mrzammler Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Ξέρει κανείς μήπως, ποιος ο λόγος να μην εμφανίζει την επιλογή για απενεργοποίηση του 3G? Η κάρτα μου είναι αρκετά παλιά, δεν είχα ποτέ 3G συνδρομή, παρόλα αυτα, συνδέετε σε 3G και δεν έχω τρόπο να το απενεργοποιήσω... Επίσης κανείς μήπως ξέρει που μπορώ να βρώ το handy safe; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Ξέρει κανείς μήπως, ποιος ο λόγος να μην εμφανίζει την επιλογή για απενεργοποίηση του 3G? Η κάρτα μου είναι αρκετά παλιά, δεν είχα ποτέ 3G συνδρομή, παρόλα αυτα, συνδέετε σε 3G και δεν έχω τρόπο να το απενεργοποιήσω... Επίσης κανείς μήπως ξέρει που μπορώ να βρώ το handy safe; Δες την υπογραφή μου και το handy safe δεν έχει "βγει" ακόμη Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrzammler Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Δες την υπογραφή μου και το handy safe δεν έχει "βγει" ακόμη Την είχα δει :) Δεν υπάρχει όμως σχετική επιλογή στο δικό μου, και μάλλον οφείλετε στην παλιά(?) έκδοση firmware... (Organiser R1B01 - Υπάρχει νεώτερη? Η R4Α002? Δεν είμαι και σίγουρος πως πάνε οι αριθμίσεις στις εκδόσεις...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 ξέρει κανείς πως βάζουμε rss γιατί είμαι εντελώς άσχετος από αυτά;; π.χ. το uiq section εχει κατω δεξια ένα link για rss αλλά όταν πατάω πάνω του μου βγάζει έναν κώδικα:confused: ποια είναι η διεύθυνση που πρέπει να βάλω στο κινητό;;; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrzammler Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 ξέρει κανείς πως βάζουμε rss γιατί είμαι εντελώς άσχετος από αυτά;; π.χ. το uiq section εχει κατω δεξια ένα link για rss αλλά όταν πατάω πάνω του μου βγάζει έναν κώδικα:confused: ποια είναι η διεύθυνση που πρέπει να βάλω στο κινητό;;; Λογικά αν μπαίνεις με τον browser του κινητού σε μια σελίδα, κάνοντας click σε rss link, θα στο βάλει αυτόματα. Αλλιώς, κάνε add ένα rss και βάλε την διευθυνση του rss link. Btw, με την αναβάθμιση έβγαλε την σχετική επιλογή για 3G/GSM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Ρε παιδιά καμία θήκη για το Μ600 βγήκε ή θα φθαρεί και μετά θα έρθει η θήκη στην Ελλάδα!! Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Θηκες πουλανε στο Γερμανο απο οτι ειδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Αν το έχει πάρει κανείς το τηλέφωνο από Vodafone Shop (ή αν έχει ακούσει) μπορεί να μου πει αν τελικά το τηλέφωνο είναι vf live;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Αν το έχει πάρει κανείς το τηλέφωνο από Vodafone Shop (ή αν έχει ακούσει) μπορεί να μου πει αν τελικά το τηλέφωνο είναι vf live;;; εγώ (βασικά μου το έστειλε η voda λόγο εταιρικής ανανέωσης) και το τηλ είναι το original:cool: βέβαια αυτά πριν κανα μήνα...τώρα μπορεί να έχει φέρει και Live! συσκευές πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα τους η μπες σε ένα οποιοδήποτε vodafone shop;) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrzammler Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Αν το έχει πάρει κανείς το τηλέφωνο από Vodafone Shop (ή αν έχει ακούσει) μπορεί να μου πει αν τελικά το τηλέφωνο είναι vf live;;; Τουλάχιστον στο εξωτερικό, σε 1-2 forums, είδα ότι ήδη κυκλοφορεί vodafone branded. Ρώτα τους, μήπως προλάβεις κάποιο original. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodas_v Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 παιδια,να ρωτησω κατι..η μπαταρια του Μ600 ειναι η BST-33 με χωρητικοτητα 900mah.σημερα αγορασα το W300i για την αδερφη μου κ διαπιστωσα οτι φοραει την ιδια μπαταρια (δηλ. την BST-33) αλλα εχει χωρητικοτητα 950 mah!κ εννοειται οτι μπαινει κ δουλευει κανονικα με το Μ600..ξερετε τιποτα γι αυτο,αν δηλ πωλουνται m600 με διαφορετικη χωρητικοτητα μπαταριες?επισησς χθες βρηκα κ αλλο bug στο m600.εκανα tap πανω στην ημερομηνια κ μπηκε ξαφνικα η δονηση...εννοειται πωσ δεν σταματουσε παρα μονο με reboot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 νομιζω πως φοραει και με το k800 την ιδια μπαταρια. Anyway αυτο ειναι πολυ καλο νεο. δοκιμασε αυτη του W300 και πες μας τυχον διαφορες στην αυτονομια της συσκευης το προβλημα που αναφερεις ακουσα οτι υφισταται στο P990 αναβαθμισες στην νεοτερη εκδοση λογισμικου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 επισησς χθες βρηκα κ αλλο bug στο m600.εκανα tap πανω στην ημερομηνια κ μπηκε ξαφνικα η δονηση...εννοειται πωσ δεν σταματουσε παρα μονο με reboot... Αυτό το παρατήρησα όταν πήγαινα στην Ώρα να απενεργοποιήσω το ξυπνητήρι. Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiRuS Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 paidia kalispera!!!exw kana mhna peripou to kinhto!!To pira apo gnwsto tou gnwstou o gnwste xerete pws paei 480 euro.Einai polu kalo, alla to thema einai oti den mporw na brw software.Exeis kaneis upopsin tou tipota???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 εχει αντιμετωπισει κανεις το εξης: βαζωντας φωνητικες εντολες σε μερικα ονοματα στον τηλεφωνικο καταλογο, παυει να δουλευει η αναγνωριση κλησεων!!???? και μετα για να επαναφερεις το τηλεφωνο στην προηγουμενη κατασταση (να δουλευει η αναγνωριση κλησεων) επρεπε να κανω καινουργια αναβαθμηση,γιατι ουτε το format δεν εκανε τιποτα!!?? ΠΡΟΣΟΧΗ EAN TO ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΤΟΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΗΛ, ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 paidia kalispera!!!exw kana mhna peripou to kinhto!!To pira apo gnwsto tou gnwstou o gnwste xerete pws paei 480 euro.Einai polu kalo, alla to thema einai oti den mporw na brw software.Exeis kaneis upopsin tou tipota???? Ακριβά το πήρες.Εγώ το πήρα από Πλαίσιο 466 τελική και τώρα κάνει 430. Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Από την ημέρα που έβαλα την R4A παρατήρησα ότι ο ήχος στα παιχνίδια είναι πολύ χαμηλός!!Δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου.Πρέπει να κολλήσεις το αυτί σου στο ακουστικό για να ακούσεις κάτι.Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό.Υπάρχει πουθενά ρύθμιση για να αυξήσω τον ήχο στις εφαρμογές;;; Το βρήκα.Όλα ΟΚ τώρα. Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 ΠΟλλα προβληματακια βλεπω στο κινητο και ελπιζω στο επερχομενο 950 επειδη χρησιμοποιει το ιδιο λειτουργικο να εχουν εξαλειφθει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Και μετά από δύο βδομάδες περίπου ξαναπήρα το Μ600 το οποίο είχα στείλει για σερβις.Και μόλις το παίρνω από τα σα'ί'νια της εταιρείας διαπιστώνω ξανα τα ίδια προβλήματα.Πάω στο κατάστημα,τα κάνω λαμπογιαλο και μου δίνουν καινούρια συσκευή.Μετά από τόση ταλαιπωρία φίλοι μου,σπάσιμο νεύρων και έπειτα από Ρ800,Ρ900,Ρ910,Κ700,Κ750,Μ600 κατάφερε η erricson το ακατόρθωτο:να με χάσει από πελάτη.Είμαι πλέον κάτοχος του ΜΙΟ Α701 και πολύ πιο ικανοποιημένος.Για όσους θέλουν ακόμη αυτό το τηλέφωνο θα τους ικανοποιήσω πουλώντας το(εννοείται σφραγισμένο και με απόδειξη αγοράς).Όποιος ενδιαφέρεται στο seralex1980@yahoo.gr για περισσότερες πληροφορίες.Καλό βόλι σε όλους...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 ΠΟλλα προβληματακια βλεπω στο κινητο και ελπιζω στο επερχομενο 950 επειδη χρησιμοποιει το ιδιο λειτουργικο να εχουν εξαλειφθει.. που τα βλέπεις τα πολλά;;;:confused: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodas_v Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 to bug με τη δονηση το παρουσιασε ενω εχω την τελευταια εκδοση (την (R4A002)..για την αυτονομια με την μπαταρια του w300 ακομα δεν μπορω να πω κατι..νομιζω ομως οτι θα κρατησει περισσοτερο..οπως κ να χει παντως κατι δεν μου κολλαει καλα μ αυτο το τηλεφωνο..απ τη μια τα χαζοbugs που ακομα εχει απ την αλλη η ιστορια με τα ελληνικα που πρεπει να πληκτρολογεις πολλες φορες για να σου βγαλει το ελληνικο γραμμα κ τελος δεν μου ειναι καποιες φορες πρακτικο η ιστορια με το stylus..δε με βλεπω να το κραταω για πολυ ακομα.. θα περιμενω αλλο ενα update ακομα κ μετα..στην ιστορια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 to bug με τη δονηση το παρουσιασε ενω εχω την τελευταια εκδοση (την (R4A002)..για την αυτονομια με την μπαταρια του w300 ακομα δεν μπορω να πω κατι..νομιζω ομως οτι θα κρατησει περισσοτερο..οπως κ να χει παντως κατι δεν μου κολλαει καλα μ αυτο το τηλεφωνο..απ τη μια τα χαζοbugs που ακομα εχει απ την αλλη η ιστορια με τα ελληνικα που πρεπει να πληκτρολογεις πολλες φορες για να σου βγαλει το ελληνικο γραμμα κ τελος δεν μου ειναι καποιες φορες πρακτικο η ιστορια με το stylus..δε με βλεπω να το κραταω για πολυ ακομα.. θα περιμενω αλλο ενα update ακομα κ μετα..στην ιστορια.. Περίεργο γιατί εμένα το στυλό με έχει βολέψει τρομερά!Δε χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο σχεδόν καθόλου. Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodas_v Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 οταν ειμαι σπιτι αραχτος κ μενα δε με πειραζει το πενακι..οταν ομως εισαι στο αυτοκινητο κ γενικα στην κινηση τοτε το πραγμα αλλαζει..anyway , αυτο ειναι καθαρα προσωπικη εκτιμηση..ας διορθωνουν τα bugs κ μετα θα ειναι μα χαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 οταν ειμαι σπιτι αραχτος κ μενα δε με πειραζει το πενακι..οταν ομως εισαι στο αυτοκινητο κ γενικα στην κινηση τοτε το πραγμα αλλαζει..anyway , αυτο ειναι καθαρα προσωπικη εκτιμηση..ας διορθωνουν τα bugs κ μετα θα ειναι μα χαρα.. όχι,αυτό που λες για την λειτουργία με το ένα χέρι είναι πολύ βασικό!! το μόνο που δεν μπορώ να κάνω από τα βασικά χωρίς το στιλό είναι να διαβάσω ένα μήνυμα όλα τα άλλα όπως κλήση-απάντηση,εύρεση τηλεφώνου και κλέιδ. πληκτρ. γίνονται μια χαρά με το ένα χέρι! Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 το μόνο που δεν μπορώ να κάνω από τα βασικά χωρίς το στιλό είναι να διαβάσω ένα μήνυμα Καλά σοβαρά! χρειάζεται το στιλό για να διαβάσεις κάποιο μήνυμα!! Έτσι είναι σε όλα τα UIQ κινητά; (δεν έχω ακόμη εμπειρία γι΄αυτό ρωτάω). Δηλαδή δεν σου εφμανίζει το νέο μήνυμα και απλά πατάς "ανάγνωση"; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts