Hyde Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Δυστυχως μια γραφίδα υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros44 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 δειτε το εδω το εχει οντως 200ευρω hττp://w w w.tim.gr/ConDows/katalogos2007.pdf παιρνω τηλ σε καταστημα της τιμ για επιβεβαιωση και μου λεει 200 ευρω το ρωταω και αν εχει λογισμικο της τιμ και μου λεει δυστυχως δεν εχει:X :X Εγω θα ελεγα ευτυχως που δεν εχει:D Παράθεση reveur-voyageur.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Δυστυχως μια γραφίδα υπάρχει Με βλέπω να παίρνω το πακετάκι, για σιγουριά... Εν τω μεταξύ μου είπε σε 3 εργάσιμες (το παράγγειλα Δευτέρα) και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση ακόμη... :worry: δειτε το εδω το εχει οντως 200ευρω hττp://w w w.tim.gr/ConDows/katalogos2007.pdf παιρνω τηλ σε καταστημα της τιμ για επιβεβαιωση και μου λεει 200 ευρω το ρωταω και αν εχει λογισμικο της τιμ και μου λεει δυστυχως δεν εχει:X :X Εγω θα ελεγα ευτυχως που δεν εχει:D Μωρέ 200 ευρώ είναι, αλλά δεν τους έχουν μείνει τεμάχια... Υ.Γ. Φυσικά και ευτυχώς που δεν το έχει... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros44 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 πηγα το πηρα 200ευρω στο πρωτο μαγαζι που μπηκα το ειχε..... Ψαξατε και δε το βρηκατε? Παράθεση reveur-voyageur.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 πηγα το πηρα 200ευρω στο πρωτο μαγαζι που μπηκα το ειχε..... Ψαξατε και δε το βρηκατε? Το περιμένω... edit: Εξέπνευσαν οι 3 εργάσιμες μέρες. Ευτυχώς αύριο θα ανέβω στο Mall για άλλες δουλειές, οπότε θα περάσω μία βόλτα από την TIM να δω τι γίνεται... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelj Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Το πηρα και εγω και το εχω βαλει να φορτισει! Εγω να ρωτησω κατι?! (και sorry αν εχει ξαναειπωθει πολλες φορες αλλα 50+σελιδες ειναι τουλαχιστον....αρκετες!!) Το Μ600 με το M600i τι διαφορα εχουν?! Thanks προκαταβολικα! Θα επανελθω με μπολικες ερωτησεις μολις το επεξεργαστω λιγο!:rolleyes: Παράθεση JIMNYCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros44 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Το Μ600 δε παιρνει τηλεφωνο ειναι μονο για χρηση προγραμματων:p :lol: :blink: Νομιζω ειναι το ιδιο δεν εχει διαφορα Παράθεση reveur-voyageur.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 +1 ακόμη νέος χρήστης. Με πήραν τηλέφωνο το πρωί και πήγα και το πήρα. Πραγματικά εξαιρετικό, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, εύκολο στη χρήση και η αναγνώριση γραφής μία μαγεία! :happy: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 παίδες όλοι εσείς που το πήρατε αυτές τις μέρες (κ βλέπω ότι είστε αρκετοί) κάντε ένα κόπο κ διαβάστε το FAQ για το p990i.Αν έχετε τυχόν απορίες πιθανών να σας λυθούν ;) Καλορίζικα :wink: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 παίδες όλοι εσείς που το πήρατε αυτές τις μέρες (κ βλέπω ότι είστε αρκετοί) κάντε ένα κόπο κ διαβάστε το FAQ για το p990i.Αν έχετε τυχόν απορίες πιθανών να σας λυθούν ;) Καλορίζικα :wink: Για το P990i; :confused: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Για το P990i; :confused: ναι ρε συ. αν εξαιρέσεις την κάμερα κ το wifi είναι τα ίδια ;) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 ναι ρε συ. αν εξαιρέσεις την κάμερα κ το wifi είναι τα ίδια ;) Σωστά. Δεν το σκέφτηκα. Θα του ρίξω μία ματιά, αν και όπως προείπα είναι εξαιρετικά εύκολο (άσε που όπου έχω πρόβλημα υπάρχει πάντα Βοήθεια :)). edit: Ένας φάκελος TRYBUY που βρίσκεται στον φάκελο Document στην κάρτα μνήμης τι περιέχει; Μπορώ να τον σβήσω άφοβα; Γενικά έχει αρκετά MB κατηλειμμένα. Τι μπορώ να σβήσω για να έχω περισσότερο χώρο; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelj Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Πειτε μου σας παρακαλω,οτι αυτο το χαζο-λογισμικο της Vodafone,μπορει να φυγει απο το κινητο.....:cry: Οι 2 καρτελες που υπαρχουν στην αρχικη οθονη (κατασταση αναμονης) με το home και το menu δεν μπορουν να φυγουν?!?!?!:blink: :blink: Ετσι δεν φαινεται καθολου η εικονα που εχω βαλει να φαινεται για wallpaper...:worry: Doυλεια της vodafone ειναι και αυτο?!?!:mad: Καπου διαβασα,αρκετες σελιδες πισω,οτι μπορει να φυγουν αυτα τα περριτα που εχουν βαλει απο την εταιρια?!?!:cry: :cry: Επισης,να κανω αλλη μια ερωτηση?! ειδα οτι το κινητο φορτιζει και με Usb...κανει την ιδια ωρα να φορτισει με τον φορτιστη του και ειναι το ιδιο "καλο" για το κινητο η φορτιση αυτη?! Ρωταω γιατι παρατηρησα οτι καθως το ειχα με usb οταν μιλαγα στο τηλεφωνο...η οθονη τρεμοπαιζε!:confused: Παράθεση JIMNYCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelj Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 A και κατι αλλο...:O Το λογισμικο του κινητου ειναι αυτο?? R4A002 Αν ναι,υπαρχει νεοτερο?! Και αν παλι ναι,το περναω μονος μου??! Eπισης,εχω στο pc μου τα windows xp pro και δεν μπορω να κανω setup το pc suite....! Υπαρχει καμια αλλη εκδοση,ή κατι αλλο που θα μπορουσα να κανω???????! Βοηθειααααααα! Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτη την συσκευη!:rolleyes: Παράθεση JIMNYCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 edit: Ένας φάκελος TRYBUY που βρίσκεται στον φάκελο Document στην κάρτα μνήμης τι περιέχει; Μπορώ να τον σβήσω άφοβα; Γενικά έχει αρκετά MB κατηλειμμένα. Τι μπορώ να σβήσω για να έχω περισσότερο χώρο; Ο φάκελος αυτός περιέχει trial εφαρμογές διάφορων εταιριών. Μπορείς να τον διαγράψεις άφοβα. A και κατι αλλο...:O Το λογισμικο του κινητου ειναι αυτο?? R4A002 Αν ναι,υπαρχει νεοτερο?! Και αν παλι ναι,το περναω μονος μου??! Eπισης,εχω στο pc μου τα windows xp pro και δεν μπορω να κανω setup το pc suite....! Υπαρχει καμια αλλη εκδοση,ή κατι αλλο που θα μπορουσα να κανω???????! Βοηθειααααααα! Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτη την συσκευη!:rolleyes: Το vodafon live μενού γίνεται να το αφαιρέσεις, αλλά χάνεις την εγγύηση. Τώρα όσον αναφορά την αναβάθμιση, αυτή γίνεται μέσο του update service της SE και την περνάς μόνος σου. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelj Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Eυχαριστω πολυ! Ξερεις αν μηπως αυτη που εχω ειναι η τελευταια εκδοση!? Επισης,δεν μπορω να κανω κατι με το pcsuite? Πρεπει να περασω το ServicePack2 ??!!?Δεν γινεται κατι πιο αμεσο?!:worry: Ξερεις κανενα μαγαζι στην Θεσσαλονικη που να μπορει να βγαλει τα της Vodafone??!! Thanks! Παράθεση JIMNYCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Eυχαριστω πολυ! Ξερεις αν μηπως αυτη που εχω ειναι η τελευταια εκδοση!? Επισης,δεν μπορω να κανω κατι με το pcsuite? Πρεπει να περασω το ServicePack2 ??!!?Δεν γινεται κατι πιο αμεσο?!:worry: Ξερεις κανενα μαγαζι στην Θεσσαλονικη που να μπορει να βγαλει τα της Vodafone??!! Thanks! Παλιότερα κάποιος ανέφερε ότι στο SP1 δεν κατάφερε να εγκαταστήσει το pc suite. Οπότε μάλλον θα είναι λίγο δύσκολο να λειτουργήσει χωρίς το SP2. Το vodafon live μπορεί να σου το αφαιρέσει το 9volto.gr. Νομίζω όμως ότι το κατάστημα είναι στον Πειραιά... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelj Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Καταλαβα....Ειμαι χαμενος απο χερι δηλαδη....:cry: :cry: :cry: :cry: Ευχαριστω πολυ παντως!! Παράθεση JIMNYCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Το αγόρασα κι εγώ από ένα κατάστημα ΤΙΜ αν κι έχω επιδότηση σε 1 μήνα από τη Vodafone. Φοβερή ευκαιρία και φοβερό κινητό!!!! Αλήθεια γιατί το αποσύρουν???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Το αγόρασα κι εγώ από ένα κατάστημα ΤΙΜ αν κι έχω επιδότηση σε 1 μήνα από τη Vodafone. Φοβερή ευκαιρία και φοβερό κινητό!!!! Αλήθεια γιατί το αποσύρουν???? Που άκουσες ότι το αποσύρουν; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Που άκουσες ότι το αποσύρουν; Στην ΤΙΜ μου το έλεγαν στα καταστήματα που έπαιρνα και δεν το είχαν. Πήρα σε 5-6 καταστήματα μέχρι να το βρώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Hoax είναι μάλλον, μάλλον να δικαιολογήσουν ότι δεν το έχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TERRORZONE Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Ρε παιδια στελνω τις ρυθμισεις για ΜΜΣ απο την σελιδα της ΣΟΝΥ ΕΡΙΚΣΟΝ και για WAP.To wap δουλευει αψογα,ΜΜΣ με τιποτα.Εχει κανεις τη λυση?εκανα και μια ρυθμιση που λεει η ΕΡΙΚΣΟΝ οταν παραγγηλεις τις ρυθμισεισ για ΜΜΣ. Α και πως κανω την αναφορα σμσ να λεει τη σωστη ωρα και οχι 2 ορεσ μπροστα Παράθεση ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Hoax είναι μάλλον, μάλλον να δικαιολογήσουν ότι δεν το έχουν Δε νομίζω.... Για να ρίξουν τόσο την τιμή μάλλον σημαίνει ότι ή η ΤΙΜ σταματάει να το φέρνει ή η SE να το παράγει... Αν κάποιος έχει κατάστημα [π.χ. ο kinitoeidimonas] θα μπορούσε να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Ρε παιδια στελνω τις ρυθμισεις για ΜΜΣ απο την σελιδα της ΣΟΝΥ ΕΡΙΚΣΟΝ και για WAP.To wap δουλευει αψογα,ΜΜΣ με τιποτα.Εχει κανεις τη λυση?εκανα και μια ρυθμιση που λεει η ΕΡΙΚΣΟΝ οταν παραγγηλεις τις ρυθμισεισ για ΜΜΣ. Α και πως κανω την αναφορα σμσ να λεει τη σωστη ωρα και οχι 2 ορεσ μπροστα Μήπως έχεις βάλει ως ώρα του κινητού σου ώρα Αγγλίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts