saritav Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 paidia geia sas. to pira xthes to tilefwnaki. exei mesa tin r9a002. xreiazetai anavathmisi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giovanni Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 saritav apo pou to pires? to brikes diathesimo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 eixa etairiki epidotisi tim. k enw mou eipan pos den kseroun an tha to ksanaexoun ktl mou to steilane xthes! poli wraio tilefwnaki.. episis paidia molis to anoiksa prwti fora evala glwssa agllika. k twra thelw na allaksw glwssa menu k den iparxoun ta ellinika. ti kanw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Μου φαίνετε πρέπει να κατεβάσεις απο το site της sony ericsson τα ελληνικά αλλα για πιο σίγουρα ας απαντήσει κανένας άλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Paidia mia erotisi: kserete an enas screen protector gia P990 kanei kai sto M600? Giati eida oti to P990 exei ligo megaliteri othoni...(?):confused: @ saritav Nai an den exei mesa ta ellinika prepei na ta katevaseis apo to site tis SE kai na ta peraseis esu.:) Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 paidia to thema einai oti ta eixe san arxki epilogi. molis ekana to setup wizard-otan anoiksa prwti fora to til- apla eksafanistikan.. sxetika me to logismiko einai entaxei i ekdosi pou exw? alliws na ta kanw ola mazi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 To pio prosfato firmware einai mallon auto: Phone: CXC162037 R9F11 BT: CXC162058 R5A01 Organizer: CXC162036 R5A16 CDA: 162007/2 R5A13 ta ellinika prepei na ta ksanaperaseis...:) Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giovanni Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Παιδια ξερεται αν υπαρχει πουθενα διαθεσημο στην αττικη το Μ600 σε καταστημα ΤΙΜ? Εχω φαει τον κοσμο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 iparxoun analitikes odigies gia anavathmisi?? exw provlima me to pc suite. to sindew me to kalwdio kai mde mou anagnwrizei to tilefwno:( @giovanni pareiggeile to kai logika tha erthei!!!! einai poli simferousa i agora tou twra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Παιδια ξερεται αν υπαρχει πουθενα διαθεσημο στην αττικη το Μ600 σε καταστημα ΤΙΜ? Εχω φαει τον κοσμο.... Πήγαινε σε κάποιο, πες τους ότι θες να το παραγγείλεις και θα σου πουν εάν υπάρχει. Μην έχεις όμως πολλές ελπίδες... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giovanni Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Το βρηκα τελικα κ το πηρα απο ΤΙΜ,ειχα κ χρηματοδοτησει οποτε εκατσε κουτι!!!! Σε καμια εβδομαδα θα το εχω στα χερια μου,λογο του οτι ειμαι εκτος Αθηνων.Για 200 ευρω το καλυτερο κινητο της αγορας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 me geia!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Μ600 users πλην της μνήμης τι παραπάνω έχει το W950; αξίζει το W950; ...ή καλύτερο value4money το Μ600; για ποιό λόγο ΚΑΝΕΝΑ δεν έχει κάμερα; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Μ600 users πλην της μνήμης τι παραπάνω έχει το W950; αξίζει το W950; ...ή καλύτερο value4money το Μ600; για ποιό λόγο ΚΑΝΕΝΑ δεν έχει κάμερα; Το W950 είναι ελάχιστα μικρότερο (κάτι χιλιοστά στο μήκος και το πλάτος) από το Μ600, ενώ δεν έχει HSCSD που έχει το M600. Η σημαντικότερη διαφορά είναι φυσικά η μνήμη. Τώρα γιατί δεν έχουν κάμερα, τι να σου πω... Υ.Γ. Αν μπορείς να το βρεις σε κάποιο κατάστημα της TIM στα 200 ευρώ, είναι φυσικά the best value for money... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 από ότι είδα το Μ600 δεν έχει ούτε ράδιο αλλά το W950 δεν έχει office. το πρώτο το βρίσκω 259 και το δεύτερο 397. