Jump to content

Sony Ericsson M600i

GiannisKr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το τηλεφωνο δεν εχει κυκλοφορησει ακομα στην Ελλαδα. Αναμενεται σε δυο εβδομαδες και σε τιμη περι τα 490 ευρω.

Θα πω δυο λογια για το τηλεφωνο με το οποιο επαιξα και μου αρεσε πολυ.

Προκειται για μια πανεμορφη συσκευη, με απλες γραμμες και γενικοτερα λιτο σχεδιασμο οπως ανεφερα, εικαστικα ο,τι καλυτερο εχω δει σε αυτη την κατηγορια.

Πολυ μικρο( αναλογο μεγεθος εχει και η οθονη, το μεγεθος της οποιας σε συνδυασμο με την Qvga αναλυση δινει πολυ ωραιο αισθητικο αποτελεσμα, ενω εχει απλα καταπληκτικη αποδοση χρωματων). Ειναι ισως η καλυτερη οθονη αφης που εχω δει μεχρι τωρα...

Πολυ ποιοτικη συσκευη (δεν τριζει τιποτα, απλα αψογη η συναρμογη των πλαστικων), αλλα τα υλικα θυμιζουν ισως παιχνιδι (αυτο βοηθα οπως προειπα στο τελικο βαρος, σε καθε περιπτωση η ποιοτητα κατασκευης θα ικανοποιησει τον υποψηφιο αγοραστη).

Τα πληκτρα φωτιζονται πολυ ομορφα, ενω με εξεπληξαν στον τομεα ευχρηστια.

Σε ελαχιστα λεπτα ειχα εξοικειωθει κι εγραφα αρκετα γρηγορα, στα πλαισια παντα του επιπεδου των πληκτρολογιων των συσκευων της κατηγοριας.

Περα απο αυτα, αψογο (οπως σε ολα τα Ρ9χχ) ειναι το ηχειο της συσκευης, θετοντας για ακομη μια φορα τον πηχυ ψηλα, οπως και το κορυφαιας πιστοτητας ακουστικο της συσκευης (μπραβο για αλλη μια φορα στη Sonyericsson που εδωσε ιδιαιτερη βαρυτητα σε αυτο τον τομεα, γιατι ας μην ξεχναμε πως αναφερομαστε πρωτιστως σε μια συσκευη τηλεφωνου).

Στα αρνητικα μπορω να αναφερω την ταχυτητα του τηλεφωνου, η οποια καθε αλλο παρα ικανοποιητικη ειναι και τη διαταξη του μενου, που σε ορισμενα σημεια φανερωνει πως σε ενα βαθμο εγινε βιαστικη δουλεια.

Βεβαια, καλο θα ειναι να εχουμε υποψην μας πως το λογισμικο του συγκεκριμενου τηλεφωνου δεν ειναι αυτο με το οποιο θα λανσαριστει στην αγορα, κι εκει θα δουμε αρκετες αλλαγες κατα τα λεγομενα εκπροσωπου της εταιριας.

Σαν συμπερασμα μπορω να πω αβιαστα πως η συσκευη με ικανοποιησε απολυτα, τουλαχιστον σε θεματα υλισμικου...

Εχω καποιες φωτογραφιες, οι οποιες ομως ειναι κακης ποιοτητας διοτι ειναι τραβηγμενες με καμερα κινητου τηλεφωνου. Θα ανεβασω μια-δυο για να δειτε τον εξαιρετικο φωτισμο της οθονης και του πληκτρολογιου.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μερικες φωτο, απλα για να δειτε το φωτισμο της οθονης και το σχεδιασμο της συσκευης (που ειναι λευκος- αγνωστο αν αυτο το χρωμα ερθει στη χωρα μας, τουλαχιστον αρχικα).

http://rapidshare.de/files/22315255/IMAGE_00004.jpg.html

http://rapidshare.de/files/22315283/IMAGE_00007.jpg.html

http://rapidshare.de/files/22315301/IMAGE_00008.jpg.html

http://rapidshare.de/files/22315318/IMAGE_00009.jpg.html

http://rapidshare.de/files/22315334/IMAGE_00010.jpg.html

θα έρθει μήπως σε vodafone live??:X:(

Ναι με το λογότυπο της Vodafone μόνο (στην θέση αυτού που γράφει M600i) και διαφορετικό theme. Το interface δεν πρόκειται να αλλάξει (ευτυχώς για όλους μας!) γιατί θέλει πολύ δουλειά που κανείς δεν πρόκειται να κάτσει να κάνει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι με το λογότυπο της Vodafone μόνο (στην θέση αυτού που γράφει M600i) και διαφορετικό theme. Το interface δεν πρόκειται να αλλάξει (ευτυχώς για όλους μας!) γιατί θέλει πολύ δουλειά που κανείς δεν πρόκειται να κάτσει να κάνει...

Αστα αυτα και κανε μας μια αναλυτικη παρουσιαση και ανεβασε καμια φωτο υψηλης ποιοτητας...:lol:

είπαμε σε μια-δυο βδομάδες!!!

και εσείς οι 2 άντε πείτε τίποτα!!!!:mad::D

με το τσιγγέλι 5 γραμμούλες:O

η ευχρηστία με το ένα χέρι τι λέει;;

γίνονται εύκολα (και γρήγορα) οι βασικές λειτουργείες;;;

και φώτο...θέλουμε και άλλες φώτο:p

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Αστα αυτα και κανε μας μια αναλυτικη παρουσιαση και ανεβασε καμια φωτο υψηλης ποιοτητας...:lol:

Δεν έχω κάμερα :chair:ούτε υπομονή :hunter:

Η ευχρηστία με το ένα χέρι βαθμολογείται σε σχέση με ένα τυπικό κινητό Sony Ericsson, πχ το K750i, με 7/10. Μπορείς να δουλέψεις την συσκευή με το ένα χέρι (με χρήση jog dial και πλήκτρου επιστροφής που βρίσκεται ακριβώς από κάτω), ωστόσο σε ορισμένα σημεία σου βγαίνει η ψυχή μέχρι να μετακινηθείς με τον τροχό. Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν πλήκτρα που να αντιστοιχούν στα εικονικά της οθόνης (τρία κάθε φορά). Επιπλέον το jog dial είναι σκληρό και απαιτεί να βάζεις δύναμη με το ένα χέρι για να κρατάς κόντρα την συσκευή από την άλλη (:blink: ).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνωρίζετε μήπως αν το κινητό θα συνοδεύεται(ή έστω αν θα διατίθεται για το κινητό) ένα εξάρτημα που συνδεόμενο μέσω bt με το κινητό θα λειτουργεί σαν μικρός projector???

Νομίζω κάπου το είχα ακούσει αυτό...

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

Μου είπε φίλος από το Πλαίσιο, ότι έχει καταχωριθεί με 447 ευρώ και άφηξη 30/5/06. Αφού δεν άλλαξε η ημερομηνία ίσως έρθει από μέρα σε μέρα. Μου αρέσει πολύ, αλλά φοβάμαι το πληκτρολόγιο, αν θα βολεύει.

To πληκτρολογιο μη σε ανησυχει.

Έχοντας δοκιμασει τα αντιστοιχα των Benq P50/ Treo 650 θα ελεγα πως ειναι κατωτερο, αλλα μετα απο λιγη εξασκηση καθισταται παρα πολυ βολικο για συνταξη μηνυματων, καταχωρηση συναντησεων κ.λ.π

Οταν κυκλοφορησει δεν εχεις παρα να το δοκιμασεις σε καποιο καταστημα. :)

Μου είπε φίλος από το Πλαίσιο, ότι έχει καταχωριθεί με 447 ευρώ και άφηξη 30/5/06. Αφού δεν άλλαξε η ημερομηνία ίσως έρθει από μέρα σε μέρα. Μου αρέσει πολύ, αλλά φοβάμαι το πληκτρολόγιο, αν θα βολεύει.

Επειδή το έχω δοκιμάσει , μπορώ να σου πώ ότι δεν είναι μεν τπτ το σπουδαίο , αλλά συνηθίζεται μάλλον.:)

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

Αυτό σημαίνει ότι στα oteshops μπορεί να έρθει πιο μπροστά σωστά;

It's Christmas time.

Ubuntu has been broken ;)

Be aware of the consequence.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Επειδη βαρεθηκα να περιμενω νεες εφαρμογες στα Nokia S60 (στην πλατφορμα symbian 9.1 3d edition), λεω να προχωρησω στα νεα SE και ειδικα στο M600i. Μηπως ομως ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ;;;

Επειδη βαρεθηκα να περιμενω νεες εφαρμογες στα Nokia S60 (στην πλατφορμα symbian 9.1 3d edition), λεω να προχωρησω στα νεα SE και ειδικα στο M600i. Μηπως ομως ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ;;;

φυσικά!

τουλάχιστον για την αρχή;)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

μια χαρά τιμή για αρχή:)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

file sthn arxi tha yparxei eleipsi efarmogon alla kai pali to uiq einai poli poio mamato apo to s60 ase pou to kainourio s60 leitourgiko exei polla provlimata pou den pisteuo oti tha ta exei kai to uiq giati exei argisei kai to p990 pou pisteuo oti i argoporia tou einai exetias ton provlimaton software

Auta einai ta dedomena.To UIQ einai POLU Mprosta auth th fora;)

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Όταν λέτε UIQ ρε παιδιά τι εννοείτε;;Δεν είναι το ίδιο με το Symbian OS version 9.1;

Nai toso ta nea Nokia (N80) oso kai ta nea Sony Ericsson (M600,P990) xrisimopioun Symbian OS V9.1 omos diaforetika interfaces.

Ta Sony Ericsson xrisimopioun UIQ stin teleutea tou ekdosi 3.0, eno ta nokia to Series 60 third edition.

Ta diaforetika interfaces exoun san apotelesma to oti an kai ta dyo kinita xrisimopioun Symbian oi efarmoges pou ine gramenes gia to ena den leitourgoun sto allo...

Swstotatos opws panta o filos nMIK-3;)

Kana neo exoume apo NY?

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

• The title was changed to Sony Ericsson M600i