν λειτουρούν τα links για additional languages...Πώς τα φτιάχνετε αυτά;

Αν το πάω σε κατάστημα για αναβάθμιση firmware θα με χρέωσουν; Αυτό σκέφτομαι να κάνω έτσι ώστε αν κάτι στραβώσει να μην έχω ευθύνη εγώ...

file mou den kostizei akriba.me tin tim serfareis mesw gprs me 3,47e ton mhna kai exeis aperioristh prosbash.egw twra pou uphretw me auto serfarw :)

Φίλε Simeon πες μας περισσότερα για ΤΙΜ-GRRS please :) :D :blink:

Διαβάζω στο παρακάτω link

http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?t=55544

ότι παίρνει και χάρτες από tomtom που είναι τρελλή φάση. Το έχει κάνει κανένας να μας πει εντυπώσεις (απλά χάρτες όχι gps).

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

To m600i (vf live) einai simbato me mnimi M2 twn 2gb ?

Ipostirizei allous kataskeuastes ektos sony ?

http://www.lordoftherings.net/media/aim_icons/lotr_aim_aragorn.gif

To m600i (vf live) einai simbato me mnimi M2 twn 2gb ?

Ipostirizei allous kataskeuastes ektos sony ?

NAI ειναι. :)

Φτιαχνουν αλλοι Μ2 μνημες? Δεν ξερω... :(

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Παιδιά help, πουλάνε πουθενά ελλάδα screen protector για το m600; Μόνο στο play247 έχω βρει ως τώρα και μέχρι να πάρω το χρησιμοποιώ με τη ζελατίνα του τώρα αλλά ανησυχώ μήπως αυτό χαλάει την οθόνη!

Ευχαριστώ!

Δεν χαλαει τιποτα!Εχω το 950 και δεν εχω sp ε και δεν εχει παθει τιποτα εδω και τοσο καιρο!Χαλαρωσε και πανε μια βολτα στο φορουμ του 990 και θα βρεις ενα σωρο σαιτ δωσμενα απο τα παιδεια για να αγορασεις το καλυτερο:)

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Γειά σας παιδιά διάβασα όλες τις σελίδες που γράφτηκαν σχετικά με το Μ600 και επειδή ψήνομαι για την αγορά του θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις για κάποια θέματα που με ενδιαφέρουν.

1. Καταρχήν η μπαταρία του πόσο διαρκεί στην περίπτωση που η χρήση του περιορίζεται μόνο σε 20 λεπτά ομιλίας τη μέρα, ενεργο bluetooth και ενα δυο μηνύματα;

2. Οταν σε καλούν ο ήχος του είναι αρκετα δυνατός για να τον ακούσεις από ένα δωμάτιο με κλειστή πόρτα (αν θελετε μια σύγκριση με τη σειρά Κ);

3. Το ξυπνητήρι του είναι πολύ χαμηλό αλλά πόσο σε σχέση με τον ήχο κλήσης;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Pare to diko mou ama thes to w950.

1) i mpataria tou krataei arketa an de ksexnas efarmoges anoixtes (iparxoun programmataki pou tis kleinoun automata otan einai idle)

2) o ixos arketa kalos,analoga k to ringtone fisika pou tha paizei.

3) to ksipnitiri kanonikotato. (ektos an exeis ginei liwma sta pota, tote de to akous apo kanena kinito)

Γειά σας παιδιά διάβασα όλες τις σελίδες που γράφτηκαν σχετικά με το Μ600 και επειδή ψήνομαι για την αγορά του θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις για κάποια θέματα που με ενδιαφέρουν.

1. Καταρχήν η μπαταρία του πόσο διαρκεί στην περίπτωση που η χρήση του περιορίζεται μόνο σε 20 λεπτά ομιλίας τη μέρα, ενεργο bluetooth και ενα δυο μηνύματα;

2. Οταν σε καλούν ο ήχος του είναι αρκετα δυνατός για να τον ακούσεις από ένα δωμάτιο με κλειστή πόρτα (αν θελετε μια σύγκριση με τη σειρά Κ);

3. Το ξυπνητήρι του είναι πολύ χαμηλό αλλά πόσο σε σχέση με τον ήχο κλήσης;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1.3-4 μέρες ίσως κ παραπάνω αν δεν το σκαλίζεις κ το κλείνεις το βράδυ

2.σχεδόν τα ίδια είναι.δεν είναι απο τους δυνατότερους της αγοράς αλλά δεν θα έχεις κανα πρόβλημα

3.πολύ χαμηλότερο...:(.βάζε υπενθύμιση στο ημερολόγιο καλύτερα

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Δηλαδή ο χαμηλός ήχος ισχύει μόνο για το ξυπνητήρι και όχι για τα ραντεβού και τις υπενθυμίσεις? Νόμιζα ότι ίσχυε και για τα δύο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Keep up ......

Μπορουμε να εχουμε με καποιο τροπο wi-fi στο κινητο μας??

π.χ. να συνδεεται με bluetooth με την συσκευη wi-fi και να εχουμε wi-fi στο κινητο μας.

Γινεται?ή πολυ φαντασια εχω?:p

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Παντως πολυ ευαισθητο κινητο ειναι

Μου επεσε κατω και δεν ακουγεται τιποτα απο το ακουστικο του

Το πηγα στην voda

http://www.lordoftherings.net/media/aim_icons/lotr_aim_aragorn.gif

Παντως πολυ ευαισθητο κινητο ειναι

Μου επεσε κατω και δεν ακουγεται τιποτα απο το ακουστικο του

Το πηγα στην voda

Δεν μου έτυχε για να έχω άποψη.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλείνουν τα tasks αυτόματα όταν κλειδώνει το τηλέφωνο ή τελοσπάντων μένει idle για να μην πάω συνέχεια στον task manager και κάνω end για να γλιτώνω σε μπαταρία;

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλείνουν τα tasks αυτόματα όταν κλειδώνει το τηλέφωνο ή τελοσπάντων μένει idle για να μην πάω συνέχεια στον task manager και κάνω end για να γλιτώνω σε μπαταρία;

Αυτό μπορεί να γίνει με το Swiss Manager. Μπορείς να το ρυθμίσεις ώστε όταν κλείνεις το πορτάκι, να τερματίζει όλες της ανοιχτές εφαρμογές.;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Αυτό μπορεί να γίνει με το Swiss Manager. Μπορείς να το ρυθμίσεις ώστε όταν κλείνεις το πορτάκι, να τερματίζει όλες της ανοιχτές εφαρμογές.;)

Αυτό διάβασα κι εγώ αλλά έλα που το M600 δεν έχει πορτάκι...πέρασα ένα trial αλλά δεν βρήκα επιλογή.

• The title was changed to Sony Ericsson M600i