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 από ότι είδα το Μ600 δεν έχει ούτε ράδιο αλλά το W950 δεν έχει office. το πρώτο το βρίσκω 259 και το δεύτερο 397. Αυτό είναι αλήθεια. Είσαι ανάμεσα στις δύο συσκευές; Η μία είναι καθαρά επαγγελματική, ενώ ή άλλη ψυχαγωγικοφέρνει... (:p) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantis Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Ανταλλασω το M600 μου (1,5 μηνος,τελειως αγρατσουνιστο,κουτι,αποδειξη,εγγυηση)με p990. + ενα ngage με οποιον γινει το deal. Το κινητακι ειναι κουκλα αλλα χρειαζομαι wi-fi...PM or call 6947189601 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giovanni Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 H μεγιστη μνημη που περνει το κινητο ειναι 2 Gb????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Παιδιά έπαιζα με το τηλέφωνο στο site της SE και μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες: 1) Έχει αναζήτηση contacts με το πρώτο γράμμα; (sto site δεν παίζει αυτό) 2) Στις αναπάντητες και γενικά στις κλήσεις γράφει και την ώρα που έγιναν ή μόνο ημερομηνία (όπως στο site); 3) Η συσκευασία περιλαμβάνει μία μόνο μπαταρία; Έχει επιτραπέζιο φορτιστή στη συσκευασία; 4) Από αυτονομία με 4 λεπτά ας πούμε ομιλίας την ημέρα και 10 λεπτά σκαλίσματος πόσο θα μου κρατήσει;(ανοιχτό το βράδυ) Γενικά θα το προτείνατε; Το θέλω σαν δεύτερο κινητό (παρέα με το k750 μου). Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και συγγνώμη αν κούρασα. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Παιδιά έπαιζα με το τηλέφωνο στο site της SE και μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες: 1) Έχει αναζήτηση contacts με το πρώτο γράμμα; (sto site δεν παίζει αυτό) 2) Στις αναπάντητες και γενικά στις κλήσεις γράφει και την ώρα που έγιναν ή μόνο ημερομηνία (όπως στο site); 3) Η συσκευασία περιλαμβάνει μία μόνο μπαταρία; Έχει επιτραπέζιο φορτιστή στη συσκευασία; 4) Από αυτονομία με 4 λεπτά ας πούμε ομιλίας την ημέρα και 10 λεπτά σκαλίσματος πόσο θα μου κρατήσει;(ανοιχτό το βράδυ) Γενικά θα το προτείνατε; Το θέλω σαν δεύτερο κινητό (παρέα με το k750 μου). Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και συγγνώμη αν κούρασα. 1. Φυσικά. Λειτουργεί και με το πληκτρολόγιο, αλλά και γράφοντας το γράμμα στην οθόνη. 2. Ναι, έχει πλήρεις πληροφορίες. 3. Μόνο μία και όχι. 4. Τουλάχιστον 3 μέρες, και λίγες λέω. Γενικά με μία λέξη, ναι. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Παιδιά κανείς δεν έχει βάλει screen protector στο M600 να μου πει αν είναι ίδιος με του P990;:worry: Και γενικά δεν πιστεύετε οτι χρειάζεται έναν αφου η οθόνη είναι αρκετά μεγάλη και αφής; :what: Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Παιδιά κανείς δεν έχει βάλει screen protector στο M600 να μου πει αν είναι ίδιος με του P990;:worry: Και γενικά δεν πιστεύετε οτι χρειάζεται έναν αφου η οθόνη είναι αρκετά μεγάλη και αφής; :what: Δεν χρειάζεται... ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ένας screen protector! :) Εγώ προσωπικά πρώτα αγοράζω SP και θήκη μεταφοράς και μετά το κινητό :D Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Παιδιά κανείς δεν έχει βάλει screen protector στο M600 να μου πει αν είναι ίδιος με του P990;:worry: Και γενικά δεν πιστεύετε οτι χρειάζεται έναν αφου η οθόνη είναι αρκετά μεγάλη και αφής; :what: κοίτα. στο p800 k p900 που είχα οι πρώτες γρατσουνιές δεν άργησαν να εμφανιστούν :( απο το ρ910 κ μετά οι οθόνες έγιναν αντιχαρακτικές (λέμε τώρα...) στο Μ600 πάντως 10 μήνες τώρα ΚΑΜΙΑ γρατζουνίτσα :D Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copycat Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 To pira xthes k de sindeete kan me to usb, apla de to briskei, mono se norma mode to briskei, alla an enai na fortwsw to 4giga me normal mode kalitera na to petaksw opws einai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 To pira xthes k de sindeete kan me to usb, apla de to briskei, mono se norma mode to briskei, alla an enai na fortwsw to 4giga me normal mode kalitera na to petaksw opws einai. Εδώ το σχετικό θέμα. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts