Jump to content

Sony Ericsson M600i

GiannisKr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά δεν βρίσκω πουθενά τον μετρητή χρόνου ομιλίας !!!

Δεν υπάρχει ή να παω στον οθφαλμίατρο;;;

Για τον μετρητή μηνυμάτων δεν βγήκε τίποτα ακόμα, ετσί;

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά δεν βρίσκω πουθενά τον μετρητή χρόνου ομιλίας !!!

Δεν υπάρχει ή να παω στον οθφαλμίατρο;;;

Για τον μετρητή μηνυμάτων δεν βγήκε τίποτα ακόμα, ετσί;

Ο μετρητής κλήσεων είναι στις κλήσεις, στο More, Total Call Info.

Για τα μηνύματα τίποτα ακόμη...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Ο μετρητής κλήσεων είναι στις κλήσεις, στο More, Total Call Info.

ευχαριστώ για την πολύ γρήγορη απάντηση, μετά την οποία το επόμενο πράγμα που ψάχνω είναι ένας καλός οφθαλμίατρος στην Καβάλα.

ευχαριστώ για την πολύ γρήγορη απάντηση, μετά την οποία το επόμενο πράγμα που ψάχνω είναι ένας καλός οφθαλμίατρος στην Καβάλα.

:lol: :p

έχει κανείς πρόβλημα με την ένταση απ' το ξυπνητήρι

μετά την αναβάθμιση ???:mad: :mad:

"There's a story still unread"

έχει κανείς πρόβλημα με την ένταση απ' το ξυπνητήρι

μετά την αναβάθμιση ???:mad: :mad:

ΟΛΟΙ :lol:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

ΟΛΟΙ :lol:

Ξυπναμε με αλλο γιατι του M600 εγινε για νανουρισμα :lol: :) :D

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

ego pedes iha allo provlima...

me to pc suite...

edo kai kairo sto pc otan empena na pekso 1 pehnidi meta apo 20 lepta me misi ora peripou pagone i othoni gia liga deutera k otan ksekolage to pehnidi sernotane apo kinisi opio k an itan to idio k olo to pc otan evgena apo to pehnidi..akomi k gia na aniksi fakelo eperne mehri k miso lepto..

meta apo treli apogoiteusi k eno etimazomouna gia format k windows apo tin arhi paratirisa oti stis diergasis pou trehoun otan to pathene afto ena programa mrouter ihe 3 stis diergasies to 1 apo ta 3 etroge 99% apo tin hrisi cpu..99%ipologistikis dinamis k gia afto olo to pc sernotan..

otan pliktrologisa sto google tin leksi mrouter mou pesan ta malia..

itan leei programa tis motorola..k leo ehe plaka..

telika kano apegatastasi to pcsuite k diapistosa pos den itan mono tis motorola alla k tis sonny giati k ta 3 mrouter apo tis diergasies den ksana fanikan pote k to pc mou den ksana kolise

na anafero oti den ekane mono kolima meta apo pehnidi afou meta tin apegatastasi diapistosa oti to pc anige poli pio grigora..to modem pou iha douleui roloi se shesi me prin pou empene poles fores me tin 6 fora k genika to pc ine pio grigoro toulahiston sto diplasio..

afou iha arhisi na anarotieme an eho athlon64 i kanena proistoriko pentium..

osoi vlepoun oti to pc tous simperiferete perierga k ligo arga,kala ine na koitaksoun na kanoun apegatastasi to programa k tha me thimithoun..

prin arhiso na liono me ta pehnidia(den epeza)k na to do na kolai telios gia ligo k meta na sernete,evlepa mia kapia kathisterisi genika,k pola eror pou mou eevgaze gia diafores efarmoges alla den edina simasia..elega isos epidi to parafortosa..mou fenotan fisiologiko..tora nomizo pos agorasa allo pc haha

eleos..

aporo gia pio logo arhize na douleui afto to mrouter,ti shesi ihe horis na ine sindedemeno to kinito..k ti hriazotane,afou k otan evaza to kinito afto elege not conected..

an den itan o aderfos mou na mou pi gia valto sto google giati aftos den ihe to sigekrimeno programa sto diko tou pc,ara den itan eksartima ton windows akomi tha psahnomoun.

sas zalisa alla elpizo na voithisi gia afto ta ipa

Γεια σας φίλοι μου!

Είμαι κι εγώ εδώ και 2 ημέρες κάτοχος του εν λόγω κινητού...αντικειμενικά μία πολύ καλή και τίμια συσκευή...θα ήμουν σίγουρα πολύ πιό ενθουσιασμένος άν μέχρι προχθές και για τα τελευταία 3 χρόνια δέν είχα το P900...

Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. Δέν θα πέσω στην παγίδα να τα συγκρίνω άμεσα βέβαια γιατί μιλάμε για διαφορετικές κατηγορίες κινητών (άν δέν κάνω λάθος το Ρ900 όταν είχε κυκλοφορήσει θεορούνταν ψιλο hi end συσκευή - πράγμα που δέν νομίζω πως ισχύει για τον σημερινό αντικαταστάτη του το Ρ990 - αλλες εποχες τωρα βέβαια άλλες τιμές άλλος ανταγωνισμός).

Το καινούριο Symbian όμως δέν μπορω να πώ πως με ενθουσιάζει (το ίδιο ακριβως νομίζω είναι και στο Ρ990) άν και είναι θέμα συνήθειας. Το βρίσκω πολύ πολύπλοκο και με υπερβολικά πολλά υπομενού..θα προτιμούσα ένα περισσότερο γραφικό και πιό άμεσο περιβάλλον..δέυτερο και σημαντικότερο πρόβλημα είναι η ταχύτητά του...είναι λίγο αργό ή μου φαίνεται? Είπα να αποφύγω συγκρίσεις αλλά το Ρ900 ήταν αμεσότατο!

Νομίζω πως ο συνδιασμός των παραπάνω (καθυστέρηση στην απόκριση και πολά υπομενού) κάνουν το κινητό μαλλον κουραστικό...

Θα ήθελα τη γνώμη σας και μία πληροφόρηση άν υπάρχει κάποια αναβάθμιση που να βελτιώνει την ταχύτητα...

Παιδες με ρυθμισεις ΤΙΜ (απο σελιδα τους για P990i)

μπηκα με NON STOP αλλα εχω 2 προβληματα

1) Στις Ελληνικες σελιδες (πχ. in.gr) καποια κειμενα βγαινουν ακαταλαβιστικα

(προβλημα αναγνωρισης Ελληνικων φανταζομαι)

2) Σε ξενα Sites (π.χ download.com , cnn.com , tucows.com) μεσα στην σελιδα ενω την φορτωνει σε καποια σημεια μου πεταει μηνυματα λαθους

(can't find object και κατι τετοια)

Καμμια ιδεα , προταση , λυση ? :wacko: :O

Thanks

Νομίζω πως το πρόβλημα σου είναι απλούστατο.. Προσπαθείς με σύνδεση wap να ανοίξεις σελίδες web...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Έκανα χθες την αναβάθμιση στο κινητο...είναι φανερά πιό γρήγορο, σε βαθμό που το πρόβλημα της ταχύτητας μπορώ να πώ αντιμετωπίστηκε πλήρως...

ΑΛΛΑ...

Καλά τί bug είναι αυτό με τις ειδοποιήσεις??? Και καλά το ξυπνητήρι αλλά και στα ραντεβού να μήν ακούγεται η ειδοποίηση??? Και θεωρείται και business phone!!! Τόσα bug θα μπορούσαν να υπάρξουν αυτό βρήκαν να κάνουν λάθος? Το κιν ουσιαστικά αχρηστοποιείται γιατί ο ρόλος του σάν δεύτερο κινητό μου ήταν καθαρά σάν προσωπικό μου organizer...τί να πώ κρίμα....

Λοιπόν παιδά μόλις μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών της Sony Ericsson...

Ανέφερα το bug που υπάρχει μετά την αναβάθμιση λογισμικού - το ξυπνητήρι και τα ραντεβού που δέν ακούγονται. Είπα μάλιστα πως σε πολλά forums όλοι οι χρήστες του κινητού που έχουν κάνει την αναβάθμιση έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

O υπάλληλος - ευγενέστατος και με πλήρη κατάρτηση στο θέμα κινητά - μου απάντησε πως δηλώσεις στα forums του internet δέν μπορεί η εταιρεία να τις λάβει υπ'όψη (και δίκιο είχε) παρά μόνον άν οι καταναλωτές τηλεφωνουν στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών. Συνεχίζει πως είμαι ο πρώτος που τηλεφωνεί για το πρόβλημα αυτό και το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να το πάω σε έναν γερμανό της περιοχής μου για επισκευή....

Βέβαια του εξήγησα οτι δέν είναι θέμα επισκευής αλλά bug της αναβάθμισης απο τη στιγμή που η συσκευή πρίν λειτουργούσε μια χαρά και όλοι όσοι την έκαναν είχαν το ίδιο πρόβλημα..κοινώς κάντε μια νέα αναβάθμιση που να διορθώνει το bug..που να τρέχω τωρα στους γερμανούς και να μου κρατάνε το κιν εκεί για 2-3 βδομάδες...

Λοιπόν τί προτείνω..Πάρτε όλοι τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών της se (801-11-810 810 όλη μέρα) και αναφέρτε το πρόβλημα μπάς και το πάρουν χαμπάρι οτι είναι bug και μας γλιτώσουν απο την ταλαιπωρία....

Παιδιά καπου διάβασα οτι το έχει η ΤΙΜ 200 ευρό το Μ600ι ,ισχύει ακόμα;;

Λέω να το γραπώσω όσο είναι καιρός :cool:

Φυσικά και ισχύει. Αλλά δεν υπάρχουν συσκευές πλέον... :(

Σοβαρά;; Δηλαδή αν πάω στο κατάστημα δεν θα το έχουν;:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Δεν σου λέω 100%, αλλά κατά 99,9999999% όχι. Αν δεν σου είναι κόπος πάντως κοίταξε, απλά θυμάμαι ότι όταν το πήρα εγώ πριν ενάμιση περίπου μήνα, είχαν μείνει λιγότερες από 10 συσκευές στην Αττική...

Ξενέρωσα τώρα :( τουλάχιστον το έχω βρεί στο ιντερνετ,αλλα σαφώς οχι με 200ευρο.. θα πάω να ρωτήσω σε κάποιο κατάστημα ΤΙΜ αυριο πρωί πρωί.:(

Υπάρχει στον Opera ρύθμιση για την κωδικοσελίδα (encoding); Πρέπει να αντιγράψουμε στο τηλέφωνο την ελληνική γραμματοσειρά (όπως στα P800, P900) για να βλέπουμε σωστά ελληνικά;

Παιδιά το έχει το e-shop 270 euro !!:D

Αυτο το ξερουμε οπως και αλλες τιμες αλλα η χαμηλοτερη τιμη ειναι της ΤΙΜ (200) αλλα δεν

υπαρχει πια.

Το PM μου το ειδες? ;)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Πριν μια εβδομαδα υπηρχε ενα εδω στο Ναυπλιο...Πανικοσ με αυτο το κινητακι...

Εγω εχω αλλο προβλημα...Εχω την προτελευταια αναβαθμιση και ενω εχω ακυρωσει τις ειδοποιησεις μου πεταει μια που ειχα στις 23.00 το βραδυ...την βγαζω και αυτη ξαναμπαινει..Τι να κανω???

Καλα μαλλον εκανα που εχω παλιοτερη αναβαθμιση και ολα δουλευουν ρολοι...εκτος απο το ξυπνητηρι το οποιο με κλειστο κινητο δεν δουλευει με τιποτα...

• The title was changed to Sony Ericsson M600i